تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ايمان مؤمن كامل نمى شود، مگر آن كه 103 صفت در او باشد:... باطل را از دوستش نمى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845802025




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه جلوی اضطراب اجتماعی را بگیریم؟


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: چگونه جلوی اضطراب اجتماعی را بگیریم؟
«علی سلیمانی» کارشناس روانشناسی اظهار کرد: اختلال‌های اضطرابی به مجموعه‌ای از اختلال‌ها گفته می‌شود و وجه مشترک این اختلال‌ها، رنج روانی و بخصوص حالت اضطرابی است که به‌صورت محض یا همراه با نشانه‌های دیگر، متجلی می‌شود.
فرهنگ نیوز: یک کارشناس ارشد روانشناسی گفت: اضطراب به منزله‌ی بخشی از زندگی هر انسان، در همه‌ی افراد در حدی اعتدال‌آمیز وجود دارد..

«علی سلیمانی» کارشناس روانشناسی اظهار کرد: اختلال‌های اضطرابی به مجموعه‌ای از اختلال‌ها گفته می‌شود و وجه مشترک این اختلال‌ها، رنج روانی و بخصوص حالت اضطرابی است که به‌صورت محض یا همراه با نشانه‌های دیگر، متجلی می‌شود.

وی افزود: اضطراب در پاره‌ای از مواقع ، سازندگی و خلاقیت را در فرد ایجاد می‌کند. ‌

این کارشناس روانشناسی خاطرنشان کرد: اضطراب مثل سایر هیجانات سه مولفه متمایز اما بسیار مرتبط دارد که از آن جمله واکنش‌های شناختی یا ذهنی است که افکار، تصورات، باورها، و پیامدهایی هم‌چون ناراحتی و وحشت را شامل می‌شود.

سلیمانی ادامه داد: واکنش‌های حرکتی یا رفتاری که شامل اجتناب، گریز یا برخورد توأم با تردید، گریه، روی هم فشردن فک‌ها، کمک خواستن و تحرک نداشتن است، از دیگر مولفه‌های حالت اضطراب است.

وی تصریح کرد: سومین مولفه اضطراب واکنش‌های فیزیولوژیک است که تپش قلب، عرق کردن، تنفس سریع، تنیدگی عضلانی، ناآرامی، اختلال خواب، و تمرکز نداشتن حواس از علائم آن است.

این کارشناس روانشناسی با اشاره به اینکه در اضطراب یک حالت روانی و هیجانی وجود دارد، خاطرنشان کرد: این حالت ممکن است از یک احساس ناراحتی و ترس جزئی تا وحشت شدید متفاوت باشد.

سلیمانی با اشاره به اینکه اضطراب عموماً واکنشی است که در شرایط ترس‌آور رخ می‌دهد و با افکار منفی و هراس آور تشدید می‌شود، افزود: اضطراب مداوم یا شدید ممکن است به بروز نشانه‌های جسمانی مثل تعریق، لرز، تهوع و احساس گیجی منجر شود.

وی اظهار کرد: در میان مردم بودن، صحبت در جمع، رفتن به جلسه امتحان و رستوران‌ها، نوشتن در جلوی دیگران، استفاده از اماکن عمومی و صحبت با تلفن، نمونه‌ای از قرار گرفتن در وضعیت‌های گوناگون اجتماعی است که افراد مبتلا به اضطراب اجتماعی را نگران می‌کند.

این کارشناس ارشد روانشناسی ترس دائم از مورد انتقاد واقع شدن را سبب شرمندگی و تحقیر این افراد دانست و گفت: مشخصه‌ی اصلی اختلالات یادگیری در کودکان و نوجوانان نداشتن پیشرفت تحصیلی در زمینه خواندن، بیان نوشتاری یا ریاضیات در مقایسه با توانایی هوش کلی است.

سلیمانی تصریح کرد: اختلالات یادگیری سبب می‌شوند پیشرفت کودک کمتر از حد مورد انتظار بر اساس توان بالقوه فرصت‌های آموزشی باشد اختلالات یادگیری اغلب سبب می‌شوند موفقیت در تحصیل برای کودک عذاب‌آور شود و در برخی موارد، به دلسردی، عزت نفس کم، سرخوردگی مزمن و روابط ضعیف با همسالان منجر می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه به بسیاری از این دانش‌آموزان متأسفانه برچسب کودن، کم ذهن، عقب مانده و امثال آن زده می‌شود، افزود: هیچکدام از این برچسب‌ها صحیح نیستند و با قاطعیت می‌توان گفت که اگر این مشکلات به‌موقع و به‌جا تشخیص داده شوند قابل درمان است و نباید فراموش کرد که افرادی چون آلبرت انیشتن نابغه ریاضی، توماس ادیسون مخترع و مبتکر و نابغه آمریکایی – اگوست رودین مجسمه‌ساز بزرگ فرانسه، لئوناردو داوینچی و بتهون همگی دچار اختلالات یادگیری بودند.

این کارشناس روانشناسی یادآور شد: اضطراب و خشم، اختلال نقص توجه و تخریب‌گری از علائم این بیماری است که فرد از مهار کردن خود ناتوان است و اطرافیان را مجبور می‌کند تا نقش مهارکننده را ایفا کنند و این حالت با یک حالت درماندگی شدید همراه است.




تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن