تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):اگر مردم تعقل می کردند و مرگ را تصور می کردند، دنيا ويرانه مى‏شد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819458921




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون وزارت صنعت و معدن: ویژگی دولت یازدهم، ارائه آمار صحیح است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزارت صنعت و معدن: ویژگی دولت یازدهم، ارائه آمار صحیح است اصفهان - ایرنا- معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: ویژگی دولت یازدهم، خروج از حرکت عوام گرایی"پوپولیستی"، ارائه آمار صحیح و حرکت در چارچوب قانون است.


به گزارش ایرنا" علی یزدانی ورزنه" روز پنجشنبه در نشست علمی نقش صنعت، معدن و تجارت در اقتصاد مقاومتی در اتاق بازرگانی اصفهان افزود: قرار نیست کار خلاف قانون در دولت یازدهم درباره مباحث مختلف اقتصادی از جمله قانون هدفمندی یارانه ها و یارانه تولید انجام گیرد.
وی با بیان اینکه 100 هزار میلیارد ریال یارانه تولید در قانون بودجه امسال مصوب شده بود افزود: این ارقام و اعداد بر مبنای پیش بینی است و اگر درآمدها محقق نشود ممکن است این موارد نیز به طور کامل تخصیص نیابد.
معاون وزارت صنعت و معدن با بیان اینکه مقرر شد از این رقم، امسال پنج میلیارد و 400 میلیون تومان به بخش تولید تخصیص یابد گفت: در نهایت مبلغ یک میلیارد و 200 میلیون تومان به ما تخصیص یافت که هنوز به خزانه ابلاغ نشده و پرداخت آن نیز به صورت چند مرحله ایست.

* سرمایه در گردش، معضل اصلی واحدهای تولیدی
معاون وزارت صنعت و معدن گفت: سرمایه در گردش معضل اصلی و امروز بسیاری از واحدهای صنفی و تولیدی کشورمان است.
یزدانی با بیان اینکه این موضوع در لایحه خروج از رکود و تورم مطرح شده است افزود: ما برای رفع این مشکل از واحدهای تولیدی خواستیم به طور مستقیم به بانک ها مراجعه کنند اما بانک ها نیز منابع محدود دارند و نمی توانند همه نیازها را پاسخ دهند.
وی با اشاره به اینکه لایحه خروج از رکود در سه ماه گذشته برای بررسی در دست مجلس شورای اسلامی است تصریح کرد: ما توقع داشتیم زودتر به این لایحه رسیدگی می شد.
به گفته ی یزدانی اگر این لایحه دولت به تصویب نهایی برسد گام مهمی در سرعت دادن به رفع مشکلات است.
معاون وزارت صنعت و معدن، اتکا به سرمایه گذاری خارجی را یکی از راهکارهای حل این مشکل خواند و ا فزود: لازم است تشکل های صنفی نیز نقش خود را بصورت ملی در این زمینه ایفا کنند.

* افزایش قیمت نان در راستای قانون بود
یزدانی همچنین در این جلسه با اشاره به افزایش قیمت نان در سه روز گذشته گفت: این کار در راستای اجرای قانون و انتظارات صنف مربوطه صورت گرفت.
وی با بیان اینکه لازم است در این زمینه اطلاع رسانی لازم به مردم صورت گیرد افزود: یکی از اهداف این کار، جلوگیری از تخلف، کم فروشی و کیفیت بد نان است.
یزدانی با اشاره به ثبت نام 70 میلیون نفر برای دریافت یارانه گفت: ما در تلاشیم تا بر اساس قانون این یارانه ها بیشتر به افراد مستحق برسد.

* وصولی سیگار مارلبرو، دو و نیم برابر بیشتر از پیش بینی ها بود
معاون وزارت صنعت و معدن در این نشست با اشاره به موضوع دخانیات در کشور گفت: سالانه بیش از 60 میلیارد نخ سیگار در کشور مصرف می شود.
یزدانی افزود: بخش بزرگی از آن از طریق قاچاق و مابقی از تولید داخلی یا مجوزهای صادر شده تامین می شود.
وی با اشاره به دریافت مجوز جدید برای سیگار مالبرو در کشور تصریح کرد: از این محل با این میزان بالای قاچاق در کشور سالانه حدود پنج هزار میلیارد ریال به خزانه واریز خواهد شد.
یزدانی با بیان اینکه امسال پیش بینی وصول 600 میلیارد ریال را از محل مجوزهای دخانیات کرده بودیم، افزود: تاکنون دو و نیم برابر این رقم یعنی حدود یک هزار و 500میلیارد ریال از محل آن به خزانه وصول شده است.
یزدانی، مجوز های دخانیاتی را تنها ردیفی در وزارت صنعت دانست که بیش از 200 درصد از پیش بینی های اولیه آن، وصول شده است.

* امسال 14 درصد از قانون بودجه به وزارت صنعت تخصیص داده شد
معاون وزیر صنعت در پاسخ به سوالی درباره چگونگی هزینه کرد درآمدهای دولتی از محل معادن گفت: در قانون بودجه امسال وصول یک هزار و 800 میلیارد تومان پیش بینی شده بود که از آن فقط 230 میلیارد تومان یعنی حدود 14 درصد تخصیص داده شد.
وی با بیان اینکه این رقم قابل توجهی نیست افزود: اولین تخصیص ها از محل این اعتبار از هفته گذشته برای پروژه های زمین شناسی و اکتشافی پرداخت شد.
یزدانی گفت: بر اساس قانون باید 65 درصد از حقوق دولتی از محل معادن به خزانه واریز و به وزارت صنعت برگشت داده شود اما در عمل همه این بودجه را به ما نمی دهند.
وی افزود: 15 درصد از این حقوق دولتی نیز باید برای توسعه زیرساخت ها در شهرستان های محل استقرار معدن، 12 درصد برای منابع طبیعی، سه درصد برای نظام مهندسی معدن و پنج درصد برای صندوق حمایت از فعالیت های معادن هزینه شود.
معاون وزیر صنعت خاطرنشان کرد که پارسال 30 میلیارد تومان بابت سهم 15 درصد به ما دادند که در 31 استان توزیع شد.
وی همچنین از تخصیص پنج میلیارد و 400 میلیون تومان از محل درآمدهای قانون نظام صنفی به وزارت صنعت در سال جاری خبر داد و گفت: این اعتبار به سه قسمت برای اصناف، تعزیرات و صنعت تقسیم می شود.
یزدانی در پاسخ به سوالی درباره تعطیل شدن ستادهای تسهیل و سرمایه گذاری در استان ها نیز گفت: تشکیل ستادهای تسهیل در دستور کار دولت قرار دارد.
وی افزود: پیشنهاد وزارت صنعت این است که ستاد ملی و استانی برای آن تشکیل شود تا بخشی از مشکلات در داخل استان ها حل شود.

* 100 میلیارد تومان برای حمایت از صادرات غیر نفتی
معاون وزارت صنعت و معدن از فعال شدن مجدد شورای عالی صادرات غیر نفتی خبر داد و گفت: 100 میلیارد تومان نیز در وزارت صنعت برای حمایت از این موضوع در تولیداتی که متکی به خدمات فنی و مهندسی و کالاهای با فناوری بالاست منظور شده است.
وی افزود: در بودجه سال 94 نیز ردیف مستقلی برای حمایت از صادرات غیر نفتی در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه امسال 60 درصد بودجه کشور به نفت متکی بود، اظهار کرد: سران سه قوه عزمی جدی برای کاهش وابستگی اقتصاد کشور به نفت دارند.
یزدانی با اشاره به کاهش قیمت نفت در بازار جهانی تصریح کرد: تحقق این سیاست ها و رسیدن به اقتصاد پایدار، چنین مشکلاتی را از بین می برد.
وی با اشاره به ویژگی های اقتصاد مقاومتی گفت: این اقتصاد، مردمی، دانش بنیان، با ثبات ، رقابت پذیر، با فضای سالم و شفاف، با دیپلماسی فعال، غیر وابسته به نفت، درون زا، برون گرا و عدالت بنیان است.
یزدانی وظایف وزارت صنعت در این زمینه را افزایش تولید داخلی، حمایت از صادرات، شفاف سازی اقتصاد، قانونمداری و فسادگریزی دانست و افزود: ما بدنبال تدوین فرایند نوین بازرسی برای تنظیم بهتر بازار هستیم.
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران نیز در این نشست گفت: در مهرماه سال جاری از 120 پرسشنامه که توسط صنعتگران با واحدهای تولیدی مختلف پاسخ داده شد، 102 واحد اعلام کردند که مشکل نقدینگی دارند.
سید "عبدالوهاب سهل آبادی" با اشاره به اینکه با سه برابر شدن نرخ ارز، دارایی های مردم ایران یک سوم شد، گفت: در زمان مطرح کردن هدفمندی یارانه ها، گفته شد میزان زیادی به صنعت تعلق می گیرد اما متاسفانه محقق نشد.
وی با اشاره به درخواست های ارایه شده برای استفاده صنعتگران از صندوق توسعه ملی گفت: 554 طرح جهت استفاده از منابع صندوق در استان ما ارایه شد اما فقط تعداد کمی از آنها در مجموع حدود شش میلیارد تومان دریافت داشته اند.
به گزارش ایرنا تعداد دیگری از فعالان دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی نیز در این نشست به بیان مشکلات و مسائل خود پرداختند.
7148 /538/546


13/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن