واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ آذر ۱۳۹۳ (۱۴:۲۷ب.ظ)
وزير فرهنگ در ديدار با شوراي گفت وگوي بين اديان واتيکان: تقويت و ارتقاي باورهاي ديني و فرهنگي نقش موثري در حل مشکلات جوامع دارد بسياري از مشکلات که جوامع امروزي از آن رنج مي برند ناشي از مسايل فرهنگي آنها است و هر چه به ارتقاي فرهنگ و تقويت باورهاي ديني اين جوامع کمک شود به طور قطع بهتر مي توانيم با مشکلات و مسايل روبرو شويم و در جهت حل و فصل آنها چاره انديشي کنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، علي جنتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، صبح امروز در ديدار با شوراي پاپي گفت وگوي بين اديان با بيان اين مطلب گفت: نسل جوان امروز با چالش هايي روبرو است و اين نسل از سنت هاي گذشته خود گسسته است و ما بايد دنياي زيبايي مشمول از اعتقادات و باورهاي ديني براي آنها ترسيم کنيم.
وي افزود: گفت وگوي بين اديان ميتواند در شناخت از يکديگر و ايجاد بستر و زمينه هاي همکاري بيشتر بين اسلام و مسيحيت موثر باشد و هر چه بتوانيم متون ديني خود را ترجمه، منتشر و در اختيار يکديگر قرار دهيم به اين شناخت کمک بيشتري مي کنيم.
جنتي ادامه داد: بازديد از مراکز ديني يکديگر نيز از جمله بازديد از واتيکان در اروپا و مرکز حوزه علميه قم در ايران از ديگر راه هايي است که مي تواند در شناخت دين اسلام و مسيحيت براي دو طرف مفيد باشد.
وي با اشاره به جريانات تکفيري، گفت: همه اديان توحيدي يک هدف را دنبال مي کنند و مقابله با جريانات تکفيري که امروز بروز يافته است و مملو از خشونت و انسان کشي است از جمله ضرورياتي است که بايد دنياي اسلام و مسيحيت دست در دست يکديگر با آن به مباره بپردازند.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي افزود: خوشبختانه جامعه مسيحيت در ايران با آرامش و همزيستي مسالمت آميزي در کنار شهروندان ايران زندگي مي کنند و همه ايرانيان مسلمان نسبت به آنها روابط عاطفي مثبتي دارند.
وزير فرهنگ دولت تدبير و اميد ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با نمايندگان اقليت هاي ديني در مجلس شوراي اسلامي ارتباط نزديک و همکاري هاي بسيار خوبي در زمينه هاي مختلف دارد و به ساخت کليساها، چاپ کتاب ها، نشريات و مطبوعات آنها براي اينکه بتوانند آزادانه با تعاليم مسيحيت بيشتر آشنا شوند، کمک مي کند.
جنتي، گفت: اميدوارم اين همزيستي به عنوان نمونه و الگويي براي ساير کشورهاي اسلامي باشد زيرا گفت و گوهايي که تاکنون بين اسلام و مسيحيت صورت گرفته منجر به همدلي و نزديکي بيشتر در جهت حل و فصل بسياري از مسايل و اتخاذ تصميمات مناسب براي برخورد با برخي از مشکلاتي که امروز جهان با آن روبرو ست، شده است.
وي با اشاره به پيشنهاد سال گذشته رييس جمهور در مجمع عمومي سازمان ملل مبني بر مبارزه با خشونت و افراطي گري، ادامه داد: اين پيشنهاد به تصويب و اجماع اعضاي مجمع عمومي سازمان ملل رسيد ولي متاسفانه در عمل شاهد خونريزي، کشتار، خشونت و آوارگي بسياري از زنان و کودکان بي گناه هستيم و در چنين شرايط لازم است در کنار هم به گفت وگو بپردازيم و روي مسايل و دردهاي مشترک بحث کرده و براي آنها چاره جويي کنيم.
در ادامه ژان لويي توران رئيس شوراي پاپي گفت وگوي بين اديان واتيکان از ايران به عنوان معبد فرهنگ ياد کرد و گفت: هر ديني در بستر يک فرهنگ به وجود مي آيد و رشد مي کند و مسلمانان و مسيحيان همواره در طول تاريخ با يکديگر ارتباط داشته اند و پديده هاي جديدي را به وجود آورده اند.
وي با اشاره به اينکه جوانان امروز نمي توانند با سنت روبه رو شوند، گفت: نسل جديد آگاهي هاي زيادي دارند ولي نمي دانند چگونه بايد اين آگاهي ها را سامان بدهند و راه حل اين مشکل اين است که آنها بايد به اين نتيجه برسند که مذهب و دين اعتبار خاص خود را دارد.
رييس شوراي پاپي گفت وگوي بين اديان واتيکان، افزود: امروزه شاهد وقايعي هستيم که به دست مسلمانان انجام نمي شود بلکه اين جنايات از سوي جانيان و خشونت طلبان صورت مي گيرد ولي متاسفانه تاثير بدي از اسلام در دنيا به جا مي گذارد که بايد تلاش کنيم اعتبار مذهب را برگردانيم زيرا بدون دين چيزي را نمي توان درک کرد و مذهب ريشه حل بسياري از مشکلات است.
وي گفت: بايد تلاش کنيم فرهنگ گفتوگوي بين اديان را اشاعه دهيم و خوبي ها را از يکديگر ياد بگيريم زيرا همه عضو يک خانواده هستيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]