محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842823538
ممیزی کتاب در دولت روحانی چگونه است؟ |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ممیزی کتاب در دولت روحانی چگونه است؟
یکی از شعارهای جنجالی جنتی برداشتن ممیزی قبل از چاپ بود. همه فکر میکردند وقتی این حرف به گوش ناشران برسد، آنها استقبال میکنند و به میدان میآیند. اما اینطور نشد، بیاعتمادی به دولت که ریشه در رفتارهای چند سال گذشته داشت، پنبه طرح جنتی را زد.
کد خبر: ۴۵۵۴۷۹
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۰ - 06 December 2014
وضعیت سانسور در کشور ما مبهم است. حرف امروز و دیروز هم نیست، عمری به درازای نشر و فعالیت فرهنگی دارد. هر دولت و حکومتی که بر سر کار میآید، قوانین و ضوابط جدیدی طرح میکند، خطقرمزهایی که متناسب با ایدئولوژی حکومت و فعالانش باشد.
به گزارش جهان صنعت، تجربه نشان داده ارباب جراید و نشر با ممیزی و سانسور خو گرفتند. فهمیدهاند باید زبان قلم را نرم به انتقاد بگشایند و همه جوانب را رعایت کنند. زمانی مشکل بغرنج میشود که ممیزی به جای قانونمندی و افتادن بر مدار ضوابط بر سلیقه شخصی تکیه میکند و احوالات افرادی که در هر دوره متصدی امور میشوند. آن وقت است که نویسده و ناشر تکلیفش مشخص نیست. همان موقع است که فعالیت فرهنگی هزینه دارد و ممنوعالقلمها ردیف میشوند پشت در وزارت ارشاد.
تجربه دولت خاتمی، مخصوصا دولت اول اصلاحات برای نویسندگان و ناشران دلنشین است. دورهای که خط قرمزها عقبنشینی کرد و سانسور به حداقلش رسید. هرچند مدت زیادی طول نکشید که دوباره در بر همان پاشنه چرخید.
دولتهای اول و دوم محمود احمدینژاد چنان خرابی برای بازار نشر به وجود آوردند که تیراژ کتابها از چند هزار به 500 نسخه کاهش یافت و نویسنده و ناشر رمقی برای فعالیت نداشت. کتابهایی که در سالهای قبل چاپ و منتشر میشدند برای تجدید چاپ دچار مشکل شدند و به در بسته خوردند. کار به جایی رسید که برخی مسوولان ارشاد از سانسور شعر حافظ در صورت مغایرت با خط قرمزها گفتند و حلقه سانسور و ممیزی را تنگتر کردند.
این اوضاع فقط مختص ادبیات نبود، سینما و تئاتر هم همین روال را داشت و البته روزنامهها. جراید هم هر روز طعم تعطیلی و لغو مجوز را چشیدند و فعالان مطبوعاتی بیکار شدند. شمقدری و رامین هرکدام در حوزه فعالیتشان روزهای سیاهی برای همکاران خود رقم زدند و امید را در دل فعالان فرهنگی خشکاندند.
انتخابات سال 92 زمان مناسبی بود برای تکرار شعارهایی که ریشه در تفکر اصلاحطلبی و تحولخواهی داشت. بعد از چهار سال محدودیت و تنگ شدن فضا، حرفهایی از زبان روحانی و عارف در تلویزیون شنیده میشد که تا چند وقت قبلش اگر منتقدی همانها را میگفت جزایش زندان بود.
حسن روحانی توانست اعتماد احزاب و فعالان اصلاحطب را جلب کند و برنده انتخابات شود. روحانی از رفع سانسورهای بیجا و قانونمندی ممیزی گفت، از ممنوعالقلمهایی که قرار بود صریحالقلم شوند. از بازگشایی خانه سینما و انجمن صنفی روزنامهنگاران که در دولت احمدینژاد بسته شده بودند. از باز شدن فضای سیاسی و نشاط اجتماعی.
انتخابات تمام شد و روحانی رای آورد. همه منتظر بودند ببینند چه کسی سکاندار وزارت ارشاد میشود، وزارتی که نسبت به وعدههای روحانی، جایگاه ویژهای پیدا کرده بود. همان زمان بود که اسمهایی مطرح شد از علی مطهری تا حجتالاسلام زم و حجتالاسلام جعفریان و حتی احمد مسجدجامعی. مسجدجامعی را خاتمی برای وزارت ارشاد مناسب میدید. اما کسی فعالیتش را در ارشاد آغاز کرد که فعالان مطبوعاتی شناخت دقیقی از او نداشتند. علی جنتی، پسر دبیر شورای نگهبان. جنتی که سابقه سفیری در دولتهای عربی را داشت به نظر میآمد با فرهنگ بیگانه باشد. فعالان فرهنگی از همین رو با خوف و رجا به استقبالش رفتند.
جنتی اما نشان داد نسبت به وعدههای رییسجمهور احساس مسوولیت میکند. او هم از مطبوعات آزاد و برداشتن ممیزی سخن گفت. از تعامل با فعالان فرهنگی و باز شدن فضا. وی در اولین اضهار نظر رسمی در مورد فعالیتش از برداشتن ممیزی قبل از چاپ سخن گفت. وی در مصاحبهای گفته بود: ممیزی قبل از نشر را برمیداریم. خود ناشر وقتی روی کتابی سرمایه گذاری میکند که سه هزار تیراژ دارد، میداند اگر آن کتاب از چارچوبهای قانونی خارج بشود سرمایهاش دچار مشکل شده و مجبور میشود صفحاتی از کتاب را تغییر بدهد تا با ضوابط منطبق شود. بنابراین از همان اول ناشر این ضوابط را مراعات خواهد کرد. بعد نوبت ممیزی بعد از انتشار میرسد آن هم باید در چارچوب قانون باشد. این کار باید توسط افراد صاحبنظر و اهل فکر صورت بگیرد و از خردهگیری و اعمال سلیقه شخصی خودداری شود.
ممیزی کلمه محترمانه همان سانسور است. اسمش را هرچه میخواهید بگذارید مهم نیست. وظیفه وزارت ارشاد این است که ضوابط را اجرا کند و آنها را به صورت شفاف اعلام کند اما قبل از اینکه چنین تصمیمهایی گرفته شود با ارباب نشر و کسانی که سابقه طولانی دارند حتما مشورت خواهد شد. این جور نیست که وزیرارشاد با چهار تا از معاونانش بنشینند و تصمیم بگیرند.
ما به جای تعطیلی موسسات انتشاراتی برای حل اشتباهات ناشران به روشهای دیگری متوسل میشویم که موجب شده جلوی آن اشتباه گرفته شود. مثلا اگر کتابی مشکل دارد جلوی آن کتاب گرفته شود نه اینکه کار نشر تعطیل شود.
به نظرم در برخی موارد باید در قوانین بازنگری صورت بگیرد تا بتوانیم این تسهیلات را اجرا کنیم. گاهی قوانین در بعضی مقاطع خیلی تنگنظرانه تدوین شده است که باید در آنها تجدیدنظر کرد. باید به سمتی برویم که تدریجا تسهیلات بیشتری ارایه کنیم. حالا اگر محدودیتهایی که باعث اجرا نشدن آن تسهیلات میشوند از جانب قوانین مجلس باشد یا از جانب مصوبات دولت باید اصلاح شوند. در حال حاضر کشور به درجهای از خردگرایی رسیده که این مسایل برایش قابل حل است.
در ادامه تغییر و تحولات وزارت ارشاد، سیدعباس صالحی، معاون فرهنگی جنتی شد. صالحی، مدیر اعتدالگرایی بود که توانست از ابتدای مسوولیتش اعتماد فعالان فرهنگی را جلب کند. حرف او همان حرف وزیر بود؛ قانونمندی ممیزی و خارج کردن اعمال سلیقه در سانسور کتاب. وی در مصاحبهای گفته بود: ممیزی کتاب با نگاه ضوابط نشر که توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین شده، اجرا میشود.
صالحی بیان کرد: با تشکیل شورای نظارت، نگاه ما این است از سلیقهای عمل کردن در ممیزی کتاب به سمت نظارت قانونی حرکت کنیم تا بتوانیم هم حقوق مولفان را حفظ و هم جایگاه اجتماعی ناشران و مولفان را تقویت کرد.
وی در جای دیگری برای رفع مشکل ناشران سه مورد را اساسی دانسته بود:
1- مسایل فوری در حوزه نشر. مشکلات و مسایلی در این حوزه وجود دارند که باید هرچه سریعتر و در کوتاهمدت به آنها رسیدگی شود. برای مثال کسب مجوز برای انتشار مجدد یک اثر از این موارد است. باید هرچه سریعتر درباره این موضوع تصمیمگیری شود. آیا ما واقعا به این نیاز داریم که برای انتشار مجدد یک اثر بار دیگر مراحل کارشناسی را طی کنیم یا خیر. مسایلی از این دست باید هرچه سریعتر مشخص شوند.
2- در کوتاهمدت (یک تا دوسال) باید به این سمت حرکت کنیم که قوانین حوزه نشر را مشخص و شفاف کنیم. باید مصداقها به طور شفاف عنوان شوند و با حضور ناشران به تصمیمگیری در اینباره بپردازیم.
3- در بلندمدت نیز باید تلاش کنیم برخی از قوانین کلی را که تصویب شده و چندان مناسب حوزه نشر نیستند را تغییر دهیم. برای مثال به نظرم قانون سال 1389 درباره ناشران قانون خوبی نیست و بخشهای بسیاری از آن باید اصلاح شود. باید یک حرکت حقوقی و قانونی برای این کار تدارک ببینیم و به این مساله بپردازیم. مصوبه 1389 نمیتواند در درازمدت نیازهای ناشران را برطرف کند. البته نباید بهطور احساسی به آن پاسخ داده شود و با بررسی جوانب قانونی و حقوقی آن را تغییر دهیم.
باز شدن فضای نشر و چاپ کتابهای مسالهدار
روزهای آغازین وزارت جنتی روزهای خوشی برای فعالان فرهنگی و هنری بود. همان هفتههای ابتدایی بود که قفل خانه سینما باز شد و سینماگران توانستند در خانهشان ساکن شوند. خانه سینمایی که حسینی وزیر ارشاد احمدینژاد به همراه شمقدری معاونت سینمایی وی حرف از لغو مجوزش میزدند.
اوضاع نشر هم کمی بهبود پیدا کرد. کتابهایی که سالهای گذشته ممنوع شده بودند تجدید چاپ شدند و چشم خوانندگان ایرانی به نامهای تازهای افتاد. امثال غلامحسین ساعدی و رضا براهینی و عباس معروفی که چند سالی در بایکوت دولت بودند توانستند دوباره به کتابفروشیها برگردند.
رضا براهینی که کتابهایش از اوایل دهه 70 ممنوع شده بود دوباره به بازار نشر برگشت، خبرهایی هم از بازگشتش به ایران رسید و البته ناتمام ماند.
در این بین بزرگان ادبیات پیشقدم شدند و خواستند کمکی به وزارت ارشاد بکنند. امثال دولتآبادی و مجابی و... در گردهماییهای علی جنتی شرکت کردند و با او عکس یادگاری انداختند.
ممیزی قبل از چاپ و مخالفت ناشران
یکی از شعارهای جنجالی جنتی برداشتن ممیزی قبل از چاپ بود. همه فکر میکردند وقتی این حرف به گوش ناشران برسد، آنها استقبال میکنند و به میدان میآیند. اما اینطور نشد، بیاعتمادی به دولت که ریشه در رفتارهای چند سال گذشته داشت، پنبه طرح جنتی را زد. ناشران زیر بار چاپ کتاب بدون نظارت ارشاد نرفتند. حرفشان، حرف حساب بود. میگفتند اگر ما کتابی را چاپ کنیم و برایش هزینه بپردازیم ولی وقتی به بازار آمد باز هم سلیقه سانسورچیها مهمتر از ضوابط شود و کتاب ما را دچار مشکل کند، چه؟
خمیر کردن کتاب، کابوس ناشران است. نمیشود کتابی چاپ شود و امید داشت بدون تغییر در بازار باقی بماند. از همینرو ناشران با طرح جنتی مخالفت کردند، حرفهای مسوولان هم تاثیری نداشت. از همان روزها بود که دوباره ممیزی و سانسور بر همان مدار قبلی چرخید.
همان موقع هم که با ناشران صحبت میکردیم معتقد بودند ممیزی نسبت به دولت گذشته فرق چندانی نکرده است. هرچند همه میدانستند اینبار مسوولان دولتی سعی در بهبود شرایط دارند و کسان دیگری نمیگذارند نوری بر بازار نشر بتابد؛ بازاری که طی سالهای گذشته و گرانی کاغذ به شدت دچار آسیب شده است. افزایش بیحسابوکتاب انتشاراتیها و کمبود کتابفروشی هم از دیگر معضلات ناشران است. اتحادیه ناشران و کتابفروشان هم عملا اختیاری ندارند، باز همه تصمیمگیریها برعهده نهادهای دولتی است. در این شرایط اقتصادی بد، سرانه مطالعه در کشور ما هم بلای دیگری است، به چند دقیقه هم در روز نمیرسد. در این اوضاع همه چیز علیه ناشران و نویسندگان است.
کلنل دولتآبادی و شروع منازعات
محمود دولتآبادی از مفاخر ادبیات ایران است؛ کسی که بلندترین رمان فارسی، یعنی کلیدر را نوشته. یکی از کتابهای او در این چند سال سرنوشت مبهمی داشته. زوال کلنل. کتابی که روایتگر زندگی افسر نظام شاهنشاهی در دوران انقلاب اسلامی است. زوال کلنل هنوز نتوانسته در ایران مجوز چاپ بگیرد اما در خارج از کشور به زبان آلمانی ترجمه شده و توانسته جایزه یانمیخالسکی سوییس را ببرد. همزمان شدن این جایزه با دولت روحانی سرآغاز جر و بحث در مورد کلنل بود. نشر چشمه سال 1387 کتاب دولتآبادی را برای گرفتن مجوز به ارشاد فرستاد. واضح است در دوران احمدینژاد اتفاقی برای کتاب دولتآبادی نیفتاد اما در دولت روحانی و وزارت جنتی اوضاع کمی فرق میکرد.
خبرهایی رسید مبنی بر اینکه کتاب دولتآبادی توانسته از ممیزی ارشاد بگذرد و همین روزها مجوز بگیرد. همین خبر باعث شد بار دیگر وزارت ارشاد و خبرهایش بر سر زبانها بیفتد. نهادهای موازی فرهنگی که دل خوشی از اعتدالگرایان نداشتند فشار را بر علی جنتی و وزارتخانهاش بیشتر کردند. ماجراهای کلنل همزمان شد با فعالیت مجدد گروه فشار و حمله به سالنهای کنسرت و سینما. همان زمان مقامی نظامی اعلام کرد که کتاب دولتآبادی ضدانقلابیترین کتاب ایران است و نباید به آن اجازه چاپ داد.فشارها بر ارشاد بیشتر شد و علی جنتی هم از مواضعش عقبنشینی کرد.
مسوولان ارشاد از مشکلدار بودن کتاب دولتآبادی حرف زدند و زیربار چاپش نرفتند. هر روز فشار تندروها بیشتر میشد و وزارت ارشاد هم از مواضعش کوتاه میآمد. این موضوع فقط مختص ادبیات نبود، در سینما هم اتفاق مشابهی افتاد که سرآمدش جشنواره فجر و فیلم «عصبانی نیستم» است. فیلمی که توانسته بود جایزه بهترین بازیگر اول مرد را نصیب خودش کند، در ساعات پایانی اختتامیه پنبهاش را زدند و از جشنواره خارجش کردند. این عقبنشینی به بحث اکران هم رسید. فیلمهایی که در شورای نظارت سینما تاییدیه گرفته بودند اکرانشان با مشکل روبهرو شد. از جمله همان عصبانی نیستم و فیلم قصهها ساخته رخشان بنیاعتماد. همان روز بود حرفهای جنتی مبنی بر ایستادن بر مجوزی که وزارت ارشاد صادر کرده زیرسوال رفت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]
صفحات پیشنهادی
بازبینی و اصلاح قانون ممیزی کتاب |اخبار ایران و جهان
بازبینی و اصلاح قانون ممیزی کتاب مدیر اداره کتاب از بازبینی و اصلاح قانون ممیزی کتاب خبر داد کد خبر ۴۵۱۲۱۱ تاریخ انتشار ۳۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۸ ۳۷ - 21 November 2014 مدیر اداره کتاب از بازبینی و اصلاح قانون ممیزی کتاب خبر داد به گزارش ایسنا برنامه تلویزیونی دیروز امروز فردارونمایی از دیجیتال سازی کتابخانه ایثار و شهادت |اخبار ایران و جهان
رونمایی از دیجیتال سازی کتابخانه ایثار و شهادت کد خبر ۴۵۲۰۰۹ تاریخ انتشار ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۶ - 24 November 2014 مراسم رونمایی از دیجیتالسازی کتابخانه تخصصی ایثار و شهادت و ارائه 500 کتاب بهصورت دیجیتالی در محیط مجازی عصر امروز یکشنبه 2 آذرماه با حضور قائممقام بنیاد شهید و اعلت جمعآوری کتاب «همت» |اخبار ایران و جهان
علت جمعآوری کتاب همت فرزند شهید همت ضمن گلایه از انتشار کتاب همت شامل زندگی نامه داستانی شهید همت گفت با همکاری برخی نهادها از انتشار مجدد چنین کتاب کذبی ممانعت میکنیم کد خبر ۴۵۴۹۱۸ تاریخ انتشار ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷ ۰۵ - 03 December 2014 فرزند شهید همت ضمن گلایه از انتشار کبرای ساخت سريال درباره روحانيت نگران نيستم |اخبار ایران و جهان
برای ساخت سريال درباره روحانيت نگران نيستم به هر حال رفتن به سمت قصههاي خانوادگي اجتماعي با حضور روحانيت پرداخت خاصي ميخواهد و بيشتر نگراني ما روي بحث دراماتيک ماجرا بود کد خبر ۴۵۱۵۸۷ تاریخ انتشار ۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷ ۴۲ - 23 November 2014 بهروز شعيبي کارگردان پردهنشين در روتصاویری از هومن برقنورد در نقش روحانی |اخبار ایران و جهان
تصاویری از هومن برقنورد در نقش روحانی سریال پردهنشین به کارگردانی بهروز شعیبی که قرار است از فردا پخش آن آغاز شود از نخستین کارهای تلویزیونی است که با موضوع روحانیت ساخته میشود کد خبر ۴۵۱۱۶۰ تاریخ انتشار ۳۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۵ - 21 November 2014 سریال پردهنشین به کارگاعتراض آیتالله صافی به دولت چین |اخبار ایران و جهان
اعتراض آیتالله صافی به دولت چین آیتالله صافیگلپایگانی گفت دولت چین چرا باید نسبت به مسلمانان سختگیری کند و مسلمانان در عمل به وظایف اسلامی مذهبی خود دچار مشکل باشند کد خبر ۴۵۵۰۴۴ تاریخ انتشار ۱۳ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰ ۲۱ - 04 December 2014 آیتالله صافیگلپایگانی گفت دولت چین چراایده دانشگاه امام صادق(ع)؛کجا و چگونه؟ |اخبار ایران و جهان
ایده دانشگاه امام صادق ع کجا و چگونه استاد دانشگاه امام صادق ع گفت آیتالله مهدویکنی در زندان به فکر ایجاد یک مرکز علمی افتادند تا بتواند بین حوزه و دانشگاه ارتباط برقرار کند و در این مرکز ترکیبی از دروس حوزوی و دانشگاهی در رشته علوم انسانی باشد کد خبر ۴۵۳۳۹۳ تاریخ انتشاربا فیسبوک و وایبر میشود کتابخوان شد؟ |اخبار ایران و جهان
با فیسبوک و وایبر میشود کتابخوان شد امروز با پیدایش اینترنت فضا کمی تعاملیتر شده است در نتیجه فرمت کتابخوانی به خود شکل جدیدتری گرفته است گرچه هنوز کتابهای چاپی از معنا نیفتاده اما امکانهای تازهای به روی ما گشوده شده است کد خبر ۴۵۲۳۸۲ تاریخ انتشار ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸رمزگشایی از کتاب جادوی مصریان باستان |اخبار ایران و جهان
رمزگشایی از کتاب جادوی مصریان باستان قدمت اين كتاب به هزار و 300 سال پيش بازميگردد و به زبان قبطي زباني متعلق به مصريان نگاشته شدهاست اين كتابچه از صفحاتي پوستي ساخته شدهاست و دانشمندان آن را كتابچه خطي يا دفترنامه مينامند کد خبر ۴۵۱۸۵۷ تاریخ انتشار ۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷ ۳۵هومن برقنورد در نقش روحانی |اخبار ایران و جهان
هومن برقنورد در نقش روحانی سریال پردهنشین به کارگردانی بهروز شعیبی که قرار است از فردا پخش آن آغاز شود از نخستین کارهای تلویزیونی است که با موضوع روحانیت ساخته میشود کد خبر ۴۵۱۱۶۰ تاریخ انتشار ۳۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۵ - 21 November 2014 سریال پردهنشین به کارگردانی بهروزاعتراض مدیر سایت انتخاب به دولت |اخبار ایران و جهان
اعتراض مدیر سایت انتخاب به دولت مدیرمسئول سایت انتخاب گفت در شرایطی که دو ماه از فیلتر سایت انتخاب میگذرد نه تنها دوستان دولت کمکی نمیکنند که کارشکنیها در مسیر حل مشکل را تشدید کردهاند کد خبر ۴۵۴۸۳۵ تاریخ انتشار ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۰ - 03 December 2014 مدیرمسئول سایت انتتهران چگونه تهران شد |اخبار ایران و جهان
تهران چگونه تهران شد عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت روستای تهران کنار یکی از فرزندان سیدالشهدا ع شکل گرفته است این بزرگوار نامش امامزاده سیداسماعیل بوده است این امامزاده 500 تا 700 سال پیش محور روستای تهران بوده است کد خبر ۴۵۴۰۱۸ تاریخ انتشار ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱ ۴۲ - 30 Novتحلیل معاون روحانی از مراسم تشییع پاشایی |اخبار ایران و جهان
تحلیل معاون روحانی از مراسم تشییع پاشایی رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران معتقد است که آزادی اجتماعی مهمترین مطالبه نسل جوان ایران است کد خبر ۴۵۲۶۳۴ تاریخ انتشار ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷ ۵۷ - 25 November 2014 رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران معتقد است که آزادی اجتماعی مهمتجلسه فوق العاده هیات دولت به ریاست روحانی |اخبار ایران و جهان
جلسه فوق العاده هیات دولت به ریاست روحانی سومین جلسه فوق العاده هیات دولت عصر شنبه به منظور بررسی تبصره های بودجه 94 و به ریاست حجت الاسلام روحانی برگزار شد کد خبر ۴۵۳۶۸۳ تاریخ انتشار ۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱ ۲۲ - 29 November 2014 سومین جلسه فوق العاده هیات دولت عصر شنبه به منظور بررسدولت روحانی، سایه شوم جنگ را از ایران دور کرد |اخبار ایران و جهان
دولت روحانی سایه شوم جنگ را از ایران دور کرد دکتر روحانی و تیم هسته ای در مذاکرات یکساله خود نه تنها توانستند سایه جنگ را از کشور دور کنند بلکه در ایامی که روح ایرانی دچار آسیب شده بود به ترمیم آن پرداخته و احساس عزت در روح و روان آنان را زنده کرده اند کد خبر ۴۵۳۲۵۶ تاریخ انتشجنجال تبعیض نژادی در هالیوود |اخبار ایران و جهان
جنجال تبعیض نژادی در هالیوود کد خبر ۴۵۴۵۳۰ تاریخ انتشار ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۳ - 02 December 2014 همشهری آنلاین نوشت اظهارنظر اخیر ریدلی اسکات درباره لزوم انتخاب بازیگران و ستارههای سفیدپوست برای بازی در نقشهای اصلی فیلمهای پرخرج باردیگر به بحث تبعیض نژادی در هالیوود دامن زدحدادعادل: مصرفگرایی از توطئههای دشمن است |اخبار ایران و جهان
حدادعادل مصرفگرایی از توطئههای دشمن است حدادعادل گفت علاج بیماری مصرف و این توطئه دشمنان گفتمان اقتصاد مقاومتی است و این امر محقق نمیشود مگر با سبک زندگی اسلامی که یکی از خصوصیات این سبک زندگی جلوگیری از اسراف است کد خبر ۴۵۴۷۷۹ تاریخ انتشار ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۷ - 03 Decem-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها