واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
یادواره نمایشنامهخوانی «نینوا» آغاز شد/ خوانش اثری مذهبی از چرمشیر
شناسهٔ خبر: 2438491 دوشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۳
هنر > تئاتر
مراسم افتتاح اولین یادواره نمایشنامهخوانی «نینوا» با دبیری بهزاد صدیقی و با حضور جمعی از هنرمندان عرصه تئاتر، شامگاه 16 آذرماه در خانه فرهنگ فدک برگزار شد. به گزارش خبرگزاری مهر، دبیر اولین یادواره نمایشنامهخوانی «نینوا» در مراسم افتتاح این یادواره درباره هدف از برگزاری این رویداد تئاتری توضیح داد: این نمایشنامه خوانیها با هدف معرفی ادبیات نمایشی ایران در حوزه دینی و مذهبی و به منظور آشنایی مخاطبان کلانشهر تهران برپا شده و امیدوارم چنین فعالیتهایی با همین تعداد محدود در فرهنگسراها و خانههای فرهنگ چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی، بتواند به غیر از جنبههای سرگرمی، اندکی هم بر وجه اندیشهگی شهروندان اضافه کند و خلاقیتهای هنرمندان، ارتقای فکری و دانش هنری شهروندان را فراهم آورد.
صدیقی ادامه داد: اتفاقات خوبی را در نخستین یادواره نمایشنامهخوانی «نینوا» شاهد خواهیم بود که یکی از آن ها خوانش یکی از آثار دینی و معنوی محمد چرمشیر است. همچنین از آقای خسرو امیری که یکی از نمایشنامه نویسان و کارگردانان خوب تئاتر کشور است، نمایشنامهای خوانش می شود که مطمئن هستم با استقبال علاقهمندان روبهرو خواهد شد.
اسرافیل صفآرا معاون آفرینش و اجرای مدیریت فرهنگی منطقه 8 و فرهنگسرای «گلستان» نیز درباره یادواره نمایشنامهخوانی «نینوا» توضیح داد: با توجه به ایام محرم و صفر از آقای صدیقی خواستیم تا فعالیت هنری متفاوتی را متناسب با حال و هوای این ایام پیشنهاد کند و به این ترتیب یادواره نمایشنامهخوانی «نینوا» را برنامهریزی کردیم که به مدت 4 شب برگزار خواهد شد. شخصا از همینجا از هنرمندان عزیز در خصوص نواقص و کاستیهای این برنامه عذرخواهی میکنم و از آنها میخواهم به ما کمک کنند تا بتوانیم خانه فرهنگ «فدک» را به عنوان مرکز و پایلوت تئاتر شرق تهران، به شهروندان و هنرمندان معرفی کنیم.عزتالله مهرآوران نمایشنامهنویس، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون نیز در بخش دیگری از مراسم افتتاح اولین یادواره نمایشنامهخوانی «نینوا» در سخنانی کوتاه گفت: خیلی خوشحالم از این که میبینم در نقاط مختلف شهر تهران، مردم علاقهمندی خودشان را به تئاتر نشان میدهند. به دلیل اینکه رسم فرهنگی ما و ادبیات ما شنیداری بوده، چنین برنامههایی میتوانند سرآغاز این باشند تا به بهتر شنیدن عادت کنیم.وی ادامه داد: در نمایشنامهخوانی صمیمیت و خصلتهای انسانی با ابزار زبان و صدا است که مفاهیم را منتقل میکند. من خیلی دلم می خواست که یک روز هنرمندانی مثل سیروس همتی همت کند و بچهها را در سنین مختلف به نمایشنامهخوانی عادت بدهد و این میتواند به خصوص برای خانوادههای ایرانی که قصه گفتن در آن ها رواج داشته، راهگشا باشد. ما میتوانیم به بچههایمان یاد بدهیم که هم خوب بخوانند و هم خوب بشنوند.
در بخش پایانی این مراسم با نمایشنامه «این منم» به نویسندگی مشترک سیروس همتی و تقی همتینیا و کارگردانی سیروس همتی و نقشخوانی ساقی عسگری، علی یعقوب زاده، مریم صدیق، علی گرجی و همتی خوانش شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]