واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تاخیر در پرداخت قبوض آب باعث کندی خدمات رسانی در روستاها می شود نهاوند- ایرنا- مدیر امور آب و فاضلاب روستایی نهاوند گفت: تاخیر در پرداخت آب بها در مناطق روستایی یکی از مشکلات این شرکت است که موجب کندی و تاخیر در روند خدمات رسانی می شود.
"آیت شیراوند" روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: شرکت آبفا با خودگردانی و از محل پرداخت آب بها اداره می شود و ارایه خدمات از این راه امکان پذیر است که با توجه به عدم پرداخت آب بها در زمان مقرر در کار خدمات رسانی اختلال به وجود می آید.
وی گفت: از آنجا که وصول این مطالبات زمان بر بوده و باعث صرف وقت مضاعف و اتلاف نیروی انسانی می شود لذا هزینه های جدیدی به شرکت تحمیل و در نتیجه خدمات رسانی با کندی انجام می شود.
وی افزود: در حال حاضر نزدیک به 50 درصد مشترکین روستایی نسبت به پرداخت به موقع آب بهای خود اقدام کرده اند و این شرکت در حال حاضر حدود چهار میلیارد ریال از مشترکین طلب کار می باشد.
وی از وجود هشت مجتمع آبرسانی ویژه مناطق روستایی در نهاوند خبر داد و گفت: با احداث هشت مجتمع آبرسانی در شهرستان نهاوند 66 روستای این شهرستان با جمعیتی معادل 45 هزار نفر توسط مجتمع های آبرسانی تحت پوشش قرار می گیرد.
وی افزود: در سطح استان 58 مجتمع آبرسانی وجود دارد که هشت مجتمع آن در نهاوند واقع شده که از این نظر نهاوند در رتبه سوم استان قرار دارد.
وی گفت: از هشت مجتمع آبرسانی نهاوند سه مجتمع مورد بهره برداری ، سه مجتمع در حال اجرا و دو مجتمع دیگر نیز در دست مطالعه قرار دارد که کار اجرایی آن بزودی آغاز می شود.
مدیر آبفار نهاوند با بیان اینکه مجتمع های آبرسانی در شرایط کنونی که کشور با محدودیت آب روبرو است می تواند مصرف آب در مناطق روستایی را مدیریت کند افزود:ما آمادگی داریم که در صورت فراهم شدن زمینه های اجتماعی آن نسبت به گسترش مجتمع ها در دیگر مناطق روستایی شهرستان اقدام کنیم.
شیراوند به مزایای مجتمع های آب روستایی برای کنترل بی رویه مصرف آب در روستاها اشاره کرد وگفت: ایجاد این مجتمع ها می تواند موجب کاهش استهلاک تاسیسات آبی ،کاهش هزینه های جانبی مانند هزینه نگهداری و رفع دیگر مشکلات موجود شود.
وی در ارتباط با روستاهای تحت پوشش شرکت آبفای روستایی نهاوند گفت: از مجموع 169 روستای نهاوند 111 روستا با 19 هزار و 800 مشترک یعنی 75 درصد خانوارهای روستایی تحت پوشش خدمات شرکت آبفای روستایی قرار دارند.
وی گفت: مابقی روستاها نیز به صورت خودگردان تحت پوشش شوراهای روستا قرار دارند که کار انشعاب و خدمات رسانی به آنها را انجام می دهند .
وی افزود: این شرکت ارایه خدمات بهداشتی و کلرزنی روستاهایی که تحت پوشش نیستند را به صورت رایگان همانند سایر روستاها انجام می دهد .
مدیر شرکت آبفای روستایی نهاود اظهار داشت: در حال حاضر آب آشامیدنی مناطق روستایی توسط 102 حلقه چاه و 32 چشمه انجام می شود وبرای گند زدایی و ضد عفونی کردن آبهای شرب نیز کار کلر زنی با 90 دستگاه کلریناتور مایعی ،گازی و کوزه ای انجام می شود.
شهرستان تاریخی نهاوند با دارا بودن جمعیت بیش از 190 هزار نفر در 105 کیلومتری جنوب مرکز استان قرار گرفته است .
576/7526
17/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]