تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مبادا اعمال نیک را به اتکاى دوستى آل محمد (ص) رها کنید، مبادا دوستى آل محمد (ص) ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803018925




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بخش خصوصي تامين کننده بخش مهمي از اعتبارات پژوهشي مورد نياز مراکز تحقيقاتي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۵ آذر ۱۳۹۳ (۹:۴۶ق.ظ)
بخش خصوصي تامين کننده بخش مهمي از اعتبارات پژوهشي مورد نياز مراکز تحقيقاتي مدير کل دفتر تجاري سازي و انتقال فناوري سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج کشاورزي گفت: سازمان تحقيقات بزرگترين شبکه پژوهشي کشور است و در تامين اعتبارات پژوهشي اين سازمان، بخش خصوصي نقش مهمي را بر عهده دارد.
مجيد ولدان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري موج، در رابطه با زيرساخت هاي سازمان تحقيقات با بيان اين مطلب توضيح داد: بيش از 400 ايستگاه، پايگاه و مزرعه تحقيقاتي، 900 آزمايشگاه و 5 هزار نفر محقق تشکيل دهنده زير ساخت هاي اين سازمان هستند که 50 درصد اين افراد عضو هيئت علمي هستند.
وي در ادامه افزود: در گذشته اين سازمان با وزارت علوم به عنوان متولي پارک ها و مراکز رشد وارد مذاکره شد و به يک تفاهم شفاهي مبني بر ايجاد منابع رشد کشاورزي به شکل اقماري رسيد که در چهار استان خراسان رضوي، فارس، گيلان و کرمان هم اکنون اين مراکز در حال فعاليت هستند.
دکتر ولدان در ادامه افزود: البته مشکلاتي نيز وجود دارد که يکي از آن ها بخش کشاورزي است که هيچ وقت محدود به منطقه خاصي نمي شود و مانند بخش هايي همچون نفت، خودرو و صنايع پتروشيمي مرزبندي مشخصي ندارد و مشکل ديگر مکانيزم اقماري اين بخش است.
وي با اشاره به توافق ميان اين سازمان و وزارت علوم در آذر 92 تحت عنوان ايجاد شبکه مراکز رشد کشاورزي با ساختار هوشيار فناوري تخصصي بيان داشت: در اين توافق به مدلي ديگري نسبت به گذشته دست پيدا کرديم که به اين سازمان اين اجازه را دادند که در هر استان مراکز رشد بنا کند. عملاً اين مراکز ايستگاه هاي تحقيقاتي مختلفي بودند که در استان ها وجود داشت و در زمينه هاي تخصصي فعاليت مي کردند.
وي در ادامه تصريح کرد: در نهايت در مدل سوم تفاهم نامه اي را با پارک علم و فناوري دانشگاه تهران نيز منعقد کرديم.
وي در رابطه با فرهنگ پيشينه تجاري سازي و تغييرات آن گفت: دانشگاه ها و مراکز تحقيقاتي کشور متکي به ادارات دولتي هستند، محدوديت ها و تحريم ها موجب شد بودجه هاي پژوهشي اين مراکز کاهش پيدا کند و اتفاق جالبي هم که رخ داد بخشي از اعتبارات پژوهشي مورد نياز دانشگاه هاي مؤسس مراکز تحقيقاتي را همين بخش خصوصي تعيين مي کرد نيز کاهش يافت.
وي در ادامه افزود: در کشورهاي توسعه يافته، سهم بخش خصوصي از تامين اعتبارات تحقيقات به طور ميانگين 40 درصد است که اين ميزان در کشورهاي در حال توسعه حدود 9 درصد است اما در ايران اين رقم در حدود 3 درصد است.
ولدان در رابطه با صادرات شرکت هاي دانش بنيان توضيح داد: در حوزه صادرات شرکت هاي زيادي در کشور وجود دارند از جمله آن ها مؤسسه اي است که بخشي از تحقيقات آن مربوط به توليد کودهاي بيولوژيک با هدف جلوگيري از توليد کودهاي شيميايي است که از آن استفاده هاي نابجايي مي شود، در واقع در واحدهاي بيولوژيک ما براي هر منطقه فرمول هاي کودهاي خاصي پيشنهاد مي شود که اميدواريم در آينده اي نه چندان دور به موفقيت هاي بيشتري در حوزه صادراتي اين محصولات نيز دست پيدا کنيم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن