واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ آذر ۱۳۹۳ (۹:۴۶ق.ظ)
تربيت شهروند جهاني هدف اصلي برنامههاي نظام آموزشي است رئيس سازمان نهضت سوادآموزي کشور با بيان اينکه در آيات و روايات فراواني بر آموزش تاکيد شده است، يادآور شد: در قرآن کريم 275 بار واژه نوشتن يا مربوط به آن و 245 بار واژه دانستن تکرار شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، علي باقرزاده در کارگاه آموزشي با حضور معاونان اداره کل، مديران آموزش و پرورش شهرستانها، روساي ادارات و کارشناس مسئولان سوادآموزي شهرستانها و مناطق خراسان جنوبي اظهار داشت: اگر صحبت از هزينه بيتالمال شود،آموزش و پرورش مهمترين مکان است.
وي با بيان اينکه دومين موضوع در آموزش و پرورش تجارب مفيدي است که در اين ارگان به وجود ميآيد، تصريح کرد: نظام در اين زمينه سرمايهگذاري زيادي ميکند.
باقرزاده با بيان اينکه نخستين آيهاي که بر پيامبراکرم(ص) نازل شد مربوط به خواندن بوده است، ادامه داد: قرآن کريم به عنوان معجزه پيامبراکرم(ص) جامعترين دستور زندگي است که به صورت نوشته آمده است.
وي با بيان اينکه آموزش در يادگيري اصليترين بستر شکوفايي استعدادهاي انساني است، گفت: خداوند نشانه خودش را در بعثت انسانهايي از جنس خودمان اعلام کرده است.
معاون وزير آموزش و پرورش با اشاره به تجربه بشريت افزود: طبق اين تجربيات، توسعه يعني آموزش و آموزش يعني توسعه و هرجا توسعه نيست آموزش ضعيف است و هرجا آموزش نيست توسعه اتفاق نميافتد.
باقرزاده آموزش و پرورش را به عنوان بخش اصلي نظام و اولويت اصلي هر کشور دانست و اضافه کرد: در 42 کشور آفريقايي که 15 درصد از جمعيت دانشآموزي را دارند 2.4 درصد از منابع آموزشي سهم دارند و کشورهاي اروپاي غربي و آمريکاي شمالي با 20 درصد جمعيت دانشآموزي بيش از 50 درصد منابع آموزشي را در اختيار دارند.
وي با بيان اينکه سه هدف اصلي در تمام برنامههاي نظامهاي آموزشي مشترک است، تصريح کرد: اين اهداف شامل تضمين دسترسي همه به آموزش، تضمين کيفيت آموزشي و تربيت شهروند جهاني است.
رئيس سازمان نهضت سوادآموزي کشور با بيان اينکه در ميان افرادي که به نظام آموزشي دسترسي ندارند پديده سوادآموزي به وجود مي آيد، يادآور شد: علت ايجاد پديده سوادآموزي عدم دسترسي آحاد جامعه به مدرسه است.
باقرزاده با بيان اينکه در دوره ابتدايي در هر جايي که يک مجموعه زندگي ميکنند در کشور مدرسه داريم، ادامه داد: بيشتر در حاشيه شهرهاست که دانش آموزان از تحصيل باز ميمانند.
وي با بيان اينکه امروز سواد اقتصادي از اهميت بالايي برخوردار است، گفت: سواد بهداشتي بزرگترين سرمايه هر کشور است و داشتن انسانهاي سالم براي يک کشور امري مهم محسوب ميشود.
رئيس سازمان نهضت سوادآموزي کشور با بيان اينکه کشور ما در تلاش است تا آموزش رسمي را ايجاد کند، افزود: مشکل ما در سوادآموزي اين است که ميخواهيم سوادآموزي را با مولفه مدرسه دنبال کنيم.
باقرزاده با بيان اينکه 85.6 درصد از مردم کشور ما باسواد هستند، اضافه کرد: سن شمارش افراد بيسواد در کشور ما از 10 سال به بالا و در کشورهاي ديگر 15 سال به بالا است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]