واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل فرهنگی هنری آموزش و پرورش: شش جلد کتاب غیردرسی برای هر دانش آموز کشور در مدارس وجود دارد تهران - ایرنا - مدیر کل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش، گفت: اکنون به ازای هر دانش آموز، شش جلد کتاب غیردرسی در کتابخانه های مدارس کشور وجود دارد.
مهدی علی اکبرزاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش ایرنا افزود: تصمیم بر این است تا در هفته کتاب و کتابخوانی با کمک سایر نهادها و دستگاه ها، کتاب های بیشتری را در اختیار مدارس بگذاریم.
مدیر کل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش در ادامه، برگزاری 50 هزار نمایشگاه کتاب در 50 هزار مدرسه سراسر کشور را همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی فرصت مناسبی برای بها دادن و ترویج فرهنگ مطالعه در بین دانش آموزان عنوان کرد.
علی اکبرزاده اضافه کرد: برگزاری این نمایشگاه ها را نه تنها در این هفته بلکه در چند هفته آینده در مدارس خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: بنا داریم با استقرار این نمایشگاه ها در سطح مدارس، دانش آموزان را برای گرایش به سمت کتاب های غیردرسی بیشتر ترغیب کنیم.
علی اکبرزاده اضافه کرد: همچنین این نمایشگاه ها بهانه ای است تا مدیران مدارس همت کرده و از آنجا که کتاب ها با تخفیف ویژه عرضه شده است، کتاب های مورد نیاز را خریداری کنند.
مدیر کل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: نمایشگاه های کتاب از 10 سال گذشته همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی در سطح مدارس برگزار شده و از یکهزار نمایشگاه اکنون به 50 هزار نمایشگاه افزایش پیدا کرده است که این روند نشان دهنده توجه خاص به کتاب در مدارس است.
علی اکبرزاده، با بیان اینکه اکنون 80 هزار کتابخانه در سطح مدارس سراسر کشور داریم، اظهار داشت: تلاش داریم سال تحصیلی جاری در زمینه تجهیز کتابخانه مدارس و راه اندازی کتابخانه های کلاسی در دوره ابتدایی با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گام هایی برداریم.
وی افزود: پیش بینی ما تخصیص دو میلیون ریال برای هر مدرسه در این طرح است تا بتوانیم کتاب های جدید مورد انتظار دانش آموزان و اولیا مدارس را تهیه کنیم.
مدیر کل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تجهیز برخی کتابخانه های مدارس عشایری را نیز در برنامه داریم، در زمینه روش های گرایش دانش آموزان به کتابخوانی خاطرنشان کرد: توصیه من قبل از دانش آموزان، به والدین و خانواده ها است ، چرا که بهترین روش برای تربیت کودکان و نوجوانان اهل کتاب و مطالعه این است که ابتدا خود اهل مطالعه باشیم تا آنان از ما تقلید کنند.
مدیر کل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش افزود: در این صورت دانش آموزان از والدین کتاب طلب می کنند و این فرصت لازم را برای خرید کتاب البته با در نظر گرفتن علاقه و کتاب های مناسب آنان فراهم می سازد و ما در آینده افرادی با فرهنگ و دوستدار کتاب خواهیم داشت.
اکبرزاده همچنین به برگزاری مراسم تقدیر از خادمان و فعالان عرصه کتاب و کتابخوانی در این هفته اشاره کرد و افزود: در بین این افراد از دانش آموز مولف ، اهل تحقیق و مطالعه نیز قدردانی شد که این مساله می تواند مشوق خوبی برای دیگر دانش آموزان باشد تا آنها هم به سمت مطالعه و پژوهش گرایش پیدا کنند.
فراهنگ ** 1883**1027
30/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]