واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امام جمعه موقت ساری : عفاف و حجاب در مکتب زینب (س) مفهوم یافت ساری - ایرنا - امام جمعه موقت ساری گفت: عفاف و حجاب دغدغه حضرت زینب (س) در تمام دوران حیاتش به ویژه در زمان اسارت بود و این فریضه در مکتب زینب (س) مفهوم می یابد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران، حجت الاسلام " محمد قاسمی " در تجمع رهروان زینبی که در امامزاده عباس (ع) ساری برگزار شد، افزود: زینب پیام آور نور است و با حماسه های خود ثابت کرد که " کل ارض کربلا و کل یوم عاشورا " است.
وی بیان داشت: عقیله بنی هاشم در اوج مصیبت، مظهر وفا شد تا بی وفایی کوفه در تاریخ دفن شود، او مظهر صبر و عالمه لایتالم بود؛ زینب (س) در کربلا شیون نکرد تا بدانیم که غلبه مطلق احساس بر زن معنا ندارد.
قاسمی در ادامه گفت: عباس (ع) و زینب (س) دو بال عروج حسین (ع) شدند تا قیام بزرگ عاشورا تا ابد در جهان بماند.
خطیب موقت ساری با بیان اینکه زینب (س) پرستار کودکان و اسرای بی پناه بود، افزود: او در تمام مدت اسارت، نطق علی (ع) در کام و ذوالفقار علی (ع) در نیام داشت تا حدی که در جمع یزیدیان به رسوا کردن آنها و افشای حقیقت عاشورا پرداخت.
امام جمعه موقت ساری بیان داشت: زینب (س) نهضت خونین عاشورا را به ثبت و انقلاب اسلامی کربلا را جهانی کرد، او با رونمایی از روی دیگر این حادثه، تاریخ را فتح کرد و اگر راهبری و روشنگری او نبود؛ قیام عاشورا به ثمر نمی نشست، آن بانوی بزرگ اسلام، آزادگی را در اسارت معنا کرد و ماندگارترین حماسه را رقم زد.
وی خطاب به بانوان حاضر در تجمع رهروان زینبی، گفت: اگر می خواهید در مکتب زینب (س) بوده و پیرو او باشید، باید به مهم ترین دغدغه او در اسارت که حفظ عفاف و حجاب است توجه کنید.
قاسمی تصریح کرد: عفاف و حجاب دغدغه حضرت زینب (س) در تمام دوران حیاتش به ویژه در زمان اسارت بود و این فریضه در مکتب زینب (س) مفهوم می یابد، آن الگوی بی نظیرِ زن مسلمان وقتی که در مجلس ابن زیاد قرار می گیرد او را زیر سئوال می برد که ناموس خود را پشت پرده قرار می دهی و ما در معرض نگاه مردان؟
خطیب جمعه ساری با بیان اینکه زینب (س) حافظ خون شهدا بود و تمامی بلاها را به خاطر حفظ پیام عاشورا به جان خرید، افزود: او نه تنها در برابر مصائب کربلا سر خم نکرد بلکه با شجاعت تمام در مقابل عبیدالله بن زیاد قرار می گیرد و زمانی که می خواهند او را مورد تمسخر قرار دهند، می فرماید: " ما رایت الا جمیلا " .
وی لبیک یا حسین (ع) و لبیک یا زینب (س ) را از جان گذشتن و قرار گرفتن بر مدار شرف و غیرت، اهل هیهات من الذله بودن، اهل توکل و توسل بودن، جاری کردن فریضه امر به معروف و نهی از منکر، حجاب و عفاف داشتن، نماز را به موقع به جای آوردن و سر خم نکردن در برابر دشمنان زمانه عنوان کرد.ک/1
608
17/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]