واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
درآمد میلیاردی ایران از پارس جنوبی
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء گفت: کل فازهای پارس جنوبی پیشرفت بالای 75 درصد دارد و اگر تکمیل شود، سالانه 170 میلیارد دلار براساس نظر کارشناسان درآمد خواهیم داشت.
ایسنا: سردار سرتیپ «عبادالله عبداللهی» عصر امروز (سهشنبه، 4 آذرماه) در جلسهای با استاندار و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی استان کرمان با تبریک هفته بسیج اظهار کرد: امیدواریم همانطور که در دفاع مقدس بسیج توانست جنگ را تمام کرده و در مقابل زیادهخواهی دشمن بایستد، امروز نیز با روحیه و اعتقاد بسیجی بتوانیم کشورمان را بسازیم.
وی افزود: طرحهای ارائهشده دستگاههای اجرایی استان کرمان میزان 35 هزار میلیارد تومان و معادل بودجه عمرانی کل کشور است.
بهرهبرداری از هفت پروژه قرار خاتمالنبیاء در کرمان
عبداللهی تصریح کرد: قرارگاه تا کنون حدود 15 پروژه را در سطح استان کرمان داشته که هفت مورد بهرهبرداری شده و هشت پروژه در دست اجراست.
وی بیان کرد: کشور ما نعمتهای خدادادی و معادن بسیاری دارد که در هیچ جای دنیا این مزیت وجود ندارد و اگر بتوانیم مدیریت خوب داشته باشیم، با همین منابع کشور را آباد میکنیم.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء گفت: سیاست قرارگاه بر مبنای چهار موضوع قرار گرفته که در صورت تحقق، هیچ محرومیتی در کشور نخواهیم داشت؛ مهار آبها یکی از این چهار موضوع است که قریب به 11 میلیارد مترمکعب آب از مرزهای کشور خارج میشود. مهار این آبها هزینه بالایی دارد و کار از گذشته آغاز شده و طویلترین تونل 44 کیلومتر است و تنها سه کیلومتر از آن باقی مانده که به اتمام برسد. موضوع بعد، زیرساختهای ریلی است که در حال حاضر سوختمان را هدر میدهیم و اگر زیرساختهای ریلی تکمیل شود، در زمینههای حجم مسافر و حجم بار، آلایندگیها و ایمنی بسیار بهصرفه است.
او ادامه داد: تکمیل فازهای پارس جنوبی موضوع دیگر است که پنج فاز در اختیار قرارگاه است و تا امروز 5 / 4 میلیارد مترمکعب گاز به شبکه اصلی تزریق و سه فاز دیگر زیر بار است. کل فازهای پارس جنوبی پیشرفت بالای 75 درصد دارد و اگر تکمیل شود، سالانه 170 میلیارد دلار براساس نظر کارشناسان درآمد خواهیم داشت. موضوع دیگر نیز معادن است که باید جایگزین نفت شود و در این حوزهها با تمام قدرت کار کردهایم.
وی با اشاره به توانمندی قرارگاه خاتمالانبیاء اظهار کرد: این مجموعه در دفاع مقدس لیدر کارهای جنگ بوده و امروز به مجموعهای تبدیل شده که 135 هزار نفر نیرو دارد که 35 هزار نفر از این افراد مهندس، کارشناسی ارشد و دکتر هستند و بزرگترین سرمایه هر کشور نیروی انسانی و متخصص است و در این صورت محرومیت و نیاز نخواهیم داشت.
باید به توسعه روستا توجه میکردیم
عبداللهی با اشاره به مهاجرت از روستا به شهرها گفت: ما باید به توسعه روستا توجه میکردیم که روستاییان به بهترین وجه از زمین خود استفاده کنند و این مهاجرت ها اتفاق نیفتد.
وی با تأکید بر اینکه علاقهمند به همکاری در استان کرمان هستیم و میتوانیم در پروژهها مشارکت کنیم، گفت: بهتر است چند پروژه در حوزههای مختلف تعریف و انجام شود و با توجه به اینکه استان کرمان با بحران آب مواجه است، در این زمینه حاضر به همکاری هستیم.
او با بیان اینکه ما مطالبات زیادی از دولت داریم، افزود: باید بررسی و منابع مالی شامل تملک دارایی، اوراق مشارکت و ... تعریف کنیم که با مدیریت درست، کار انجام خواهد شد و نباید منتظر اعتبارات دولتی باشیم.
آمادگی قرارگاه برای سرمایهگذاری در زیرساختهای ریلی و جادهای
عبداللهی تصریح کرد: در زیرساختهای ریلی و جادهای استان کرمان نیز آمادگی داریم به صورت مشارکتی کار را انجام دهیم و توجیه اقتصادی طرح نیز باید آماده شود.
وی افزود: بودجه دولت جوابگوی پروژهها نیست و در بحث معدن میتوانیم خوب کار کنیم، اگر استان کرمان بتواند خودش در بحث معادن تصمیمگیری کند الگوی خوبی در کشور خواهد بود. همچنین در زمینه مترو و تقاطعهای غیرهمسطح، آمادگی مشارکت در کرمان را داریم.
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]