تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802469544




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تقویت بخش خصوصی تنها راهکار خروج از شرایط سخت اقتصادی است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مشاور رییس جمهور در امور اقتصادی:
تقویت بخش خصوصی تنها راهکار خروج از شرایط سخت اقتصادی است
مشاور رییس جمهور در امور اقتصادی و استاد دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف گفت: تقویت بخش خصوصی تنها راهکار خروج از شرایط سخت اقتصادی در کشور است.
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛مسعود نیلی در دوازدهمین نشست علمی و تخصصی مدیریت و بهره وری با موضوع "چالشهای سیاستگذاری در شرایط جاری اقتصاد کشور" که با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان در سالن اجتماعات جابربن حیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، افزود: اقتصاد ما باید در مسیری حرکت نماید که نقش بخش خصوصی را در اقتصاد کشورمان تقویت کند.
 
وی اظهار داشت: حتی در کشورهایی جنوب شرق آسیا از جمله چین که خیلی در بحث سرمایه گذاری خارجی باز عمل می کنند سهم سرمایه گذاری خارجی نسبت به داخلی از 20 درصد تجاوز نمی کند و این کشورها نیز تکیه به بخش داخلی خود کرده اند.
 
مسوول تدوین برنامه های اول و سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، گفت: دهه 90 به لحاظ عملکرد اقتصادی برای کشورمان یک دهه تعیین کننده محسوب می شود زیرا دهه شصتی ها نیاز به ورود به بازار کار دارند و باید با سیاست گذاری های اقتصادی مناسب برای آنان اشتغالزایی صورت گیرد در غیر این صورت کشور با معضلات اجتماعی حادی مواجه خواهد شد.
 
وی افزود: ممکن است وظیفه یک فرد 20 تا 25 ساله تا حدودی برعهده پدر و مادرش باشد اما برای یک فرد چهل ساله به هیچ وجه پذیرفتنی نیست، البته کشور نیازمند سرمایه گذاری است و به دلیل ناتوانی دولت در این خصوص نیازمند ورود جدی بخش خصوصی به این بخش هستیم.
 
نیلی با بیان آنکه اقتصاد کشورمان بانک محور شده، یکی از نیازمندی های کشور در شرایط فعلی به منظور دستیابی به رشد اقتصادی را تحول در شبکه بانکی به منظور سرمایه گذاری بهینه در تولید عنوان کرد و گفت: می توانیم بدون ایجاد موج منفی اجتماعی با اصلاحاتی در سیستم بانکی فضای کسب و کار را بهبود بخشیم.
 
مدیر گروه اقتصاد و رییس اسبق دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف، گفت: سال های پیش رو، سال های سخت و دشواری خواهد بود ما در اقتصاد نه بن بست داریم نه معجزه به طوری که نه می توانیم به یکباره رشد اقتصادی 2 درصد را به 10 درصد برسانیم و نه آنکه یاس و ناامیدی ما را فرابگیرد بلکه با وفاق و جمع بندی واحد باید از این دوران گذر و دهه سخت 90 خارج شد و مسیر رو به رشدی را دنبال کرد.
 
نیلی در ادامه افزود: به دلیل اینکه حساسیت مردم نسبت به تورم بیشتر است توجه تصمیم گیران و سیاستمداران کشور به تورم به منظور کنترل قیمت ها در بعد اقتصادی نسبت به دو متغیر دیگر از جمله رشد اقتصادی و بیکاری بسیار بیشتر است لذا دولت با فشار تعزیراتی بر بنگاه های اقتصادی و کنترل قیمت مانع از تحقق رشد اقتصادی می شود، هرچند که رشد اقتصادی همواره در مدت زمانی همراه با تورم است.
 
معاون اسبق امور اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه اظهار داشت: ایجاد اشتغال نیازمند رشد پایدار و مستمر است زیرا ایجاد فرصت های شغلی جدید با تورم بالا غیرممکن است.
 
وی افزود: ممکن است برای یکسال تورم را ببریم بالا و تولید ناخالص ملی نیز افزایش پیدا کند اما این رشد موقتی است چرا که سال بعد احتمال دارد این نرخ کاهش پیدا کند.
 
رییس اسبق موسسه عالی آموزش و پژوهش در برنامه ریزی و توسعه، تصریح کرد: در سیاست گذاری چاره ای نداریم که بین این سه متغیر اولویت را به کاهش تورم بدهیم.
 
وی درخصوص اینکه به چه علتی عملکرد اقتصادی کشورهای نفتخیز و وابسته به منابع طبیعی نامناسب است نیز گفت: یکی از علل اصلی وفور درآمدهای نفتی در اینگونه کشورهاست و تجربه نشان داده زمانی که درآمدهای نفتی آنها کاهش پیدا می کند تا حدودی اقتصاد اینگونه کشورها شبیه کشورهای با برنامه و عاقلانه تر عمل می کند.
 
وی در خصوص اینکه چرا درآمدهای بالای نفتی کشورهای نفتخیز باعث اختلال در فضای اقتصادی اینگونه کشورها می شود، ادامه داد: هنگامی که درآمد نفتی ناشی از صادرات زیاد می شود، درآمدهای ارزی اینگونه کشورها افزایش و در ادامه بانک مرکزی ارز حاصل از این درآمد را به بازار تزریق و در ادامه نرخ ارز کاهش پیدا می کند و این امر باعث کاهش قیمت کالاهای وارداتی نسبت به کالاهای ساخت داخل می شود.
 
 







تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن