تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):اگر مردم تعقل می کردند و مرگ را تصور می کردند، دنيا ويرانه مى‏شد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833690558




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اتهام‌زنی و تهديد رسانه ملی


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


اقدام غیرمنصفانه؛
اتهام‌زنی و تهديد رسانه ملی
برخي خبرگزاری ها در مطلبی كه امروز منتشر كردند ريشه برخي تهاجمات عليه رسانه ملی را به ويژه پس از پخش مستندی درباره فتنه 88 واكاوی كرده اند.



   به گزارش جام نیوز، برخي خبرگزاری ها در مطلبی كه امروز منتشر كردند ريشه برخي تهاجمات عليه رسانه ملی را به ويژه پس از پخش مستندی درباره فتنه 88 واكاوی كرده اند.   یك برنامه‌ریزی هدفمند با تلاش برخی و با همراهی اصلاح طلبان علیه سازمان صداوسیما آغاز شده است ، گرچه این انتقادات در دوره ریاست پیشین صدا و سیما هم وجود داشت‎.

این انتقادات و تخریب هایی كه علیه رسانه ملی انجام می شود از زمانی به اوج رسید كه برنامه هایی درباره فتنه 88 و عوامل و مسببان آن و همچنین دلایل شكل‌گیری حماسه 9 دی كه پنجمین سال آن گرامی داشته شد، پخش شد. شاخص‌ترین مستندی كه درباره فتنه 88 از صداوسیما پخش شد، مستند «دهم» بود.

این مستند كه در سه قسمت ساخته شده بود با ساختار واقع گرایانه و بازگوكننده تاریخ انتخابات ریاست جمهوری 1388 و اتفاقاتی كه در آن جریان افتاد، توانست به خوبی، روشنگری‌های لازم را پس از گذشت 5 سال از آن اتفاق ناگوار انجام دهد. شرح وقایع سال 88 پس از گذشت 5 سال با آرامشی كه بر پا شده و با توجه به این كه در فضای غبارآلود و مسموم آن آشوب و فتنه، نمی شد دقیق به تبیین آن پرداخت، در مستند «دهم» به خوبی تبیین شد.حقایق و وقایع آن سال در این مستند با استفاده از اسناد و مدارك روشن، انكارناپذیر است.  

رسانه ملی به دلیل وظیفه ای كه برعهده دارد باید هم به روشنگری در این زمینه می‌پرداخت و به خوبی هم توانست، ابعاد پنهان و آشكار فتنه 88 را بازگو كند، تا بسیاری از افراد جامعه كه شاید همچنان در ناآگاهی و گمراهی به سر می برند، آگاه شوند و روند فكری و اعتقادی آنها درخصوص وقایع انتخابات سال 88 تغییر یابد. چنین برنامه‌ای البته ضمن تأثیری كه بر افكار عمومی خواهد گذاشت، واكنش ها و بازتاب هایی را هم در پی داشته است. این واكنش های تند نشان دهنده تأثیری است كه بر روی برخی افراد و شخیصت ها گذاشته است.

شاید برخی تصور می كردند كه با تغییر مدیریت سازمان صداوسیما دیگر نباید در زمینه مسائل فتنه سخنی گفته شود یا مستندی ساخته شود. اصلاح طلبان پس از آن وقایع تلخ و ناگوار سعی و تلاش بسیاری كردند تا فتنه 88 به فراموشی سپرده شود و حتی درباره حماسه 9 دی هم سخنی به میان نیاید.   این سیاست در رفتارها و گفتارهای آنها بسیار دیده می شود ، اما آن وقایع و حماسه 9 دی 1388، اتفاقی تاریخی است كه در كتاب تاریخ جمهوری اسلامی ایران به ثبت رسید و به عنوان قطعه ای از تاریخ انقلاب همواره به آن باید پرداخت. دولت هم در چند روز گذشته انتقادات تندی به عملكرد صدا و سیما وارد كرده است، اما از مصداق سخنی به میان نیاورده است و كلی‌گویی‌های مقامات دولتی بدون اشاره به موارد كم لطفی صداوسیما به دولت، نمی توان به یك راهكار برای حل اختلاف دولت با صداوسیما رسید. در پی این انتقادات، رسانه های اصلاح طلب هم دست به كار شدند و در روزنامه های خود، مقالات و مطالبی نگاشتند به گمان این كه اكنون زمان مناسبی برای تاختن به صداوسیما برای انتقام‎گیری است.

حتی این رسانه ها تهدید كرده اند كه دولت می تواند برای فشار بر سازمان صداوسیما از ابزار بودجه استفاده كند. یكی از روزنامه های اصلاح طلب در سرمقاله هفته گذشته خود با عنوان «پیرامون عملكرد یك رسانه» نوشته است: «آنچه مسلم است این رسانه از بودجه دولتی بهره‌مند است و با مالیات پرداخت شده به دست مردم، اداره می شود. این مساله ای است كه به طور جدی رئیس جمهور می تواند با رئیس سازمان به بحث گذارد . این رویه پذیرفتنی نیست كه یك رسانه از دولت بهره‌مند شود ، اما متوجه مطالبات حداقل 51 درصدی جامعه، نخبگان، چهره‎های ملی، احزاب و جریان‎های سیاسی با سابقه و  معتمد ملت و دولت برخاسته از رأی اكثریت چشمگیر جامعه نباشد.» بر اساس قانون، دولت هنگام ارائه بودجه سالانه به مجلس شورای اسلامی موظف است بودجه هر ارگان و نهادی را اختصاص دهد. دولت خود از بودجه بیت المال ارتزاق می‌كند و برای خود نیز در لایحه بودجه، هزینه های خود را می گنجاند.

این كه گفته می شود یك رسانه از دولت بهره‌مند می شود پس باید مطالبات دولت صد درصد اجرا شود، از چارچوب منطق و قانون خارج است. بسیاری از رسانه ها و روزنامه ها در كشور منتشر می شوند و از یارانه و بودجه دولت ارتزاق می كنند آیا آنها همه مطالبات دولت را جامه عمل می پوشانند؟ با توجه به این كه، صداوسیما یك رسانه ملی است و باید در چارچوب نظام و حاكمیت و منافع ملی كشور گام بردارد،نه این كه در پی كسب رضایت دولت هایی باشد كه پس از 8 سال دوران ریاست جمهوری خود، تغییر می كنند و دولت بعدی روی كار می آید . البته باید به این نكته توجه داشت كه نگرانی اصلاح طلبان و همراهی آنها با دولت در انتقاد از عملكرد سازمان صداوسیما، برای خودشان است و برای دولت دلسوزی نمی كنند بلكه درپی اهداف سیاسی خود هستند.     یك روزنامه اصلاح طلب دیگر هم راه حلی برای دولت ارائه داده است تا بتواند صداوسیما را تحت فشار قرار دهد. این روزنامه نوشته است:«مشكل صداوسیما ساعت 17 روز 25 خرداد 92 شروع شد و تا به امروز ادامه داشته است. حال این كه حسن روحانی به كمك اصلاح طلبان طرد شده توانستند معادلات را بر هم بزنند، از منظر آقایان داخل ساختمان جام جم اقدامی ناصواب بوده است. حسن روحانی از دید صداوسیما اشتباهی است.  

حالا راه حل این است كه دولت بودجه صداوسیما را كم كرده و بر رسانه هایی متمركز شود كه هم حرفه ای هستند و هم منصف». حرفه‌ای‌گری در این اظهارنظر به خوبی دیده می شود. این رسانه سنگ خود را به سینه می زند تا شاید بتواند از بودجه دولتی سهم بیشتری ببرد. چنین انتقادات و تهدیداتی به خاطر این است كه گزینه های مورد نظر اصلاح‌طلبان كه پیش از انتصاب آقای محمد سرافراز در سازمان صداوسیما تبلیغ می شد، نتوانستند وارد ساختمان جام‌جم شوند.البته انصاف حكم می كند كمی شكیبایی و صبوری هم در میان منتقدان وجود داشته باشد. رئیس سازمان صدا و سیما نزدیك به دو ماه است كه منصوب شده و مطالبات مطرح شده برای اقناع توقع آنها زمان زیادی نیست. از سوی دیگر، ریاست نهادها و ارگان‌هایی همچون صدا و سیما از طرف مقام معظم رهبری منصوب می شوند و دولتی نیستند كه بخواهند كاملاً در خدمت و اختیار دولت ها  یا گروه‌های سیاسی و احزاب باشند.  

این خود یك ویژگی مثبت و ارزشمندی است كه باعث شده است، رسانه ای چون صداوسیما به عنوان ابزار دست دولت ها نباشد. انتقادات و تخریب های رسانه ملی به همینجا ختم نمی شود، چون آیت الله هاشمی رفسنجانی پنجشنبه گذشته در دانشگاه تهران علیه سازمان صداوسیما سخن گفت. او اظهار كرد : «از صدا و سیما علائم تفرقه پخش می شود و چیزهایی به خورد مردم می دهند كه واقعیت ندارد.»   رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام هم اشاره ای به آن برنامه هایی كه واقعیت ندارد، نمی كند و مصداق آن را واضح نمی گوید اما گمان می رود اشاره ایشان به برنامه مستند «دهم» در باره مسائل فتنه 88 و شكل گیری حماسه 9 دی بوده است. در این مستند 3 قسمتی به مسائلی پرداخته شد كه در آن به گوشه ای از رفتارهای آقای هاشمی رفسنجانی هم اشاره داشت. اگر ایشان نسبت به این برنامه اعتراض و انتقادی دارند، آن ها را بیان كنند نه این كه سازمان صداوسیما را متهم به تفرقه افكنی و دروغ گویی كنند. چنین موضوعی خود باعث ایجاد اختلاف و تفرقه می شود. روشی كه از سوی برخی دولتمردان، اصلاح طلبان و شخصیتی چون آیت الله هاشمی رفسنجانی در خصوص صداوسیما در پیش گرفته شده است، راه به جایی نمی‌برد و اگر اختلافی هم وجود دارد كه البته از سوی برخی افراد ذكر شده مطرح می شود، با این روش حل نخواهد شد. البته این رویه و روش باز هم ادامه خواهد داشت و صداوسیما همچنان با انتقاد و تخریب مواجه خواهد  شد  مگر آن كه ریاست آن هم طیف و همفكر آنها باشد.آنگاه صداوسیما، رسانه مطلوب، حرفه ای و تأثیر‌گذار می شود و آنتن صدا وسیما روی موج پاستور و اصلاح طلبان تنظیم خواهد شد.     باشگاه خبرنگاران  



۱۴/۱۰/۱۳۹۳ - ۱۹:۴۲




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن