تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820412781




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

36 درصد افراد 25 سال به بالا بی‌سواد هستند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: 36 درصد افراد 25 سال به بالا بی‌سواد هستند
یک پژوهشگر حوزه تعلیم و تربیت با اشاره به اینکه رتبه ایران در شاخص توسعه انسانی 75 است، افزود: فاصله فاحشی بین ایران و دیگر کشورهای منطقه در این زمینه وجود دارد.
به گزارش نامه نیوز، احمد عطرفروش با حضور در همایش توسعه و عدالت آموزشی از وجود 36.9 درصد بی‌سواد در گروه سنی 25 سال به بالا خبر داد و افزود: مهم‌ترین نیروی انسانی کشور ما جوانان این گروه سنی هستند، به همین دلیل این میزان بی‌سوادی برای این گروه بسیار بالاست.


وی با اشاره به آخرین گزارش سازمان ملل و رتبه 75 ایران در جهان در سنجش شاخص توسعه انسانی اظهار کرد: این در حالی است که طبق سند چشم‌انداز ما باید تا سال 1404 رتبه نخست توسعه انسانی در منطقه را کسب کنیم، اما در حال حاضر تمام کشورهای منطقه از ایران رتبه بسیار بالاتری دارند.

این پژوهشگر حوزه تعلیم و تربیت پیامد فقر آموزشی و سوءمدیریت را تشدید فاصله اجتماعی و اقتصادی عنوان کرد و ادامه داد: گروه ثروتمندی که از تحصیلات و مناصب با اهمیت بهره‌مند شدند، در مدیریت منابع جامعه طوری اقدام می‌کنند که منافع خودشان تداوم یابد، بنابراین حتی به شرط بهره‌مندی از شرایط برابر اقتصادی و آموزشی، تنها با وجود سوءمدیریت نمی‌توان انتظار داشت به عدالت آموزشی و توسعه دست یابیم.

عطرفروش با اشاره به تصمیم عجولانه‌ای که در سال‌های 85 و 86 در خصوص جدایی مقطع پیش‌دبستانی از مدارس دولتی گرفته شد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر فراگیری این مقطع از 90 به 36.9 درصد رسیده است.

وی با تاکید بر اینکه تا 4 سالگی 80 درصد رشد مغزی کودک تکمیل می‌شود، تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در سطوح پایین‌تر بهره‌وری بالاتری را به دنبال دارد، بنابراین هرچه در این مقطع بیشتر سرمایه‌گذاری کنیم، بازده بیشتری خواهد داشت.

از 20 سال پیش وضعیت مناطق محروم تغییری نکرده است

این پژوهشگر حوزه تعلیم و تربیت در ادامه سخنانش با طرح این نکته که از 20 سال پیش وضعیت مناطق محروم تغییری نکرده است، اظهار کرد: طبق تحقیقی که چند سال پیش در سه استان کهگیلویه و بویراحمد، هرمزگان و کردستان با همکاری سازمان یونیسف انجام دادیم، دلیل بازماندن دختران از تحصیل، مشکلات اقتصادی و فرهنگی بود.

عطرفروش در همین خصوص ادامه داد: با وجود اینکه در دوران بعد از انقلاب اقدامات فراوانی انجام شده، اما نهضت محرومیت‌زدایی فقط در دهه اول بعد از انقلاب بسیار قوی فعالیت کرد و بعد از آن به این مساله کم توجهی شد.

این پژوهشگر حوزه تعلیم و تربیت در پایان تیم کاری وزارت آموزش و پرورش را یکی از بهترین تیم‌های کاری این دوره در سال‌های اخیر توصیف کرد و پیشنهاد کرد که برای اجرای هر پروژه در سطح ملی ابتدا نیروهای انسانی دخیل در اجرای پروژه دوره‌های آموزشی لازم را بگذرانند تا از دوباره‌کاری جلوگیری کنیم.



منبع: ایسنا


۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن