تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):وصول به خداوند عزوجل سفری است که جز با عبادت در شب حاصل نگردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832234688




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اگر این نمایندگان مجلس باعث توقف اکران نشدند، چه کسانی شدند؟! |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اگر این نمایندگان مجلس باعث توقف اکران نشدند، چه کسانی شدند؟!
درباره موضوع خانه پدری، مواضع اعضای کمیسیون که عمدتاً از یک طیف سیاسی هستند، مشخص بود و هر نقدی به این فیلم وارد باشد، دلیل نمی‌شود که برخی نمایندگان مجلس مسئولیت مخالف‌ شدیدشان را با این فیلم و اکرانش که بارها به صراحت بیان کرده‌اند را به گردن گروه دیگری بیاندازند.
کد خبر: ۴۶۳۵۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۷ - 04 January 2015












اظهارات اخیر یک نمایندگان مجلس درباره عدم نقش نمایندگان مجلس در روند توقف فیلم‌ها و مشخصاً پایین کشیده شدن «خانه پدری»، این پرسش را پیش آورد که اگر اعضای کمیسیون فرهنگی و مشخصاً یک طیف از این نمایندگان در این زمینه موثر نبودند، نامه نگاری‌ها و گفت‌وگوهای مکرر این طیف در مخالف با اکران گروهی از فیلم‌ها از جمله «خانه پدری» در راستای حمایت از اکران قابل تعبیر است؟!

به گزارش «تابناک»؛ قطار رفع توقیف فیلم‌ها در حالی با اکران محدود «خانه پدری» در حالی به حرکت درآمد که دو روز پس از آغاز حرکت این قطار، ترمز اضطراری کشیده شد و رفع توقیف فیلم‌ها متوقف ماند، هرچند علی جنتی راه را برای مجموعه‌اش نبست و از امکان نمایش محدود این فیلم در سینماهایی نظیر موزه سینما سخن به میان آورد و در واقع ممکن است این قطار بار دیگر به حرکت در آید.

در این میان سوای کم و کیف این فیلم و نقدهایی که ممکن است به آخرین ساخته کیانوش عیاری وارد شده باشد، گفته‌های تازه نصرالله پژمانفر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و یکی از چهره‌های موثر در اکران فیلم‌های سینمایی و سایر مسائل مرتبط با این حوزه است. او در این ارتباط گفته است: «اینکه لغو مجوز اکران خانه پدری را به دلیل اعتراض مجلس عنوان می‌کنند، شیطنت است، بدنه دولت نیز باید مانند رئیس‌جمهور و وزرا عمل کنند، نباید به سمت ایجاد شکاف و چالش بین دو قوه مقننه و مجریه حرکت کنند.»

پژمانفر با بیان اینکه لغو مجوز اکران خانه پدری به دلیل مخالفت و اعتراض مجلس نبوده است، اظهار داشت: «بعضی نهادهای دولتی کارهایی قانونی خود را انجام می دهند اما زمانی که با اعتراض روبه‌رو می‌شوند، به جای آنکه تبعات کار قانونی خود را برعهده بگیرند برای برهم زدن رابطه دولت و مجلس، توپ را به زمین نمایندگان می‌اندازند.»

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه باید از وزیر ارشاد سوال کرد چرا اکران خانه پدری را لغو کرده است، گفت:‌ «این موضوع آن اندازه مهم نیست، که جنتی را به کمیسیون دعوت کنیم و دلایل لغو اکران را جویا شویم. توصیه می‌کنم بخش‌های دولتی تبعات کارهای قانونی خود را برعهده گیرند و مجلس را مقصر جلو ندهند.»

این گفته‌ها، بسیار جالب و تکان‌دهنده است، چرا که طبیعتاً مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که با اکران محدود و در نظر گرفتن رده سنی 16 سال، «خانه پدری» را اکران کردند، در این زمینه نظر مساعدی داشته‌اند اما در مقابل بیشترین مخالف علنی برای اکران هشت فیلم از جمله «خانه پدری» از سوی مجلس بود که با نامه رئیس کمیسیون فرهنگی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر عدم اکران 8 فیلم و سپس ورود کمیسیون اصل 90 برای عدم اکران دو فیلم از همان هشت فیلم به اوج رسید.

اما درباره موضوع خانه پدری، مواضع اعضای کمیسیون که عمدتاً از یک طیف سیاسی هستند، مشخص بود و هر نقدی به این فیلم وارد باشد، دلیل نمی‌شود که برخی نمایندگان مجلس مسئولیت مخالف‌ شدیدشان را با این فیلم و اکرانش که بارها به صراحت بیان کرده‌اند را به گردن گروه دیگری بیاندازند. «تابناک» برای یادآوری مواضع این نمایندگان که طبیعتاً در قبالش مسئولیت دارند، به بازخوانی برخی از آنها می‌پردازد تا مشخص شود آیا این طیف نقشی داشته‌اند یا نداشته‌اند:


پژمان‌فر: «خانه پدری» باورهای سنتی ما را هدف گرفته است

حجت الاسلام نصرالله پژمان فر؛ عضو کمیسیون مجلس شورای اسلامی درباره فیلم های این دوره از جشنواره فیلم (در حاشیه جشنواره سی و دوم فیلم فجر) عنوان کرد: ما باید نگاه کنیم که در فیلم به دنبال چه هستیم زمانی ما می بینیم یک فیلم می خواهد یک واقعیت هایی را منتقل کند اما یک زمانی است که می خواهیم یک فضایی را در فیلم ایجاد کنیم من فکر می کنم بعضی از این کارگردان ها و فیلمنامه نویس ها یک مقداری از این ماجرا عبور کردند و حتی واقعیت های تلخ را در جامعه نشان می دهند که واقعیت ندارند یا همگانی نیست و استثنای جامعه ماست.

وی افزود: کارگردانان و فیلمسازان گاهی در نشان دادن اموری که غیر واقعی است افراط می کنند و طبیعتا در ذهن مخاطب بازخورد خوبی منعکس نمی شود. این ماجرا باید مدیریت شود یعنی ما در فضای سینما باید مدیریت کنیم تا فضای سینما به این سمت کشیده نشود که مخاطبین ما در یک فضای غیر واقعی قرار بگیرند.

عضو کمیسیون مجلس شورای اسلامی گفت: بعضی فیلم ها هستند که مسایلی را هدف گرفته اند که آدم نگران می شود شاید مخاطب ما هم نسبت به این موضوع خیلی متوجه این مسئله نمی شود. برای مثال بعضی از فیلم ها هستند که یک باوری را در مخاطبین ما ایجاد می کند. فیلم «خانه پدری» به طور عمیق باورهای سنتی ما را هدف گرفته و به این ها هجمه می برد خوب البته نقطه های قوتی هم دارد اما در عین حال جای تامل دارد.

وی ادامه داد: نکته دوم این است که در کل سینما باید یک سری از واقعیت ها را به مردم بگوییم و نیازهای مردم را در فضای سینما که در نیازهای داخلی،خارجی، سبک زندگی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی ریز می شود با یک زبان همه فهم و هنری به منتقل آن ها کنیم. امروز در سینمای ما یک چنین ماموریتی حس نمی شود. ما باید برای مردم پیام رسان باشیم و یکسری واقعیت ها را به مردم برسانیم که گره ای را باز را از مشکلات جامعه باز کند.

پژمان فر افزود: امروز در فضای سینمای ما فیلم های خوب زیاد است اما بعضی از فیلم ها اصلا گره ای باز نمی کنند یعنی هیچ نوع تحول فکری در بیننده با دیدن آن ایجاد نمی شود و گاهی هم فیلم فضای سیاهی را به مخاطب منتقل می کند که مخاطب نسبت به آن نیازمندی هایش نتیجه عکس می گیرد.


سالک: هیچ دلیلی برای اکران خانه پدری وجود ندارد

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی معتقد است که هیچ دلیلی برای اکران فیلم خانه پدری وجود ندارد.

حجت‌الاسلام احمد سالک در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص توقیف فیلم خانه پدری، خاطرنشان کرد: ما در انقلاب اسلامی حضور داریم و انقلاب اسلامی مبتنی بر مجموعه ارزش های دینی است و از این رو هرگونه فیلم یا حرکتی که ضد ارزش ها باشد ضرورتا باید مقابلش جهت هدایت گیری انجام شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه خانه پدری با خشونت شروع می شود و سپس ضد ارزش ها را تقویت و تبلیغ می کند، گفت: ما به جز یک آدم فاسد یک فرد متدین که دختر خود را به قتل برساند نداریم بنابراین دلیلی برای پخش و اکران فیلم خانه پدری وجود ندارد.


آقاتهرانی: خانه پدری اکران نمی‌شود / محتوای این فیلم مناسب نیست

حجت الاسلام مرتضی آقا تهرانی نایب رئیس اول کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت‌وگو با فارس درباره اکران فیلم خانه پدری در گروه هنر و تجربه گفت: مجلس درباره فیلم «خانه پدری» نظر دارد و محتوای آن را مناسب نمی داند و معتقد است این فیلم نباید از امتیاز اکران استفاده کند. غیر از مجلس این فیلم مورد نقد بسیاری از کارشناسان از جمله برخی مسئولان ارشاد است ولی اینکه چطور می شود فیلمی که هم سرمایه گذار اول آن یعنی نیروی انتظامی و هم خود مسئولین ارشاد با آن مساله دارند باید اکران شود.

آقا تهرانی تصریح کرد:این اتفاق بدی است که تاریخ یک ملت به جهت کج سلیقگی و یا عدم آگاهی مورد هجمه قرار گیرد به شکلی که نشان داده شود که چند نسل از پدران یک خانواده نگاه تبعیض آمیز و وحشیانه‌ای نسبت به زنان خود دارند.

نایب رئیس اول کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: این چه منطقی است که وقتی چنین فیلمی تاریخ یک ملت را به این شکل نمایش می دهد امکان اکران عمومی پیدا کند، تنها به این جهت که یک کارگردان از دست مدیران فرهنگی کشور ناراحت نشود. وظیفه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تکریم شخصیت هنرمندان، حفظ ارزش‌های ملی و اسلامی است و در این باره نباید اغماض کنند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن