تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834275585
حمله شیمیایی نینجاها به آمریکا +تصاویر
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
نقدی بر فیلم "لاک پشت های نینجا" 2014؛
حمله شیمیایی نینجاها به آمریکا +تصاویر
در نگاه ابتدایی شاید این فیلم تنها یک بلاک باستر معمولی دیگر از هالیوود باشد که قصد آن صرفا سرگرم کردن قشر نوجوان و جوان است، ولی مفاهیم و مظمون هایی خاص در لایه های زیرین این فیلم گنجانده شده است که شناخت آنها مخصوصا به دلیل سن مخاطبان این فیلم ضروری می باشد.
به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، فیلم "لاک پشت های نینجا" محصول سال 2014 آمریکا، به کارگردانی جاناتان لیبزمن، 8 اوت (17 مرداد) به روی پرده های سینما رفت. این فیلم با بودجه 125 میلیون دلاری، یکی از امیدهای کمپانی پارامونت برای فروش بالا در گیشه تابستانی بود که البته تا حدودی نیز موفق شد. طی 105 روز اکران این فیلم در آمریکا 191 میلیون دلار و در دیگر نقاط جهان 286 میلیون یعنی در مجموع فروش 477 میلیون دلاری را نصیب سازندگان خود کرد. این فیلم با استقبال تماشاگران نوجوان و جوان روبه رو شد که امتیاز 6.1 از 10 در سایت IMDB را نیز دریافت کرد. البته منتقدان این فیلم را جدی نگرفته و نمرات پایینی در سایت های نقد فیلم مانند متاکریتیک (31 از 100) و راتن تومیتوز (22 از 100) به این فیلم اعطا کردند.
در نگاه ابتدایی شاید این فیلم تنها یک بلاک باستر معمولی دیگر از هالیوود باشد که قصد آن صرفا سرگرم کردن قشر نوجوان و جوان است، ولی مفاهیم و مظمون هایی خاص در لایه های زیرین این فیلم گنجانده شده است که شناخت آنها مخصوصا به دلیل سن مخاطبان این فیلم ضروری می باشد.
لاک پشت های ناجی آمریکا
اولین سری داستان های مصور (کمیک استریپ) این لاک پشت های سبز که اتفاقا از هنر رزمی نینجوتسو نیز بهره مند هستند در سال 1984 منتشر شد. طی سال های بعد انیمیشن های سریالی و سینمایی مختلفی از روی این کمیک ها ساخته شد و البته بسیار جالب بود که این لاک پشت ها (موجودات نه چندان محبوب) که از هنر رزمی شرقی نیز استفاده می کنند به سرعت از همان ابتدا مورد توجه و اقبال قشر کودک و نوجوان آمریکا و البته سراسر جهان قرار گرفت ( حتی در ایران سریال های آن پخش شده و کودکان بسیاری را علاقمند به خود نموده است). چندی نگذشت که این 4 لاک پشت به همراه استاد و پدرخوانده خود اسپلینتر (موش فاضلاب!) به یک پدیده فرهنگی در آمریکا تبدیل شدند.
فیلم سینمایی پیش رو، دومین نسخه فیلم شده از لاک پشت های نینجا است و اولین فیلمی است که در آن جلوه های ویژه کامپیوتری بسیاری به کار رفته است و بودجه تولید آن را به 125 میلیون دلار رسانده است (هزینه های سرسام آور تبلیغات جهانی را نیز به این مبلغ اضافه کنید). اکران این فیلم با تعداد 3980 سالن سینما در تاریخ 8 اوت 2014 (جمعه 17 مرداد) در آمریکا شروع شد که 105 روز (15 هفته) به طول انجامید. کمپانی پارامونت و شبکه Nickelodeon (شبکه کودک نوجوان در آمریکا که معمولا سریال های مخصوص سنین پایین پخش می کند) کارگردانی این فیلم را به جاناتان لیبزمن سپرد که دو فیلم موفق و اکشن Battle: Los Angeles و Wrath of the Titans را در کارنامه خود دارد.
مایکل بِی هم به همراه کمپانی شخصی خود (Platinum Dunes) تهیه کنندگی این فیلم را به عهده گرفت تا بخشی از بودجه سنگین آن را تامین کند. البته حضور مایکل بی باعث شد در این فیلم از محصولات نوکیا و حتی یک برنامه شوی غیر اخلاقی (ویکتوریا سکرت) درست مانند فیلم امسال خود (ترانسفورمرز: عصر انقراض) که در آن نیز بیلبوردهایی با تصاویر زنان در آن تبلیغ دیده می شد، استفاده کند.
تنها دو هفته از اکران فیلم نگذشته بود که به دلیل استقبال خوب تماشاگران از فیلم، مجوز ساخت قسمت دوم آن نیز داده شد که هم اکنون تاریخ 14 خرداد 95 برای اکران آن در نظر گرفته شده است. البته این موضوع از پایان بندی فیلم که در آن شخصیت بد داستان زنده می ماند، فهمیده می شد. در این قسمت فیلم که به شروع ماجراهای لاک پشت ها در شهر نیویورک می پردازد و البته سرکی نیز به گذشته آنها می کشد؛ این بار آمریکا و البته شهر نیویورک به نمایندگی از آن مورد حمله تروریستی شیمیایی قرار می گیرد که این کار به وسیله نینجاهایی از داخل آمریکا رخ می دهد. این نینجاها بیشتر به یک گروه شبه نظامی تا بن دندان مسلح می مانند تا اینکه افرادی باشند که از هنر رزمی نینجوتسو و سلاح های سرد متعارف خود استفاده می کنند.
این موضوع تکراری این بار به شکل ساده تر و قابل هضم تر برای کودکان و نوجوانان درآمده و البته این بار قهرمانان ناجی این شهر، نینجاهایی با لاک های بزرگ هستند که البته هنوز نوجوان، نابالغ و بازیگوش می باشند.
خلاصه داستان
داستان با دختری خبرنگار به نام آپریل اونیل (با بازی مگان فاکس) شروع می شود که قصد دارد هرچه سریعتر پله های ترقی را طی کرده و به خبرنگار ارشد شبکه 6 تبدیل شود. وی می خواهد پرده از اسرار قبیله فوت (Foot Clan ) نینجاهای بد داستان که توسط یک سامورایی (با زره رباتیک) به نام Shredder ( به معنی تکه تکه کننده) رهبری می شود، بردارد ولی در حین تلاش های خود ناگهان شبی در کنار اسکله متوجه تحرکات و قاچاق اسلحه توسط قبیله فوت می شود که البته با دخالت یک قهرمان سایه وار از بین می روند. از این نقطه به بعد آپریل برای اثبات این قهرمان بی نام تلاش کرده که طی یک حادثه گروگان گیری در مترو و ادامه کنجکاوی خود موفق به ملاقات این قهرمانان روی پشت بام خانه ای می شود.
وی بعدا از روی اسامی این لاک پشت های عجیب و غریب متوجه می شود که آنها حیوانات خانگی قدیمی او هستند که پدرش و همکار وی اریک ساکس در حال آزمایشات سری بر روی آنها بوده اند. نتیجه این آزمایش ها منجر به جهش یافتگی آنها و پیدا کردن قابلیت های بسیاری از جمله تکلم است. وی به اریک ساکس که در حال حاضر رئیس شرکت تحقیقاتی ساکس می باشد مراجعه کرده و به او می گوید که تحقیقات آنها - که گمان می کردند در آتش سوزی سال ها پیش که منجر به مرگ پدرش نیز شد - از بین نرفته است.
وی که از همه جا بی خبر است نمی داند اریک ساکس خود شاگرد شردر بوده و بدین ترتیب لاک پشت ها را در خطر انداخته است. در ادامه داستان ساکس و فوت نینجاها تلاش می کنند که لاک پشت ها را گیر انداخته و از خون آنها ژن جهش یافته را خارج کرده و البته آنها را به قتل برسانند. شردر قصد دارد تا با حمله ای شیمیایی تمام مردم را به ویروسی کشنده مبتلا کند و ساکس نیز می خواهد بعد از آن، پادزهر این ویروس استخراجی از خون لاک پشت ها را به فروش برساند تا به پول هنگفتی دست یابد. اما در نهایت این لاک پشت های نینجا هستند که به کمک آپریل موفق به شکست آن دو می شوند.
حمله شیمیایی، توهم دوباره تهاجم به آمریکا
طی سال های اخیر فیلم های زیادی حول موضوع حمله تروریستی به آمریکا ( کشوری که ادعا می کند دارای برترین ارتش دنیاست) ساخته شده که نشان از توهم توطئه مسئولان آمریکایی دارد. کشوری که خود بدون هیچگونه حق و اجازه ای به دیگر کشورها حمله کرده، سعی می کند با استفاده از سلطه سینما خود را مظلوم نشان داده تا از این طریق بتواند توجیح مناسبی برای اعمال ضدانسانی و آتش افروزی های خود در سراسر دنیا، به ویژه خاورمیانه، داشته باشد.
حال موضوع تکراری حمله بیولوژیکی به بزرگترین شهر این کشور، نیویورک، دستمایه این فیلم شده است که برای مخاطب کودک و نوجوان این فیلم تا حدی سنگین و دیر هضم می باشد. این ایده در طی همین چند سال اخیر در فیلم های دیگری چون بتمن آغاز می کند (کریستوفر نولان 2005) و مرد عنکبوتی شگفت انگیز (مارک وب 2012) و چند فیلم دیگر به تصویر کشیده شده است. که نقطه مشترک همگی آنها استفاده از دکل بلند آسمانخراش امپایر استیت شهر نیویورک برای پخش کردن ویروس می باشد.
البته این بار 4 لاک پشت نینجوتسو کار، جای بتمن و مرد عنکبوتی را گرفته اند. جاناتان لیبزمن کارگردان در فیلم ماقبل خود، نبرد لس آنجلس، باز هم تصویر گر حمله به نیویورک البته این بار به شکل هجوم فضایی ها بوده است. در این سینمایی اما گروه تروریستی مسئول حمله، نینجاهایی هستند که ارباب آنها شردر خیال تصرف شهر نیویورک را در سر می پروراند. شباهت این قبیله نینجا به شبه نظامیان مسلح می تواند بیان گر تروریستی نشان دادن جنگجویان کشورهای شرقی و آسیایی باشد، که جای باندهای خلاف کار در شهر نیویورک را گرفته اند ( خود این موضوع جای تعجب دارد که چگونه یک استاد هنرهای رزمی ژاپنی توانسته چنین ارتشی برای خود در آمریکا دست و پا کند و ثانیا چگونه اخلاقیات را زیر پا گذاشته است)
متاسفانه موج تازه ای در فیلم های هالیوودی در حال شکل گرفتن است که در آن جنگجویان رزمی و با اخلاق شرقی (به ویژه نینجاهای کشور ژاپن) را در حد تروریست های خونخوار و غیر انسانی تنزل می دهند. البته اینکه ژاپن بیشتر مورد این هجمه قرار گرفته است جای تعجب ندارد زیرا حدود 60 سال است که این کشور به برده سیاسی آمریکا بدل شده و هیچ آزادی عملی در دنیای سیاست جهان برای تاثیر گذاری ندارد. این امر از جایی شروع شد که آمریکا با انداختن بمب هسته ای بر سر مردم بیگناه هیروشیما و ناکازاکی، دولت ژاپن را مجبور به تسلیم شدن در اواخر جنگ جهانی دوم نمود. نکته مهمی که بینندگان این فیلم ها باید در نظر داشته باشند این است که رزمی کاران برای خود حدود و حرمت هایی قایل می شوند و از اخلاق و عرفان پیروی می کنند و مخصوصا نینجاها که هرگز حاضر به آسیب رساندن به افراد بیگناه نمی شوند؛ حال آنکه در این فیلم آنها قصد استفاده از سلاح کشتار جمعی را دارند. فوت نینجاها، به رهبری شردر چنان قدرتمند هستند که حتی پلیس نیویورک هم توان برخورد و مبارزه با آنها را ندارد.
در سالهای پس از جنگ سرد و شروع توهم آمریکایی ها برای امکان لحظه ای حمله به آنها، باعث شد که دست به دامان هالیوود و سلطه سینما شده تا فیلم هایی را در این رابطه بسازد و این موضوع را به ذهن جهانیان القا کند. گویی واقعا آمریکایی ها و به ویژه مسئولان دولتی آنها بر این باورند که حمله به آمریکا بسیار ساده بوده و البته برای جان سالم به در بردن از این تهاجم، حتما باید ابرقهرمان هایی وجود داشته باشند تا آنها را نجات دهند.
از نظر راقم این سطور، آمریکایی ها اعتماد به ارتش خود را از دست داده اند که – مخصوصا در سال های اخیر – دست به دامان ابرقهرمان هایی فانتزی شده اند.
یک بام و دو هوای مراکز تحقیقاتی آمریکا
اریک ساکس، رئیس شرکت صنایع ساکس، در این فیلم قصد دارد با کمک به شردر که البته استاد خود او نیز بوده است؛ مقدمات حمله میکروبی به نیویورک را فراهم کند تا بعد از آن بتواند پادزهری را که شرکت تحقیقاتی خود تولید نموده به فروش انبوه برساند و از این طریق به ثروت و سرمایه فوق العاده زیادی دست یابد. نکته جالب این است که وی در همان حال نیز فردی بسیار ثروتمند و متمول می باشد که این نشان از طمع ثروت اندوزی مقامات آمریکایی دارد.
نکته ای که در این فیلم بطور غیر عمد به آن اشاره می شود این است که شرکت ها، مراکز و موسسات تحقیقاتی (چه علمی، چه پزشکی، چه تسلیحاتی و نظامی و ...) در آمریکا خود هم زاینده مشکل و هم ارایه دهنده راه حل آن می باشند. آنچنان که طی سالیان متمادی شاهد آن بوده ایم که مسئول بحران های بهداشتی و سلامت، اقتصادی و نظامی و... اخیر که در جهان به وقوع پیوسته اند، خود آمریکایی ها بوده اند.
اگر بخواهیم به نمونه ای اشاره کنیم می توانیم به شیوع بیماری های مختلف از جمله ایدز، سارس، آنفلونزا نوع A و اخیرا نیز به ابولا اشاره کنیم. مراکز تحقیقاتی آمریکا برای آنکه سودهی بیشتری برای خود و دولت داشته باشند بیماری های جدیدی را با استفاده از علم ژنتیک ایجاد کرده و پس از ساخت آنتی ژن آن را در کشورهای جهان سوم و پایین تر منتشر می کنند. از این طریق واکسن خود را با قیمت سرسام آوری به فروش می رسانند. کاری که دقیقا آقای ساکس در این فیلم قصد انجام آن را دارد. البته با توجه به قدرت بالایی که از سلاح شیمیایی که در فیلم نشان داده شد، نگارنده بعید می دید که کسی زنده بماند تا بتواند از واکسن های شرکت ساکس استفاده کند!
فرهنگ خطرناک آمریکا و جامعه مبتذل غرب
مسئله مهمی که در این فیلم اکشن و پر زد و خورد نمود پیدا می کند، فرهنگ مبتذل آمریکا و جامعه لیبرال غرب می باشد. داشتن آزادی از خانواده و بسیاری قید و بندها، چیزی است که لاک پشت ها در طول این فیلم در پی آن بوده اند ولی استاد اسپلینتر همواره به عنوان یک پدر دلسوز (بازهم دقت کنید که یک موش فاضلاب است!) سعی داشته آنها را از وارد شدن به اجتماعی که آن را خطرناک توصیف می کند، بازدارد(حداقل تا وقتی که به سن بلوغ رسند). در قسمتی از فیلم که گذشته این لاک پشت ها و دوران نونهالی آنها را می بینیم، به مخفیانه تماشا کردن مجالس و کلوپ های رقص شبانه اشاره می شود. در همین حال دیالوگ استاد اسپلینتر در حال پخش است که از آگاهی خود درباره منحرف شدن لاک پشت ها به سمت فرهنگ عامه جامعه سخن می گفت. علاقه وافر مایکل آنجلو به دوست شدن با آپریل و برقرار کردن رابطه با او، نشان دهنده تمایل شدید نوجوانان غربی برای دوست شدن و ارتباط داشتن با جنس مخالف است.
سبک موسیقی رپ و هیپ هاپ نیز عضو جدانشدنی تم موسیقی این فیلم محسوب می شود. در قسمتی از فیلم مایکل آنجلو اشاره می کند که قرار است آلبوم مخصوص کریسمس در سبک هیپ هاپ منتشر کنند. در صحنه هایی از فیلم نیز بیلبوردهای تبلیغاتی در خیابان های آمریکا به تصویر کشیده می شود که پوسترهایی از لباس های نامنساب برای زنان می باشد. سال هاست که قباحت برهنه نشان دادن قسمت های مختلف بدن زنان در فرهنگ غرب ریخته شده است. حتی دختران نوجوان نیز پوشیدن لباس کامل را برای خود عیب و عار و نشانه ای از عقب افتادگی می دانند.
متاسفانه این فرهنگ قبیح به کشور عزیزمان، ایران نیز وارد شده است که البته جای شکر آن باقی است که فعلا محدود به پوشیدن لباس های تنگ و بدن نماست وگرنه در صورت برهنه بودن بخش هایی از بدن، خدا می دانست که چه اتفاقاتی رخ نمی داد!!!
خود بزرگ بینی آمریکایی ها
دولتمردان و مسئولین آمریکایی (بالاخص بعد از پیروزی در جنگ سرد و شروع دوران پس از آن) همواره خود را برترین و قدرتمندترین کشور دنیا دانسته و حق فرمانروایی و دستور دادن به دیگر کشورها را به خود داده اند. حتی این سلطه را بر مردم خود نیز وارد می کنند. بودن زیر پوشش دایم دوربین های جاسوسی و رصد ماهواره ای موضوع نه چندان جدیدی است که دوباره این فیلم (که چندان ربطی هم به داستان آن ندارد) نشان داده می شود. هر دو گروه نینجا (لاک پشت ها و قبیله فوت) دارای فناوری پیچیده و نمایشگرهای متعددی برای رصد کردن و استفاده از دوربین های نصب شده در سراسر شهر نیویورک هستند که هیچ گوشه و کناری از نظر آنها پنهان نمی ماند. فناوری ماهواره ای که حتی مسیرهای فاضلاب زیر زمینی را اسکن کرده و محل اختفای لاک پشت ها را پیدا می کنند، را نیز باید اضافه کرد.
نمایش دستاوردهای تحقیقاتی آمریکا در زمینه های مختلف نیز چیزی است که در این فیلم به چشم می آید. از اسکلت خارجی کمکی زره شردر گرفته – که یکی از پروژه های در حال تکمیل DARPA می باشد – تا توانایی ساخت ابرسربازها (که لاک پشت ها خود محصول این آزمایشات سری هستند).
البته شاید تمام این مسایل به دلیل گم شدن در میان صحنه های اکشن زیبا، مبارزات رزمی و طراحی جالب لاک پشت ها؛ از چشم بیننده پنهان بمانند که این مسئله همان دلیل ضرورت آگاهی داشتن نسبت به نکات پنهان این فیلم است.
ارجاعات فیلم
استاد اسپلینتر، یک موش فاضلاب بوده که پدرخواندگی لاک پشت ها را قبول کرده است. موش کثیف لقبی است که روس ها و اروپاییان سال ها پیش به یهودیان می دادند. یکی از بارزترین ویژگی های یهودیان که در قرآن هم به آن اشاره شده است آوارگی و بی خانمانی آنهاست (که این موضوع را دستمایه اشغال فلسطین کردند). موش قصه ما نیز با آواره شدن از خانه خود (آزمایشگاهی که بر روی وی مطالعه می کردند و البته آپریل از او مراقبت میکرد) در فاضلاب سکنی گزیده و ظاهری نه چندان تمیز پیدا می کند. البته استاد اسپلینتر بسیار باهوش و قوی نشان داده می شود، به گونه ای که وی در فاضلاب یک کتاب آموزش هنر نینجوتسو پیدا کرده (توهین به هنر رزمی شرق که یعنی جای آنها در فاضلاب می باشد) و از روی آن تمام فوت و فن نینجاها از جمله کار با انواع سلاح سرد را فرار میگیرد. توانایی وی در حدی است که این هنر را به لاک پشت ها نیز آموزش می دهد (تعریف از توانایی یهودیان).
نکته دیگر، شباهت عجیب چهره، رفتار و گفتار لاک پشت ها به سیاه پوستان آمریکا می باشد. طرز صحبت کردن خیابانی مایکل آنجلو و لهجه وی کاملا شبیه سیاه پوستان مهاجر به آمریکا است. حتی در طراحی اولیه وی و طرح اصلی در کمیک ها، وی گردنبند ضخیمی از طلا به گردن دارد که به گفته خود سازندگان فیلم و در پی اعتراضات شدید به دلیل شبیه شدن فوق العاده زیاد وی به جوانان خلافکار سیاه پوست، از طراحی نهایی در فیلم حذف و با گردنبند چوبی جایگزین گردید. شاید از نظر سازندگان فیلم، شبیه کردن لاک پشت هایی که در فاضلاب زندگی می کنند و البته توانایی های زیاد و قدرت بدنی بالایی دارند به سیاهان جامعه آمریکا، بزرگ کردن و بها دادن به آنها باشد ولی به زعم اینجانب چیزی جز توهین و تنزل دادن آنها از انسان به حیوان نمی توان دید.
بررسی نکات مثبت و منفی فنی فیلم
نقاط قوت:
1- مهمترین ویژگی مثبت و بارز این فیلم، صحنه های مبارزات رزمی ژاپنی و فنون زیبای نینجوتسو می باشد که به دلیل آشنایی نگارنده با این هنر رزمی، با اطمینان از اصالت مبارزات درون فیلم سخن می گویم.
2- جلوه های ویژه و طراحی بکار رفته برای لاک پشت ها
3- صحنه های پر جنب و جوش و حرکات سریع دوربین که حس اکشن فیلم را بخوبی به تماشاگر انتقال می دهد.
4- بخش معروف به " صحنه برفی" که تا حدودی نوآورانه و جالب می باشد. گفتنی است این بخش کارگردانی جداگانه از کل فیلم داشته که بر عهده دن برادلی، مسئول تیم بدلکاری بسیاری از فیلم های مهم بوده است.
5- موسیقی هیجان انگیز ساخته برایان تایلر که فیلم های مهمی چون تور: دنیای تاریک، مرد آهنی 3 و سه گانه یکبار مصرفها را در کارنامه دارد.
6- فیلم کمی تا قسمتی داستان گو می باشد.
ایرادات و نواقص
1- مگان فاکس بازیگری است که هنر چندانی در ارائه بازی واقعی و باورپذیر نداشته و معمولا بخاطر چهره و فیزیک بدنی مورد توجه برخی کارگردانان قرار می گیرد. چنان که در دو فیلم ابتدایی ترانسفورمز و این فیلم تمرکز دوربین بر صورت و قسمت های خاصی از بدن وی می باشد. البته برای چنینی نقشی در این فیلم، بازیگری ماهرتر از وی نیاز نبود!
2- کیفیت ضعیف طراحی زره شردر که کمی کارتونی و غیر واقعی به نظر می آید.
3- ضرباهنگ داستان فیلم در برخی قسمت ها کند شده و یا کاملا از حرکت می افتد. مانند بخش هایی که آپریل کاملا نابخردانه در حال تلاش برای اثبات وجود قهرمان سایه وار و بعد از آن لاک پشت های جهش یافته می باشد.(وی یک خبرنگار است پس باید بداند که خبر بدون مدارک و منابع کافی، غیر قابل انتشار می باشد)
4- داستان فیلم در بعضی قسمت ها از هم گسیخته و دارای حفره هایی می باشد. همچنین برهه زمانی فیلم و تمام اتفاقات عظیمی که رخ می دهد در مدت زمان یک روز به وقوع می پیوندد و این درحالیست که شروع برنامه حمله شیمیایی طبق گفته ساکس چندین روز دیگر به طول خواهد انجامید.
مهدی خدابخش
115
۰۷/۱۰/۱۳۹۳ - ۱۸:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]
صفحات پیشنهادی
افزایش طلاق و فساد، گرداب نژاد سفید آمریکایی +تصاویر
دفتر آمار آمریکا افزایش طلاق و فساد گرداب نژاد سفید آمریکایی تصاویر دفتر آمار آمریکا پیشبینی کرده جمعیت سفیدپوستان این کشور با روند کاهنده طی دهههای آتی در سال 2044 به زیر 50 درصد کل جمعیت این کشور سقوط کند و از مجموع جمعیت گروههایی که هماکنون اقلیت محسوب میشوند نیز کمتردر اعتراض به حمله سایبری کره شمالی به کمپانی سونی صورت گرفت نمایش فیلم «دیکتاتور بزرگ» چاپلین در سین
در اعتراض به حمله سایبری کره شمالی به کمپانی سونی صورت گرفتنمایش فیلم دیکتاتور بزرگ چاپلین در سینماهای آمریکا و اروپادر میان جنجالهای زیادی که به خاطر حمله هکرهای کرهای به کمپانی سونی و لغو نمایش فیلم مصاحبه انجام گرفت در اقدامی اعتراضی فیلم دیکتاتور بزرگ اثر بیادماندنی چارلرفتار تبعیض آمیز پلیس آمریکا در آینه هنر +تصاویر
کاریکاتورهایی با مضمون سیاسی رفتار تبعیض آمیز پلیس آمریکا در آینه هنر تصاویر در دنیای خبر وقتی یک خبرنگار از اتفاقات حساسی که پیرامونش رخ میدهد بی خبر میماند و یا دیر از آنها مطلع میشود بدین معنی است که آن خبرنگار وظیفه ذاتی خبری خود را به خوبی انجام نداده است به گزیک پایگاه خبری گزارش داد رشد سرسامآور کشت مواد افیونی در افغانستان پس از حمله آمریکا
یک پایگاه خبری گزارش دادرشد سرسامآور کشت مواد افیونی در افغانستان پس از حمله آمریکایک پایگاه خبری گزارش داد کشت مواد افیونی در افغانستان پس از حمله آمریکا به این کشور در ۱۳ سال پیش رشد سرسامآوری داشته است به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس بر اساس آخرین گزارشهاحمله پلیس آمریکا به پیرمرد ۷۶ ساله با شوکر
حمله پلیس آمریکا به پیرمرد ۷۶ ساله با شوکریک نوار ویدئویی منتشر شده است که نشان میدهد که یک افسر پلیس یک پیرمرد ۷۶ ساله را روی زمین میاندازد تا به او دستبند بزند و دو مرتبه با شوکر به او حملهور میشود به گزارش خبرگزاری فارس به تازگی یک نوار ویدئویی منتشر شده است که نشان میدفرمانده پلیس ولایت پروان در گفتوگو با فارس: حمله «پهپادهای آمریکایی» جان 5 دانشآموز افغان را گرفت
فرمانده پلیس ولایت پروان در گفتوگو با فارس حمله پهپادهای آمریکایی جان 5 دانشآموز افغان را گرفتفرمانده پلیس ولایت پروان از کشته شدن 5 تن دانشآموز این ولایت بر اثر حمله هوایی پهپادهای آمریکایی خبر داد محمدزمان مموزی فرمانده پلیس ولایت پروان در شمال افغانستان در گفتوگو با خبرهمزمان با سالگرد تهاجم آمریکا پاناما حمله آمریکا به کشورش را بررسی میکند
همزمان با سالگرد تهاجم آمریکاپاناما حمله آمریکا به کشورش را بررسی میکندرئیس جمهور پاناما طی سخنانی در جمعی از مقامات دولتی در پاناما سیتی اعلام کرد که با تشکیل یک کمیسیون به بررسی و علل تهاجم آمریکا به کشورش میپردازد به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتیحمله آمریکا به مخفیگاه سرکرده طالبان پنجاب پاکستان -
حمله آمریکا به مخفیگاه سرکرده طالبان پنجاب پاکستان شناسهٔ خبر 2449469 جمعه ۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۸ بین الملل > آسیای شرقی و اقیانوسیه یک رسانه پاکستانی از حمله پهپادهای آمریکا به مخفیگاه سرکرده طالبان پنجاب در وزیرستان شمالی خبر داد به گزارش خبرگزاری مهر اکسپرس تریبون از کشته شدنسخنگوی پلیس کابل خبر داد 5 کشته و 13 زخمی نتیجه حمله انتحاری امروز کابل+تصاویر
سخنگوی پلیس کابل خبر داد5 کشته و 13 زخمی نتیجه حمله انتحاری امروز کابل تصاویرسخنگوی پلیس کابل پس از وقوع حمله انتحاری به خودروی ارتش ملی افغانستان اعلام کرد در این رویداد 5 ارتشی افغان کشته و 13 نفر دیگر زخمی شدند حشمت استانکزی سخنگوی پلیس کابل درخصوص حمله انتحاری صبح امروز کپلیس آمریکا: قاتل دو افسر پلیس نیویورک پیش از حمله، در اینترنت درباره نقشه خود نوشته بود
پلیس آمریکا قاتل دو افسر پلیس نیویورک پیش از حمله در اینترنت درباره نقشه خود نوشته بود بین الملل > آمریکا - واحدمرکزی خبر نوشت منابع آگاه اعلام کرد عامل قتل دو افسر پلیس نیویورک پیش از اجرای طرح خود در اینترنت اعلام کرده بود قصد کشتن دو افسر پلیس را دارد این فرد مکشته شدن 5 دانش آموز افغان در حمله هوایی آمریکا
کشته شدن 5 دانش آموز افغان در حمله هوایی آمریکا در حمله هوایی تحت رهبری آمریکا در استان پروان افغانستان پنج دانش آموز کشته شدند به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران شبکه تلویزیونی پرس تی وی لحظاتی پیش در خبری فوری اعلام کرد در حمله هوایی تحت رهبری آمریکا در استان پروهفت کشته در حمله پهپادی آمریکا به یک مخفیگاه طالبان پاکستان
جمعه ۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۵ ۵۱ مقامهای اطلاعاتی پاکستان اعلام کردند که در دو حمله پهپادی آمریکا به یک مخفیگاه شبه نظامیان در شمال غرب پاکستان دست کم هفت شبه نظامی کشته شدند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری پی تی آی این حمله امروز جمعه و در منطقهای رخ دارویترز: هکرهای ایرانی به شرکت های دفاعی و انرژی آمریکا حمله کردند
رویترز هکرهای ایرانی به شرکت های دفاعی و انرژی آمریکا حمله کردند فناوری اطلاعات > اینترنت - تسنیم نوشت پلیس فدرال آمریکا اف بی آی به شرکت های آمریکایی هشدار داد که هکرهای ایرانی با عملیات پیچیده ای شرکت های دفاعی و انرژی آمریکایی را هدف قرار می دهند به نقل از رویتدرخشش محسن یگانه در آمریکا +تصاویر
کنسرت محسن یگانه در آمریکا درخشش محسن یگانه در آمریکا تصاویر موضوع وقتی جالبتر میشود که گاهی کنسرت خوانندهای داخلی با کنسرت خوانندهای خارجنشین به صورت همزمان در یک شهر و خیابان برگزار میشود در چنین شرایطی است که میتوان راحتتر در مورد میزان محبوبیت این دو لاین از موسیقیروایت پلیس های بی اعصاب آمریکایی/ حمله به یک پیرمرد
روایت پلیس های بی اعصاب آمریکایی حمله به یک پیرمرد عکس و تصویری تازه از خشونت پلیس آمریکا منتشر شد این تصویر به برخورد یک افسر پلیس ایالت تگزاس مربوط است این خشونت را در حالی شاهد هستیم که مردم آمریکا دو هفته ای است در شهرهای مختلف کشورشان علیه بدرفتاری پلیس و بی عدالتی دادگاهبهانۀ جدید آمریکا برای حمله نکردن به داعش! |اخبار ایران و جهان
بهانۀ جدید آمریکا برای حمله نکردن به داعش یک روزنامه آمریکایی نوشت پنتاگون به منظور حملات دقیقتر به مواضع داعش باید بیش از ۳۳۰ میلیون دلار برای خرید هواپیماهای مجهز به بمبهای هدایتشونده ماهوارهای هزینه کند کد خبر ۴۵۶۷۸۱ تاریخ انتشار ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۲ - 09 December 201ادامه بحران نژادپرستی در سرزمین مدعیان حقوق بشر ۱۵۰ معترض به خشونت پلیس آمریکا در کالیفرنیا دستگیر شدند+تصاویر
ادامه بحران نژادپرستی در سرزمین مدعیان حقوق بشر۱۵۰ معترض به خشونت پلیس آمریکا در کالیفرنیا دستگیر شدند تصاویربیش از ۱۵۰ نفر از معترضان آمریکایی در اعتراضات شبانه به رفتارهای خشونتبار و تبعیضآمیز پلیس آمریکا در کالیفرنیا دستگیر شدند به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس بیش از-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها