واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس پژوهشکده صنایع معدنی: بومی سازی دانش هدف گذاری شده است کرمان - ایرنا - رییس پژوهشکده صنایع معدنی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: هدف گذاری ما در صنایع معدنی، بومی سازی دانش بدون نیاز به تجهیزات و امکانات خارجی است.
به گزارش ایرنا، محمد رنجبر روز شنبه در نشست خبری در دانشگاه شهید باهنر کرمان افزود: در طرح های اجرا شده و پیش رو هیچ وابستگی به شرکت های خارجی نداریم و رمز موفقیت را در اساس و پایه بر هدفمند کردن تحقیقات گذاشتیم.
وی بیان کرد: زمانی لازم بود مقاله چاپ کنیم در حالی که امروز باید جامعه نتایج تحقیقات دانشجویان را لمس کند و یکی از نقاط قوت ما این است که اعضای پژوهشکده ارتباط نزدیکی با صنعت داشته اند.
وی گفت: تمرکز ما بر پتانسیل های استانی است تا بتوانیم بر روی محصولات معدنی استان ارزش افزوده ایجاد کنیم.
رییس پژوهشکده صنایع معدنی افزود: همه اذعان دارند تاسیس کارخانه بزرگ 50 هزار تنی برای استخراج مس نزدیک شهربابک نتیجه دستاوردهای این پژوهشکده بوده است.
وی بیان کرد: طرح های این پژوهشکده شرکت های بزرگ را قانع به اجرای کار در معادن و صنایع استان کرده است که از جمله آنها اولین شرکت بزرگ تولید مس بود.
رنجبر گفت: ایجاد روشی برای استخراج خاک های کم عیار مس به کمک مجتمع مس سرچشمه یکی دیگر از فعالیت های پژوهشی بود که سال گذشته انجام شد و می توان از آن به عنوان یک تحول در سراسر ایران نام برد و این نتیجه تلاش جوانان ایرانی است.
وی اظهار کرد: با توجه به موفقیت هایی که در پژوهشکده صنایع معدنی داشته ایم از اساتید خارج از کشور تقاضای بازدید از طرح ها در مجمتع هایی مانند مس سرچشمه یا شهربابک را داریم زیرا این طرح ها برای اولین بار در دنیا اجرا می شود.
وی گفت: پژوهشکده صنایع معدنی بر اساس هدفمند سازی فعالیت های پژوهشی در دانشگاه شهید باهنر و در حوزه صنعت و معدن راه اندازی شده است و طرح هایی که در این پژوهشکده مطرح شده اکنون در حال اجراست و برخی از این طرح ها تحولی را در رویکرد صنایع مطرح از جمله صنعت مس استان در کشور ایجاد کرده است.
رنجبر اظهار کرد: این پژوهشکده رشته های مهندسی محیط زیست، فرآوری و بازیافت مواد و نانو مواد را در مقطع دکترا تاسیس کرد که اکنون دانشجویان دکترا در این رشته ها مشغول به تحصیل هستند و این اقدام از جمله وظایفی بود که دانشگاه بر عهده پژوهشکده صنایع معدنی گذاشت.
وی گفت: برنامه مقطع دکترا طوری طراحی شده است که با حداقل دروس آموزشی و رساله ها در بخش صنعت اجرایی شود و موفقیت آمیز بوده و هر سال 3 تا 4 نفر در این رشته از طریق کنکور پذیرش می شوند.
وی افزود: تاثیرگذاری نتایج تحقیقات و پژوهش های دانشجویان و همکاران در پژوهشکده صنایع معدنی در چند سال اخیر به درجه ای رسیده است که بتوان در سطح جهانی مطرح کرد.
7439/8154
15/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]