واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سرپرست پایگاه استنادی جهان اسلام کشورهای اسلامی بنگاه مشترک برای مقابله با سرقت ادبی شکل می دهند شیراز- ایرنا- سرپرست پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) گفت: کشورهای اسلامی برای مقابله با سرقت ادبی در ارتباط با تحقیقات، مقالات و پژوهش های علمی در جهان اسلام بنگاه مشترک شکل می دهند.
به گزارش ایرنا، جعفر مهراد دوشنبه در آیین گشایش دومین کنفرانس بین المللی سردبیران نشریات علمی کشورهای اسلامی در شیراز افزود: ارتقای سطح و کیفیت نشریات، داوری علمی مجلات علمی و جلوگیری از سرقت ادبی در دستور کار این نشست قرار دارد.
رییس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری گفت: شناساندن نرم افزارهایی که سرقت ادبی را مشخص می کنند و بحث و گفت و گو درباره تاسیس بنگاه مشترک کشورهای اسلامی برای مقابله با سرقت ادبی در این کنفرانس بین المللی بررسی می شود.
مهراد ادامه داد: کنترل کیفیت محتوا از طریق داوری مقالات، توجه به چاپ مقالات پژوهشی و نگاهی به مقالات مروری، سیاست های دسترسی آزاد به محتوای نشریات با رویکرد چالش ها و فرصت ها، آسیب شناسی نگارش مقالات و چکیده ها به زبان انگلیسی و توسعه تعاملات علمی بین المللی از طریق نشریات از مباحث مهمی هستند که در این کنفرانس بررسی خواهند شد.
سرپرست پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) بیان کرد: سردبیران حاضر در این کنفرانس مجلات آنها از ضریب تاثیر بالا برخوردار است و بیشترین همکاری را با پایگاه استنادی جهان اسلام دارند.
مهراد با اشاره به برگزاری دو دوره کنفرانس بین المللی سردبیران نشریات علمی کشورهای اسلامی در جمهوری اسلامی ایران، گفت: در نشست جاری در ارتباط با میزبان دوره بعدی این کنفرانس در سایر کشورهای اسلامی تصمیم گیری می شود.
رییس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری اظهار کرد: 17 مقاله در دو روز برگزاری این کنفرانس در شیراز از سوی شرکت کنندگان از کشورهای جمهوری اسلامی ایران، ترکیه، مالزی، لبنان، سوریه و پاکستان ارایه خواهد شد.
وی گفت:امروز پایگاه استنادی جهان اسلام با دسترسی و نمایه سازی بیش از چهار هزار مجله از بهترین نشریات علمی کشورهای اسلامی و سایر کشورها، جایگاه خوبی در سطح جهان یافته است.
مهراد، پایگاه استنادی جهان اسلام را مولود انقلاب اسلامی خواند و گفت: این پایگاه استنادی به دنبال مصوبه چهارمین نشست وزرای آموزش عالی و تحقیقات کشورهای اسلامی در سال 1387 در باکو جمهوری آذربایجان شکل گرفته و در حال فعالیت است.
وی اظهار کرد: ارزیابی و سنجش عملکرد پژوهشی کشورهای اسلامی و استخراج داده ها و اطلاعات از نشریات علمی و منابع اطلاعاتی از ماموریت های این پایگاه استنادی است.
دومین کنفرانس بین المللی سردبیران نشریات علمی کشورهای اسلامی در سالن کنفرانس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در شیراز گشایش یافت.
بنا بر اعلام پایگاه استنادی جهان اسلام، علاوه بر میهمانان خارجی از کشورهای ترکیه، مالزی، لبنان، سوریه و پاکستان، مسوولان کشوری و استانی، روسا و مسوولان دانشگاه های استان فارس، تعدادی از سردبیران نشریات علمی کشور وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی در این کنفرانس بین المللی دو روزه حضور دارند. ک/2
2026 /675
10/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]