محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846276790
زنجیره تامین غذای سالم در کشور دچار مشکل است
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پای صحبت نخبه اقتصادی جهان اسلام/ زنجیره تامین غذای سالم در کشور دچار مشکل است تبریز - ایرنا - نخبه اقتصادی جهان اسلام گفت: متاسفانه زنجیره تامین غذای سالم درکشور از همان نقطه آغاز با چالش ها و مشکلات بسیاری دست به گریبان است و این موضوع بر محصول نهایی صنایع وابسته غذایی تاثیر منفی می گذارد.
به گزارش خبرنگارایرنا، " یونس ژائله سعدآباد " عصر شنبه در دیدار با مدیر کل استاندارد آذربایجان شرقی که به مناسبت انتخاب وی به عنوان نخبه اقتصادی جهان اسلام صورت گرفت ، افزود: برای حل مشکلات عدیده زنجیره تامین غذای سالم در کشور باید موضوع استاندارد و کیفی سازی مواد اولیه غذایی به صورت جدی در اولویت برنامه ریزی ها قرار گیرد.
عضو هیات مدیره خانه صنعت معدن و تجارت ایران و مدیرعامل شرکت شیرین عسل با بیان اینکه امروزه کارشناسان به این نتیجه رسیده اند که ایجاد یک زنجیره غذایی سالم نه تنها از صنایع غذایی آغاز بلکه به عملکرد این صنایع نیز مختص و محدود نمی شود، تاکید کرد: برای مثال اگرگندم، تخم مرغ و شیر تولیدی در کشور فاقد استانداردهای لازم باشد، به طور قطع محصولی همچون کیک و شکلات تولیدی نیز نمی تواند محصولی استاندارد و رقابت پذیر در بازارهای جهانی باشد.
ژائله سعدآباد با یادآوری اینکه کیفی سازی محصولات صنایع غذایی کشور با عملکرد یک نفر قابل دستیابی نیست و دراین عرصه باید همگی دست در دست یکدیگر داده و تلاش کنند، گفت: دراین چنین شرایطی است که راه صادرات محصولات صنایع غذایی کشور به بازارهای جهانی هموار می شود.
وی با اشاره به رویکرد مجموعه تحت مدیریتش درایجاد زنجیره غذای سالم گفت: ظرفیت های صنایع غذایی شیرین عسل و زیرمجموعه های آن دیگر اجازه وابستگی به دیگر بخش ها را نمی دهد و به همین منظور خود وارد عرصه تولید مواد اولیه صنایع غذایی همچون گندم، شیر و تخم مرغ شده ایم.
ژائله اضافه کرد: برای نمونه درعرصه تولید گندم با معیارها و استانداردهای بین المللی بیش از 500 هکتار از شوره زارهای آذربایجان شرقی را تبدیل به زمین کشاورزی کرده و درآنجا کشت و کار می کنیم.
وی با تاکید بر اینکه در مجموعه شیرین عسل محصولی تولید می شود که خود و فرزندانم نیز از آن استفاده می کنیم، اظهارکرد: درعرصه صنایع غذایی نشان داده ایم که می توانیم کاری در سطح و اندازه های بین المللی تولید و روانه بازارکنیم و این می تواند الگویی برای دیگر صنایع باشد.
عضو هیات مدیره انجمن صنفی صنایع شیرینی و شکلات ایران با بیان اینکه متاسفانه زنجیره پس از تولید و در بخش توزیع نیز درکشور با مشکلات زیادی دست به گریبان است و باید اصلاح شود، گفت: در مرحله ای که محصولات تولیدی صنایع غذایی وارد ویترین فروشگاه ها می شود نیز کنترلی بر نحوه بهداشت و استاندارد نگهداری محصولات غذایی نمی شود و این موضوع برکیفیت و گاهی بر ایمنی محصولات صنایع غذایی تاثیر منفی می گذارد.
ژائله اظهارکرد: متاسفانه فرهنگ کار درکشور به درستی معنی نشده است و دراین عرصه با مشکلات جدی مواجه هستیم و هر کس به نوبه خود تلاش می کند تا میزی اداری را از آن خود کند و کمتر وارد فازهای عملیاتی شود.
ژائله اضافه کرد: برای نمونه برخی کارشناسان دانشگاهی به هنگام درخواست اشتغال در بخش های صنعتی خواستار پشت میز نشینی هستند که این موضوع با روح فعالیت های صنعتی همخوانی ندارد.
وی گفت: در مجموعه تحت مدیریت خود تلاش کرده ایم که فرهنگ درست کار در بین کارکنان و کارگران تزریق شود.
وی گسترش فرهنگ غلط یک شبه میلیاردر شدن را از دیگر آفت های جامعه صنعتی دانست و گفت: این فرهنگ موجب کاهش کیفیت کالای تولیدی برای کسب سود بیشتر می شود که در مجموع نتیجه این رویکرد غلط کل صنایع کشور را تحت تاثیر قرار داده و اعتبار ملی صنایع کشور را خدشه دار می کند.
ژائله با اشاره به این گفته آلبرت انیشتین که " زندگی همچون دوچرخه سواری است و برای حفظ تعادل باید همیشه در حرکت بود"، گفت: ما نیز در مجموعه شیرین عسل تلاش کرده ایم که با تهیه فناوری ها، ابزارها و تجهیزات نوین محصولاتی همگام با استاندارهای بین المللی تولید کنیم و همیشه در حال رشد و توسعه باشیم.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی ایران با بیان اینکه آذربایجان شرقی در سال 56 درعرصه اقتصاد و صنعت استان دوم کشور بود و امروز به رتبه 21 کشور تنزل کرده است، گفت: پس از طرح پایش صنایع استان مشخص شد که 52 درصد صنایع استان تعطیل شده است.
ژائله آمار فعالیت بیش از هشت هزار واحد صنعتی استان را غیر واقعی اعلام و اضافه کرد: این آمارهای غلط علاوه بر اینکه جامعه را فریب داده است، موجب شده که تصمیم گیری ها و رویکرهای صنعتی و اقتصادی استان نیز به بیراهه برود.
وی ادامه داد: نباید فراموش کرد که براساس آمارهای اخیر 65 درصد واحدهای صنعتی فعال استان نیز مربوط به کارگاه های تولیدی با کمتر از 15 نفر کارگر هستند.
ژائله گفت: بر اساس همین آمارها فقط 3.3 درصد واحدهای صنعتی مستقر در آذربایجان شرقی بیش از یکصد نفر کارگر دارند.
وی با بیان اینکه تلاش داریم در یک فضای رقابتی سالم صنایع غذایی استان و کشور رشد کند، رقابت ناسالم برخی واحدهای بزرگ صنایع غذایی استان را بزرگترین چالش واحدهای کوچک این بخش عنوان کرد.
ژائله اضافه کرد: دراین عرصه برخی افراد با کاهش ناصحیح قیمت ها به نوعی مرتکب عمل دامپینگ داخلی (صادرات یک کالا با قیمت کمتر از هزینه های تمام شده یا به عبارتی دیگر فروش کالا در خارج به قیمتی کمتر از قیمت داخلی) می شوند که ادامه این روند به طور قطع منجر به حذف کارخانجات کوچک صنایع غذایی آذربایجان شرقی خواهد شد.
وی این سیاست ها را ناشی از وجود اقتصاد ناسالم دانست و گفت: دراقتصاد سالم و براساس قانون تجارت داخلی، مجموع هزینه های تمام شده به اضافه 15 درصد به همراه 12 درصد هزینه پخش و20 درصد هزینه مغازه دار، قیمت نهایی محصول ارایه شده در بازار را تعیین می کند که متاسفانه برخی فعالان عرصه صنایع غذایی استان با رعایت نکردن این زنجیره شرایط ورشکستگی و حذف صنایع کوچک غذایی استان را فراهم می کنند.
عضو هیات مدیره انجمن صنفی صنایع شیرینی و شکلات ایران تاکید کرد: به طور قطع ادامه این روند لطمه بزرگی به صنایع غذایی کشور و استان وارد می کند.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی ایران اظهار کرد: متاسفانه در ماه های اخیر مواد غذایی خارجی و اغلب محصول کشور ترکیه در تمامی فروشگاه های تبریز بدون هیچ گونه محدودیت و نظارتی ارایه می شود و بازار داخلی این شهر از محصولات یاد شده اشباح شده است.
ژائله با بیان اینکه متاسفانه دستگاه های متولی، نظارت براین موضوع نداشته اند، گفت: به همین منظور خودمان دست به کار شده و چرخه قاچاق و عرضه این محصولات را کشف کرده ایم که در جلسه آتی مبارزه با قاچاق کالای استان اطلاعات و گزارش کاملی از آن را به مسوولان امر ارایه خواهیم کرد.
وی منطقه آزاد ارس را از دیگر چالش های صنایع استان برشمرد و گفت: عملکرد این مناطق به دلیل نبود گمرک، مالیات و مالیات برارزش افزوده بلای جان صنایع استان شده است و دراین چنین شرایطی از ما انتظار رقابت با محصولات جهانی را دارند.
ژائله گفت: فشارهای همه جانبه ای که به صنعت استان وارد می شود منجر شده تا عده ای از فعالان صنعتی انگیزه تولید را از دست بدهند و به جای درگیر شدن در قوانین دست و پا گیری همچون مالیات به فعالیت های پرسود و کم خطرتری روی آورند.
وی با انتقاد از عملکرد اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی تبریز نیز گفت: متاسفانه عده ای دراین مرکز بدون داشتن احساس مسوولیت، نه دغدغه ملت و نه کشور را دارند، درحالی که باید این افراد از بین کسانی باشند که قلب شان برای ملت و وطن بتپد و بیش از دولتمردان به فکر هموطنان خود باشند.
وی تاکید کرد: مسوولان اتاق بازرگانی در حقیقت باید خط دهنده مسوولان بوده و ریشه های اقتصادی کشور را تقویت کنند نه اینکه در مقابل مشکلات جامعه بی تفاوت باشند.
ژائله با اشاره به اخبار منتشر شده مبنی براستفاده از روغن پالم در محصولاتی لبنی همچون شیر و ماست، گفت: این موضوع ناشی از عملکرد افرادی است که به خود و ملت شان رحم نمی کنند و تغییر این رویکرد غلط کار یک نفر نیست و باید همه فعالان صنعتی و اقتصادی کشور در این راه بسیج شوند.
عضو هیات مدیره خانه صنعت معدن و تجارت ایران آموزش و افزایش مهارت را ضرورت توسعه صنعت آذربایجان شرقی و کشور دانست و گفت: زمانی یک سازمان یا مجموعه موفق می شود که روند ارایه آموزش و مهارت به صورت جدی و مستمر در آن نهادینه شود.
ژائله سعدآباد کمبود مهارت را از چالش های اصلی صنعت کشور برشمرد و گفت: به طور قطع اگر نتوانیم دراین عرصه گام های مثبتی برداریم درآینده دچار مشکلات اساسی خواهیم شد.
وی با بیان اینکه در مجموعه تحت مدیریت وی مهارت بر مدرک تحصیلی اولویت دارد، تاکید کرد: برای جبران عقب ماندگی کشور باید در وحله نخست مهارت خود را در سطح استانداردهای بین المللی بالا برده و پس از رسیدن به این مرحله بیش از پیش کار و تلاش کنیم.
ژائله کسب مهارت زندگی کردن، شاد کردن، استقبال، تشریفات و سخن گفتن را از ضروری ترین نیازهای جامعه دانست و گفت: دراین عرصه نیاز به یک انقلاب فرهنگی داریم تا به تاسی از آن صنعت و تجارت ما نیز رشد مثبت داشته باشد.
وی با اشاره به تابلویی از شعر ملاصدرا که "ویرانه ای است این جهان/عمر کفاف نمی دهد که آباد کنیم/و غیرت، رخصت نمی دهد که رها کنیم/اینگونه رها کردن نشانه دنائت است/و جاهلانه مرمت کردن نشانه رذالت/پس آباد سازی یک گوشه گم جهان بدست ما/آباد سازی کل عالم است بدست همگان" که در گوشه اتاقش بر روی دیوار نصب شده بود، گفت، باید هرکس به نوبه خود درآبادانی و توسعه یک گوشه ای از جهان تلاش کند و این مهم را محور برنامه های خود قرار دهد.
عضو هیات مدیره خانه صنعت معدن و تجارت ایران درادامه این جلسه که با حضور دانشجویان کارشناسی ارشد صنایع غذایی استان ادامه یافت، با بیان اینکه در جهان کنونی هر صنعتی برای خود یک دانشگاه محسوب می شود، گفت: متاسفانه درکشورمان نه صنعتگران دانشگاهیان را قبول دارند و نه دانشگاهیان بر اساس نیازهای صنعت کشور رویکردهای علمی خود بنیان نهاده اند.
وی حلقه گم شده دانشگاه و صنعت را از مشکلات فعالان هر دو عرصه دانست و افزود: مشکل صنعت با دانشگاهیان این است که چیزی که دانشگاه به دانشجویان می آموزد به درد صنایع نمی خورد.
ژائله سعدآباد ادامه داد: متاسفانه علوم دانشگاهی ما قدیمی است و صنعت روز جهان به ویژه در بخش صنایع غذایی این علوم را قبول ندارد.
وی تاکید کرد: امروزه ارایه علوم نوین دردانشگاه ها باید براساس معیارهای بین المللی صورت گیرد و چون در این سمت حرکت نکرده ایم صنعت و دانشگاه های داخلی نمی توانند ارتباط خوبی با یکدیگر برقرار کنند.
وی نخستین مهارتی که باید به دانشجویان کشور آموزش داده شود را روابط عمومی اعلام و اضافه کرد: تا زمانی که کارشناسان ما نتوانند با جسارت نظر خود را بیان کرده و در عرصه های عملیاتی نقش خود را ایفا کنند، نمی توان شاهد شتاب گیری روند توسعه صنعتی کشور باشیم.
ژائله سعدآباد ادامه داد: هر دانشگاهی باید برای ایجاد ارتباط خوب مهارت زبان های خارجی خود را نیز ارتقاء دهد چرا که امروز فناوری های نوین در دست غرب است و اگر می خواهیم به این منابع دست پیدا کنیم، افزایش مهارت های زبانی امری ضروری است.
عضو هیات مدیره خانه صنعت معدن و تجارت ایران تحقق این موضوع را عاملی مهم درایجاد یک انقلاب صنعتی در کشور دانست.
ژائله سعدآباد با اشاره به اهمیت نیروی کار زنان در صنعت کشور گفت: زمانی که انرژی علمی و قدرت کاری 50 درصد جامعه از صنعت و اقتصاد کشور خارج شود، در حقیقت کشور با یک موتور حرکت می کند که به طور قطع این حرکت آرام خواهد بود.
وی تاکید کرد: دراین عرصه نباید زنان برای حضور در عرصه های صنعتی و اقتصادی ترسی به خود راه دهند و باید با اعتماد به نفس کامل و قدرت تمام دوشادوش مردان چرخ اقتصادی کشور را به گردش درآورند.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی ایران ادامه داد: متاسفانه فرهنگ مبارزه، ایستادگی و پشتکار در بین زنان کشور کمرنگ شده است و باید از نو آن را احیاء کرد.
مدیرعامل صنایع غذایی شیرین عسل خطاب به دانشجویان و اساتید حاضر در جلسه گفت: از پایان نامه هایی که بتواند به توسعه این مجموعه صنعتی کمک کند، حمایت می کنیم.
ژائله سعدآباد با بیان اینکه در نظر داریم رنگ های صنعتی را از محصولات این شرکت حذف و به جای آن به سمت تولید و استفاده از رنگ های گیاهی با مصرف غذایی گام برداریم، گفت: حمایت از پایان نامه هایی دراین زمینه یکی از اولویت های ما بشمار می رود.
وی اضافه کرد: باید روش فکرکردن دانشگاهیان تجاری شود و به سمتی برود که بازخورد آن به درد اقتصاد و تجارت کشور بخورد.
این نخبه اقتصادی جهان اسلام با بیان اینکه روش طلبگی دراسلام نعمت بزرگی برای علوم بشمار می رود، گفت: باید این روش تدریس در دانشگاه ها نیز اجرا و نهادینه شود.
ژائله سعدآباد ادامه داد: روش ارتباط استاد و شاگردی طلبه ها که امروز در حوزه علمیه قم شاهد آن هستیم هم اکنون در دانشگاه هایی همچون آکسفورد اجرا می شود و نباید دانشگاه های داخلی از این نحوه تدریس محروم بماند.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی ایران گفت: متاسفانه دردهه های اخیرغرب صنایعی همچون تولید فولاد که هزینه و آلودگی بالا دارد را به کشورهای اسلامی سپرده و خود به دنبال فناوری های "های تک" است.
وی اضافه کرد: این درحالی است که ارزش محصولات چند گرمی "های تک" با تولیدات چند تنی کارخانجاتی همچون فولاد برابری می کند.
وی این قبیل دیدارها را مایه دلگرمی صنعتگران کشور دانست و گفت: این مجموعه عظیم صنعتی در نهایت برای استان و مردم کشورم باقی خواهد ماند ولی به عنوان یک کارگر از اینکه می بینم هموطنان عزیز متوجه تلاش شبانه روزی صنعتگران کشور هستند، خرسندم.
مدیرکل استاندارد آذربایجان شرقی نیز در این دیدار گفت: انتخاب یونس ژائله سعدآباد به عنوان یکی از 10نخبه اقتصادی جهان اسلامی افتخاری ملی و مایه خرسندی مردم استان و شهر تبریز است.
ساسان فرشی حق رو با بیان اینکه افرادی دراین سطح دیگر برای خود و خانواده خود زندگی نمی کنند و تمام تفکر و تلاش شان در راستای ارتقاء کیفی، کمی و تجاری صنعت کشورشان معطوف می شود، افزود: این رویکردها است که امروز موجب شده شیرین عسل به عنوان یک برند معتبر در سطح جهان شناخته شود.
وی گفت: در وحله نخست به عنوان یک هموطن از تلاش های ژائله سعدآباد قدردانی می کنم و سپس به عنوان نماینده اداره کل استاندارد استان از عملکرد وی که موجب ارتقاء جایگاه صنعت استان شده است سپاسگزاری می کنم.
فرشی حق رو اظهارکرد: به طور قطع عملکرد ژآئله سعدآباد نمونه ای بارز از جایگاه صنعت آذربایجان شرقی و برگ زرینی در دفتر صنعت کشور است.
وی با یادآوری سال های نه چندان دوری که شهرک شهید سلیمی هنوز به دست فعالان عرصه صنعت رونق امروز را نیافته بود، گفت: آن روزها شاید باور این مطلب که کارخانه تازه تاسیس شیرین عسل می تواند در عرصه شیرینی و شکلات از رقبای قدرتمند منطقه ای و اروپایی پیشی بگیرد سخت بود ولی ژائله با تلاش خستگی ناپذیر و شبانه روزی خود این مهم را محقق کرده و برای کشور افتخار آفرید.
مدیر کل استاندارد آذربایجان شرقی گفت: به جرات می توان ادعا کرد که مجموعه ای همچون شیرین عسل فراتر و جلوتر از استانداردهای ایران عمل می کند و امکانات و فناوری هایی آن به ویژه در بخش آزمایشگاهی جلوتر از برخی استاندارهای داخلی و بین المللی است.
وی اضافه کرد: باید مدیرعامل شیرین عسل به عنوان نخبه علمی جهان اسلام نیز معرفی شود چرا که فعالیت وی بدون استمرار رویکردهای عمیق پژوهشی قابل دستیابی نیست.
مدیرکل استاندارد آذربایجان شرقی تاکید کرد: به طور قطع الگو گرفتن از این نخبه اقتصادی جهان اسلام می تواند حلقه های علم و صنعت را درکشور تکمیل کند.
فرشی حق رو با اشاره به افزایش مواد غذایی خارجی در بازار داخلی و بیان اینکه بر اساس قانون این اداره کل نمی تواند نظارتی براین محصولات داشته باشد، افزود: شواهد نشان می دهد که اگر بسیاری از این کالاها در آزمایشات تخصصی مورد آزمایش قرار گیرند، نمی توانند مولفه های ضروری استاندارد را کسب کنند.
هیات داوران پنجمین نمایشگاه و کنفرانس تجارت و سرمایه گذاری جهان اسلام آبان ماه امسال "یونس ژائله سعدآباد" را به عنوان یکی از 10 فرد تاثیرگذار در حوزه اقتصادی جهان اسلام معرفی کرد.
به گزارش ایرنا، "یونس ژائله سعدآباد" با حضور درآیین گشایش رسمی پنجمین نمایشگاه و کنفرانس تجارت و سرمایه گذاری جهان اسلام در مرکز تجارت جهانی "پوترا"ی شهر کوالالامپور پایتخت اقتصادی مالزی، جایزه خود را از "عبدالله احمد بدوای" نخست وزیر پیشین مالزی دریافت کرد.
دراین آیین همچنین از 9 فعال دیگر اقتصادی جهان اسلام از مالزی، جمهوری آذربایجان و بحرین تقدیر شد.
این 10 فرد از نظر هیات داوران پنجمین نمایشگاه و کنفرانس تجارت و سرمایه گذاری جهان اسلام اقدامات شایسته ای برای ارتقای توانمندی ها و رشد اقتصادی جهان اسلام و ارایه خدمات به جامعه و افراد نیازمند انجام داده اند.
این برای دومین بار است که فعالان اقتصادی جهان اسلام در نمایشگاه و کنفرانس تجارت و سرمایه گذاری جهان اسلام در مالزی برگزیده و معرفی می شوند.
فعال اقتصادی ایران دومین فردی بود که به دعوت مجری مراسم جایزه خود را از دست نخست وزیر پیشین مالزی دریافت کرد.
در نشریه ویژه این نمایشگاه و کنفرانس در باره "یونس ژائله سعدآباد" آمده است: وی تجارت خود را در خصوص خرید و فروش و توزیع کالا انجام داده و به موفقیت های زیادی دست یافته است و در سال 1992 نخستین شرکت تولید مواد غذایی را تاسیس کرد.
این فعال برتر اقتصادی ایرانی در جهان اسلام به نوشته این نشریه در خصوص تاسیس و توسعه شرکت های تخصصی در زمینه کشاورزی و صنعت، احشام و طیور، تولید و توزیع و صادارات و واردات، تهیه مواد خام و چاپ و بسته بندی، حمل و نقل و فروشگاه های زنجیره ای فعالیت دارد.
ژائله سعدآباد در حایشه دیدار با مدیرکل استاندارد آذربایجان شرقی درگفت و گو با خبرنگارایرنا، گفت: بر اساس آخرین آمارها 11 هزار و 880 نفر در شرکت های تحت مدیریت وی فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه 730 نوع محصول دراین شرکت ها تولید می شود، افزود: امروزه محصولات شیرین عسل به 65 کشور دنیا صادر می شود.
ژائله سعدآباد به عنوان عضو هیات مدیره خانه صنعت معدن و تجارت ایران، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی ایران و عضو هیات مدیره انجمن صنفی صنایع شیرینی و شکلات ایران فعالیت می کند.
گروه صنایع غذایی شیرین عسل با سرمایه گذاری وسیع خود در صنایع تولید کننده مواد اولیه و بسته بندی و همچنین در شبکه های توزیع و فروش در داخل و خارج کشور، از معیارهای منحصر بفرد یک مجموعه متشکل صنعتی پیشتاز که شعار "از دانه تا قفسه" را پیشه خود ساخته، بهره مند است.
7247/ 1495
15/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]
صفحات پیشنهادی
مدیریت کیفیت زنجیره تامین خودرو مشکل دارد/کیفیت باید ازنگاه مصرفکننده سنجیده شود
رئیس انجمن مدیریت کیفیت ایران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مدیریت کیفیت زنجیره تامین خودرو مشکل دارد کیفیت باید ازنگاه مصرفکننده سنجیده شود انتصاربان با بیان اینکه بخش خدمات پس از فروش خودرو با مشکل بسیاری مواجه است که این مسئله زنجیره تامین را ضعیف کرده گفت هدف ما تخریب تولیکشور در مورد اشتغال نیروهای تحصیل کرده دچار مشکل است
پنجشنبه ۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۵۵ رئیس کانون انجمنهای صنفی کاریابیهای کشورگفت توانمندسازی کاریابی ها از نظر مالی و رفع مشکلات آنان از اهداف کانون است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه آذربایجان شرقی بابک هاشم پور در کارگاه آموزشی یک روزه توانمندسازی مدیران دفاتر کاریابمعاون وزیر راه و شهرسازی: صنایع دریایی در مقایسه با دیگر کشورها دچار عقبماندگی است/ نیاز به استراتژی خاص برا
معاون وزیر راه و شهرسازی صنایع دریایی در مقایسه با دیگر کشورها دچار عقبماندگی است نیاز به استراتژی خاص برای رفع چالشهای سواحلمدیرعامل سازمان بنادر با بیان اینکه ایجاد هماهنگی ملی جهت ساماندهی سواحل و بهبود نقش مؤثر ما در همکاریهای بینالمللی از راهبردهای کاهش چالشهای سواحلصنایع دریایی در مقایسه با دیگر کشورها دچار عقبماندگی است/ افزایش ظرفیت اکتشاف و بهرهوری در بنادر کشور
معاون وزیر راه و شهرسازی صنایع دریایی در مقایسه با دیگر کشورها دچار عقبماندگی است افزایش ظرفیت اکتشاف و بهرهوری در بنادر کشور مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت در فصل صنایع دریایی با توجه به وسعت ساحل در اختیار و تجهیزات دریایی نسبت به دیگر کشورها دچار عقبماندگی هستیممدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران خبر داد پیاده سازی مدیریت بههم پیوسته در تمام حوضههای آبریز کشور/ مشکل ک
مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران خبر دادپیاده سازی مدیریت بههم پیوسته در تمام حوضههای آبریز کشور مشکل کرخه کمتر از زاینده رود و ارومیه نیستمدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران از پیاده سازی مدیریت بههم پیوسته در دو سال آینده در تمامی حوضههای آبریز کشور خبر داد و گفت مشکلمشکلی در تامین سوخت موردنیاز مردم کردستان در زمستان امسال وجود ندارد
مشکلی در تامین سوخت موردنیاز مردم کردستان در زمستان امسال وجود ندارد سنندج - ایرنا - معاون عمرانی استاندار کردستان گفت تدابیر لازم برای تامین سوخت مصرفی بخش های مختلف در فصل سرما در کردستان اندیشیده شده است و مشکلی در تامین سوخت موردنیاز مردم در زمستان امسال وجود ندارد به گزارشتامین آب سالم تمام روستاهای استان اردبیل از طریق کلرزنی کوزه ای
تامین آب سالم تمام روستاهای استان اردبیل از طریق کلرزنی کوزه ای اردبیل - ایرنا - معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اردبیل گفت آب شرب سالم و بهداشتی روستاییان غیرتحت پوشش این شرکت از طریق کلرزنی کوزه ای تامین می شود به گزارش ایرنا میرعلی رحیمی زاده روز یکشنبه درسبد غذایی برای 8 میلیون ایرانی که دچار سوءتغذیه بودند |اخبار ایران و جهان
سبد غذایی برای 8 میلیون ایرانی که دچار سوءتغذیه بودند کد خبر ۴۵۵۳۷۰ تاریخ انتشار ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۰ - 05 December 2014 وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت دولت تدبیر و امید در حوزه مبارزه با نابسامانی ها و محرومیت ها با برنامه پیش می رود و وزارت کار مسئولیت این مهم را در دولتمهمترین مشکل کشور اشتغال است/ از وقتی مسئولان تحریمها را به رسمیت شناختند مشکلات شروع شد
مهمترین مشکل کشور اشتغال است از وقتی مسئولان تحریمها را به رسمیت شناختند مشکلات شروع شدرئیس بسیج مستضعفین گفت مشکل تحریم بعد از اینکه به رسمیت شناخته شد به اقتصاد کشور ورود پیدا کرد متاسفانه طی سه سال اخیر که تحریم را به رسمیت شناختیم این مسائل به وجود آمد وگرنه تا قبل ازمعاون وزیر کشاورزی:گلخانه های نوین با بازده تولید بالا ضامن تامین نیاز کشوراند
معاون وزیر کشاورزی گلخانه های نوین با بازده تولید بالا ضامن تامین نیاز کشوراند ارومیه - ایرنا - معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی گفت ارتقای بهره وری و بازده تولید گلخانه های نوین بسیار بالاست و قابل مقایسه با گلخانه های سنتی نیست و این قابلیت می تواند ضامن تامین نیاز کشور در بخشمشكل نقدينگي صنايع معضل بزرگ كشور است -
مشكل نقدينگي صنايع معضل بزرگ كشور است شناسهٔ خبر 2436269 جمعه ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۴ اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت مديرعامل سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران با تاكيد بر اينكه صنعت احتياج به كمك جدي مديران بانكها براي احياي دوباره دارد گفت مشكل نقدينگي صنايع معضل بزرگ كکاهش ریسک تولیدات کشاورزی برای تامین امنیت غذایی کشور ضروری است -
نوری کاهش ریسک تولیدات کشاورزی برای تامین امنیت غذایی کشور ضروری است شناسهٔ خبر 2435275 چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۵ استانها > آذربایجان شرقی تبریز عضو کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی کاهش ریسک تولید در بخش کشاورزی را برای تامین امنیت غذایی کشور امری ضرسوخت 15 نیروگاه کشور از طریق خطوط لوله تامین می شود
معاون شرکت خطوط لوله سوخت 15 نیروگاه کشور از طریق خطوط لوله تامین می شود سمنان - ایرنا - معاون مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت کشور گفت 15 نیروگاه در کشور از طریق خطوط لوله تامین سوخت می شوند محمدمهدی علمایی روز شنبه به خبرنگار ایرنا در سمنان افزود پروژه هایی مانند نیدولت مجوز تامین سوخت بازار کشور افغانستان را برای این استان صادر کرد
استاندار سیستان و بلوچستان دولت مجوز تامین سوخت بازار کشور افغانستان را برای این استان صادر کرد زاهدان - ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان گفت مجوز تامین سوخت بازار کشور افغانستان از سوی دولت برای این استان صادر شد به گزارش ایرنا علی اوسط هاشمی روز یکشنبه در نشست با فعالانکارخانه قند خوی پنج درصد شکر مورد نیاز کشور را تامین می کند
کارخانه قند خوی پنج درصد شکر مورد نیاز کشور را تامین می کند ارومیه - ایرنا - مدیر عامل کارخانه قند خوی گفت این واحد تولیدی نزدیک به پنج درصد شکر مورد نیاز کل کشور را تامین می کند عباس دهبکری عصر روز دوشنبه در بازدید فرماندار خوی از روند خرید چغندر قند و کارکرد کارخانه قند خویافزایش تولید ماهیان خاویاری با فرمولاسیون جدید غذایی کشور
افزایش تولید ماهیان خاویاری با فرمولاسیون جدید غذایی کشور تهران - ایرنا - افزایش تولید ماهیان خاویاری در افق 1404 با توسعه فرمولاسیون بومی غذای این گونه ماهیان در کشور امکان پذیر خواهد شد به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا برای نخستین بار فرمولاسیون غذای ماهیان خاویاری تامین کنندهمعاون وزیر صنعت،معدن وتجارت: مشکل نقدینگی صنایع معضل بزرگ کشور است
معاون وزیر صنعت معدن وتجارت مشکل نقدینگی صنایع معضل بزرگ کشور است تهران -ایرنا - مدیرعامل سازمان صنایع کوچک وشهرکهای صنعتی ایران با تاکید براینکه صنعت احتیاج به کمک جدی مدیران بانک ها برای احیای دوباره دارد گفت در حال حاضر مشکل نقدینگی و کمبود سرمایه در گردش معضل بزرگ واحدهای-
اقتصادی
پربازدیدترینها