واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس دانشکده دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره): بلاتکلیفی وزارت علوم به نفع کشور نیست قزوین- رییس دانشکده علوم انسانی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین گفت: بلاتکلیفی ناشی از تاخیر در رای اعتماد به سکاندار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به یقین روند فعالیت های پیش برنده علمی کشور را کند و فضای دانشگاهها را دچار مشکل می کند.
"محسن بهشتی سرشت" روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این روند برای نظامی که همواره بر پیشرفت های علمی تاکید داشته و در برنامه چهارم توسعه نیز تقویت امنیت و اقتدار ملی مبتنی بر رشد علمی و فناوری تعریف شده، چندان مناسب نیست.
وی اضافه کرد: بر این اساس و با توجه به اینکه اولین دستگاه متولی پیشرفت علمی در کشور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، ضرورت انتخاب وزیر علوم و سرعت عمل در این زمینه از رسالت های مهمی وکلای ملت است که به یقین بخوبی ایفا می شود تا در پرتو آن زمینه رشد و نظارت دقیق بر روند آموزش عالی کشور فراهم آید.
دکتر بهشتی سرشت ادامه داد: خوشبختانه با توجه به سوابق علمی، پژوهشی و تخصصی، مدیریتی انقلابی و مقبولیت دکتر فرهادی، وی شایستگی تصدی این وزارتخانه را دارند.
وی اظهارکرد: دکتر فرهادی یکی از شخصیت های متخصصی است که هم در کسوت پزشکی به لحاظ خدمات ارزشمند خود در کمک به مجروحین مبارزان دوران ستمشاهی و هم به دلیل خدمات پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در بین انقلابیون به یکی از شخصیت های متخصص، متدین و انقلابی شهره است.
عضو هیات علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) اضافه کرد: دکتر فرهادی پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در کنار فعالیت های علمی، پژوهشی و اجرایی در حوزه پزشکی، مسوولیت های متعددی از جمله تصدی وزارت علوم در سال های 1364 تا 1368 و وزارت بهداشت در دوره دولت اصلاحات، منشا خدمات ارزنده ای به کشور و نظام بوده است.
بهشتی سرشت، استفاده از متخصصان و انتصاب افراد دانشمند، باانگیزه و انقلابی در مسند ریاست دانشگاه های کشور و تاسیس دانشگاه تربیت مدرس و شاهد را از مهمترین دستاوردهای دکتر فرهادی در دوره تصدی این وزارتخانه در دهه 60 ذکر کرد و ادامه داد: در شرایط حساس آن زمان کشور که بسیاری از متخصصین دانشگاهی و دانشمندان به خارج از کشور مهاجرت کرده و ایران با خلاء بزرگی در زمینه وجود متخصصین روبرو بود، تاسیس دانشگاه تربیت مدرس گام بسیار مثبتی برای جبران این کمبود بزرگ در نظام دانشگاهی کشور بشمار می رفت که برکات آن تاکنون نیز جاری است و بسیاری از مسوولین رده بالای نظام تربیت شده همین دانشگاه هستند.
این استاد دانشگاه با تاکید بر ضرورت پرهیز از برخورد جناحی با وزیر پیشنهادی، حفظ منافع ملی و ارزشهای اسلامی را مهمترین عامل تداوم و استمرار نظام جمهوری اسلامی دانست و ادامه داد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز بطور قطع بر اهمیت این امر واقفند و می دانند که برای حفظ منافع ملی باید از اختلافات پرهیز و تنها ضرورت های کشور را در نظر بگیرند.
رییس دانشکده علوم انسانی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) با اشاره به سخن مرحوم آیت اله مدرس که "سیاست ما عین دیانت و دیانت ما عین سیاست است" گفت: سخن مدرس ناظر بر همین امر است که در دنیای سیاست ورزی نیز مانند دنیای دیانت، خداوند را ناظر تمام اعمال خود ببینیم و به یقین رعایت تقوا ضرورت اجتناب ناپذیر فعالان احزاب سیاسی و مسوولین نظام است.
دکتر "محمد فرهادی" پنجمین گزینه پیشنهادی رییس جمهوری برای تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس شورای اسلامی است که جلسه رای اعتماد وی فردا چهارشنبه پنجم آذر برگزار می شود.
7388/ 614 /1596
04/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]