واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندارسمنان: برای تحقق اقتصاد مقاومتی به بخش خصوصی فرصت داده شود سمنان - ایرنا - استاندار سمنان با اشاره به لزوم توجه به اجرای سیاستهای ابلاغی رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی، گفت: برای تحقق این سیاستها باید به بخش خصوصی فرصت فعالیت بیشتر داده شود.

"محمد وکیلی" روز چهارشنبه در آیین تجلیل از صادرکنندگان برتر استان سمنان افزود: ضروری است برای رسیدن به اهدف سیاستهای اقتصاد مقاومتی بستر لازم برای توسعه صادرات در کشور فراهم شود.
استاندار سمنان اقتصاد مقاومتی را بهترین راهکار دستیابی به استقلال و خودکفایی ایران اسلامی دانست و اظهار داشت: در زمان تحریم نیز کشور می تواند با تولید بیشتر حلقه محاصره دشمن در عرضه اقتصاد را بشکند.
یکی از صادرکنندگان برتر استان سمنان نیز در این آیین گفت: دیپلماسی اقتصادی کشور نیز مانند دیپلماسی سیاسی در مذاکرات هسته ای باید فعال باشد و آن دیپلماسی که کشور در بخش سیاسی دارد در بخش اقتصادی نداریم.
"مهدی حداد" با اشاره به اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز مانند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیاز به جراحی دارد و باید تیغ جراحی به دست بگیرد، افزود: امور به شکلی شده که برخی صادرکنندگان به جای تمرکز به صادرات، باید با دستگاه های مالیاتی، بیمه و بخشهای مختلف مشغول باشند.
این صادرکننده برتر استان سمنان، ممنوعیت برای صدور کارت بازرگانی برای برخی تولیدکنندگان را معضلی برای صادرات کشور برشمرد و افزود: ساماندهی هیاتهای تجاری خارجی، تهیه نقشه راه برای دیپلماسی اقتصادی، تعدیل در حضور برخی کشورها برای سرمایه گذاری و ... از نیازهای اساسی بخش اقتصاد کشور از نظر تولیدکنندگان است.
"سعید ترکمان" رییس اتحادیه صادرکنندگان استان سمنان نیز بر استفاده از ظرفیتهای این استان برای صادرات، لحاظ کردن برخی معافیتها، استرداد ارزش افزوده کالاهای صادراتی و بیم صادرکنندگان نسبت به از دست دادن بازارهای هدف را اصلی ترین دغدغه های صادرکنندگان این استان برشمرد.
در این آیین با حضور "فرهاد نوری" مدیرکل دفتر برنامه ریزی سازمان تجارت ایران مشکلات مرتبط با امور بانکی، مالیاتی، بیمه ای، حمل و نقل و عوارض و تعرفه های مختلف از سوی تولیدکنندگان مطرح شد.
12 صادرکننده برتر استان سمنان در این آیین تجلیل شدند.
سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان صادرات 300 میلیون دلار کالا از این استان در سالجاری را هدف گذاری کرده است.ک/2
611/599
05/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]