واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نیاز بیمه کشاورزی گلستان باید متناسب با تنوع اقلیمی برنامه ریزی شود گرگان - ایرنا - رییس سازمان جهاد کشاورزی گلستان گفت: تنوع شرایط اقلیمی و منحصر به فرد استان می طلبد که نیاز بیمه کشاورزی آن نیز متناسب با این تنوع اقلیمی برنامه ریزی شود.
به گزارش ایرنا، مختار مهاجر روز یکشنبه در نشست یک روزه بیمه محصولات کشاورزی اظهار کرد: استان گلستان با سطح زیر کشت 750 هزار هکتار (با احتساب کشت دوم) و 33 هزار هکتار باغ، پتانسیل ویِِژه ای دارد که باید در چشم اندازها، برنامه ریزی ها و تخصیص بودجه نیز به آن نگاه خاص داشت.
وی افزود: در بحث پرورش طیور نیز استان گلستان متوسط در ماه ظرفیت هشت میلیون قطعه جوجه ریزی دارد و در بخش پرورش جوجه گوشتی نیز نسبت به کشور جایگاه بالایی را به خود اختصاص داده است.
وی گفت: اما از 46 بلایای طبیعی شناخته شده، تمامی آنان در استان حادث شده است و این مسئله، ما و صندوق بیمه کشاورزی را وا می دارد با نقشه، برنامه عملیاتی و البته با نگاه حمایتی، کشاورزان استان را مورد توجه قرار دهیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی گلستان ادامه داد: در حوزه بیمه عشایر و دام آن ها نیز، صندوق بیمه باید برنامه داشته باشد زیرا گلستان میزبان جمعیتی بالغ بر 23 هزار نفر عشایر در یک بازه زمانی هفت ماهه در سال است و پوشش بیمه ای آنان باید در فرآیندی کارشناسی و دقیق مورد بازنگری قرار گیرد.
رییس ستاد بیمه کشاورزی استان گلستان کرد: انتظار ما از صندوق بیمه این است که در جذب کشاورزان از حداکثر توان برنامه ای و حمایتی خود بهره برد زیرا در زمان حاضر تنها کشاورزانی که در معرض خطر جدی هستند جذب صندوق شده اند.
دکتر مهاجر با بیان این که باید در برنامه ریزی به مرحله ای رسید که تمامی کشاورزان استان جذب صندوق بیمه کشاورزی شوند، اضافه کرد: این امر می طلبد که خلاهای قانونی مرتفع شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی گلستان همچنین در نشست مشترک با اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان گفت: در پیگیری موارد طرح شده در سفر اخیر هیات دولت به استان، احیای پنبه و توسعه آن یکی از محورهای مهمی بود که از طرف نماینده ولی فقیه در گلستان، استاندار، دستگاه اجرایی و نمایندگان به عنوان مطالبه جدی مردم طرح شد.
مهاجر در این نشست که با هدف بررسی احیاء و توسعه صنعت پنبه برگزار شد، افزود: وزیر جهاد کشاورزی نیز در سفر به گلستان تأکید ویژه ای بر کشت پنبه با پارامترهای تأثیرگذار آن داشت.
رییس سازمان جهاد کشاورزی گلستان ادامه داد: پس از بحث و کار کارشناسی تصمیم گرفته شد یک گروه پیگیری با دو کمیته "زراعت و تحقیقات" و "صنعت و بازرگانی" تشکیل و راهکارهای توسعه پنبه در حلقه های مختلف تولید تا فرآوری را مد نظر قرار داده و طرح و برنامه اجرایی آن را مدون کنند.
مهاجر خاطرنشان کرد: در زمینه احیاء و گسترش صنعت پنبه باید به نکاتی نظیر کیفیت و کمیت تولید بذر، تأمین ماشین آلات مورد نیاز جمع آوری وش پنبه و هماهنگ بودن کشاورزان، صنعتگران و بازرگانان به گونه ای که منافع تمام حلقه های این صنعت دیده شود، توجه کرد.
در سفر هفته گذشته دولت یازدهم به استان، توجه ویژه به صنعت پنبه و رونق آن مورد مطالبه تمام مسئولان استان و مد نظر ریاست جمهوری بود.
7464/602
16/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]