تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):بنده به ايمان ناب نرسد، مگر آن كه شوخى و دروغ را ترك گويد و مجادله (بگومگو) را رها كن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802408368




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایجاد توازن منطقه ای و کاهش نابرابریهاهدف تدوین برنامه ششم توسعه است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون استاندار مازندران ایجاد توازن منطقه ای و کاهش نابرابریهاهدف تدوین برنامه ششم توسعه است ساری - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار مازندران کاهش نابرابری استانها و ایجاد توازن منطقه ای را از اهداف اصلی برنامه ششم دانست.


" حسن خیریانپور " در اولین جلسه کارگروه تخصصی پژوهش ، فناوری و تحول اداری تدوین برنامه ششم توسعه استان گفت: پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی تا کنون 4 برنامه توسعه برای کشورمان تدوین و اجرا شده است.
به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی استانداری مازندران خیریانپور گفت : برنامه پنجم توسعه نیز در سالهای پایانی خود قرار دارد. مرور برنامه های توسعه قبلی می تواند ما را با دیدگاه های گوناگون درباره برنامه توسعه و نحوه تفکر برنامه ریزان با توجه به مقتضیات زمان آشنا سازد.
وی اضافه کرد : تدوین برنامه ششم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی کشور از خرداد ماه سال 93 در دستور کار دولت قرار گرفت و با توجه به نتایج آسیب شناسی برنامه های قبلی یکی از تفاوتهای اساسی برنامه ششم توسعه با این برنامه ها ، توجه به استانها و مناطق است .
خیریانپور تصریح کرد: با این نوع نگاه دولت و هدف گذاری انجام شده برای تدوین برنامه ششم نقش مدیران استانها بسیار مهم و اثرگذار بوده و به عبارتی برنامه ریزی پایین به بالا انجام خواهد شد و این امر فرصت مغتنمی است که در اختیار استانها قرار گرفته و ضرورت ایجاب می نماید مدیران دستگاه های اجرایی استان مازندران نقش خود را به دقت و بدرستی ایفا نموده و به جهت وظیفه خطیری که در قبال استان و مردم استان دارند در تدوین برنامه ششم توسعه استان نقش آفرینی نموده تا حقوق استان مازندران در همه بخش ها و شاخص ها و فصول و برنامه ها بدرستی لحاظ داده شود.
حسن خیریانپور تصریح کرد: به استناد بند الف ماده 178 قانون برنامه پنجم توسعه ، شورای برنامه ریزی و توسعه استانها به منظور تصمیم گیری ، تصویب، هدایت ، هماهنگی و نظارت در امور برنامه ریزی و بودجه استانها در چارجوب برنامه ها و سیاست ها و خط مشی های کلان کشور تشکیل شده اند.
در ماده 3 آیین نامه اجرایی این ماده بررسی و تایید برنامه های توسعه استان در چارچوب نظام برنامه ریزی کشور و تهیه و تدوین و نظارت بر برنامه های پنج ساله استان از جمله وظایفی است که برای این شورا تعیین شده است . لذا شورای برنامه ریزی و توسعه استان به عنوان ستاد تدوین برنامه ششم استان و کارگروه های ذیل آن نیز به عنوان ارکان اصلی تدوین برنامه ششم توسعه استان مد نظر قرار گرفتند .
وی گفت: نظام برنامه ششم استان دارای 4 رکن به نام های ستاد تدوین برنامه ششم استان ، شورای تلفیق برنامه ششم استان ، کارگروه های تخصصی و کمیته های کارشناسی است که مجموعا 10 کارگروه تخصصی و تعداد 24 کمیته کارشناسی عهده دار این مسئولیت خطیر می باشند.
رئیس کارگروه تخصصی پژوهش، فناوری و تحول اداری برنامه ششم توسعه استان گفت: در ذیل این کارگروه سه کمیته تحقیق و توسعه ، فناوری اطلاعات و ارتباطات ، تحول اداری شکل گرفته و وظیفه تدوین برنامه ششم استان در این حوزه را انجام خواهند داد.
معاون استاندار مازندران شناخت وضع موجود ، محیط استان ، تعیین ارکان جهت توسعه با توجه به اسناد بالادستی ملی و استانی و سند آمایش استان و نظریه پایه توسعه استان ، تعیین موضوعات خاص بخش و فرابخش در استان ، تعیین اهداف سالانه بخش و فرابخش ، اولویت بندی برنامه ها با توجه به اسناد بالادستی ، پیش بینی تامین منابع ، تدوین برنامه های پشتیبان توسعه و تهیه پیش نویس احکام برنامه را از جمله مهمترین وظایف این کارگروه در حوزه های پژوهش ، فناورزی و تحول اداری برشمرد.ک/1
608


17/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن