واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ آذر ۱۳۹۳ (۱۲:۴۴ب.ظ)
ساخت فضاهاي پرورشي در کشور نياز به عزم ملي دارد معاون پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد: در سال آينده پانصد و 70 ميليارد تومان براي نگهداري اردوگاه ها پيش بيني شده است که بايد تلاش شود اين اردوگاه ها همانند مجتمع هاي آموزشي و مدارس در برنامه توسعه بروز پيدا کند.
به گزارش خبرگزاري موج، حميدرضا کفاش در اولين همايش آموزشي توجيهي مديران اردوگاه هاي رتبه يک کشور در اردوگاه شهيد باهنر برگزار شد، افزود: اردوگاه ها کارگاه هاي تربيتي هستند که بخشي از اهداف تربيت در آن محقق مي شود.
وي با اشاره به اينکه اردوگاه ها فضاي مناسبي براي ارايه استعدادهاي دانش آموزانند، افزود: بر کسي پوشيده نيست که در نظام تعليم و تربيت نوين اردو و اردوگاه نقش مهمي در اهداف آموزش و پرورش دارد.
کفاش اشاره کرد: امروزه ابزارهاي تربيت تغيير کرده و فرصت گفت و گو کاهش پيدا کرده است. لذا محيط اردوگاه بايد براي ارتباط بيشتر با جايگاه تعليم وتربيت ساماندهي شود.
وي با اشاره به 6 ساحت اسناد بالادستي گفت: يکي از ساحت هاي سند تحول بنيادين، تربيت اجتماعي است که در محيط هاي جمعي محقق مي شود.
معاون پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: اردو و اردوگاه در تربيت مدرن بعنوان يک کارگاه تربيت مطرح است و بايد به سمت توسعه اين اردوگاه ها حرکت کرد.
وي يادآور شد: در دولت تدبير و اميد، اردوگاه ها به عنوان مکان هاي پرورشي با سرمايه بزرگ ملي و تربيتي در اختيار آموزش و پرورش هستند که بايد با حفظ مالکيت آنها و استفاده از علوم مدرن در عرصه فرهنگي و فضاي تربيتي فعاليت هاي مناسبي را انجام داد.
کفاش با بيان اينکه اردوگاه ها نيز مانند مدارس فضاهاي تربيتي هستند، افزود: نوع نگاه تيم آموزش و پرورش به اردوگاه ها بسيار مثبت است که با تغيير در اساس نامه سازمان نوسازي کشور، بايد اردوگاه ها را براي توسعه بيشتر احصا کنيم.
کفاش گفت: در سال 94 توسعه تشکيلاتي با رعايت اولويت ها را ادنبال مي کنيم و براي همين لازم است از احداث اردوگاه هاي جديد جلوگيري کنيم و اردوگاه هاي باقي مانده را احيا کنيم.
معاون پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش گفت: با کارشناسي کردن ديدگاه ها مي توان تعدادي از اردوگاه ها را ادغام کرد و توسعه آنها را در سال 94 کيفي و مشکلات کليدي آنها را حل کرد.
معاون پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش گفت: اردوگاه ها بايد به عنوان فضاهاي آموزشي حفظ شود و از آنها در راستاي بهره اقتصادي مثمر ثمر استفاده کرد.
کفاش در رابطه با سازمان دانش آموزي افزود: نوع نگاه من به سازمان دانش آموزي اين است که اين سازمان رقيب امور تربيتي نيست، بلکه جزو امور تربيتي است و اين سازمان ظرفيتي است که مي توان به عنوان يک بازوي مهم از آن استفاده کرد.
وي با اشاره به اينکه بهره برداري از اردوگاه ها را مي توان به اداره کنندگان آنها واگذار کرد، افزود: برتري ما در اين است که فضاهاي آموزشي را به گونه اي توسعه دهيم که بتوانيم از اين فضاها بعنوان يک مکان پرورشي و تربيتي، در راستاي پرورش استعدادهاي دانش آموزان استفاده کنيم.
وي يادآور شد: خيرين مدرسه ساز، نقش بسيار مهمي در آموزش و پرورش و معاونت پرورشي دارند که بايد همانند ساخت مدرسه از ساختن اردوگاه ها، کانون ها و تکميل کردن نمازخانه ها غافل نشوند.
وي گفت: نهضت و جريان ساخت فضاي پرورشي بايد به يک حرکت بزرگ در سطح کشور تبديل شود؛ زيرا ساخت اين فضاها از ديدگاه دولت مردان آموزش و پرورش بسيار مهم است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]