واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 60 درصد مدارس استان اصفهان نیاز به مقاوم سازی دارد اصفهان - ایرنا - مسوول مشارکتهای مردمی اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان گفت: 60 درصد مدارس این استان تخریبی و یا نیازمند مقاوم سازی است.
به گزارش ایرنا، "محسن جعفرپور" روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکهزار و 554 واحد آموزشی با هشت هزار و 765 کلاس درس در استان قدمتی سی ساله دارد و بیشتر این مدارس قدیمی در مرکز استان و مراکز شهرستانها واقع است
وی با اشاره به وجود حدود شش هزار واحد آموزشی در استان اصفهان گفت: 10 درصد این مدارس اجاره ای است.
وی خاطرنشان کرد: 5،8 درصد کلاس های دایر استان به صورت دو نوبته اداره می شود و برای یک نوبته شدن مدارس به یکهزار و 548 کلاس درس نیاز است.
جعفر پور تصریح کرد: هم اکنون در ناحیه چهار، یک ، سه و پنج آموزش و پرورش اصفهان و همچنین شهرهای خوروبیابانک و سمیرم به دلیل تراکم جمعیت، مهاجر پذیری و قدمت مدارس، نیاز به احداث مدرسه می باشد.
مسوول مشارکتهای مردمی اداره کل نوسازی مدارس اصفهان افزود: 70 درصد کانون های فرهنگی، تربیتی استان در ساختمان های قدیمی و تخریبی مشغول فعالیت هستند.
وی یادآور شد: استان اصفهان با جمعیت دانش آموزی بالغ بر 784 هزار نفر فقط پنج اردوگاه دانش آموزی در اختیار دارد.
جعفر پور به چالشها و مشکلات اماکن ورزشی و پرورشی آموزش و پرورش اصفهان اشاره کرد و گفت: در حالی که استاندارد سرانه فضای سرپوشیده ورزشی یک متر مربع اعلام شده، سرانه در حال بهره برداری در استان 28 صدم مترمربع است.
وی اظهار کرد: استاندارد سرانه فضای روباز ورزشی سه متر مربع و سرانه موجود فضای روباز در حال بهره برداری در استان 66 صدم مترمربع است.
مسوول مشارکتهای مردمی اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان یادآور شد: به علت وجود عادات غلط در حرکات و تحرک ناکافی، درصد ناهنجاریهای جسمی در دانش آموزان استان اصفهان به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.
وی تعداد پروژه های نیمه تمام آموزشی، پرورشی و ورزشی در استان را 186 پروژه برشمرد و گفت: برآورد اعتبار برای تکمیل این فضاها حدود 35 میلیارد تومان است که تاکنون دولت یک میلیارد و 700 میلیون تومان برای تکمیل این پروژه ها پرداخت کرده است.
جعفرپور همچنین با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما و وضعیت سیستم های گرمایشی مدارس اضافه کرد: دو هزار و 960 مدرسه در استان با بخاری گازی و نفتی گرم می شود.
وی افزود: هزینه تغییر سیستم گرمایشی یک کلاس به شوفاژ و پکیج، شش میلیون تومان است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر فقط 28 درصد مدارس استان مجهز به موتورخانه مرکزی است.
در این حال رییس مجمع خیرین مدرسه ساز استان اصفهان مهمترین اولویت این مجمع را احداث مدرسه در مناطق پر تراکم، مهاجر نشین و دارای مدارس تخریبی بیان کرد.
« زهره میردامادیان» ساخت مدرسه در شهرک های جدید مسکن مهر شهرهای اطراف از جمله بهارستان و فولاد شهر، نوسازی و بهسازی مدارس فرسوده، تامین سرویس های بهداشتی، ساخت و بازسازی مدارس استثنایی را از دیگر اولویت های این مجمع برشمرد.
وی گفت: حدود 850 خیر در استان اصفهان در امر نیک مدرسه سازی مشارکت دارند.
وی خاطر نشان کرد: از تاسیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان اصفهان در سال 78تاکنون، 781 پروژه آموزشی و پرورشی در قالب چهار هزار و 749 کلاس با کمک و یا مشارکت خیرین در استان احداث و به آموزش و پرورش تحویل شده است.
رییس مجمع خیرین مدرسه ساز اصفهان افزود: در مهر ماه امسال نیز 25 پروژه با 154 باب کلاس و زیربنای 21 هزار و 714 مترمربع توسط خیرین مدرسه ساز و با مشارکت آنها به فضاهای آموزشی استان افزوده شد.
پ/510/ 607
15/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]