واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دبیر شورای عالی فضای مجازی: شبکه های اجتماعی تهدیدی برای دانش آموزان است تهران - ایرنا - دبیر شورای عالی فضای مجازی وجود شبکه های اجتماعی از جمله وایبر را تهدیدی بزرگ برای دانش آموزان و نسل جوان دانست.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا، محمد حسن انتظاری در هفتمین گردهمایی مسئولان اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان سراسر کشور اظهار داشت: با وجود آنکه شبکه اصلی وایبر در کشور اسراییل قرار دارد اما بیشترین مشترکین این شبکه ها از ایران بوده و در این میان جمع کثیری از مسوولان کشور نیز از اعضای این شبکه هستند.
وی به فرصت ها و تهدیدهای موجود در فضای مجازی اشاره کرد و توانمندسازی دانش آموزان، دستیابی سریع به آخرین فناوری ها، تبادل اطلاعات با سرعت بالا و هزینه کم را از فرصت های مهم در فضای مجازی برشمرد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی افت تحصیلی و تغییر سبک زندگی دانش آموزان را از جمله تهدیدها در فضای مجازی عنوان و تصریح کرد: تسلط زبان، فرهنگ و ارزش های غربی، تضعیف اعتقادات و گسترش اباحه گری و تغییر سبک زندگی، چالش بین والدین و فرزندان و شکاف نسل ها، انحراف، افسردگی و افت تحصیلی از مهمترین تهدیدها در فضای مجازی به شمار می رود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دفتر مرکزی اتحادیه انجمن های اسلامی، انتظاری با ابراز تاسف از اینکه هویت جدیدی در حال شکل گیری است، گفت: از تهدیدهای دیگر فضای مجازی این است که ما را از هویت اصیل ایرانی، اسلامی و حقیقی خود دور می سازد.
وی فضای مجازی را جامعه انسانی دانست که ابعاد فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی یک جامعه انسانی را دارا است و در فرایند سیاست گذاری و مدیریت این فضا باید همه ابعاد ملاحظه شود.
* فناوری فاوا یک ابزار خنثی و خام نیست
دبیر شورای عالی فضای مجازی، فناوری فاوا را یک فناوری جهت دار که در ذات خود واحد فرهنگ است، دانست و گفت: این فناوری یک ابزار خنثی و خام نیست.
انتظاری تاکید کرد: شورای عالی فضای مجازی 17 اسفندماه سال 1390 با حکم رهبر معظم انقلاب تاسیس شد که در بخشی از این حکم به لزوم سرمایه گذاری وسیع و هدفمند در جهت بهره گیری حداکثری از فرصت های ناشی از آن به منظور پیشرفت همه جانبه کشور و ارایه خدمات گسترده و مفید به اقشار گوناگون مردم و همچنین ضرورت برنامه ریزی و هماهنگی مستمر به منظور صیانت از آسیب های ناشی از آن اشاره شده است.
وی ارتقای سطح آگاهی والدین، آموزش مباحث مرتبط با فضای مجازی در مدارس و ارتقای سواد دانش آموزان، حمایت از تولید و گسترش شبکه های علمی و برنامه های بومی، را از جمله پیشنهادات مهم برای استفاده از فضای مجازی برشمرد.
انتظاری مدیریت فرهنگی را برای جوانان مهم و عام خواند و افزود: جوانان ما نیازمند مدیریت در این فضا هستند و برای پیمودن راه سخت فضای مجازی ایرانی، اسلامی و حقیقی مطلوب باید نقشه راه مدون داشته باشیم.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با اعلام برنامه های ملی این شورا در حوزه آموزش مجازی و بازی های رایانه ای از انجمن های اسلامی دانش آموزی کشور دعوت کرد تا در بحث فرهنگسازی و برنامه ریزی در فضای مجازی مشارکت جدی و فعال داشته باشند.
فراهنگ ** 1883 ** 1569
16/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]