واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی قم: حمایت از ایده دانشجویان، گامی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی است قم- ایرنا- رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی قم تشویق دانشجویان و حمایت از طرح ها و ایده های آنان و رساندن این طرح ها به تولید را گامی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور با استفاده از دانش و تخصص بومی دانست.
به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی قم، "امیرحمزه مهرابی" در حاشیه بازدید از سومین نمایشگاه پژوهش، فناوری، اشتغال و توسعه کارآفرینی استان قم، افزود: امروز شاهدیم جوانان تحصیلکرده زیادی در کشور وجود دارند که به جهت عدم بهره مندی از تخصص و مهارت در کار، بیکار هستند، بر این اساس آموزش های دانشگاه علمی کاربردی منجر به مهارت آموزی شده و فراگرفتن مهارت نیز سرآغاز اشتغال و ورود به بازار کار است.
وی بااشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف تربیت تکنیسین فعالیت می کند، اظهار کرد: ماحصل تلاش های دانشجویان این دانشگاه مهارت و شغلی است که این مهارت ها در چهار حوزه صنعت و معدن، کشاورزی، فرهنگ و هنر و خدمات به دانشجویان ارایه می شود.
وی ادامه داد: فصل مشترک این دانشگاه با سایر دانشگاه ها فقط در حوزه مدیریت و خدمات است که در نهایت به منجر به ارایه پایان نامه می شود، ولی در سه حوزه دیگر محصول دانشجویان تبدیل ایده ها به پدیده هاست و امروز هم شاهد هستیم به سبب این ظرفیت و پتانسیل بالا، نیمی از نمایشگاه به دانشگاه ها، موسسات و دانشجویان مخترع و مبدع دانشگاه علمی کاربردی استان قم اختصاص یافته است.
مهرابی با تاکید بر اینکه 70 درصد آموزش های این دانشگاه به صورت عملی است، بیان کرد: این آموزش های عملی در بخش های صنعت، فرهنگ و هنر، کشاورزی و سایر بخش ها منجر به تولید محصول شده است و امروز شاهد بخش کوچکی از دستاوردهای خوب دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی در این نمایشگاه هستیم.
وی افزود: هدف ما از برگزاری این نمایشگاه ، بیرون آوردن تولیدات دانشجویان از خانه هاست تا هم دانشجویان از ظرفیت های هم با خبر شوند و اعتماد به نفس پیدا کنند و هم در عرصه رقابت در تولید و تجاری سازی محصولاتشان قدم بردارند.
وی ادامه داد: هدف دیگر، آشنا کردن صنعتگران، تولیدکنندگان، مسوولان استان و سازمان های حمایت کننده با ظرفیت ها و تولیدات بومی دانشجویان قمی است که می تواند منجر به عقد قرارداد و تولید انبوه اختراعات و ابداعات شود.
* راه اندازی نخستین کلینیک تخصصی و رایگان مشاوره اشتغال و کارآفرینی استان قم
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه جامع علمی کاربردی قم نیز در حاشیه بازدید از نمایشگاه پژوهش، فناوری، اشتغال و توسعه کارآفرینی قم،
گفت: یکی از ملزومات توانمندسازی نیروی انسانی جهت ورود به بازار کسب و کار آشنایی با مقدماتی است که قبل از سرمایه گذاری باید انجام دهند.
"حسین ابراهیمی فرد" ادامه داد: از جمله مقدمات مورد نیاز این است که جوانان و دانشجویان باید با منابع ریسک و خطرپذیری کسب و کار، فرآیند کسب مجوزهای قانونی لازم، فرآیند تبدیل کسب و کار از شخصیت حقیقی به شخصیت حقوقی(ثبت شرکت) آشنا شده و
اطلاعات مورد نیاز خود را کسب کنند.
وی بیان کرد: جوانان و دانشجویان برای کسب این خدمات و به دست آوردن دانش لازم در این زمینه علاوه بر هزینه های سنگین باید وقت زیادی را صرف کنند تا بتوانند افراد مجرب و خبره را بیابند.
وی افزود: به منظور تسهیل سازی این امر و در راستای رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی، واحد استانی قم کلینیک تخصصی مشاوره اشتغال و کارآفرینی را در نمایشگاه راه اندازی کرده است و با استفاده از کارشناسان و اساتید مجرب و متخصص و مشاوره های زبده در خدمت دانشجویان است تا بتوانند در کمترین زمان ممکن و بدون تحمل هزینه اطلاعات و مسائل مورد نیاز خود را کسب کند.
وی در پایان از آغاز به کار دایمی این کلینیک در آینده ای نزدیک خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر مشاوره ها ویژه دانشجویان مراکز علمی کاربردی است، ولی در آینده با رفع محدودیت مکانی این خدامت به همه علاقه مندان ارایه خواهد شد.
نمایشگاه پژوهش و فناوری، اشتغال و کارآفرینی در قم متشکل از 30 غرفه با محتوای آخرین دستاوردهای پژوهشی پژوهشگران استان تا نوزدهم آذرماه در محل نمایشگاه های دایمی قم واقع در انتهای خیابان خاکفرج برپاست.ک/1
/7404/ 550/
18/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]