واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ آذر ۱۳۹۳ (۱۰:۳۵ق.ظ)
همه بايد براي ارتقاء فرهنگ وقف در جامعه تلاش کنند نماينده ولي فقيه و رئيس سازمان اوقاف و امور خيريه گفت: همان گونه که گذشتگان ما با از خودگذشتگي و وقف اموال خود در راستاي اعتلاي فرهنگ اين مرز و بوم تلاش کردند ما نيز بايد در سازمان اوقاف تلاش کنيم تا سنت حسنه وقف، ارزش و جايگاه واقعي خود را در جامعه بيابد.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت الاسلام و المسلمين محمدي در مراسم اختتاميه همايش معاونان و مديران کل ستادي و ادارات کل اوقاف استان ها، با بيان اينکه دين الهي با مجاهدت هاي پيامبران الهي و ائمه اطهار عليهم السلام به دست آمده است اظهارداشت: ما بايد قدر اين تلاش ها را بدانيم و در راستاي ترويج دين خدا تلاش کنيم.
وي در ادامه با اشاره به فعاليت هاي گسترده سازمان اوقاف در ماه محرم بويژه طرح بصيرت عاشورايي از تلاش هاي انجام شده در اين خصوص قدرداني کرد.
حجت الاسلام محمدي، خستگي و توقف در مسير را دو آفت اصلي در انجام کارهاي بزرگ دانست و گفت: نبايد در اين راه دچار خستگي و توقف شويم بلکه بايد با استعانت از خداي متعال تلاش کنيم به نقطه مطلوب که خيلي با آن فاصله داريم برسيم.
نماينده ولي فقيه در سازمان اوقاف و امور خيريه گفت: همانگونه که گذشتگان ما با از خودگذشتگي و وقف اموال خود در راستاي اعتلاي فرهنگ ديني، اسلامي و ملي اين مرز و بوم تلاش کردند ما نيز بايد در سازمان اوقاف تلاش کنيم تا سنت حسنه وقف ارزش و جايگاه واقعي خود را در جامعه بيابد.
وي در ادامه با اشاره به دوران 35 ساله امامت حضرت سجاد عليه السلام و تلاش ايشان براي تربيت انسان ها با زبان دعا و نيايش در دوران سرکوب و خفقان اموي، گفت: بنابر اين ما نبايد در مسير خدمت به دين خدا دچار غرور و خستگي شويم و نگذاريم جامعه نيز دچار خستگي شود.
رئيس سازمان اوقاف و امور خيريه گفت: وجود موقوفات گسترده در کشور براي اقامه عزاي حضرت سيدالشهدا (ع) بيانگر ميزان علاقه و محبت مردم ايران اسلامي به اهل بيت پيامبر(ع) بويژه امام حسين عليه السلام است.
وي با تاکيد بر اينکه سازمان اوقاف وظيفه اجراي صحيح و هدفمند موقوفات را دارد گفت: اجراي موقوفات نبايد صرفا به اطعام و روضه خواني ختم شود، بلکه بايد زمينه اي براي مطرح کردن اهداف و فلسفه قيام امام حسين (ع) باشد.
حجت الاسلام محمدي گفت: طبق هدف گذاري صورت گرفته در سازمان اوقاف، اجراي نيات واقفان در اقامه عزاي حضرت سيدالشهداء (ع)در سه بخش تعزيه داري، روضه خواني و اطعام با رويکرد ترويج فرهنگ و معارف عاشورا انجام مي شود.
وي با بيان اينکه دشمن از همان زمان شهادت امام حسين(ع) تا کنون همواره در تلاش بوده که ياد و نام آن حضرت را از ميان ببرد گفت: اهل بيت (ع) نيز همواره با ترويج ياد و نام حضرت سيدالشهداء (ع) و قيام آن حضرت با اقدام دشمن در اين زمينه مقابله کرده اند.
نماينده ولي فقيه در سازمان اوقاف و امور خيريه تصريح کرد: ما نيز وظيفه داريم با زنده نگاه داشتن ياد و نام امام حسين (ع) فرهنگ و معارف عاشورا و فلسفه قيام آن حضرت را در جامعه ترويج دهيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]