واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار سیستان و بلوچستان: قاچاق از چالش های جدی استان است زاهدان - ایرنا - استاندار سیستان و بلوچستان گفت: قاچاق از چالش های جدی استان است، مبارزه و از بین بردن آن نیاز به عزم جدی مسوولان با این پدیده دارد.
به گزارش ایرنا، "علی اوسط هاشمی" روزدوشنبه در نشست کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان افزود: قاچاق، گریز جدی از قانون است، این پدیده اثر زیان باری بر اقتصاد ملی دارد، ضروری است، مسوولان استان با این موضوع جدی تر برخورد کنند.
وی ادامه داد: مسوولان سیستان و بلوچستان می توانند با رویکرد برنامه محور، سیاست و راهبردی را اتخاذ کنند که همه هماهنگ و هم سو در برخورد با این پدیده با محور قانون عمل کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: به دنبال تنظیم سندی هستیم که با رعایت حق مرزنشینان بتوانیم هم سو با سیاستهای کلان کشور عمل کرد، هم نقش مرزنشینان و تولید کنندگان مورد توجه قرار گیرد تا این دو آسیب نبینند و از سوی دیگر قانون نیز مورد توجه قرار گیرد.
هاشمی با بیان اینکه سند تامین و فروش 50 هزار تن گوشت تولیدی استان در اجرای مصوبه پانزدهم مهر امسال ستاد تنظیم بازار کشور تهیه و ارسال شد، اظهار کرد: اجرای این سند به معنای ایجاد پنج هزار و 500 فرصت شغلی مستقیم و حداقل پنج هزار شغل غیر مستقیم در استان است.
استاندار در ادامه گفت: ظرفیت های لازم اعم از مراکز دامپروری، کشتارگاه صنعتی و مراکز بسته بندی فراورده های گوشتی در استان آماده است، متاسفانه تنها 10 درصد آنها فعال است.
وی ادامه داد: اگر به خروج از رکود می اندیشیم باید ازاین ظرفیتهای آماده در استان سیستان و بلوچستان نهایت استفاده شود.
استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه قاچاق سوخت از طریق این استان را معضل جدی خواند و افزود: متاسفانه افرادی از سایر استانها، دو سوم سوخت را از این مسیر انتقال می دهند در صورتی که دست مرزنشینان از این بابت خالی است.
هاشمی ادامه داد: هم اینک مجوزهایی برای تامین سوخت بازار افغانستان و پاکستان برای استان توسط دولت صادر شد که در این ارتباط پایانه ها و بازارچه های مرزی جایگاه سوخت ایجاد شد و افرادی به عنوان مباشر تعیین خواهند شد که بتوانند به عنوان نماینده مردم انجام وظیفه کنند تا عاید این کار صرف توسعه استان شود.
هاشمی ادامه داد: کارت سوخت تعدادی از خودروهای عمومی غیرفعال که در اختیار دیگران است، باطل خواهد شد، همچنین معاینه فنی اتوبوس های بین شهری در استان که مبادرت به قاچاق سوخت می کنند، جدی تر خواهد شد.
در نشست کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان مسوولان دستگاههای مختلف به بیان نظر و دیدگاه خود پرداختند.
سیستان و بلوچستان با پاکستان و افغانستان به ترتیب 978کیلومتر و 272کیلومتر مرز مشترک دارد و این استان 310کیلومتر هم مرز آبی دارد.
7316 /2047/
03/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]