واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
راز فرار سرباز آمریکایی از عراق فاش شد/«میتینگ» به زبان عربی و انگلیسی
شناسهٔ خبر: 2453541 سهشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۰
هنر > سینمای ایران
کارگردان فیلم «میتینگ» از داستان این اثر که آن را برای مخاطب جهانی و با زبان های آمریکایی و عربی ساخته است سخن گفت. امیرعباس ربیعی درباره فیلم «میتینگ» که آن را با موضوعی بین المللی ساخته و قرار است امشب 16 دی ماه در جشنواره «عمار» در سینما فلسطین به نمایش درآید به خبرنگار مهر گفت: این فیلم درباره یک سرباز آمریکایی است که در کمپ نیروهای آمریکایی در عراق مستقر است و ماجراهایی برایش اتفاق می افتد.وی ادامه داد: این سرباز از بیماری روحی و روانی رنج می برد و تقاضای مرخصی می کند که با آن موافقت نمی شود و به همین دلیل فرار می کند.هدف از ساخت «میتینگ» مخاطب بین المللی بودربیعی با توضیح درباره ویژگی های این فیلم یادآور شد: هدف ما از ساخت «میتینگ» مخاطب بین المللی بود و سعی کردیم فیلم خود را در این راستا پیش ببریم.وی با اشاره به بازیگران و زبانی که در فیلم مورد استفاده قرار می گیرد، گفت: در این فیلم ما بازیگرانی را دعوت کردیم که چهره آنها به سربازان آمریکایی نزدیک تر باشد و همچنین به زبان عربی و آمریکایی مسلط باشند. برای این منظور از نابازیگران استفاده شده است تا به باورپذیری فیلم کمک کند. حتی شخصیت اصلی فیلم حمیدرضا افضل اصل تنها دو سال است که از کانادا به ایران بازگشته است و تسلط کاملی به لهجه آمریکایی دارد.
دیالوگ های آمریکایی و عربی برای همذات پنداری مخاطب بین المللیاین کارگردان با اشاره به اهمیت زبان و لهجه در فیلم عنوان کرد: دیالوگ های فیلم به دلیل بین المللی بودن آن به زبان عربی و آمریکایی بیان می شود و ما برای مخاطب ایرانی فیلم را زیرنویس کرده ایم. برای آنکه مخاطب با داستان و شخصیت های آن همذات پنداری کند ما نخواستیم فیلم را به زبان فارسی دوبله کنیم.کارگردان فیلم «ولد» درباره انتخاب نام «میتینگ» هم بیان کرد: داستان فیلم موقعیتی دارد که وقتی سرباز آمریکایی از کمپ فرار می کند ملاقات هایی با افراد مختلف دارد که به همین دلیل فیلم «ملاقات» نام گرفت و به دلیل وجه بین المللی فیلم اسم را هم به زبان اصلی انتخاب کردیم. «میتینگ» در محل لوکیشن فیلم «چ» فیلمبرداری شدربیعی درباره لوکیشن فیلم خود اظهار کرد: فیلمبرداری کار ما در دهکده مقاومت در شرق تهران انجام شد که آنجا لوکیشن فیلم «چ» هم بوده است و همین باعث شد که ما بیشتر ترغیب شویم که کار خود را در آن لوکیشن به تولید برسانیم. فیلم ما اگرچه در حدود 17 دقیقه بود اما به طراحی صحنه و دکور نیاز داشت و لازم بود که به گونه ای ضبط شود که مخاطب بین المللی با آن همذات پنداری کند.
کارگردان فیلم «میتینگ» درباره ایده ساخت فیلم عنوان کرد: ایده اولیه این بود که یک سرباز آمریکایی توسط نیروهای خودی کشته می شود و من مدتی روی آن فکر کردم تا به طرح اولیه رسیدم و بعد سعی کردم از نویسنده ای همچون محسن جسور که تجربه بیشتری دارد کمک بخواهم و با هم فیلمنامه را جلو بردیم که در نهایت نگارش فیلمنامه در نهایت حدود چهار ماه زمان برد.پدیده اشغال و تهاجم هنوز وجود داردوی در ادامه با اشاره به ضرورت ساخت اثر برای مخاطبان بین المللی تصریح کرد: نگاه عده ای به جنگ ایران و عراق محدود به همان جنگ است و آنچه که ما را به ساخت این فیلم ترغیب کرد این بود که علی رغم اتفاق افتادن جنگ آمریکا و عراق در سال های 2004 و بعد از آن، اما پدیده اشغال و تهاجم هنوز وجود دارد و این مساله ای است که بسیاری از کشورها همچنان درگیر آن هستند.ربیعی در پایان بیان کرد: وقتی کشورهایی برای خود حدی قائل هستند که در امور دیگر کشورها دخالت کنند نباید به راحتی از کنار این مساله گذشت و این فیلم هم می خواهد از این لحاظ به مخاطب خود تلنگر بزند. فیلم «میتینگ» محصولی از سفیرفیلم است که همراه با 21 اثر دیگر از طرف این موسسه در پنجمین دوره از جشنواره مردمی فیلم «عمار» حضور یافته است.این فیلم سه شنبه 16 دی ماه در سینما فلسطین نمایش داده می شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]