تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه از رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله چيزى تقاضا مى‏شد، اگر ايشان آن را مى‏خواستن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805432387




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

غربت صنایع دستی در خانه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: غربت صنایع دستی در خانه روزنامه خراسان شمالی در شماره روز یکشنبه، شانزدهم آذرماه خود با درج گزارشی به وضعیت صنایع دستی پرداخته و پای درد دل فعالان این عرصه نشسته است.


این نشریه محلی در گزارشی آورده است: خانه صنایع دستی یکی از آرزوهای دیرینه فعالان صنایع دستی استان بود که بعد از سال ها در یکی از مکان های تاریخی این شهر شکل گرفت. با وجود این که خانه صنایع دستی در مرکز شهر و در حسینیه جاجرمی ها قرار دارد اما آن گونه که باید برای مردم شهر به عنوان مرکزی برای عرضه تولیدات صنایع دستی شناخته شده نیست و استقبال چندانی از آن نمی شود به گونه ای که اغلب صنعتگران خود نیز خواستار ایجاد مرکز و بازارچه ای برای عرضه محصولات خود هستند.

رونق بازار با ایجاد فروشگاه
یکی از صنعتگران که 7 سال است در زمینه بافتنی سنتی فعالیت می کند و مدتی است در خانه صنایع دستی به آموزش و ارائه تولیدات خود مشغول است، می گوید: هر چند این هنر برای آموزش، در میان مردم جا نیفتاده است اما تولیدات را خریداری می کنند.«رفاه کار» فروشگاه راه اندازی شده در حسینیه جاجرمی ها را حرکتی مثبت در رونق بازار صنایع دستی عنوان و بیان می کند: تبلیغات مهم ترین مسئله برای توسعه فعالیت صنعتگران است و با وجود چنین فضای سنتی آن گونه که باید اطلاع رسانی نشده است.

گسترش مراکز فروش
«قاسمی» از دیگر فعالان صنایع دستی استان که در زمینه زیور آلات به فعالیت می پردازد، تولید را شرط اصلی برای فعالیت می داند و اظهار می دارد: خوشبختانه زیورآلات از جمله هنرهای دستی است که علاقه مندان خاص خود را دارد و حرکت با سلیقه مخاطب در موفقیت فعالان اثرگذار است.وی که در کنار عرضه تولیداتش به آموزش می پردازد به استقبال خوب هنرجویان برای فراگیری این رشته هنری اشاره و خاطرنشان می کند: با توجه به فعالیت گسترده صنعتگران باید وجود چنین مراکزی گسترش یابد و مسئولان برای معرفی آن هاگام بردارند.

خانه ای ناشناخته
«بویه» از دیگر فعالانی است که از درآمدزایی پایین البسه محلی گلایه مند است و می گوید: متاسفانه با وجود قرارداشتن حسینیه جاجرمی ها به عنوان خانه صنایع دستی، شهروندان از این مرکز تولید و عرضه صنایع دستی غافل و بی خبر هستند.وی ایجاد فروشگاه صنایع دستی را در چنین مکانی بسیار مثبت ارزیابی می کند و می افزاید: در نظر گرفتن فروشنده ای ماهر و توانمند و برخوردار از مهارت های لازم شرط اول موفقیت در کار است، در حالی که به این مقوله توجهی نشده است.وی همچنین تبلیغات و اطلاع رسانی را از دیگر عوامل تاثیرگذار در رونق صنایع دستی ذکر و بیان می کند: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان باید نگاه ویژه ای به این مقوله داشته باشد.

فروش 4 میلیونی صنایع دستی
«نارنج شاکری» مسئول خانه صنایع دستی استان با بیان این که 8 ماه از راه اندازی این خانه که در راستای حمایت از صنعتگران فعالیت می کند می گذرد، می گوید: در حال حاضر 13 صنعتگر در 8 رشته به فعالیت مشغول هستند.وی با اشاره به این که در تلاش هستیم تا این مکان را به خانه ملک مشهد نزدیک کنیم، مهم ترین مشکل را غریب بودن این مکان عنوان و تصریح می کند: با وجود آن که نمایشگاه های متعددی در رشته های مختلف برای خارج کردن این مکان از غربت و شناخت بیشتر شهروندان برپا شده است، اما چندان شناخته شده نیست و می طلبد تا رسانه ها در این زمینه ورود پیدا کنند. وی برگزاری دوره های آموزشی برای حمایت از صنعتگران را از دیگر فعالیت های انجام گرفته در خانه صنایع دستی ذکر و بیان می کند: فروشگاه صنایع دستی به منظور حمایت از صنعتگرانی که شناخته شده نیستند و فضایی برای عرضه تولیدات خود ندارند، دایر شده است.وی ادامه می دهد: طی یک ماه فعالیت این فروشگاه نزدیک به 4 میلیون تومان فروش داشتیم.

مرکزی برای عرضه تولیدات
در همین رابطه معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی می گوید: طی فعالیت 8 ماهه خانه صنایع دستی استان 250 نفر در رشته های مختلف آموزش دیده و گواهی نامه دریافت کرده اند.«علی عابدی» با اشاره به این که فروشگاه صنایع دستی در خانه صنایع دستی مختص فعالان مستقر در این مکان نیست، تصریح می کند: فعالان صنایع دستی می توانند با ارائه تولیدات خود نسبت به فروش آن ها اقدام کنند.وی خاطرنشان می کند: صنعتگران مستقر در خانه صنایع دستی پس از طی قراردادهای معین 3،6 و یک ساله جای خود را به صنعتگران متقاضی خواهند داد. ک/1
626


16/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن