تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 7 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818827845




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کتاب و کتابخوانی به عنوان فرهنگ ارزشی در جامعه مورد توجه قرار گیرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان جنوبی: کتاب و کتابخوانی به عنوان فرهنگ ارزشی در جامعه مورد توجه قرار گیرد بیرجند - ایرنا - سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان جنوبی با بیان اینکه بسیاری از فرهنگ های ارزشی امروزه در جامعه ما مغفول مانده اند گفت: یکی از این فرهنگ ها، فرهنگ کتاب و مطالعه است.


محمود کاظم زاده روز پنجشنبه در جمع مربیان مهد کودک عاطفه بیرجند اظهار داشت: کتاب و کتابخوانی همانند تمامی فرهنگ های ارزشی باید از سنین کودکی در بین فزرندانمان ترویج و نهادینه شود.
وی گفت: جای گیری تبلت و گوش های لمسی و بازی های آنها به جای کتاب در دستان کودکانمان زنگ خطر را برای خانواده و جامعه به صدا در آورده است.
سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان جنوبی افزود: بسیاری از افراد در محیط اجتماع و اکثر والدین در محیط خانه و خانواده اوقات و زمان های زیادی را صرف کارهای عبث و بیهوده می کنند و کمتر توجهی به کتاب و مطالعه دارند.
کاظم زاده در ادامه با اشاره به حساس بودن و خطیر بودن کار مربیان مهد کودکها گفت: خانواده ها در قبال اعتمادی که به مربیان مهد کودک ها دارند کودکان خود را به این مراکز می آورند و شما مربیان با برنامه های فرهنگی و معنوی توام با تنوع و نشاط باید آموزش هایی را در زمینه های مختلف به کودکان بیاموزید.
وی با بیان اینکه ترویج و تبیین هر فرهنگی باید از سنین کودکی انجام شود، تصریح کرد: مربیان مهدکودک ها باید بدانند که در این سنین می شود خمیر وجودی و درونی کودکان را به شکل فرهنگ های ارزشی و متعالی از جمله نماز، قرآن، کتاب و مطالعه درآورند.
وی افزود: در دنیای پیشرفته و مدرن امروز که هرگونه وسایل ارتباط جمعی از نوع نوین آن در دسترس خانواده ها و کودکان است و کودکان نیز با تاثیرپذیری از بزرگترها به این نوع وسایل و کاربردهای آنها بیشتر اقبال دارند، ترغیب و سوق دادن آنها به سمت فرهنگ کتاب و کتاب خوانی در واقع کاری دشوار شده است.
کاظم زاده بیان داشت: بسیاری از وسایل و سرگرمی های کودکان امروزی حس خلاقیت آنها را بارور و شکوفا نمی کند بلکه آنها را از همین سنین کودکی با فرهنگ های غلط آشنا می سازد و سبب چالش ها و معضلات اجتماعی و فرهنگی برای آنها می شود.665


29/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن