تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):بهترین چیزی را که دوست دارید درباره شما بگویند ، درباره مردم بگویید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870799244




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشورهای اسلامی بنگاه مشترک برای مقابله با سرقت ادبی تشکیل می دهند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کشورهای اسلامی بنگاه مشترک برای مقابله با سرقت ادبی تشکیل می دهند شیراز- ایرنا- سرپرست پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) گفت: کشورهای اسلامی برای مقابله با سرقت ادبی در ارتباط با تحقیقات، مقالات و پژوهش های علمی در جهان اسلام بنگاه مشترک تشکیل می دهند.


به گزارش ایرنا " جعفر مهراد" روز دوشنبه در آیین گشایش دومین کنفرانس بین المللی سردبیران نشریات علمی کشورهای اسلامی در شیراز افزود: ارتقای سطح و کیفیت نشریات، داوری علمی مجلات علمی و جلوگیری از سرقت ادبی در دستور کار این نشست قرار دارد.
رییس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری گفت: شناساندن نرم افزارهایی که سرقت ادبی را مشخص می کنند و بحث و گفت و گو درباره تاسیس بنگاه مشترک کشورهای اسلامی برای مقابله با سرقت ادبی در این کنفرانس بین المللی بررسی می شود.
مهراد افزودد: کنترل کیفیت محتوا از طریق داوری مقالات، توجه به چاپ مقالات پژوهشی و نگاهی به مقالات مروری، سیاست های دسترسی آزاد به محتوای نشریات با رویکرد چالش ها و فرصت ها، آسیب شناسی نگارش مقالات و چکیده ها به زبان انگلیسی و توسعه تعاملات علمی بین المللی از طریق نشریات از مباحث مهمی هستند که در این کنفرانس بررسی خواهند شد.
سرپرست پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) گفت: سردبیران حاضر در این کنفرانس مجلات آنها از ضریب تاثیر بالا برخوردار است و بیشترین همکاری را با پایگاه استنادی جهان اسلام دارند.
مهراد با اشاره به برگزاری دو دوره کنفرانس بین المللی سردبیران نشریات علمی کشورهای اسلامی در جمهوری اسلامی ایران، گفت: در نشست جاری در ارتباط با میزبان دوره بعدی این کنفرانس در سایر کشورهای اسلامی تصمیم گیری می شود.
رییس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری گفت: 17 مقاله در دو روز برگزاری این کنفرانس در شیراز از سوی شرکت کنندگان از کشورهای جمهوری اسلامی ایران، ترکیه، مالزی، لبنان، سوریه و پاکستان ارائه خواهد شد.
وی افزود: امروز پایگاه استنادی جهان اسلام با دسترسی و نمایه سازی بیش از چهار هزار مجله از بهترین نشریات علمی کشورهای اسلامی و سایر کشورها، جایگاه خوبی در سطح جهان یافته است.
مهراد پایگاه استنادی جهان اسلام را مولود انقلاب اسلامی خواند و گفت: این پایگاه استنادی به دنبال مصوبه چهارمین نشست وزرای آموزش عالی و تحقیقات کشورهای اسلامی در سال 1387 در باکو جمهوری آذربایجان شکل گرفته و در حال فعالیت است.
وی گفت: ارزیابی و سنجش عملکرد پژوهشی کشورهای اسلامی و استخراج داده ها و اطلاعات از نشریات علمی و منابع اطلاعاتی از ماموریت های این پایگاه استنادی است.
دومین کنفرانس بین المللی سردبیران نشریات علمی کشورهای اسلامی در سالن کنفرانس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در شیراز گشایش یافت.
بنا بر اعلام پایگاه استنادی جهان اسلام، علاوه بر میهمانان خارجی از کشورهای ترکیه، مالزی، لبنان، سوریه و پاکستان، مسوولان کشوری و استانی، روسا و مسوولان دانشگاه های استان فارس، تعدادی از سردبیران نشریات علمی کشور وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی در این کنفرانس بین المللی دو روزه حضور دارند.
2026 /538/675


10/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن