پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850991041
با مقاله نويسي علمي بدون دستاورد عملي مخالفيم
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ آبان ۱۳۹۳ (۱۲:۰ب.ظ)
ستاري در سفر به استان مرکزي: با مقاله نويسي علمي بدون دستاورد عملي مخالفيم معاون علمي و فناوري رييس جمهوري گفت: اگر هدف از انجام پژوهش علمي يک استاد يا يک نخبه علمي، ارائه مقاله باشد، اتفاقي رخ نخواهد داد و ما با آن مخالف هستيم، بايد جهت گيري به سمت ثبت پتنت، تشکيل شرکت دانشبنيان و تجاريسازي باشد.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رييس جمهوري و رييس بنياد ملي نخبگان در سفر استاني به استان مرکزي، امروز مورد استقبال استاندار استان مرکزي و جمعي از مديران استاني و دانشگاهي، قرار گرفت.
نخستين برنامه اين سفر بازديد از پارک علم و فناوري استان بود که طي آن دکتر ستاري با مسؤولان و پژوهشگران شرکتهاي دانش بنيان مستقر در اين پارک نيز ديدار و گفتوگو کرد و علاوه بر آشنايي با دستاوردهاي علمي آنان، با مسائل و مشکلات شان نيز آگاه شد.
وي با بيان اينکه تاکنون در استان مرکزي، فقط ۱۸ شرکت دانش بنيان ثبت شده است، ابراز کرد: اين عدد براي اين استان بسيار کم است و بايد هر چه سريعتر اين نقيصه برطرف شود، اما بايد به موضوع توجه داشته باشيد که شرکتهاي فناور تا زماني که به عنوان يک شرکت دانش بنيان ثبت نشده باشند هيچ اتفاق جدي و مهمي در زمينه حمايتهاي قانوني از آنان رخ نخواهد داد.
دبير هيأت امناي صندوق نوآوري و شکوفايي همچنين ابراز کرد: طبق قانون، شرکتي از مزاياي معافيت مالياتي و گمرکي بهره ميبرد که به عنوان شرکت دانش بنيان ثبت شده باشد. تاکنون بيش از ۹۰۰ شرکت دانش بنيان در کارگروه ارزيابي و ثبت شرکتهاي دانش بنيان معاونت علمي به ثبت رسيدهاند، اين کارگروه عليرغم حجم بالاي درخواستها، بسيار روان و سريع کار ثبت شرکتها را در حوزه دانش بنيان انجام ميدهد.
دکتر ستاري با تاکيد بر اينکه امسال نخستين سالي است که معافيت گمرکي براي شرکتهاي دانش بنيان اعمال شده است، ادامه داد: شرکتهايي که در سال ۹۲ دانش بنيان شده بودند در سال جاري از معافيتها و امکانات مربوط به شرکتهاي دانش بنيان بهرهمند شدهاند، آن دسته از شرکتها که تا تيرماه ۹۳ اظهارنامههاي مالياتي شان را ارائه کردند از معافيتهاي منطبق با قانون توانستهاند استفاده کنند.
ذکر اين نکته نيز ضروري است که شرکتهايي که ميخواهند از معافيتهاي مالياتي بهرهمند شوند بايد اظهارنامههاي مالياتيشان را شفاف و با توضيحات کامل ارائه کنند تا روند کار سريع صورت گيرد و مشکلي به وجود نيايد.
وي در ادامه گفت: مشکلات مرتبط با ثبت شرکتها از سوي درخواست کنندگان دانش بنيان بايد به بخشهاي مربوطه در معاونت علمي منتقل شود تا به سرعت مشکل را برطرف کنيم.
شرکتهاي نوپا، براي ثبت در سايت شرکتهاي دانش بنيان کمتر از ده دقيقه زمان نياز دارند و روند ارزيابي آنان نيز به سرعت انجام خواهد شد.
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري در بخش ديگري از سخنان خود، به فعاليتهاي صندوق نوآوري و شکوفايي اشاره و اظهار کرد: صندوق نوآوري و شکوفايي تا سقف ۳۰۰ ميليون تومان وام قرض الحسنه به استارتاپهاي کوچک پرداخت ميکند و تا سقف ۱۰ ميليارد تومان به شرکتهاي دانش بنيان وام کم بهره ارائه ميدهد، براي مبالغ بيش از ۱۰ ميليارد تومان هم از طريق خط اعتباري بانکي که توسط صندوق توسعه ملي گرفته شده است انجام خواهد شد.
دبير هيأت امناي صندوق نوآوري و شکوفايي همچنين ابراز کرد: پيشنهادي به هيأت امناي صندوق توسعه ملي ارائه کردهايم که براساس ۴.۵ درصد تخفيف در مورد سود بانکي وامهاي اعطاشده از سوي صندوق توسعه ملي به صندوق نوآوري و شکوفايي در خصوص شرکتهاي دانش بنيان اعمال شود.
رييس بنياد ملي نخبگان خطاب به مسؤولان و فعالان شرکتهاي دانش بنيان حاضر در اين جلسه ابراز کرد: به شما اطمينان ميدهم اگر ارتباطاتتان را با بخشهاي مربوط به شرکتهاي دانش بنيان بيشتر کنيد و اطلاعات بيشتري در اين زمينه کسب کنيد، شرايط مناسبي براي ادامه فعاليت در اين عرصه خواهيد داشت.
وي با بيان اينکه يکي از مشکلات استان مرکزي اين است که صندوق پژوهش فناوري ندارد، گفت: اين صندوق ميتواند ارزيابي طرح دهد و وام اعطا کند، بر همين اساس با مجلس شوراي اسلامي در حال رايزني هستيم تا هر چه زودتر مصوبات قانوني براي استانهايي که اين صندوق را ندارند طرح و تصويب شود.
دکتر ستاري همچنين بيان کرد: ما در ابتداي راه اجراي قانون حمايت از شرکتهاي دانش بنيان هستيم، ممکن است در جاهايي چرخ دنده کارها هنوز با هم درگير نشده باشد که نياز به روغن کاري و کمي صبر و حوصله دارد. ما بيشتر به دنبال آن هستيم که ارتباط ساختاري بين معاونت علمي و شرکتهاي دانش بنيان ايجاد شود، در اين صورت امکانات زيادي در استانها تزريق خواهد شد.
وي با اشاره به برنامه سفرهاي استاني معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري ابراز کرد: طبق برنامه، قرار است در طول سال به همه استانها سفر کنيم و از نزديک با مسائل، پيشرفتها و مشکلات شرکتهاي دانش بنيان از نزديک آشنا شويم تا سرعت آنان را در عرصه اقتصاد دانش بنيان افزايش دهيم.
دکتر ستاري همچنين در ادامه اين سفر، پس از بازديد از دانشگاه اراک در جمع مسؤولان، اساتيد و دانشجويان اين دانشگاه با تاکيد بر تغيير نگرش اهالي دانشگاه نسبت به اقتصاد دانش بنيان عنوان کرد: اکنون در دنيا دارايي فکري چرخهاي اقتصاد را ميچرخاند و دارايي فيزيکي حرف زيادي براي گفتن ندارد.
اکنون اضافه کردن دودکشها نشانه قدرت صنعتي و افزايش درآمد نيست بلکه حذف دودکشها پايههاي صنعت امروز را ميسازند، چنين حرکتي براي کشور ما نيز بايد از دانشگاههايمان آغاز شود.
وي با بيان اينکه دانشگاهها هيچگاه نميتوانند کار تجاري موفقي انجام دهند و با بخش صنعت به رقابت بپردازند، افزود: در سالهاي گذشته، اتفاقات چشمگيري در عرصه علمي ما همچون بخش هستهاي و هوايي صورت گرفت اما به وجه اقتصادي آن توجه نشد، زيرا صرفا ميخواستيم براي خودمان افتخار ملي کسب کنيم، البته در دنيا نيز چنين حرکتهايي صورت ميگيرد اما براي بخش تجاري آن نيز اهميت قائلاند.
رييس بنياد ملي نخبگان همچنين به نبود ارتباط فيزيکي با مراکز صنعتي را يک مشکل جدي براي دانشگاهها عنوان کرد و گفت: در اطراف دانشگاه صنعتي شريف که بهترين دانشگاه کشور ما است، شغلهاي غيرمرتبط با آن وجود دارد درحالي که لازم است در خيابانهاي اطراف اين دانشگاه، بخشهاي صنعتي، مراکز نوآوريشان را برپا کنند و از طريق نهادهاي واسطي همچون شرکتهاي دانش بنيان، نخبگان و استعدادهاي برتر را براي پيشرفت کار خود و توسعه اقتصادي و صنعتي کشور، شکار کنند.
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري همچنين درباره فعاليت ستادهاي ۱۳گانه اين معاونت اظهار کرد: اين ستادها در حوزه مرز دانش فعاليتهاي زيادي انجام ميدهند، از آنجا که مرز ميان مهندسي و علوم پايه در حال از بين رفتن است، اين ستادها تلاش ميکنند که بر روي علوم جديد و با بهره گيري از علوم مختلف به دستاوردهاي تازه و مورد نياز دست يابند.
اکنون در عرصه هنر، بر روي سلولهاي بنيادي کار ميشود و در بخشهاي ديگر همچون علومشناختي، نانو، زيست فناوري و غيره مرزهاي مرسوم برداشته شدهاند و شرايط جديدي بر آن حاکم شده است.
رييس هيأت امناي صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمي، در ادامه ابراز کرد: اين صندوق يکي از نهادهايي است که در حوزه علوم پايه همچون علومشناختي که در آينده نزديک عرصه ابراز قدرت دولتها با آن شکل خواهد گرفت، آماده حمايت از دانشگاهيان است، بر همين اساس، توسعه علوم پايه را ما هيچگاه فراموش نخواهيم کرد چرا که اين علوم، پايه پيشرفت در کشور هستند.
دکتر ستاري با بيان اينکه ما با مقاله علمي مخالف نيستيم بلکه با مقاله نويسي علمي بدون دستاورد عملي مخالفيم، ادامه داد: اگر هدف از انجام پژوهش علمي يک استاد يا يک نخبه علمي، ارائه مقاله باشد، اتفاقي رخ نخواهد داد و ما با آن مخالف هستيم، بايد جهت گيري به سمت ثبت پتنت، تشکيل شرکت دانش بنيان و تجاري سازي باشد.
وي همچنين به جايزه ۵ درصدي معاونت علمي به ميزان فروش محصولات شرکتهاي دانش بنيان وابسته به دانشگاه اشاره کرد و گفت: اين جايزه براي ترغيب دانشگاه براي حرکت به سمت اقتصاد دانش بنيان و فروش تکنولوژي تعيين شده است.
دانشگاه بايد پولهاي دولتي را فراموش کند، دانشگاهي پيشرو است که بخشي از درآمدش را از طريق مغز و دانش اساتيد و دانشجوياناش کسب کند.
بنابراين آنچه که معاونت علمي از آن حمايت ميکند، جهت گيري دانشگاه به سمت اقتصاد دانش بنيان است.
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري با بيان اينکه شبکه آزمايشگاهي معاونت علمي در حال حاضر، آماده برطرف کردن بخشي از نيازهاي دانشگاه در تجهيز آزمايشگاههايشان است، افزود: با توسعه اين شبکه، بسياري از مشکلات موجود در عرصه آزمايشگاهي مرتفع ميشود و کمبودها نيز برطرف خواهد شد.
رييس بنياد ملي نخبگان بر تشکيل و توسعه مراکز رشد در همه دانشگاهها تاکيد و اظهار کرد: اين مراکز سرعت نوآوري و ارتباط با بخش صنعت را افزايش ميدهند.
همچنين ميتوانند از طريق استارتاپ ويکندها خلاقيت را به دانشجويان و استعدادهاي برتر آموزش دهند و براي آن جهت دهي کنند. در اين مراکز علاوه بر اينکه زمينه رشد و اشتغال زايي دانشجويان فراهم ميشود، دانشگاه هم ميتواند از آن طريق کسب درآمد کند.
بازديد از دانشگاه علوم پزشکي استان مرکزي، ديدار با نماينده ولي فقيه و امام جمعه استان و حضور در کارگروه پژوهش استان، از ديگر برنامههاي اين سفر بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
قائم مقام دانشگاه شیراز:عملیاتی شدن دستوردهای علمی دانشجویان نیازمند توجه بیشتراست
قائم مقام دانشگاه شیراز عملیاتی شدن دستوردهای علمی دانشجویان نیازمند توجه بیشتراست شیراز- ایرنا- قائم مقام دانشگاه شیراز گفت عملیاتی شدن دستاوردهای علمی دانشجویان دانشگاه های مختلف برای تاثیرگذاری در رشد و پیشرفت کشور توجه بیشتر مسوولان کشوری را می طلبد سید علی اکبر صفوی چهارشدروازه بغداد، کربلا و نجف بدون هیچ شهید و زخمی آزاد شد گزارش اختصاصی فارس از جزئیات میدانی عملیات جرفالصخر+عک
دروازه بغداد کربلا و نجف بدون هیچ شهید و زخمی آزاد شدگزارش اختصاصی فارس از جزئیات میدانی عملیات جرفالصخر عکس و فیلمدر عملیات عاشورا که منجر به آزادسازی دروازه بغداد نجف و کربلا شد ۴۰ نفر از نیروهای آموزشدیده داعش و بیش از ۲۰۰ عنصر میدانی این گروهک تکفیری تروریستی به هلاکتدر آیندهای نزدیک صورت میگیرد عملیاتی شدن دستاوردهای خدمات الکترونیکی شهرداری قزوین
در آیندهای نزدیک صورت میگیردعملیاتی شدن دستاوردهای خدمات الکترونیکی شهرداری قزوینشهردار قزوین گفت همه دستاوردهای نوین خدمات الکترونیکی شهرداری قزوین در دو ماه آینده عملیاتی میشود به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین مسعود نصرتی ظهر امروز در همایش ارائه دستاوردهای نوین خدمات الکتعلم و آموزش باید عملیاتی شود/ پرفسور زلفی گل از نظر علمی شاخص بین المللی است
استانها غرب همدان روستا آزاد تاکید کرد علم و آموزش باید عملیاتی شود پرفسور زلفی گل از نظر علمی شاخص بین المللی است همدان – خبرگزاری مهر رییس سابق دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه علم ارزش افزوده بالایی دارد گفت علم و آموزش باید عملیاتی شود به گزارش خبرنگار مهر رضا روستچند درصد بهترین مقالههای علمی تیتر خبرها میشوند؟
شنبه ۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۹ به عقیده محققان بیمارستان زنان و بریگهام پرتیراژترین روزنامهها تمایل دارند اخبار علمی سطح پایین را پوشش دهند تا اینکه خبرهای علمی سطح بالا در را صفحات خود بگنجانند به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خوزستان به گفته محققان روزنامههای پرتیراژ بیش ازاجرای مسابقات سراسری مقالهنویسی، داستان نویسی در بنیاد شهید
اجرای مسابقات سراسری مقالهنویسی داستان نویسی در بنیاد شهید مشاور نماینده ولی فقیه بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت مسابقات سراسری مقالهنویسی داستاننویسی و دلنوشته در بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار میشود مسعود اخوان مشاور نماینده ولی فقیه بنیاد شهید و امور ایثارگتولید 40 محصول بدون قند و رژیمی در اصفهان/ مرکز تحقیقات دانش بنیان محصولات سالم کامور در شهرک علمی تحقیقاتی اص
سرشوقی تولید 40 محصول بدون قند و رژیمی در اصفهان مرکز تحقیقات دانش بنیان محصولات سالم کامور در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان مستقر شد اصفهان - خبرگزاری مهر مدیر عامل شرکت کامور گفت در حال حاضر نزدیک به 40 محصول بدون قند و رژیمی در اصفهان از سوی این شرکت تولید می شود به گزارش خبردانشگاه علمی ـ کاربردی شهرداری ورامین: شهادت یکی از دستاوردهای نهضت عاشورا است
دانشگاه علمی ـ کاربردی شهرداری ورامین شهادت یکی از دستاوردهای نهضت عاشورا استدانشگاه علمی ـ کاربردی شهرداری ورامین با صدور بیانیهای به مناسبت یومالله 13 آبان تاکید کرد درخشش جوانان مسلمان در عرصه نبرد و شهادت یکی از دستاوردهای نهضت عاشورا است به گزارش خبرگزاری فارس از جنوبامام جمعه کاشمر: لغو تمام تحریمها مدنظر است/ از دستاوردهای علمی جوانان کشور عقبنشینی نمیکنیم
امام جمعه کاشمر لغو تمام تحریمها مدنظر است از دستاوردهای علمی جوانان کشور عقبنشینی نمیکنیمامام جمعه کاشمر گفت در بحث مذاکرات هستهای لغو همه تحریمها مدنظر است و در این راه از دستاوردهای علمی جوانان کشور عقبنشینی نمیکنیم به گزارش خبرگزاری فارس از کاشمر حجتالاسلام سید قاکیادلیری: شتاب توسعه بدون اصول علمی زیرساختها را نابود میکند
کیادلیری شتاب توسعه بدون اصول علمی زیرساختها را نابود میکندرئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی واحد علوم و تحقیقات گفت امروز در مقطعی قرار داریم که در حال شتابدهی به توسعه هستیم که اگر این شتابدهی به صورت بی قاعده و فاقد اصول علمی باشد میتواند سبب نابودی ظرفیتها و زیرساختهدستاوردهاي علمي دانشگاه ها بايد ثروت ايجاد کند
۵ آبان ۱۳۹۳ ۱۸ ۱۳ب ظ معاون استاندار کرمانشاه دستاوردهاي علمي دانشگاه ها بايد ثروت ايجاد کند معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري کرمانشاه اظهار داشت هم افزايي بين اين مراکز يک ضرورت است و مراکز پژوهشي و دانشگاه هاي استان بايد به سمت فعاليت هاي پژوهشي مسأله محور بروندخط تولید مبدل نیروگاهی افتتاح و از دستاورد جدید علمی در البرز رونمایی شد -
با حضور معاون اول رئیس جمهور خط تولید مبدل نیروگاهی افتتاح و از دستاورد جدید علمی در البرز رونمایی شد کرج - خبرگزاری مهر خط تولید مبدل نیروگاهی صبح امروز با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری گشایش یافت و از یک دستاورد علمی رونمایی شد به گزارش مهر معاون اول رئیس جمهوردوره آموزشي آشنايي با فرايند استقرار بودجهريزي عملياتي
۱۹ آبان ۱۳۹۳ ۳ ۳۸ق ظ دوره آموزشي آشنايي با فرايند استقرار بودجهريزي عملياتي دوره آموزشي آشنايي با فرايند استقرار بودجهريزي عملياتي با حضور معاون توسعه و پشتيباني سازمان و جمعي از كارشناسان حوزههاي مختلف سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي برگزار شد به گزارش خبرگزاري موج سيیک اتفاق نادر در حوزه کتاب چاپ جدید یک کتاب بدون حمایت دولتی با 60 درصد کاهش قیمت
یک اتفاق نادر در حوزه کتابچاپ جدید یک کتاب بدون حمایت دولتی با 60 درصد کاهش قیمتکتاب من زندهام در هیئات و محافل فرهنگی و مذهبی که در ماههای محرم و صفر تشکیل میشوند در دسترس خواهد بود و مخاطبان میتوانند این کتاب را از هیئات مذهبی تهیه کنند سید عارف علوی مدیر اجرایی و مدیر دکارگاه طنزنویسی پوریا عالمی
شنبه ۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۷ پوریا عالمی کارگاه طنزنویسی برگزار میکند به گزارش ایسنا این روزنامهنگار و طنزپرداز که هماکنون در صفحه آخر روزنامه شرق ستون آمبولانس را به صورت روزانه مینویسد قصد دارد از هفته اول آبانماه و در روزهای یکشنبه و سهشنبه از ساعت 16 30 تا 18 برای عآغاز نام نویسی کنکورکارشناسیارشد ۹۴
آغاز نام نویسی کنکورکارشناسیارشد ۹۴ مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت ثبتنام آزمون ورودی دورههای کارشناسیارشد ناپیوسته ۹۴ از ساعت ۲۰ امشب از طریق سایت سنجش آموزش کشور آغاز میشود به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر حسین توکلی گفت ثبتنام برای شرکت دردر حاشیه نمایشگاه مطبوعات صورت گرفت ارائه نشریات علمی - فرهنگی در غرفه دانشگاه تهران
در حاشیه نمایشگاه مطبوعات صورت گرفتارائه نشریات علمی - فرهنگی در غرفه دانشگاه تهراننشریات علمی فرهنگی و سیاسی دانشگاه تهران در غرفه این دانشگاه در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها ارائه میشود به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس نشریات علمی فرهنگی و سیاسی دانشگا-