واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ آذر ۱۳۹۳ (۱۶:۵۰ب.ظ)
سخنگوي وزارت ارشاد: بزرگترين دستاورد انقلاب اسلامي، فرهنگ و هويت ديني است بزرگترين دستاورد هاي انقلاب اسلامي را مي توان در دستاورد فرهنگي آن ارزيابي کرد؛ به دليل اينکه بزرگترين دستاورد انقلاب، فرهنگ و هويت ديني بوده است، بنابراين کسب وتجديد هويت اسلامي بسيار حائز اهميت است زيرا فرهنگ ما مبنا و نمود ارزش هاي ما است.
به گزارش خبرگزاري موج، حسين نوش آبادي سخنگوي وزارت فرهنگ و ارشاد اسامي و معاون حقوقي، امور مجلس و استان هاي وزارت ارشاد صبح امروز در دومين نشست هم انديشي ستادهاي استاني و شهرستاني مسؤولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان اين مطلب گفت: هر سازمان و نهادي بايد سه اصل نظارت، هدايت و صيانت را در زمره اولويت هاي اصلي خود قرار دهد.
وي افزود: گستردگي و پيچيدگي عرصه نظلرت بر آثار فرهنگي و هنري نسبت به نظارت هاي اقتصادي امري مسلم است، زيرا يک محصول فرهنگي با روح و روان و عقيده وهويت ديني و اسلامي ملي ما پيوند خورده است، بنابراين عدم صيانت از آثار فرهنگي وهنري به سبک و سياق حوزه هاي ديگرامکان پذير نيست و داراي حساسيت خاص و تلاش ويژه است.
نوش آبادي گفت: بايد به صيانت از آثار فرهنگي و هنري توجه ويژه اي داشت زيرا اقدامات ناتوي فرهنگي دشمن عليه ما جدي وپررنگ است.
سخنگوي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به تجربه هاي جهاني براي صيانت از مالکيت معنوي جهاني ادامه داد: حقوق و مالکيت معنوي حقوق تعريف شده و تثبيت شده اي در جهان است به همين دليل سازمان مهمي به نام وايپو زير نظر سازمان ملل متحد براي حفظ حقوق معنوي افراد شکل گرفته است.بنابراين هرکسي که اثر هنري خلق مي کند بايد حقوق معنوي آن توسط سازمان مشخص تعريف شود.
وي با تاکيد بر اهميت حفظ و حراست مالکيت معنوي آثار فرهنگي و هنري گفت: انقلاب اسلامي ايران منويات متعالي و اهداف بلندي داشته است و براي اينکه به اين منويات فرهنگي برسد به حفظ و صيانت فرهنگي نياز مبرم دارد.
وي افزود: خداوند بزرگترين معجزه خود يعني قرآن کريم را براي حفظ و حراست بشريت نازل کرده است، بنابراين آخرين پيامبر خود را با آخرين محصول فرهنگي مکتوب خود يعني همان قرآن کريم به سوي بشريت فرستاد و در دنياي امروز نيز کتاب بزرگترين محصول فرهنگي بشري محسوب مي شود و از اعتبار ويژهاي برخوردار است.
نوش آبادي با بيان اينکه حراست از آثار ارزشمند در فرهنگي ديني ما ريشه دارد، افزود: خداوند همواره به صيانت ويژه خود از قرآن مجيد تاکيد کرده و آن را تضمين کره اند. بنابراين مي توان گفت؛ اولين کسي که به حفظ صيانت فرهنگي تاکيد کرده خداوند متعال بوده است.
معاون حقوقي وزير فرهنگ بر توليد محصولات فاخر فرهنگي تاکيد کرد و ادامه داد: ضروري است به توليد محصولات فرهنگي فاخر و ارزشمند پرداخته شود، زيرا آثار فاخر زمينه حفظ و حراست خود را به شکل ذاتي به وجود مي آورند.
وي افزود: با توليد آثار فرهنگي و هنري فاخر بايد براي حفظ و حراست اين آثار، سازوکار جدي طراحي شود تا دستخوش تغيير و تحول و آسيب نشوند، لازمه اين امرنيز تنظيم قوانين و طراحي مقررات و اصلاح ساختارهاي کهنه است.
در ادامه سعيد جابري انصاري دبير ستاد حفظ و صيانت از آثار فرهنگي و هنري وزارت ارشاد با تاکيد به لزوم حفظ و صيانت محصولات فرهنگي، گفت: مديريت وکنترل قاچاق محصولات فرهنگي يکي از ضروريات است و با توجه به ظرفيت هايي که در ادارات کل ارشاد و قوانيني که در اين زمينه وجود دارد توانستيم ستادهاي استاني و شهرستاني را در اين زمينه راه اندازي کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]