تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آدم دين‏دار چون مى‏انديشد، آرامش بر جان او حاكم است. چون خضوع مى‏كند متواضع است. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803937677




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بزرگترين دستاورد انقلاب اسلامي، فرهنگ و هويت ديني است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۷ آذر ۱۳۹۳ (۱۶:۵۰ب.ظ)
سخنگوي وزارت ارشاد: بزرگترين دستاورد انقلاب اسلامي، فرهنگ و هويت ديني است بزرگترين دستاورد هاي انقلاب اسلامي را مي توان در دستاورد فرهنگي آن ارزيابي کرد؛ به دليل اينکه بزرگترين دستاورد انقلاب، فرهنگ و هويت ديني بوده است، بنابراين کسب وتجديد هويت اسلامي بسيار حائز اهميت است زيرا فرهنگ ما مبنا و نمود ارزش هاي ما است.
به گزارش خبرگزاري موج، حسين نوش آبادي سخنگوي وزارت فرهنگ و ارشاد اسامي و معاون حقوقي، امور مجلس و استان­ هاي وزارت ارشاد صبح امروز در دومين نشست هم انديشي ستادهاي استاني و شهرستاني مسؤولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان اين مطلب گفت: هر سازمان و نهادي بايد سه اصل نظارت، هدايت و صيانت را در زمره اولويت هاي اصلي خود قرار دهد.
وي افزود: گستردگي و پيچيدگي عرصه نظلرت بر آثار فرهنگي و هنري نسبت به نظارت هاي اقتصادي امري مسلم است، زيرا يک محصول فرهنگي با روح و روان و عقيده وهويت ديني و اسلامي ملي ما پيوند خورده است، بنابراين عدم صيانت از آثار فرهنگي وهنري به سبک و سياق حوزه هاي ديگرامکان پذير نيست و داراي حساسيت خاص و تلاش ويژه است.
نوش آبادي گفت: بايد به صيانت از آثار فرهنگي و هنري توجه ويژه اي داشت زيرا اقدامات ناتوي فرهنگي دشمن عليه ما جدي وپررنگ است.
سخنگوي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به تجربه هاي جهاني براي صيانت از مالکيت معنوي جهاني ادامه داد: حقوق و مالکيت معنوي حقوق تعريف شده و تثبيت شده اي در جهان است به همين دليل سازمان مهمي به نام وايپو زير نظر سازمان ملل متحد براي حفظ حقوق معنوي افراد شکل گرفته است.بنابراين هرکسي که اثر هنري خلق مي کند بايد حقوق معنوي آن توسط سازمان مشخص تعريف شود.
وي با تاکيد بر اهميت حفظ و حراست مالکيت معنوي آثار فرهنگي و هنري گفت: انقلاب اسلامي ايران منويات متعالي و اهداف بلندي داشته است و براي اينکه به اين منويات فرهنگي برسد به حفظ و صيانت فرهنگي نياز مبرم دارد.
وي افزود: خداوند بزرگترين معجزه خود يعني قرآن کريم را براي حفظ و حراست بشريت نازل کرده است، بنابراين آخرين پيامبر خود را با آخرين محصول فرهنگي مکتوب خود يعني همان قرآن کريم به سوي بشريت فرستاد و در دنياي امروز نيز کتاب بزرگترين محصول فرهنگي بشري محسوب مي­ شود و از اعتبار وي‍ژه­اي برخوردار است.
نوش آبادي با بيان اينکه حراست از آثار ارزشمند در فرهنگي ديني ما ريشه دارد، افزود: خداوند همواره به صيانت ويژه خود از قرآن مجيد تاکيد کرده و آن را تضمين کره اند. بنابراين مي توان گفت؛ اولين کسي که به حفظ صيانت فرهنگي تاکيد کرده خداوند متعال بوده است.
معاون حقوقي وزير فرهنگ بر توليد محصولات فاخر فرهنگي تاکيد کرد و ادامه داد: ضروري است به توليد محصولات فرهنگي فاخر و ارزشمند پرداخته شود، زيرا آثار فاخر زمينه حفظ و حراست خود را به شکل ذاتي به وجود مي آورند.
وي افزود: با توليد آثار فرهنگي و هنري فاخر بايد براي حفظ و حراست اين آثار، سازوکار جدي طراحي شود تا دستخوش تغيير و تحول و آسيب نشوند، لازمه اين امرنيز تنظيم قوانين و طراحي مقررات و اصلاح ساختارهاي کهنه است.
در ادامه سعيد جابري انصاري دبير ستاد حفظ و صيانت از آثار فرهنگي و هنري وزارت ارشاد با تاکيد به لزوم حفظ و صيانت محصولات فرهنگي، گفت: مديريت وکنترل قاچاق محصولات فرهنگي يکي از ضروريات است و با توجه به ظرفيت هايي که در ادارات کل ارشاد و قوانيني که در اين زمينه وجود دارد توانستيم ستادهاي استاني و شهرستاني را در اين زمينه راه اندازي کنيم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن