محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829221390
در کمین شما این ویروس های مرگبار هم هستند
واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
انسانها از سالها پیش از اينکه گونه ما به صورت کنونی ا تکامل يابد در حال جنگ با ويروسها بودهاند. در مورد بعضی از بيماريهاي ويروسي واکسنها و داروهاي ضد ويروسي به ما اجازه پیشگیری از انتشار وسیع عفونتها را داده و به سلامتی انسان کمک کرده است.
براي مثال ما توانستيم ويروس آبله را ريشه کن کنيم و در حال نجات دادن دنيا از ساير ويروسهاي جديد هستيم. شيوع اخير ابولا در غرب آفريقا نشان ميدهد ما راهي طولاني براي غلبه کردن بر ويروسها در پيش داريم.
الکه مالبرگر، استاديار ميکروبيولوژي و متخصص ابولا از دانشگاه بوستون ميگويد، بدتر از اين نميتوانست باشد. سويه ابولا زئير (Ebola Zaire) که موجب همه گيري اخير در آفريقا شده تا به حال موجب مرگ افراد زیادی آلوده به ويروس شده است. البته ويروسهاي ديگري هم هستند که کشندگي کمي دارند و برخي حتي کشنده نيستند. در اينجا ما 9 ويروس مهلک را بر اساس احتمال مرگ و مير افراد در صورت ابتلا، تعداد افراد کشته شده در اثر ابتلا به ويروس و تعداد افرادي که در حال حاضر در معرض خطر بيشتر جهت ابتلا هستند، فهرست کردهايم. 1. ويروس ماربورگ دانشمندان اين ويروس را در سال 1967 زماني که شيوع محدودي از ويروس در بين کارکنان آزمايشگاهي در آلمان که در معرض ميمونهاي آلوده وارد شده از اوگاندا قرار داشتند رخ داده بود، کشف کردند.
اين ويروس همانند ابولا موجب بروز تب هموراژيک ميشود، بدين معني که افراد آلوده به ويروس دچار تبهاي شديد و خونريزي در تمام بدن ميشوند که ميتواند به شوک، از کار افتادگي اندام و نهايتا مرگ منجر شود. بر طبق آمار سازمان جهاني بهداشت جهاني، نرخ مرگ و مير نخستين شيوع اين ويروس25درصد بود اما اين ميزان در شيوع سال 1998-2000 در جمهوري دموکراتيک کنگو و شيوع سال 2005 در آنگولا به بيش از 80درصد رسيد. 2. ويروس ابولا اولين شيوع ابولا در انسانها در سال1976به طور همزمان در دو کشور سودان و کنگو رخ داد. ابولا از طريق تماس با خون يا ساير مايعات بدني افراد آلوده يا حيوانات گسترش يافت. مالبرگر ميگويد: « ميزان کشندگي سويههاي مختلف ابولا به صورت قابل توجهي متفاوت است. سويهاي از ابولا به نام ابولا رستون (Ebola Reston) حتي موجب بيماري در افراد نميشود. اما به گزارش سازمان جهاني بهداشت نرخ ميزان مرگ و مير براي سويه بونديبوگيو (Bundibugyo) حدود پنجاه درصد و براي سويه سودان (Sudan) بيش از هفتاد و يک درصد است. شيوع فعلي ابولا از اوايل سال2014آغاز شد و يکي از بزرگترين و پيچيدهترين شيوعهاي بيماري تا به امروز بوده است.»
3. ويروس هاري با وجود اينکه عرضه واکسنهاي هاري مربوط به حيوانات خانگي که در دهه 20ميلادي عرضه شدند، باعث شدند تا اين بيماري در کشورهاي توسعه يافته امروزي تا حد زيادي نادر باشد اما هاري در برخي از کشورهاي مانند هندوستان و بخشهايي از افريقا مشکلي جدي محسوب ميشود.
مالبرگر ميگويد: « اين ويروس مغز را تخريب ميکند و بيماري واقعا بدي است. ما اکنون بر عليه بيماري هاري واکسن و آنتي بادي در اختيار داريم و اکر کسي توسط حيواني هار گازگرفته شود ما ميتوانيم او را درمان کنيم. اما اگر شما درمان نشويد به طور حتم خواهيد مرد.» 4. ويروس ايدز دکتر آمش ادالجا، متخصص و سخنگوي انجمن بيماريهاي عفوني در آمريکا ميگويد: HIV شايد مهلکترين ويروس دنياي امروزي باشد. حدود 36ميليون نفر از اوايل دهه80 ميلادي که اين ويروس شناخته شده بر اثر ابتلا به آنجان خود را از دست دادهاند.
دکتر ادالجا ميگويد: «ايدز بيماري عفوني است که در حال حاضر بيشترين تلفات انساني را به همراه داشته است. داروهاي ضد ويروسي قدرتمند کنوني اين امکان را براي افراد فراهم آورده تا سالهاي زيادي را باوجود ابتلا به ايدز زنده بمانند.» اما بيماري به ويرانگري خود در بسياري از کشورهاي ضعيف و متوسط از نظر اقتصادي که بيش از 95 درصد موارد جديد بيماري ايدز در آنها رخ ميدهد، ادامه ميدهد. به گفته سازمان جهاني بهداشت يک بيستم افراد در آفريقا مبتلا به ايدز هستند. 5. ويروس آبله در دهه80ميلادي سازمان بهداشت جهاني اعلام کرد ويروس آبله ريشه کن شده است. اما پيش از آن انسانها براي ساليان متمادي به مبارزه با اين ويروس پرداخته بودند. ويروس جان يک سوم افراد آلوده به آن را ميگرفت و افراد زندهمانده دچار زخمگاههايي دائمي، عميق و حتي نابينايي بودند.
ميزان مرگ و مير در جمعيتهاي خارج از اروپا قبل از اينکه مهاجران ويروس را به همراه خود به آن مناطق بياورند، بهعلت تماس کمتر با ويروس پايين بود. به عنوان مثال مورخان احتمال ميدهند90 درصد جمعيت بومي آمريکا در اثر ويروس آبله منتقل شده بهوسيله مهاجران اروپايي به آنجا مردهاند. فقط در قرن بيستم آبله موجب مرگ 300ميليون انسان شد. دکتر ادالجا ميگويد: « اين بيماري گستره وسيعي در دنيا داشت و موجب مرگ و نابينايي انسانهايي فراواني شده بود و اين وضعيت باعث شروع اقدامات و فعاليتهايي جهت مبارزه و نهايتا ريشه کن کردن اين بيماري شد.» 6. هانتاويروس سندرم هانتاويروس ريوي (HPS) اولين بار در سال 1993در آمريکا هنگامي مورد توجه گسترده قرار گرفت که يک مرد جوان ناواجو و نامزدش در ناحيه فورکرنر آمريکا زندگي ميکردند، چند روز پس از دچار شدن به تنگ نفس جان خود را از دست دادند. مسئولان بهداشتي هانتاويروس را از يک موشآهو (deer mouse) در خانه يکي از افراد آلوده به ويروس زندگي ميکرد، جدا کردند. براساس آمار مراکز کنترل و پيشگيري از بيماريهاي آمريکا تا به حال بيش از 600نفر در اين کشور به HPS مبتلا شدهاند و 36درصد افراد در اثر ابتلا به اين بيماري فوت کردهاند. اين بيماري از فردي به فرد ديگر منتقل نميشود و علت ابتلا به بيماري تماس با فضولات موشهاي آلوده است.
بر اساس يک مقاله منتشر شده ژورنال Clinical Microbiology Review در سال 2010، پيش از اين يک سويه از هانتاويروس موجب شيوع بيماري در اوايل دهه 50 ميلادي در حين جنگ کره شده بود. در اين شيوع بيش از 3000 سرباز آمريکايي آلوده شدند و12درصد آنها جان خود را از دست دادند. با اينکه هنگام کشف هانتاويروس در امريکا، اين بيماري براي پزشکي غربي موردي جديد محسوب ميشد اما محققان بعدها دريافتند در رسوم و سنتهاي پزشکي بوميان ناواجو بيماري مشابهي توصيف شده که با موشها مرتبط است. 7. ويروس آنفلونزا به گفته سازمان جهاني بهداشت در طول يک فصل معمول آنفلوانزا بيش از500هزار نفر در سراسر جهان در اثر ابتلا به اين بيماري ميميرند اما گاهي اوقات ظهور سويههاي جديد آنفلونزا موجب همهگيري بيماري و در نتيجه گسترش سريعتر بيماري و افزايش نرخ مرگ و مير ناشي از آن ميشود. مهلکترين همهگيري آنفلونزا که از آن با نام آنفلونزاي اسپانيايي ياد ميشود در سال1918رخ داد، بيش40درصد جمعيت دنيا را بيمار کرد و موجب مرگ حدود 50 ميليون نفر شد.
مالبرگر ميگويد: «احتمال رخ دادن شيوع آنفلونزا مشابه سال 1918 وجود دارد. اگر سويه جديدي از ويروس آنفلونزا به جمعيتهاي انساني راه پيدا کند که بتواند به راحتي بين افراد منتقل شود و بيماري شديدي ايجاد کند، ما را با مشکلاتي بزرگي مواجه ميسازد.» 8. ويروس تب دنگي ويروس دنگي اولين بار در دهه 40 ميلادي در فيليپين و تايلند مشاهده شده و سپس در تمامي نواحي استوايي و نيمه استوايي کره زمين گسترش يافت. نزديک به50درصد جمعيت دنيا در مناطقي که تب دنگي در آنها رايج و اندميک است، زندگي ميکنند و همزمان با گرمترشدن کره زمين، ممکن است اين بيماري بوسيله حشرات ناقل آن به نقاط دوردستتري گسترش يابد.
براساس آمار سازمان جهاني بهداشت ويروس دنگي سالانه 50تا100ميليون نفر را مبتلا ميکند. نرخ مرگ و مير ويروس دنگو پايينتر از ساير ويروسها و حدود 5/2 درصد است. اين ويروس ميتواند بيماري شبيه ابولا به نام تب هموراژيک دنگي را ايجاد کند که در اين شرايط ميزان مرگ و مير در صورت عدم درمان حدود 25 درصد است. مالبرگر ميگويد: «لازم است توجه بيشتري ويروس دنگي داشته باشيم، چون اين ويروس خطري جدي براي ما محسوب ميشود. در حال حاضر واکسني بر عليه تب دنگي وجود ندارد، اما کارآزماييهاي باليني بزرگي بر روي يک واکسن آزمايشگاهي توليد شده بوسيله شرکت داروسازي فرانسوي سانوفي نتايج اميدوارکنندهاي داشته است. 9. روتاويروس در حال حاضر دو واکسن براي محافظت از کودکان در برابر روتاويروسهايي که علت اسهالهاي شديد در کودکان و نوجوانان هستند، وجود دارد. ويروس ميتواند به سرعت از مسير دهاني مدفوعي منتقل شود. با اين وجود کودکان در کشورهاي توسعه يافته به ندرت در اثر ابتلا به روتاويروس جان خود را از دست ميدهند. اين بيماري در کشورهاي در حال توسعه که درمانهاي لازم براي جبران آب از دست رفته بدن به طور گسترده در دسترس نيست، ميتواند کشنده باشد.
سازمان جهاني بهداشت تخمين ميزند که در سال2008حدود453هزار کودک کمتر از5 سال به علت ابتلا به اين ويروس فوت کردهاند اما کشورهايي که واکسن اين ويروس را به کار بردهاند، کاهش مشخصي را در تعداد افراد بستري شده و ميزان مرگ ومير ناشي از آن گزارش کردهاند.
منبع-سلامت ایران
18 آبان 1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]
صفحات پیشنهادی
حقایقی وحشتناک درباره ویروس مرگبار ابولا
حقایقی وحشتناک درباره ویروس مرگبار ابولا بر اساس تحقیقات جدیدتر این ویروس حتی میتواند بیشتر از ۲۱ روز در بدن به صورت مخفی باقی بماند و به همین دلیل دوره قرنطینه افراد مشکوک به ابتلا به ابولا به مدت ۲۱ روز از کارایی دقیقی برخوردار نیست به گزارش نامه نیوز کارشناسان هشدار میدويروس فيفا در کمين 14 بازيکن رئال
ويروس فيفا در کمين 14 بازيکن رئال آنچلوتي پس از برتري تيمش در مقابل رايو به دليل در پيش بودن بازي هاي ملي 14 بازيکن خود را تا سه شنبه هفته آينده در اختيار نخواهد داشت به گزارش "ورزش سه" رئالی ها که از بازی های ملی یا همان ویروس فیفای ماه گذشته خاطره خوشی ندارند از ایآشنایی با نشانه های ویروسی شدن کامپیوتر شما!
آشنایی با نشانه های ویروسی شدن کامپیوتر شما به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس کشکول جام نیوز آشنایی با چندین نشانه ویروسی شدن کامپیوتر شما آیا به این مشکوکید که سیستم شما آلوده به یک بد افزار است چرا به این دلیل که از حد معمول کندتر عمل میکندشمار کشته شدگان ويروس ايبولا به 5 هزار نفر رسيد
۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۱۱ ۵۰ق ظ شمار کشته شدگان ويروس ايبولا به 5 هزار نفر رسيد سازمان بهداشت جهاني شمار تلافات مبتلايان به ويروس ايبولا را 4 هزار و 950 نفر اعلام کرد به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج به نقل از رويترز سازمان بهداشت جهاني تاکيد کرد که تا پايان 4 نوامبر 2014 يعنيوزیر بهداشت وضعیت کشور در مقابله با ویروس ابولا را تشریح کرد
اجتماعی بهداشت و سلامت وزیر بهداشت وضعیت کشور در مقابله با ویروس ابولا را تشریح کرد وزیر بهداشت از آمادگی نسبی حوزه بهداشت و درمان کشور در مقابله با ویروس ابولا خبر داد به گزارش خبرنگار مهر دکتر سید حسن هاشمی در حاشیه اجلاس روسای دانشگاه علوم پزشکی کشور که صبح پنجشنبه در ساختنفس بیماران تالاسمی به شماره میافتد
از معضل کمبود دارو تا تزریق خون آلوده نفس بیماران تالاسمی به شماره میافتد ٢٠ هزار بیمار تالاسمی در کشور شناسایی شده است اما مجموعه قوانین و مقررات موجود در کشور رشد مناسب و متقارن با خواستهها و نیازهای واقعی بیماران تالاسمی کشور نداشته و باعث رویارویی این افراد با مشکلات متعددبعد از ساعتها خواب، کماکان احساس خستگی میکنید؟ شاید تیروئید شما کمکار است
بعد از ساعتها خواب کماکان احساس خستگی میکنید شاید تیروئید شما کمکار است جامعه > سلامت - تدبیر ۲۴ نوشت چند دقیقه برای خودتون وقت بذارید و این تست ساده رو بدید آیا این علائم را در خود مشاهده میکنید - دستها یا پاهای سرد- سردردهای مداوم- یبوست- خستگیفقرا بیشتر از ثروتمندان درمعرض حمله های مرگبارقلبی هستند
متخصص پزشکی اجتماعی فقرا بیشتر از ثروتمندان درمعرض حمله های مرگبارقلبی هستند تهران- ایرنا - متخصص پزشکی اجتماعی گفت مطالعات انجام شده در کشورهای در حال توسعه نشان می دهد که مردم فقیر نسبت به ثروتمندان بیشتر در معرض حمله های مرگبار قلبی هستند دکتر شهناز شاهرخی روز چهارشنبه در نشیوع ویروس کرونا در بین حجاج ایرانی تکذیب شد
اجتماعی بهداشت و سلامت شیوع ویروس کرونا در بین حجاج ایرانی تکذیب شد رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر نسبت به انتشار برخی اخبار در رسانههای سراسری واکنش نشان داد و شیوع کرونا در میان حجاج ایرانی را تکذیب کرد به گزارش خبرگزاری مهر علی مرعشی افزود در برخی رسانه&zwnjترس از شیوع مالاریا با گسترش ویروس ابولا
دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۸ یکی از کارشناسان حوزه کنترل بیماری مالاریا گفت تلاشها برای مهار مالاریا به دلیل بحران ابولا ممکن است در مناطق در معرض خطر مورد بیتوجهی قرار گیرد به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا دکتر فاتوماتا نافو- ترائوره مدیر برنامه Rollبرفروبی راه 100 روستا در خراسان شمالی
برفروبی راه 100 روستا در خراسان شمالی بجنورد - ایرنا - مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی از برفروبی مسیر ارتباطی 100 روستای این استان در روز چهارشنبه خبر داد محمد مشتری ظهر روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به بارش برف در شبانه روز گذشته در عمده مناطق کایا شما هم مورد سوء استفاده روانی قرار میگیرید
ایا شما هم مورد سوء استفاده روانی قرار میگیرید سوءاستفاده روانی زمانی رخ میدهد که فردی سعی بر متقاعد کردن فرد دیگری از طریق باورهای درست یا نادرست خود دارد این نوع سوءاستفاده اغلب در زندگیِ فرد قربانی تغییرات شدیدی برجای میگذارد و در حالی که اغلب خود فرد از این بهرهکشی عاطفیداروهای خانگی برای کاهش کلسترول بد شما
دکتر سلام-کلسترول بالا اغلب به دلیل شیوه های زندگی ناسالم مانند رژیم غذایی سرشار از چربی های اشباع و عدم فعالیت بدنی کافی ایجاد می شود عواملی مانند چاقی سیگار کشیدن نوشیدن بیش از حد الکل پیری ژنتیک و بیماریهای زمینه ای مانند دیابت فشار خون بالا و کلیه و یا بیماری کبد نراههای انتقال ویروس ابولا/ مدت زمان بروز علائم بیماری
اجتماعی بهداشت و سلامت راههای انتقال ویروس ابولا مدت زمان بروز علائم بیماری آلودگی به ویروس ابولا معمولا از طریق تماس مستقیم با خون و یا مایعات بدن حیوانات آلوده صورت می گیرد و انتقال آن از طریق هوا هنوز ثابت نشده است به گزارش خبرگزاری مهر دكتر امير مجلسي پزشک عمومی با اعلامتخصص پزشکی اجتماعی هشدار داد فقرا بیشتر از ثروتمندان در معرض حملههای مرگبار قلبی هستند
متخصص پزشکی اجتماعی هشدار دادفقرا بیشتر از ثروتمندان در معرض حملههای مرگبار قلبی هستندیک متخصص پزشکی اجتماعی گفت بیماریهای قلبی عروقی از اصلی ترین علل مرگ و میر در جهان است و پیش بینی میشود درصورت کم توجهی به این موضوع تا سال 2020 اصلی ترین علت مرگ در جهان شود به گزارش خبرگزاپاکسازی ویروس ابولا توسط ربات+تصاویر
پاکسازی ویروس ابولا توسط ربات تصاویردانشمندان آلمانی رباتی ساختهاند که قادر است باکتریها و ویروسهایی را که هیچ سیستم دفاعی قادر به از بین بردن آن نیست از آلودگی پاک کند به گزارش گروه دانستنیهای خبرگزاری فارس با وجود همه اقدامات احتیاطی و پروتکل گسترش ویروس ابولا اجتناب ناابولا در کمین پرستاران و نظامیان + عکس
کوچکترین ذره ویروسی موجب انتقال بیماری میشود ابولا در کمین پرستاران و نظامیان عکس ابولا همچنان قربانی می گیرد سازمان بهداشت جهانی در تازه ترین گزارش خود درخصوص نرخ شیوع این بیماری و شمار قربانیان آن اعلام کرد شمار قربانیان مهلک ترین تراژدی انسانی تاریخ معاصر پس از جنگ جهانی ا-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها