پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849734791
دولت خود را رقیب مطبوعات نمیداند
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: سخنگوی وزارت ارشاد در رادیو گفتوگو:
دولت خود را رقیب مطبوعات نمیداند
سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت و گو با رادیو اندیشه ها، با تأكيد بر اينكه وزير ارشاد شخصاً در جلسات نظارت بر هيأت مطبوعات شركت میكند، تأكيد كرد: دولت خود را رقيب و در مقابل مطبوعات نمیداند.
برنامه این هفته "محرمانه نيست" با موضوع تصدیگری دولت در عرصه مطبوعات با حضور سيدنظامالدين موسوی، مديرعامل خبرگزاری فارس، مهدی رحمانيان، مديرمسئول روزنامه شرق و حسين نوشآبادی، سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از راديو گفتوگو پخش شد.
در اين مناظره فرهنگی، مديرعامل خبرگزاری فارس با بيان اينكه تصدیگری دولت در حوزه اقتصاد با تصدیگری در حوزه فرهنگ متفاوت است، گفت: بر اساس قانون اساسی دولت و حاكميت بايد بر فضای فرهنگی كشور نقشآفرين باشند و نگاه ليبرالی به عرصه فرهنگ با مبانی جمهوری اسلامی ايران سنخيت ندارد.
موسوی با بيان اينكه رسانهها در برخی از زمينهها نيازمند به كمک دولت هستند، گفت: طی اين سالها، روسای جمهور مختلف اظهار داشتند كه دولت رسانه ندارد و از سوی ديگر تأكيد میكنند كه میخواهيم تصدی گری دولت را در اين عرصه كم كنيم؛ در حالیکه بين اين سخنان تعارض وجود دارد. به عبارت ديگر با توجه به اين سخنان عدم شفافيت و مشوش بودن جايگاه و ورود دولت و دخالت آن در عرصه رسانه را مشاهده میكنيم، در قانون اساسی اين موضوع از شفافيت كافی برخوردار است.
وی با تأكيد مجدد مبنی بر اين که سياست واضح و شفاف از سوی دولت در اين ارتباط مشاهده نمی شود، در بخش ديگری از صحبتهای خود، تصریح کرد: دولت بايد رسانه داشته باشد؛ چرا كه اگر از رسانه برخوردار نباشد با مشكل روبرو میشود. از سوی دیگر، طبق قانون اساسی، دولت بايد در عرصه فرهنگ و رسانه در جاهايی ورود پيدا كند؛ چرا كه قانون اساسی اين تكليف را بر عهده دولت گذاشته است. البته اين دخالت بايد در طراز انقلاب و رسالتهايی باشد كه برای دولت تبيين شده، نه اينكه دولت تبديل به رقيبی برای مطبوعات شود.
اين فعال مطبوعاتی با بيان اينكه كمکهای دولت به مطبوعات را نبايد فقط در حوزه مالی ديد، اظهار كرد: يكی از مهم ترين كارهايی كه دولت و حاكميت میتواند برای رسانهها انجام دهد، ايجاد زمينه برای رسانههای داخلی جهت ايفای نقش خبری و اطلاع رسانی در عرصه جهانی و منطقهای است. در واقع دولت باید برای رسانهها زمينهای فراهم كند كه در عرصه اطلاعرسانی و خبر در منطقه و جهان حرفی برای گفتن داشته باشند.
موسوی افزود: بسياری از رسانههای معتبر دنيا كه در حال حاضر در عرصه جهانی حرفی برای گفتن دارند مورد حمايتهای سياسی، معنوی و حتی مالی دولتهايشان قرار گرفته اند تا تبديل به يک مرجع و رفرنس شوند.
وی در این زمینه ادامه داد: در دولت گذشته خبرنگار "خبرگزاری فارس" به اتهام یک جرم واهی در افغانستان بازداشت شد و متأسفانه در مورد اين اتفاق هيچ مقام رسمی موضع نگرفت و رايزنی نيز برای آزادسازی وی از سوی مقامات انجام نگرفت.
موسوی گفت: نمیخواهم زحماتی كه در دولت يازدهم برای رسانهها كشيده شده است را زير سوال ببرم ولی تاکنون از دولت سيگنالی دريافت نكردهام كه بگويم، نوع نگاه دولت به رسانه ها در راستای ارتقای طراز مطبوعات عوض شده است.
موسوی همچنين در مورد مباحثی در ارتباط با نماينده مديران مسئول مطبوعات در هيأت نظارت بر مطبوعات و كانديدا شدن آقای انتظامی، معاون مطبوعاتی وزير ارشاد به عنوان نماينده مديران مسئول در اين هيأت، اظهار كرد: شايد به لحاظ حقوقی و قانونی اين موضوع مشكلی نداشته باشد ولی وقتی دولت شعار واگذاری امور و کاهش تصدی گری میدهد بايد در عمل نيز آن را انجام دهد و شايد بهتر بود كه مديران مسئول به عنوان نماينده خود در این هیات فرد ديگری غير از معاون مطبوعاتی وزير ارشاد را انتخاب میكردند.
مديرعامل خبرگزاری فارس در مورد يارانههايی كه از سوی دولت به رسانهها داده میشود و اعتراضهايی كه عدهای درباره نحوه پرداخت و ميزان آن دارند، گفت: خبرگزاری فارس، خبرگزاری دولتی نيست. ولی يارانهای دريافت نمیكند. در حالیكه گفته میشود دولت به رسانههای غيردولتی يارانه میدهد، در حالیکه خود روزنامه دولت به عنوان كمک رقم بالايی را از سوی دولت دريافت میكند.
اين فعال مطبوعاتی با تأكيد بر اينكه دولت بايد رسانهای داشته باشد و میتواند به رسانههای خود نیز كمک كند، افزود: البته نبايد اين شائبه ايجاد شود كه دولت خود را رقيب رسانهها قرار داده و به عنوان رقيب وارد اين عرصه شده است.
موسوی با تأكيد بر اينكه موافق نيستم يارانهای كه به رسانهها داده میشود قطع شود ولی بايد در ارتباط با عملکرد مطبوعات آسيبشناسي صورت پذيرد و سياستگذاری مناسب صورت بگيرد، تأكيد كرد: از طرف ديگر نهادهای صنفی مطبوعات هم بايد صنفی عمل كنند.
در ادامه اين برنامه فرهنگی، مهدی رحمانيان، مديرمسئول روزنامه شرق با اشاره به نقش رسانهها در مديريت نوين و نقش آن ها در راستای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی، اظهار كرد: دولت در ارتباط با رسانهها وارد يک سيكل معيوب شده كه از گذشته به ارث رسیده است و يک شبه نمیتواند اين رويكرد را اصلاح كند.
وی با بيان اينكه اصلاح اين رويكرد به يک عزم ملی نيازمند است ولی اين عزم در برخي از نهادها و ارگان ها به صورت جدی وجود ندارد، تأكيد كرد: از سويی ديگر برای تحقق اين هدف بايد برنامه مدون كوتاه مدت، ميان مدت و دراز مدت طراحی شود ولی متأسفانه علی رغم حرفهايی كه زده میشود در حال حاضر يک برنامه جدی در این زمینه وجود ندارد.
اين فعال مطبوعاتی با اشاره به اينكه لايحه سازمان صنفی نظام رسانهای دارای نواقصی است و اگر نواقص آن برطرف شود شايد بتواند در تحقق اين موضوع موثر باشد، در بخش ديگری از صحبتهای خود افزود: بحث رسانه ها در ايران بحث پيچيده و عميقی است.
مديرمسئول روزنامه شرق با تأكيد بر اينكه نوع نگاه به رسانه در ايران بايد تغيير كند، اظهار كرد: در حال حاضر به رسانهها به عنوان موی دماغ نگريسته میشود و تا اين نگاه وجود دارد مرتب رسانه ها با مشكل روبرو خواهند بود .
رحمانيان با تأكيد بر اينكه در كشور رسانه غيردولتی جدی و حرفهای نداريم و اين خود يک معضل است، تصريح كرد: مرتب با انقطاع تجربه در اين عرصه روبرو هستيم و تا يک رسانه رشد میكند با مشكلاتی از جمله توقيف روبرو میشود و اين خود مانع انباشت تجربه میشود.
وی با تأكيد بر اينكه بايد اجازه دهيم رسانههای غيردولتی رشد كنند، از قطع شدن يارانه رسانهها نيز حمايت و اظهار كرد: رسانهها میتوانند علاوه بر يک بنگاه فرهنگی، بنگاه اقتصادی نيز باشند به شرطی كه موانع برطرف شود و آن ها بتوانند خود را تقويت كنند.
رحمانيان همچنين در بخش ديگری از سخنان خود با بيان اينكه دولت می تواند رسانه داشته باشد ولی نبايد چندین رسانه در اختیار داشته باشد، خاطرنشان كرد: مدلهای پرداختی يارانهها تاكنون مناسب نبوده و اگر قرار است پرداخت يارانهها ادامه داشته باشد بايد روند آن شفاف و منطقی باشد كه در حال حاضر قدمهايی در اين زمينه برداشته شده ولی تأكيد بر اين است كه كمک دولت به رسانهها منطقی و بجا باشد.
اين فعال مطبوعاتی در مورد صنعت توسعه سند مطبوعات كشور نيز گفت: اين سند ناقص است و جوابگوی مشكلات نيست و مناسب است كه نظر رسانهها نيز در اين ارتباط اخذ شود.
در اين برنامه حسين نوشآبادی، سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نيز با اعتقاد بر اينكه تا رسيدن مطبوعات به استقلال فاصله داريم و علل و عوامل مختلفی در اين ارتباط وجود دارد به اهميت توانمندسازی رسانهها اشاره و اظهار كرد: در اين ارتباط از سوی وزارت ارشاد قدمها و تلاشهايی برداشته شده است.
نوشآبادی با بيان اينكه دولت به دنبال واگذاری مسئوليتها به مردم بر اساس قانون است كه اين امر در مورد رسانهها نيز صدق میكند، اظهار كرد: مثلاً در مورد برگزاری نمايشگاه مطبوعات در وزارت ارشاد تلاش داشتيم كه برگزاری اين نمايشگاه را به خود مطبوعات و صنوف ذی ربط واگذار كنيم ولی خود مطبوعات به دليل مشكلاتی كه دارند چندان از اين واگذاری از سوی وزارت ارشاد استقبال نکردند.
وی با بيان اينكه 95 درصد رسانههای کشور غيردولتی هستند، افزود: متأسفانه برخی از مطبوعات به دليل مشكلات اقتصادی توان رقابت ندارند و نمیتوانند به خوبی نقش خود را ايفا كنند در حالیكه ما به دنبال اين هستيم كه رسانهها به لحاظ اقتصادی و مالی بتوانند روی پای خود بايستند، توان رقابت را كسب كنند تا اين واگذاریها را قبول كنند.
اين مقام مسئول در وزارت ارشاد، با اشاره به اينكه بسياری از خبرگزاریهای معتبر دنيا مورد حمايت اقتصادی دولتهايشان هستند، گرچه بعضاً نام خصوصي را نيز يدک میكشند، در بخش ديگری از صحبتهای خود، گفت: نمیتوانيم همه رسانهها را به نقطه اوج خود برسانيم چنانچه برخی رسانهها حتی توان پرداخت حقوق به كاركنان خود را ندارند.
نوش آبادی با اشاره به نگاه دولت به رسانهها و عزم آن برای تقويت رسانه ها، در مورد برخی از حاشيههای ايجاد شده در ارتباط با نامزدی آقای انتظامی معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد به عنوان نماينده مدير مسئولان مطبوعات در هيأت نظارت، گفت: در هيأت نظارت بر مطبوعات نمايندگان سه قوه و تعدادی از صاحبنظران حضور دارند و از سوی ديگر بايد توجه داشت كه در هيأت نظارت معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد حق رأی ندارد.
نوشآبادی افزود: آقای انتظامی در دورههای گذشته نيز به عنوان نماينده مديران مسئول در اين هيأت حضور داشت و اتفاقی كه در این دوره افتاد، از نظر حقوقی و قانونی با مشكل روبرو نيست.
وی با تأكيد بر اينكه وزير ارشاد شخصاً در جلسات نظارت بر هيأت مطبوعات شركت میكند، تأكيد كرد: دولت خود را رقيب و در مقابل مطبوعات نمیداند.
انتهای پیام/ اس
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
پژمانفر:سینما نباید مسائل اجتماعی را بزرگنمایی کند/رضاداد:سینمای اجتماعی نیاز به بازتعریف دارد/محمدی: این دولت
پژمانفر سینما نباید مسائل اجتماعی را بزرگنمایی کند رضاداد سینمای اجتماعی نیاز به بازتعریف دارد محمدی این دولت تا خرخره در دیوانسالاری خودش فرورفته دومین جلسه از سلسله نشستهای نسبت سینمای ایران و منافع ملی با موضوع سینمای اجتماعی و بازنمایی مصلحانه جامعه با حضور علیرضا رضارئیس انجمن صنفی روابط عمومی در گفتوگو با فارس: بخشی از مردم مطبوعات را از سبد هزینههای خود حذف کردهاند
رئیس انجمن صنفی روابط عمومی در گفتوگو با فارس بخشی از مردم مطبوعات را از سبد هزینههای خود حذف کردهاندرئیس انجمن صنفی روابط عمومی گفت به دلیل گسترش وسایل ارتباطی دیجیتال و همچنین بیتوجهی صاحبان مطبوعات به چگونگی انعکاس مطالب و اخبار بخشی از مردم مطبوعات را از سبد هزینههای خیک استاد علوم ارتباطات در گفتوگو با فارس: قانون مطبوعات به کهنگی رسیده و کارکرد خود را از دست داده است
یک استاد علوم ارتباطات در گفتوگو با فارس قانون مطبوعات به کهنگی رسیده و کارکرد خود را از دست داده استاستاد علوم ارتباطات با بیان اینکه هماکنون مطبوعات و رسانهها به سنگر جناحهای سیاسی تبدیل شدهاند گفت قانون مطبوعات کشور به کهنگی رسیده و کارکرد خود را از دست داده است علی گرفعالان مطبوعات محلی درددلهای صریح خود را مطرح کردند/ حکایت داراوندار -
در نشست تخصصی دفتر مطالعات رسانه فعالان مطبوعات محلی درددلهای صریح خود را مطرح کردند حکایت داراوندار شناسهٔ خبر 2435424 چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۲۵ فرهنگ > رسانه نشست تخصصی دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانههای معاونت مطبوعاتی پیرامون آسیبشناسی فعالیت رسانههای محلی به محرییس جمهور/3/:دولت از خط و راه خود نسبت به دانشگاهها بازگشت نخواهد داشت
یکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۸ وزیر علوم جدید ادامه دهنده راه عزیزان پیش از خود در دولت یازدهم خواهد بود به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا رئیس جمهور کشورمان در ادامه با تأکید بر اینکه دیگر در دنیایی نیستیم که بگوییم کاری با مردم نداریم و افکار عمومی و قضاوت عمومی کزائران منتظر اقدام ديرهنگام دولت هستند/ دولت خود را متبرك كند!
زائران منتظر اقدام ديرهنگام دولت هستند دولت خود را متبرك كند بركت رضايي 14 آذر 93تاریخ انتشار جمعه ۱۴ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۰ ۲۶ اين نوشتار نه سياسي بلكه ديدگاه شخصي يك روحاني كاروان و خادم زائران حسيني است سال گذشته چند روز مانده به اربعين - يعني وقتي همه زائراني كه قصد پياده روي- تقوی: دولت سعهصدر خود را در برابر منتقدان افزایش دهد
نبض سیاست تقوی دولت سعهصدر خود را در برابر منتقدان افزایش دهد حجتالاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی عضو جامعه روحانیت مبارز با اشاره به لغو سخنرانی برخی از منتقدان دولت در روز دانشجو گفت ما از شرایطی که برای دانشگاه پیش آمده ناراحت هستیم و خوشایند نیست زیرا دانشگاه همیشه مرکز نپس از گذشت ۲ سال دولت به تعهد خود در معیشت دانشآموزان شینآبادی عمل نکرده است/۸کودک دیه کامل گرفتند
پس از گذشت ۲ سالدولت به تعهد خود در معیشت دانشآموزان شینآبادی عمل نکرده است ۸کودک دیه کامل گرفتندوکیل دانش آموزان شینآبادی گفت پس از گذشت ۲سال هنوز دولت به تعهدات خود در زمینه معیشت دانشآموزان شینآبادی عمل نکرده است حتی این کودکان به جای رفتن به مدرسه در نمازخانه درس میخونظرسنجی:90 درصد فرانسوی ها با سیاست اقتصادی دولت خود مخالفند
نظرسنجی 90 درصد فرانسوی ها با سیاست اقتصادی دولت خود مخالفند تهران - ایرنا - تازه ترین نظرسنجی ها نشان می دهد نزدیک به 90 درصد مردم فرانسه با سیاست اقتصادی دولتشان مخالفت دارند به گزارش روزنامه فرانسوی لو فیگارو نظرسنجی موسسه اودوکسا به سفارش روزنامه اقتصادی لزاکو نشان مبر اساس مصوبه مجلس وزارتخانهها و مؤسسات دولتی مجاز به فروش اموال منقول و غیرمنقول مازاد خود شدند
بر اساس مصوبه مجلسوزارتخانهها و مؤسسات دولتی مجاز به فروش اموال منقول و غیرمنقول مازاد خود شدندمجلس به وزارتخانهها و مؤسسات دولتی اجازه داد با رعایت اصول قانون اساسی و قوانین مربوط اموال منقول و غیرمنقول مازاد خود را به فروش برسانند و وجوه حاصل را به درآمد عمومی کشور نزددولت کاهش تورم را جزء دستاوردهای بزرگ خود میداند
در حال بروز رسانی روحانی در صحن علنی دولت کاهش تورم را جزء دستاوردهای بزرگ خود میداند رئیسجمهور که به منظور تقدیم لایحه بودجه 94 وارد صحن علنی شد گفت خداوند بزرگ را شاکرم که توفیق داد تا دومین لایحه بودجه دولت تدبیر و امید را در فرصت قانونی به مجلس شورای اسلامی تقدیم نمایمابوترابی فرد: آمریکا نمیتواند به تحریمهای ایران ادامه دهد/ دولت مردان مشورت با نخبگان را در دستور کار خود قر
ابوترابی فرد آمریکا نمیتواند به تحریمهای ایران ادامه دهد دولت مردان مشورت با نخبگان را در دستور کار خود قرار دهد نایب رئیس اول مجلس گفت سخنان اخیر وزیر خارجه آمریکا گستاخی دولتمردان آمریکایی را نشان داد اما شما نمیتوانید به تحریمها ادامه دهید به گزارش نامه نیوز حجتاللوکزامبورگ شرکتهای برتر دولتی خود را از مالیات معاف کرد
راشاتودی لوکزامبورگ شرکتهای برتر دولتی خود را از مالیات معاف کرد شاخص تشخیص شرکتهای معاف از مالیات در لوکزامبورک سهم بیش از 30 درصدی این شرکتها در تولید ملی است به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از راشاتودی دولت لوگزامبورگ شرکتهای برتر تجاری را از مالیات معاف کرددستانداز بودجه / دولت روحانی دومین بودجه خود را چگونه مینویسد؟
دستانداز بودجه دولت روحانی دومین بودجه خود را چگونه مینویسد اقتصاد > اقتصاد کلان - ر هر حال دولت باید ظرف همین هفته بررسی و تصویب لایحه بودجه 94 را به پایان برساند تا بتواند در موعد مقرر نیمه آذر آن را به مجلس تقدیم کند شاید بعد از تقدیم لایحه به مجلس برخیدولت انرژی خود را صرف کشمکشهای سیاسی نکند -
سعیدی در نطق میان دستور دولت انرژی خود را صرف کشمکشهای سیاسی نکند شناسهٔ خبر 2434377 سهشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۳ سیاست > مجلس نماینده مردم تبریز با اشاره به اینکه انرژی مسئولان باید صرف خدمت به مردم شود گفت دولت باید به این موضوع توجه جدی داشته باشد به گزارش خبرنگار پارلمدولت، حمایت همه جانبه از معلولان را وظیفه خود می داند
معاون استاندار مازندران دولت حمایت همه جانبه از معلولان را وظیفه خود می داند ساری - ایرنا - معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران گفت دولت حمایت همه جانبه از معلولان را وظیفه خود می داند و متولی رفاه مردم و معلولان است به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری علیرضاعتراض داخلی اسرائیلیها به نژادپرستی خود قانون «دولت یهودی» مخالفت رئیس رژیم صهیونیستی را هم برانگی
اعتراض داخلی اسرائیلیها به نژادپرستی خودقانون دولت یهودی مخالفت رئیس رژیم صهیونیستی را هم برانگیخترئیس رژیم صهیونیستی از لایحه پیشنهادی کنست پارلمان برای به رسمیت شناختن این رژیم به عنوان دولت یهودیها انتقاد کرد به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس رووین ریولین از قانون-