محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842793700
فیلم: به تماشاچی دیپلماسی در میانه جنگ بنشنید |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: فیلم: به تماشاچی دیپلماسی در میانه جنگ بنشنید
ماجراهای فيلم در آگوست ۱۹۴۴ و همزمان با نزديک شدن متفقين به پاريس رخ میدهند. توان دفاعی آلمان در حال فروپاشی است و بيشتر نيروهای آن در حال عقب نشينی برای دفاع از خاک مادری هستند. اما فرماندار نظامی پاريس، ژنرال ديتريش فان کولتيتز (با بازی نيلز آرستروپ)، در شهر میماند تا دستور هيتلر را اجرا کند: «شهر را ويران کن ولی هرگز اجازه نده که به دست متفقين بيفتد.»
کد خبر: ۴۶۲۹۵۸
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۸ - 02 January 2015
اگر در حال شکست در جنگی بزرگ باشید و دستور نابودی شهری تاریخی و تحویل زمین سوخته به صاحبان اصلی آن شهر داده شود، چه تصمیمی در پیش خواهید گرفت؟ در پی پاسخ به این پرسش در دیپلماسی باشید.
به گزارش «تابناک»؛ «ديپلماسی/ Diplomacy» تازه ترین اثر «فولکر اشلوندورف /Volker Schlöndorff» است. اشلوندورف کارگردان آلمانی پس از تحصیل در مدرسه سینمای ایدک (I.D.H.E.C) کار سینما را با دستیاری فیلمسازانی چون لویی مال، آلن رنه و ژان-پییر ملویل شروع میکند و بعداً برای تهیه گزارشهای تلویزیونی به الجزایر و ویتنام سفر مینماید و سپس در بازگشت اولین فیلمش را در آلمان میسازد و مقام خود را تثبیت میکند او همچنین در تعدادی از فیلمهایش از همسرش "مارگارت فون تروتا" بعنوان بازیگر استفاده میکند.
جیمز براردینلی منتقد برجسته درباره این فیلم تاکید دارد: وقايع تاريخی فيلم «ديپلماسی/ Diplomacy»، (بر اساس نمايشنامه ای از سيريل گِلی)، واقعیاند اما جزئيات آن عمدتاً ساختگی، تخيلی يا افسانهای هستند. به قول مارک تواين، «هرگز اجازه نده که پای حقيقت به يک داستان خوب باز شود.»
با اين حال، صداقتِ موضوعاتی که در «ديپلماسی» مطرح میشوند اهميت چندانی ندارد. قرار نيست در اين فيلم به [بيننده] درس تاريخ داده شود. فيلم اصلاً قصد ندارد در شرايطی که در گذشته همه چيز در پردهای از ابهام رها شدهاند، بيايد و يکسری وقايع جديد را عرضه نمايد. هدف شلوندروف تمرکز بر تَکها و پاتکهای مذاکرات ريسکی، که سرنوشت يک شهر به آنها بستگی دارد، است.
ماجراهای فيلم در آگوست ۱۹۴۴ و همزمان با نزديک شدن متفقين به پاريس رخ میدهند. توان دفاعی آلمان در حال فروپاشی است و بيشتر نيروهای آن در حال عقب نشينی برای دفاع از خاک مادری هستند. اما فرماندار نظامی پاريس، ژنرال ديتريش فان کولتيتز (با بازی نيلز آرستروپ)، در شهر میماند تا دستور هيتلر را اجرا کند: «شهر را ويران کن ولی هرگز اجازه نده که به دست متفقين بيفتد.»
اينجا شاهد کينهتوزترين حالت سياست زمين سوخته[۱] هستيم؛ اجرای اين سياست نه تنها باعث مرگ ميليونها غيرنظامی خواهد شد بلکه منجر به نابودی بسياری از بناهای مشهور و مفقود شدن بسياری از آثار هنری شهر می شود. در نهايت، فان کولتيتز تصميم میگيرد که دستور انهدام پلهای روی رودخانه سِن يا انفجار برج ايفل يا موزه لوور را صادر نکند.
دلايلش برای اين تصميم چندان روشن نيستند، اما «ديپلماسی» فرض میکند که ممکن است اين تصميم طی مکالمات بين فان کولتيتز و ديپلمات سوئدی، رائول نوردلينگ (با بازی آندره دوسوليه)، که چندين بار طی آخرين روزهای فتح پاريس با هم ديدار کردند، گرفته شده است.
«ديپلماسی» جلسه ای بين اين دو را روايت میکند که شب قبل از انهدام شهر ترتيب داده شده بود. نکته فيلم اين نيست که آيا پاريس نجات پيدا کرد يا خير (ما اين را میدانيم) بلکه اين است که چگونه فرايند ديپلماتيک منجر به نتيجه نهایی میشود. اين دو دشمن، فان کولتيتز و نوردلينگ، در ابتدا در دو جهت مخالف قرار دارند به طوری که اولی مصمم است تا وظيفهاش را اجرا کند و دومی قصد دارد تا به هر نحوی جلوی او را بگيرد.
پراگماتيسم پروسی در مقابل شبکهای از واژه ها- برخی درست، برخی نادرست- قرار میگيرد. بحث اصلی نوردلينگ اين است که نه تنها انهدام پاريس يک جنايت جنگی در بالاترين سطح است، بلکه میتواند تا ابد به عنوان لکه ننگی بر پيشانی آلمان باقی بماند. از آن طرف، فان کولتيتز میگويد که او سرباز است و بايد دستورات مافوق را اجرا کند. وقتی نوردلينگ توجيهی انسانی برای جلوگيری از تصميم فان کولتيتز میآورد او ديگر پاسخی برای گفتن ندارد.
بالاخره نوردلينگ به لطايف الحيلی در اين نبرد پيروز میشود. تاکتيکهای وی در کنار ديپلماسی جواب میدهند. اينجا فقط صحبت از مصالحه نيست؛ بلکه صحبت گرفتن دست بالا با هر وسيله ممکن است- از جمله دروغهای آشکارا آن گاه که صداقت قادر نيست کاری از پيش ببرد. شايد جنگهای ديپلماتيک بدون خونريزی باشند، اما میتوانند زخمهای کاری بر جای بگذارند.
نوردلينگ هرگز قصد ندارد قولهایی که به فان کولتيتز میدهد را عملی سازد. با اين حال، پيروزیاش ممکن است آن طور که ابتدا به نظر میرسد دشوار نباشد؛ اين حس در فيلم وجود دارد که فان کولتيتز ممکن است بزرگترين متحد اين ديپلمات باشد. او به دنبال دليلی است تا پيشوای بزرگ را به مبارزه بطلبد و درباره جنونی که هيتلر به آن مبتلا است صحبت کند.
شلوندروف، که فعاليت فيلمسازی خود را در آلمان غربی در اوايل دهه ۱۹۶۰ آغاز کرد، در مقايسه با آمريکا در اروپا مشهورتر است. در اين گوشه دنيا مردم او را به خاطر دو اثرش میشناسند: «طبل حلبی/ the Thin Drum» سال ۱۹۷۹، که جايزه اسکار بهترين فيلم خارجی زبان را از آن خود نمود و اقتباس تلويزيونی تحسين شده «مرگ دستفروش/ Death of Salesman» با بازی داستين هافمن در سال ۱۹۸۵. سبک او ساده و بی پيرايه توأم با کلوزآپ های بسيار است. صحنههایی که از نيمه شب پاريس از دريچه يک پنجره باز میبينيم مؤثرتر از فيلمهای آرشيوی واقعی هستند که در پايان فيلم برای ارتقای سطح داستانگویی نمايش داده میشوند.
اين فيلم در واقع نمايشی دو نفره است به طوری که بخش زيادی از فيلم در اتاقی در هتل ميوريس، جایی که آلمانها ستاد فرماندهی خود را مستقر کرده بودند، گرفته شده است. بازیهای نيلز آرستروپ و آندره دوسوليه قوی و هر يک بهتر از ديگری است.
فيلم بودجه اندکش را با استفاده از فيلمهای واقعی جنگی برای نمايش ورود متفقين و تباين تصاوير سياه و سفيد با بقيه قسمتهای رنگی فيلم لو میدهد. (فيلم «آيا پاريس میسوزد/Is Paris Burning» محصول ۱۹۶۶، که داستان مشابهی را منتها از چشم اندازی غيرصميمی تر نقل میکند، سياه و سفيد فيلمبرداری شده تا تباين زياد فيلم با اين فيلمهای جنگی را تا حد امکان کاهش دهد و تصويری يکپارچه ارائه نمايد.) موسيقی فيلم، ساخته يورگ لمبرگ، هم ضعيف است و هم نا به جا به کار برده شده است. در فيلم لحظاتی وجود دارند که موسيقی باعث تضعيف بار درام صحنهها میشود و بهتر بود که اصلاً در اين صحنهها هيچ موسيقی پخش نمیشد.
«ديپلماسی» به مذاق افرادی خوش میآيد که عاشق تماشای فيلمهای شخصيتی ديالوگ محور هستند يعنی فيلمهایی که در آنها داستان در درجه دوم اهميت قرار دارد. «ديپلماسی»، اثري برای تماشای بازی بازيگران است.
آن را میتوان در زمره فيلمهای جنگی غيرمعمول قرار داد، حتی اگر برخی اتفاقات خاص آن طور که نمايش داده میشوند رخ نداده باشند، ارزش اين را دارند که به خاطر بسپاريم که رويدادهای فيلم واقعی هستند و اگر پايان داستان، چيزی غير از اين بود، امروز دنيا سرنوشتی غير از آنچه امروز شاهدش هستيم میداشت.
دانلود
لینک را کپی کنید
لینک را کپی کنید دانلود
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]
صفحات پیشنهادی
اکران به دست فیلمهای تازهنفس افتاد |اخبار ایران و جهان
اکران به دست فیلمهای تازهنفس افتاد گیشه سینمای ایران میزبان یازده فیلم است که از این میان شیار ۱۴۳ به کارگردانی نرگس آبیار بیشترین آمار فروش را دارد کد خبر ۴۶۲۷۹۸ تاریخ انتشار ۱۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۶ ۰۲ - 01 January 2015 گیشه سینمای ایران میزبان یازده فیلم است که از این میان شیارسونی پیکچرز اکران فیلم مصاحبه را لغو کرد |اخبار ایران و جهان
سونی پیکچرز اکران فیلم مصاحبه را لغو کرد شرکت سونی پیکچرز برنامه اکران فیلم مصاحبه The Interview از روز ۲۵ دسامبر را پس از تصمیم یک سینمای زنجیره ای برای عدم پخش آن لغو کرده است کد خبر ۴۵۹۳۴۵ تاریخ انتشار ۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۱ - 18 December 2014 شرکت سونی پیکچرز برنامهشوک به امنیت ملی آمریکا با توقف ماشین فیلمسازی هالیوود |اخبار ایران و جهان
شوک به امنیت ملی آمریکا با توقف ماشین فیلمسازی هالیوود اگر پروژه کره شمالی در نهایت به سود این کشور تمام شود و سایر کمپانیها نیز در بلندمدت ریسک ساخت فیلمی علیه این کشور را نپذیرند سایر کشورها نیز سراغ چنین روشهایی خواهند رفت و امنیت سایبری ایالات متحده به پاشنه آشیل این کشورمرتضی احمدی درباره فیلم هایش چه گفته بود؟ |اخبار ایران و جهان
مرتضی احمدی درباره فیلم هایش چه گفته بود از میان کارهای سینماییام بیشتر از همه اتوبوس و بعدش هم مردی که زیاد میدانست را دوست دارم که هردو را با یدالله صمدی کارکردم برای اتوبوس آقای صمدی تلفن کردند و گفتند چنین چیزی است قصه را برایت میفرستم من خواندم خوشم آمد مرحوم اسفیلمهای تلویزیون در ایام عزاداری |اخبار ایران و جهان
فیلمهای تلویزیون در ایام عزاداری کد خبر ۴۵۹۷۹۵ تاریخ انتشار ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۸ - 20 December 2014 فیلم های سینمایی و تلویزیونی و انیمیشن مختارنامه صلح سرخ انتهای یک رویا ستاره سهیل روز یلدا شب چله چراغ برگهای پاییزی پریشانی آقای مهربان تنهاترین سردنمایش فیلم «خانه پدری» متوقف شد |اخبار ایران و جهان
نمایش فیلم خانه پدری متوقف شد دلیل توقف نمایش این فیلم اعلام رسمی مسئولان سینماهای آزادی خانه هنرمندان و سینماسوره اصفهان مبنی بر عدم نمایش فیلم خانه پدری بیان شده است کد خبر ۴۶۱۶۴۹ تاریخ انتشار ۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۴ ۳۵ - 28 December 2014 نمایش فیلم سینمایی خانه پدری که از روز پنآغاز جنگ علنی، تسلیم و سکوت، تغییر استراتژی |اخبار ایران و جهان
آغاز جنگ علنی تسلیم و سکوت تغییر استراتژی تنها عوارض عقب نشینی از دست رفتن عقبه فرهنگی نیست و از آن مهمتر تقویت این باور است که میتوان وزارت فرهنگ و ارشاد را از هر تصمیمش عقب راند اگر چنین باوری شکل بگیرد دیگر هیچ حرکت مهمی در این نهاد -لااقل در دولت یازدهم- به سرانجام نفیلم: شوروحال پایتخت ایران در نخستین روز 2015 |اخبار ایران و جهان
فیلم شوروحال پایتخت ایران در نخستین روز 2015 نکته جالبتر حضور پرتعداد مسلمانان بود که خرید کاج و وسایل مرتبط نیز همراه بود و ظاهراً گروهی از مسلمانان پایتخت نشین نیز برخی رسوم مرتبط با سال نوی میلادی را انجام میدهند و قراردادن کاج سال نو نیز مد شده است کد خبر ۴۶۲۸۳۴ تاریخ افیلمهای دیده نشدهای که سیمافیلم را به انحلال کشاند |اخبار ایران و جهان
فیلمهای دیده نشدهای که سیمافیلم را به انحلال کشاند تولید یک خانواده محترم یکی از حواشی این مجموعه در سالهای پیشین بود و ظاهراً آثاری با اشکالات شبیه خانه پدری که هیچگاه دیده نشدهاند کم نیستند و دقیقاً به واسطه آنکه دیده نشدهاند جنجالهایی مشابه این اثر را در پی نداشتهبرنامه «90» تئاتریها تعطیل شد، منتقدان تئار بیانیه صادر کردند+فیلم |اخبار ایران و جهان
برنامه 90 تئاتریها تعطیل شد منتقدان تئار بیانیه صادر کردند فیلم با این حال آنچه از این صحبتها جنجالی تر بود نقدهای او به وضعیت فرهنگ در دوران احمدی نژاد در مجله تئاتر بود نعیمی در این باره گفت در دورانی که آقای احمدی نژاد رئیس جمهور بود همه ما میدانیم که وضعیت چاپ وچگونه این ایدئولوژی باعث انفجار نوجوان یازده ساله روی صحنه تئاتر شد؟+فیلم |اخبار ایران و جهان
چگونه این ایدئولوژی باعث انفجار نوجوان یازده ساله روی صحنه تئاتر شد فیلم حمله انفجاری توسط کودکان و نوجوانان اتفاق بیسابقهای نیست و پیش از این برخی نوجوانان نیز با حمله به مدارس افغانستان اقدام به انفجار خود نموده بودند اما اینکه در صحنه تئاتر چنین اتفاقی رخ دهد تکاندهندهبرای فیلمهای خارجی یک هفته حبس کردند و شلاق زدند! |اخبار ایران و جهان
برای فیلمهای خارجی یک هفته حبس کردند و شلاق زدند در این مدت بنده را جوجه کبابی یک روش خاص که فرد را مانند جوجه میبندند تا مضروب نتواند از ضربه بگریزد کردند علاوه بر این کف پایم شلاق میزدند و میگفتند روی موزاییک راه برو تا خونمردگی به وجود نیاید باورم نمی شد که در وزارت فچگونه این ایدئولوژی باعث انفجار نوجوان یازده ساله شد؟+فیلم |اخبار ایران و جهان
چگونه این ایدئولوژی باعث انفجار نوجوان یازده ساله شد فیلم حمله انفجاری توسط کودکان و نوجوانان اتفاق بیسابقهای نیست و پیش از این برخی نوجوانان نیز با حمله به مدارس افغانستان اقدام به انفجار خود نموده بودند اما اینکه در صحنه تئاتر چنین اتفاقی رخ دهد تکاندهنده اما از این موضوفیلم مصاحبه در فضای مجازی منتشر شد |اخبار ایران و جهان
فیلم مصاحبه در فضای مجازی منتشر شد کد خبر ۴۶۱۱۸۷ تاریخ انتشار ۰۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۷ ۳۴ - 26 December 2014 فیلم مصاحبه ساخته جنجالی ایوان گولدبرگ و ست روگن در فضای مجازی منتشر شد به گزارش تسنيم بعد از این که کمپانی سونی تصمیم گرفت فیلم جنجالی مصاحبه را در روز کریسمس در سینماهای محفیلمهای خارجی به پرده سینماهای ایران بازمیگردند؟ |اخبار ایران و جهان
فیلمهای خارجی به پرده سینماهای ایران بازمیگردند به اعتقاد دفاتر پخش فیلم و سینماداران نمایش فیلمهای خارجی جای فیلمهای ایرانی ار تنگ نمیکند و اگر فیلمی ارزش دیدن داشته باشد ولو آنکه با اکران محدودتری همراه شود به فروش میلیاردی دست پیدا میکند و مصداق این موضوع را نیز نمااعلام فیلمهای سینمایی ایام شهادت امام رضا(ع) |اخبار ایران و جهان
اعلام فیلمهای سینمایی ایام شهادت امام رضا ع فیلمهای سینمایی و تلویزیونی و انیمیشن ولایت عشق مسافر شب روز هفتم حج پاکان روز هشتم مسیر عشق روز ملاقات آقای مهربان سه شنبه ۲ دی ماه مصادف با سالروز شهادت امام رضا ع از شبکههای سیما پخش میشود کد خبر ۴۵۹۶۵آغار رفع توقیفها فیلمها با اکران «خانه پدری» |اخبار ایران و جهان
آغار رفع توقیفها فیلمها با اکران خانه پدری گروه سینمایی هنروتجربه که با اکران طولی سینماهای محدود اما زمان طولانی به نمایش آثار خاص میپردازد این بار قرار است از هشتم دی ماه اقدام به اکران این اثر نماید اتفاقی که اگر با مانع تازهای مواجه نشود آغار رفع توقیفها فیلمها-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها