واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ دي ۱۳۹۳ (۹:۵۴ق.ظ)
صرف هزينه در هلال احمر مصداق پسانداز براي کشور است نماينده مردم اراک، خنداب و کميجان در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به تلفات جاني در بلايا و حوادث، تأکيد کرد: صرف هزينه در حوزه امداد و نجات، مصداق پسانداز و ذخيره براي آينده کشور است.
به گزارش خرگزاري موج، محمدحسن آصفري با حضور در جلسه شوراي اداري جمعيت هلال احمر استان مرکزي، اظهار کرد: در سالهاي اخير جمعيت هلال احمر اين استان بدون حاشيه به انجام مأموريت خود پرداخته است.
وي با اشاره به اينکه ايران با انواع حوادث طبيعي و غيرمترقبه از قبيل سيل و زلزله مواجه است، افزود: کشور ما بر روي گسلهاي عظيمي قرار دارد و حوادث غيرقابل پيشبيني بسياري همواره در کمين هستند؛ براين اساس، نکته قابل توجه کسب آمادگي لازم در برابر هرگونه رخداد است.
عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي تصريح کرد: اگر انسانها در هر شرايطي از آمادگي لازم و کافي در برابر وقوع حوادث برخوردار باشند، ميتوانند از بروز خسارات و تلفات احتمالي جلوگيري کرده و يا آن را کاهش دهند.
اين مقام مسوول، خدمترساني و انجام وظيفه به موقع جمعيت هلال احمر استان مرکزي در مواقع بحراني را فارغ از هرگونه نگاه سياسي دانست و يادآور شد: کار و فعاليت در اين جمعيت نشانه عشق و ايثارگري نسبت به همنوع است و اين روحيه خداپسندانه را ميتوان با به کارگيري افراد بيشتر در اين نهاد ارزشمند، گسترش و بهبود بخشيد.
آصفري به فعاليتهاي مؤثر جمعيت هلال احمر استان مرکزي در خدمترساني و انجام اقدامات امدادي در مناطق مختلف کشور آفريقا و زلزله سال گذشته کشور ترکيه و همچنين ارائه کمکهاي امدادي به مردم منطقه سومالي که در کمترين زمان ممکن صورت پذيرفت، اشاره و اذعان کرد: اين موارد نشان از حضور پررنگ جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران در زمينه خدمترساني به جوامع بشري دارد.
نماينده مردم اراک، خنداب و کميجان در خانه ملت حفظ آمادگي را مهمترين مسئله در برخورد با حوادث عنوان و بيان کرد: با توجه به نرمافزاري شدن جوامع و حرکت بشر به سمت دستيابي به امکانات بيشتر، ما نيز بايد دانش خود را در هر زمينه به روز رساني کرده و آمادگي خود را در برابر حوادث تقويت کنيم.
وي به فراگير ساختن آموزش در مدارس، دانشگاهها و مکانهاي عمومي اشاره کرد و افزود: انجام اين امر مهم تنها با کمک جمعيت هلال احمر ميسر نميشود، بلکه نيازمند همکاري رسانهها و مطبوعات در زمينه گسترش آموزشهاي امدادي است.
آصفري با تاکيد بر اينکه دستگاهها و وزارت راه و شهرسازي بايد موضوع مقاومسازي روستاها را جدي بگيرند، اذعان کرد: در استان مرکزي مناطق حاشيه نشين بسياري وجود دارد که با عدم مقاومسازي روبروست و اگر زماني در اين مناطق زلزله رخ دهد، تلفات جبرانناپذيري را به همراه خواهد داشت.
وي عنوان کرد: در بعضي از مناطق حاشيهنشين استان امکان ورود خودروي امدادي در زمان وقوع حوادث در داخل کوچهها و معابر وجود ندارد، بنابراين بايد اين مناطق را توانمند کرد.
آصفري يکي از معضلات استان مرکزي را عدم جانمايي مکاني جهت استقرار مردم در زمان بروز حوادث تلقي کرد و گفت: متأسفانه در حال حاضر مکاني براي استقرار مردم به هنگام وقوع حوادث وجود ندارد و اين مشکل بايد هرچه سريعتر رسيدگي شود.
وي بررسي آمادگي دستگاههاي اجرايي در مواقع بحران و بروز حوادث را مهم دانست و تاکيد کرد: هر پبشنهادي که از سوي دولت براي بودجه در ارتباط با بحث امداد و نجات مطرح ميشود، از نظر مجلس با مخالفتي روبرو نيست و در بودجهي امسال نيز نگاه مثبتي نسبت به اين قضيه وجود دارد.
در ادامه مرتضي سليمي، مديرعامل جمعيت هلال احمر استان مرکزي نيز به ارائه گزارشي از عملکرد فعاليت سه ساله خود از قبيل آموزش ۵۰ هزار دانشآموز و ۱۰ هزار دانشجو، برگزاري ۸ دوره مديريت بحران براي مديران و مسوولان اجرايي استان و مواردي از اين قبيل اشاره کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]