واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون استاندار مازندران ایجاد توازن منطقه ای و کاهش نابرابریهاهدف تدوین برنامه ششم توسعه است ساری - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار مازندران کاهش نابرابری استانها و ایجاد توازن منطقه ای را از اهداف اصلی برنامه ششم دانست.
" حسن خیریانپور " در اولین جلسه کارگروه تخصصی پژوهش ، فناوری و تحول اداری تدوین برنامه ششم توسعه استان گفت: پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی تا کنون 4 برنامه توسعه برای کشورمان تدوین و اجرا شده است.
به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی استانداری مازندران خیریانپور گفت : برنامه پنجم توسعه نیز در سالهای پایانی خود قرار دارد. مرور برنامه های توسعه قبلی می تواند ما را با دیدگاه های گوناگون درباره برنامه توسعه و نحوه تفکر برنامه ریزان با توجه به مقتضیات زمان آشنا سازد.
وی اضافه کرد : تدوین برنامه ششم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی کشور از خرداد ماه سال 93 در دستور کار دولت قرار گرفت و با توجه به نتایج آسیب شناسی برنامه های قبلی یکی از تفاوتهای اساسی برنامه ششم توسعه با این برنامه ها ، توجه به استانها و مناطق است .
خیریانپور تصریح کرد: با این نوع نگاه دولت و هدف گذاری انجام شده برای تدوین برنامه ششم نقش مدیران استانها بسیار مهم و اثرگذار بوده و به عبارتی برنامه ریزی پایین به بالا انجام خواهد شد و این امر فرصت مغتنمی است که در اختیار استانها قرار گرفته و ضرورت ایجاب می نماید مدیران دستگاه های اجرایی استان مازندران نقش خود را به دقت و بدرستی ایفا نموده و به جهت وظیفه خطیری که در قبال استان و مردم استان دارند در تدوین برنامه ششم توسعه استان نقش آفرینی نموده تا حقوق استان مازندران در همه بخش ها و شاخص ها و فصول و برنامه ها بدرستی لحاظ داده شود.
حسن خیریانپور تصریح کرد: به استناد بند الف ماده 178 قانون برنامه پنجم توسعه ، شورای برنامه ریزی و توسعه استانها به منظور تصمیم گیری ، تصویب، هدایت ، هماهنگی و نظارت در امور برنامه ریزی و بودجه استانها در چارجوب برنامه ها و سیاست ها و خط مشی های کلان کشور تشکیل شده اند.
در ماده 3 آیین نامه اجرایی این ماده بررسی و تایید برنامه های توسعه استان در چارچوب نظام برنامه ریزی کشور و تهیه و تدوین و نظارت بر برنامه های پنج ساله استان از جمله وظایفی است که برای این شورا تعیین شده است . لذا شورای برنامه ریزی و توسعه استان به عنوان ستاد تدوین برنامه ششم استان و کارگروه های ذیل آن نیز به عنوان ارکان اصلی تدوین برنامه ششم توسعه استان مد نظر قرار گرفتند .
وی گفت: نظام برنامه ششم استان دارای 4 رکن به نام های ستاد تدوین برنامه ششم استان ، شورای تلفیق برنامه ششم استان ، کارگروه های تخصصی و کمیته های کارشناسی است که مجموعا 10 کارگروه تخصصی و تعداد 24 کمیته کارشناسی عهده دار این مسئولیت خطیر می باشند.
رئیس کارگروه تخصصی پژوهش، فناوری و تحول اداری برنامه ششم توسعه استان گفت: در ذیل این کارگروه سه کمیته تحقیق و توسعه ، فناوری اطلاعات و ارتباطات ، تحول اداری شکل گرفته و وظیفه تدوین برنامه ششم استان در این حوزه را انجام خواهند داد.
معاون استاندار مازندران شناخت وضع موجود ، محیط استان ، تعیین ارکان جهت توسعه با توجه به اسناد بالادستی ملی و استانی و سند آمایش استان و نظریه پایه توسعه استان ، تعیین موضوعات خاص بخش و فرابخش در استان ، تعیین اهداف سالانه بخش و فرابخش ، اولویت بندی برنامه ها با توجه به اسناد بالادستی ، پیش بینی تامین منابع ، تدوین برنامه های پشتیبان توسعه و تهیه پیش نویس احکام برنامه را از جمله مهمترین وظایف این کارگروه در حوزه های پژوهش ، فناورزی و تحول اداری برشمرد.ک/1
608
17/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]