تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ردم دو گروه‏اند: دانشمند و دانش‏اندوز و در غير اين دو، خيرى نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869753654




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برزو ارجمند: طلاق هنرمندان در جامعه بزرگنمایی می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: بازیگر مرد سینما و تلویزیون از زندگی شخصی‌اش می‌گوید
برزو ارجمند: طلاق هنرمندان در جامعه بزرگنمایی می‌شود

تاریخ انتشار : یکشنبه 23 آذر 1393 ساعت 12:17 | شماره خبر : 1756266274050952943 تعداد بازدید: 0
پ پ








برزو ارجمند بازیگر بااخلاق سینما و تلویزیون گذشت را اصلی ترین عامل پایداری ازدواجش و امتداد ده سال زندگی با همسرش دانست.

برزو ارجمند که میزبان دومین قسمت از مجموعه «شام ایرانی» بود و با کشک بادنجان و لوبیاپلو از مهمانانش یعنی محمدرضا شریفی نیا، محمدرضا هدایتی و رضا شفیعی جم پذیرایی کرد در بخش‌هایی از «شام ایرانی» نکات آموزنده ای را درباره زندگی مشترک و مساله طلاق در میان هنرمندان بیان کرد. با همسرم همکلاس بودم ارجمند درباره نحوه آشنایی با همسرش می گوید: من با همسرم همکلاس دانشکده بودیم، بعد که درسمان تمام شد، همسرم که البته آن موقع هنوز همسرم نشده بود از ایران کوچ کرد و رفت و مدتی را در آن سوی آبها اقامت داشت. ایشان بعد از چهار سال برای دید و بازدید با خانواده به ایران بازگشت و در همین حین دیدارها تازه شده و من هم دیگر نگذاشتم از ایران برود. وی ادامه می دهد: از آنجایی که دلم نمی خواست فرصت را از دست دهم در همان بازه زمانی کوتاهی که همسرم به ایران بازگشته بود و در حال دید و بازدید بود با خانواده ام به خواستگاری‌اش رفتیم و جواب مثبت گرفتیم. خودشان فرزند طلاقند و به ما می‌گویند چرا هنرمندان این قدر طلاق می گیرند! ارجمند درباره شائبه هایی که پیرامون طلاق در میان هنرمندان وجود دارد بیان می دارد: بارها شده که در خیابان مخاطبان از من پرسیده اند که چرا ازدواج هنرمندان این قدر زود به بن بست رسیده و آنها از یکدیگر جدا می‌شوند. این سوال در شرایطی پرسیده می شود که بسیاری از مردمان عادی نیز در میان اقوام و خویشان خود طلاق را دیده اند و حتی خودشان هم ممکن است فرزند طلاق باشند ! دلیل هم آن است که چون حرفه ما حرفه ای است که در کانون توجه قرار دارد طلاق یک نفر به اندازه طلاق صدها نفر جلوه گر و بزرگنمایی می شود.
http://cms.jamejamonline.ir/Media/Image/1392/12/19/635300738267376689.jpg
آن قدر طلاق زیاد شده که نمی‌توان از کسی حال همسرش را پرسید این بازیگر طناز ادامه می دهد: آمار طلاق و جدایی فقط در رشته ما نیست و در همه جا هست. یکی از رفقا برایم تعریف میکرد آنقدر آمار طلاق زیاد شده که نمی توان از کسی پرسید حال همسرت چطور است چون ممکن است جدا شده باشد و شما خبر نداشته باشی. همسر بودن خیلی کار سختی است برزو ارجمند که یک فرزند خردسال به نام "جانیار" دارد درباره اوضاع زندگی مشترک خود می گوید: خداراشکر ده سال است ازدواج کرده ام و خیلی راضیم و البته هنوز جدا نشده ام و انشاا.. هیچ وقت جدا نمی شوم. خیلی هم زندگیم را دوست دارم و خیلی برای آنچه داریم هم من و همسرم شبانه روز تلاش کرده ایم کار کنیم، همراه هم باشیم، همدل باشیم و به معنای واقعی همسر باشیم که البته خیلی هم کار سختی است. اولین رکن امتداد شراکت گذشت است ارجمند درباره رمز و راز امتداد زندگی مشترک اظهار می دارد: کسانی که در زندگی توافق کرده اند چه همکار باشند یا نه؛ باید گذشت داشته باشند تا زندگی‌شان پایدار بماند. در هر نوع شراکتی اولین رکن امتداد شراکت، گذشت است بخصوص در زندگی زناشویی که اگر گذشت نباشد نظرات مختلف ممکن است به اختلاف منجر شود. تلاش کرده ام که با گذشت شرایط ادامه زندگی را فراهم کنم. (میزان)


تاریخ انتشار : یکشنبه 23 آذر 1393 ساعت 12:17 | شماره خبر : 1756266274050952943 تعداد بازدید: 0





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن