تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خوبى و بدى در روز جمعه چند برابر (حساب) مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843361647




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پدر شهیدم مردم را با سینما آشتی می‌داد/ نمایش فیلم در مسجد و واکنش بانوان نمازگزار -


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گفتگوی مهر با یک اکران‌کننده مردمی:
پدر شهیدم مردم را با سینما آشتی می‌داد/ نمایش فیلم در مسجد و واکنش بانوان نمازگزار

اکران مردمی عمار


نجمه قیداری فرزند شهید تورج قیداری است که سعی دارد با نمایش فیلم‌ در مساجد، دانشگاه‌ها و مدارس و حتی منزلش مردم به ویژه بانوان را با سینمای ارزشی آشنا کند که به گفته خودش این راه را پدرش به او آموخته است. به گزارش خبرنگار مهر، نجمه قیداری دانشجوی حقوق دانشگاه شهید بهشتی است که از آخرین دوره برگزاری جشنواره فیلم عمار، فیلم‌های این جشنواره را به اکران و نمایش گذاشته است. وی ابتدا از علاقه خود به دیدن این فیلم‌ها که موضوعی مردمی داشتند سخن گفت و بعد توضیح داد که چگونه تلاش کرده است تا این فیلم ها را در مساجد، مدارس و حتی در خانه‌های شهدا به نمایش درآورد. اولین دلیل نجمه قیداری پدر شهیدش بود که در سال‌های اولیه انقلاب و جنگ تحمیلی زمانیکه حتی با وجود ویدیو در خانه‌ها مخالفت بوده است او فیلم‌هایی از ابراهیم حاتمی کیا و رسول ملاقلی پور را به خانه‌های اطرافیان می‌برده است و معتقد بوده که از این طریق خیلی بهتر می‌توان مردم را با فرهنگ انقلاب آشنا کرد.قیداری در گفتگو با خبرنگار مهر ابتدا به آشنایی خود با این فیلم‌ها اشاره و بیان کرد: من ابتدا حدود چند سال پیش مجموعه‌ای از انیمیشن‌ها و فیلم هایی متفاوت را می‌دیدم که از شبکه چهار پخش می‌شد به دنبال این فیلم ها رفتم تا بتوانم منبع آنها را پیدا کنم و متوجه شدم متعلق به جشنواره‌ای به نام فیلم عمار است. در این چند سال این فیلم‌ها را پیگیری می‌کردم تا اینکه در چهارمین دوره جشنواره فیلم عمار متوجه سیستم اکران مردمی این فیلم‌ها شدم و تصمیم گرفتم من هم این فیلم ها را در مکان‌های مختلف اکران کنم.
اکران مردمی عمار
وی ادامه داد: من تقریبا 90 درصد این فیلم‌ها را می‌پسندیدم و آثاری مثل »سربازان بین‌الملل»، «میراث مجید»، «به رنگ زندگی» و .... از جمله کارهایی بودند که من در این مدت اکران کردم و مخاطبان هم نسبت به این آثار علاقه نشان دادند.دختر شهید تورج قیداری از علاقه خود به فیلم دیدن و همچنین سنت نمایش فیلم توسط پدرش در خانه‌های مردم محله گفت و بیان کرد: از جمله دلایل گرایش من به فیلم دیدن و نقد فیلم پدرم بود. وی در ابتدای انقلاب و جنگ فیلم‌هایی از رسول ملاقلی پور و حاتمی‌کیا را به خانه‌های مردم می‌برد و با ویدیویی که خودش داشت این فیلم‌ها را نمایش می‌داد. من آن زمان حدود 2 تا 3 سال داشتم اما این در خاطرم مانده است و حالا دوست دارم تفکر و راه پدرم را ادامه دهم.وی با اشاره به طزر فکر شهید تورج قیداری بیان کرد: پدرم اعتقاد داشت فرهنگی را که ما بخواهیم با 5 سال حرف زدن جا بیندازیم می‌توان با یک فیلم یک ساعته نهادینه‌ کرد.
اکران مردمی عمار
قیداری به جلسات اکران فیلم‌های عمار اشاره و درباره تاثیر این اکران‌ها اظهار کرد: حداقل تاثیری که این جلسات دارند این است که مردم با دیدن فیلم‌ها ذهن‌شان پرسشگر می‌شود و دقایقی از هیاهوی روزمره‌ خود جدا می شوند.این اکران کننده فیلم‌های عمار با اشاره به اولین اکران خود در مسجد محله زندگی‌اش بیان کرد: اولین اکران فیلم‌های عمار در یک مسجد بود که من از سه هفته قبل برای نمایش فیلم تبلیغ و درباره فیلم‌ها و جشنواره صحبت کرده بودم و همچنین پوسترهای جشنواره را به دیوار‌های مسجد زدم. روز نمایش فیلم بعد از نماز مغرب و عشا دو فیلم «میراث مجید» و «به رنگ زندگی» را برای خانم‌ها اکران کردم. «میراث مجید» به زندگینامه شهید مجید شهریاری می‌پردازد و بسیاری از زنان حرف این فیلم را دوست داشتند. خانم‌ها بعد از نمایش فیلم و تماشای داستان زندگینامه این شهید که در دوران خود ما زندگی کرده، برای دانشگاه به خارج از کشور رفته و شهید هسته‌ای بوده است اشک ریختند.قیداری با اشاره به تاثیر این مستندها ادامه داد: خانمی بعد از تماشای فیلم به من گفت ما در ابتدای این جلسه از گرانی‌ها بحث می‌کردیم و هیچ کدام فکر نکردیم که در وضعیت فعلی کشور چه کمکی از دست ما برمی‌آید.
اکران مردمی عمار
وی از نقاط و مکان های مختلفی که از فیلم های جشنواره عمار استقبال کرده اند سخن گفت و عنوان کرد: من فیلم‌ها را در مکان‌های مختلفی اکران کردم. خودم دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی هستم و از دانشگاه خودم گرفته تا مسجد محله و حتی مدارس دخترانه این فیلم‌ها را نمایش داده‌ام که به حدود 22 مکان با 46 اکران می‌رسد.قیداری با اشاره به اهمیت این اکران‌ها که ممکن است به شکل محدودی هم برگزار شود، اظهار کرد: اکران‌هایی که من داشته‌ام تاکنون زیر 60 نفر نبوده‌اند اما آنچه که اهمیت دارد استمرار در کار است. شما امروز در یک شبکه ابنترنتی اروپایی می‌بینید که در 365 قسمت سریالی را پخش می‌کنند و بعد در قسمت‌های آخر می‌خواهند نشان دهند که نیروی خیر و خالق همان شیطان و برعکس است و بعد بعضی از مردم نظرهای خود را در این شبکه قرار می‌دهند و نظرهایشان نشان می‌دهد که این انیمیشن را باور کرده‌اند. بنابراین همانطور که گفتم استمرار است که اهمیت زیادی دارد.این اکران کننده فیلم‌های عمار در پایان با اشاره به این جلسات اکران بیان کرد: من سعی کردم بسیاری از بچه‌های مسجد و دانشگاه را ترغیب کنم که به این کار ادامه دهند و الان در بعضی مساجد اکران‌ها به شکلی منظم انجام می‌‌شود.



سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن