واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار مرکزی: شکل گیری تشکل خیرین مدرسه پرور در استان ضروری است اراک-ایرنا- استاندار استان مرکزی گفت: شکل گیری تشکل خیرین مدرسه پرور در کنار خیرین مدرسه ساز در این استان امری ضروری است.
«محمد حسین مقیمی» روز یکشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان مرکزی در اراک افزود: خیرین مدرسه پرور باید آموزش و پرورش و افرادی که توانایی ادامه تحصیل ندارند را کمک کنند.
وی بیان کرد: بسیاری از افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی یا فرزندان طلاق، افرادی نخبه و با استعداد هستند اما به دلیل مشکلات مالی تحصیل را رها می کنند.
استاندار استان مرکزی از مردم خواست، بخشی از هزینه ها و ریخت و پاش هایی که صرف امور نصب پلاکارد و سبد های گل تشییع و تدفین، آیین حجاج و سایر آیین ها می شود، به سمت مدرسه پروری و حمایت از تحصیل افراد بی بضاعت و نخبه صرف شود.
مقیمی اظهار کرد: این امر نه تنها در مسیر سرنوشت این افراد تاثیرگذار است بلکه با خیر دنیا و آخرت نیز همراه خواهد بود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این نشست گفت: یکی از دغدغه های امروز کشور شناسایی مبادی بی سوادی در جامعه است.
«شهریار فولادوند» افزود: با وجود تلاش های گسترده ای که در این راستا صورت گرفته اما هنوز شبهه هایی در خصوص افرادی که بازمانده از تحصیل هستند وجود دارد.
وی بیان کرد: بر پایه آمار ثبت احوال استان مرکزی امسال باید 19 هزار و 755 کودک وارد پایه اول ابتدایی می شد اما حدود 21 هزار نفر در این پایه به تحصیل مشغول هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی ادامه داد: بر اساس این آمار ما نه تنها بازمانده از تحصیل نداریم بلکه مازداد هم داریم اما قرائن و شواهدی هم موجود است که هنوز افرادی بازمانده از تحصیل وجود دارد.
فولادوند عنوان کرد: در این راستا آموزش و پرورش طرحی را مرتبط با برنامه انسداد مبادی بی سوادی در دستور کار ویژه قرار داده که 41 بند عملیاتی در آن تدوین شده است.
در نشست امروز (یکشنبه) شورای آموزش و پرورش استان مرکزی در خصوص طرح انسداد مبادی بی سوادی بحث و تبادل نظر شد و مقرر گردید در این راستا کارگروهی با ریاست مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری و دبیری آموزش و پرورش استان مرکزی با عضویت دستگاه های مرتبط تشکیل شود و طی مدت سه ماه آینده فعالیت های انجام شده این کارگروه در شواری آموزش و پرورش برای تصمیم گیری گزارش شود.
در این نشست در خصوص طرح تقویت بنیه علمی دانش آموزان ضعیف دوره اول متوسطه دوم (دبیرستان) نیز بحث و تبادل نظر شد و مقررشد چهار درس که بیشترین مشکل و ریزش را برای دانش آموزان دارد در روزهای پنج شنبه ماه های بهمن و اردیبهشت در 15 منطقه آموزشی استان مرکزی، به طور فوق العاده تدریس شوند.
اجرای این طرح نیازمند یک میلیارد و 270 میلیون ریال اعتبار است که در این نشست تصمیم گیری شد که50 درصد اعتبار آن از محل اعتبارات شورای آموزش و پرورش استان مرکزی و تا 50 درصد نیز از محل مشارکت های مردم تامین شود.ک/2
7108/559
27/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]