واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: استاد "حسین انصاریان"؛
اشتهاء نداشتن به "طعام حرام" را از ویژگی صالحان است
انسانی که عمل صالح و درآمد حلالی دارد، حیات طیبه برای او به این صورت است که میلی به حرام پیدا نمیکند و چشمی هم به اموال دیگران ندارد که از راه نامشروع به اموالش اضافه کند.
به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران، استاد انصاریان در یکی از سخنرانیهای خود در رابطه با ویژگی های حیات طیبه در روش زندگی امروزی، برای آمادگی حیات طیبه اخروی پرداختند.
معظم له فرمودند: ایمان و عمل صالح چهار محصول دارد که خداوند در سوره های مختلف به آن اشاره دارد.
این استاد حوزه فرمودند: روایات ما مخصوصاً روایتی که در ذیل آیه شریفه سوره نحل بیان شده است و روایت امیرمؤمنان، حیات طیبه را زندگی تؤام با قناعت بیان کردهاند. این زندگی لذیذ و خوشگوار است. کسی که مشکل مالی ندارد و بادرآمد متناسبی زندگی میکند و چیزی هم پس انداز میکند، حیات طیبه برای او معلوم است.
ایشان افزودند: انسانی که عمل صالح و درآمد حلالی دارد، حیات طیبه برای او به این صورت است که میلی به حرام پیدا نمیکند و چشمی هم به اموال دیگران ندارد که از راه نامشروع به اموالش اضافه کند.
این استاد اخلاق افزودند: امام صادق(ع) در ذیل یکی از آیات مربوط به موسی بن عمران عدم اشتهاء به طعام حرام را از ویژگی صالحان شمردند.
ایشان بازدید میهمانان را از اخلاق ویژه مرحوم آیت الله حائری یزدی دانستند و به نقل خاطره زیبایی از این استاد بزرگ و مؤسس حوزه علمیه قم پرداختند. در ضمن این خاطره مراقبت و مواظبت همیشگی در حلال و حرام را از ویژگی های استاد دانستند که همین ویژگی سبب عنایات زیادی به ایشان شده بود.
این استاد فرزانه به ویژگی انسانهای با ایمان که همواره با قناعت زندگی میکردند، اشاره نمودند و فرمودند این انسانها حتی زیر بار مناصب و موقعیت حاکمان هم نمیرفتند و با درآمد اندک و حلال زندگی را اداره میکردند.
ایشان افزودند: چندین سال است که در بین مردم دیوار احتیاط شکسته شده است و این مایة تأسف است. فرزندان ما باید رعایت حلال و حرام را از ما ببینند و یاد بگیرند.
ایشان در میان سخنرانی اشارهای هم به فرهنگ آپارتمان نشینی داشتند و آن را مضر برای فرزندان و بانوان جامعه امروز دانستند.
این دانشمند فرهیخته فرمودند: انسانهایی که با خانة کوچک و درآمد کم و غذای ارزان، راضی به معیشت و تقدیر الهی هستند، خداوند به آنها در آخرت حیات طیبه عنایت میکند که وعده قطعی خداوند در قرآن همین است.
این استاد معظم در پایان به ماجرای زیبایی از امیرمؤمنان(ع)اشاره نمودند که نشانه قناعت و حیات طیبه آن حضرت میباشد و فرمودند: امیرمؤمنان(ع) مصداق اکمل و اتم سیصد آیه شریفه قرآن است که یکی از آنها، آیه شریفه97 سوره مبارکه نحل است.
منبع:سایت عرفان
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۰۲:۱۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]