واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
انتقاد از رواج رابطه خارج از شرع بین زن و مرد
رییس دیوان عدالت اداری نسبت به ترویج رابطه خارج از حدود شرع میان زن و مرد و سکوت در مقابل آن انتقاد کرد.
خبرگزاری ایسنا: رییس دیوان عدالت اداری نسبت به ترویج رابطه خارج از حدود شرع میان زن و مرد و سکوت در مقابل آن انتقاد کرد.
حجتالاسلام والمسلمین منتظری در جلسه هیات عمومی اظهار کرد: آنچه در ارتباط با مسایل اخلاقی در جامعه دیده میشود، همچنین افزایش آمار طلاق aر کشور ناشی از همین ارتباطات خارج از قاعده است و متاسفانه آنانکه باید در این ارتباط حق را بگویند، سکوت کردهاند.
وی افزود: یکی از آسیبهای جدی در جامعه امروز این است که اغلب ما از بیان حق در آنجا که لازم است، امتناع میکنیم تا مبادا آسیبی به ما برسد، حال آنکه در زندگی پیشوایان آسمانی ما از رسول گرامی اسلام(ص) گفته تا ائمه معصومین(ع) و بزرگان دینی که حاملان فقه اسلام بودهاند، همگی هیچگاه در بیان حق کوتاهی نکردند.
رییس دیوان عدالت اداری با اشاره به اینکه یکی از مواردی که رسانهها تصویر مخدوشی از آن ارایه میکنند، مفهوم آزادی است، اضافه کرد: متاسفانه از مصائب امروز جامعه ما این است که حق و باطل را مخلوط میکنند و گاهی مطالب باطل را نیز به عنوان حق بین زنان و مردان جامعه رواج میدهند.
منتظری گفت: بر اساس آموزههای دینی، انسان موجودی آزاد است؛ زیرا خداوند او را آزاد آفریده تا مبادا بنده دیگری باشد. اصل آزادی در اسلام غیرقابل تردید و شک است اما با همین حقی که خداوند به بشر داده است، دیگر گونه برخورد میشود و برخی با ارایه تعریف غربی از آزادی، شکلی خاص از آزادی زنان را مطرح میکنند و حاصلش همان چیزی است که غرب بدان گرفتار آمده است.
وی با بیان اینکه به طور مثال این افراد حد و مرزی برای ارتباطات میان زن و مرد قائل نیستند، اظهار کرد: ضابطهمند بودن رابطه زن و مرد بر اساس آموزهها و معارف اسلامی مشخص میشود و تعیین حدود این رابطه از معارف مسلم اسلام است، حال آنکه عدهای در جامعه خلاف این را به انحای مختلف تزریق میکنند.
رییس دیوان عدالت اداری بیان کرد: از عوارض گسترش ارتباطات میان زنان و مردان نامحرم یکی افزایش آمار طلاق و دیگری ایجاد ناهنجاریهای فرهنگی است که ما در جامعه به آن دچار شدهایم.
منتظری نسبت به آنچه در برخی رسانهها به ویژه صدا و سیما در ارتباط با مراوده زن و مرد به نمایش در میآید، انتقاد و خاطرنشان کرد: کسی مخالف هنر نیست، ولی مرز هنر با ارتباطات محرک و مهیج باید مشخص باشد و این همان نکتهای است که گاهی برنامهسازان ما در فیلمهایی که میسازند به آن توجه ندارند.
وی اضافه کرد: متاسفانه فضایی در جامعه حاکم شده است که اگر بخواهیم آنچه که در فرامین دینی آمده است، اجرا و روابط زن و مرد را در محیطهای مختلف اداری بر اساس آموزههایمان تنظیم کنیم، در رسانهها موجسازی میکنند که «تفکیک جنسیتی» کردهاند، حال آنکه تفکیک جنسیتی ریشه در معارف دینی و قرآنی ما دارد. زیرا ولنگاری در این ارتباط به هیچ وجه آزادی و رشد نیست و دنیای غرب هم از این گرفتاری نصیب و بهرهای نبرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]