واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار: دریافت فاینانس خارجی برای سد تنگ سرخ بویراحمد پیگیری شود یاسوج - ایرنا - استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: دریافت فاینانس خارجی برای ساخت و تکمیل هر چه سریعتر سد تنگ سرخ بویراحمد از سوی مسوولان شرکت آب منطقه ای استان پیگیری شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سید موسی خادمی روز چهارشنبه در نشست بررسی پروژه های عمرانی شهرستان بویراحمد افزود: مسوولان شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد راهکارهای اصولی همراه با برنامه زمانبندی شده را برای تکمیل و افتتاح سد تنگ سرخ ارایه دهند.
وی بیان کرد: پیمانکار سد تنگ سرخ در صورت هرگونه کم کاری و یا عمل نکردن به تعهداتش لغو قرارداد شود.
خادمی اظهار کرد: جلساتی از سوی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد برای تعیین قیمت نهایی زمین های اطراف سد تنگ سرخ به منظور تملک آنها با صاحبانشان برگزار شود.
وی بر لزوم مطالعه و شناسایی منابع تامین آب آشامیدنی یاسوج از طریق چشمه ها و به طور میان مدت از سوی کارشناسان شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد.
خادمی عنوان کرد: رودخانه بشار یاسوج اهمیت ویژه ای دارد و ساماندهی پایه پل آن نیز طرحی مهم و ارزشمند است که باید هر چه سریعتر اجرا شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: ساخت و تکمیل سد تنگ سرخ و تملک زمین های اطراف آن به اعتباری افزون بر 250 میلیارد تومان نیاز دارد.
علی لطفی افزود: در سال های 90 و 91 به ترتیب هفت میلیارد ریال از مخل اعتبارات استانی به سد تنگ سرخ اختصاص داده شد.
وی اعتبار اختصاص یافته به سد تنگ سرخ در سال 92 از طریق اوراق مشارکت را 220 میلیارد ریال اعلام کرد.
لطفی بیان کرد: برای تامین اعتبارات مورد نیاز سد تنگ سرخ از طریق سایر منابع تاکنون پیگیری های متعددی از سوی مسوولان شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد انجام شده است.
وی اظهار کرد: مبلغ قرارداد پیمانکار سد تنگ سرخ 540 میلیارد ریال است که از این میزان تاکنون 100 میلیارد ریال به وی پرداخت شده و هفت میلیارد ریال نیز مطالبه دارد.
لطفی عنوان کرد: در صورت تامین منابع مالی مورد نیاز سد تنگ سرخ پیش بینی می شود که این طرح مهم تا دو سال آینده به بهره برداری برسد.
وی ابراز داشت: پیشرفت فیزیکی سد تنگ سرخ بویراحمد هم اکنون سه درصد است در حالی که باید به 12 درصد می رسید.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: برای توسعه شبکه آب آشامیدنی یاسوج اعتباری افزون بر هفت میلیارد و 200 میلیون ریال نیاز است که از این میزان تاکنون 590 میلیون ریال اختصاص یافته است.
علی لدنی نژاد اعتبار مورد نیاز برای بهسازی شبکه آبرسانی به شهر مادوان را چهار میلیارد و 430 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: از این میزان تاکنون یک میلیارد و 430 میلیون ریال اختصاص داده شده است.
وی بیان کرد: تجهیز خط انتقال آب آشامیدنی یاسوج یک میلیارد و 700 میلیون ریال اعتبار نیاز دارد که از این میزان تاکنون 100 میلیون ریال اختصاص یافته است.
لدنی نژاد اظهار کرد: تا تیرماه 94 باید 12 کیلومتر شبکه تصفیه خانه فاضلاب در یاسوج اجرا شود که در این صورت طول آن به 267 می رسد.
وی عنوان کرد: قدمت شبکه آب آشامیدنی یاسوج بیش از 25 سال بوده و ترکیدگی ها و شکستگی های آن نیز به دلیل فرسودگی چشمگیر است که همگی آنها در حال اصلاح هستند.
لدنی نژاد ابراز داشت: بالای 90 درصد آب آشامیدنی یاسوج از طریق چاه ها و کمتر از 10 درصد آن نیز از طریق آبشار و آب نهر تامین می شود.
وی بدون اشاره به اعتبار مورد نیاز، افزود: شهرهای مادوان و چیتاب به ترتیب نیازمند ساخت مخزن ذخیره آب پنج و دو هزار مترمکعبی هستند.
لدنی نژاد گفت: آب آشامیدنی یاسوج و سی سخت نسبت به سایر شهرهای کهگیلویه و بویراحمد از کیفیت بالایی برخوردار هستند.
وی با اشاره به حساسیت ویژه مسوولان شرکت آب و فاضلاب شهری کهگیلویه و بویراحمد در زمینه کیفیت آشامیدنی، بیان کرد: تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر وجود آلودگی در آب آشامیدنی شهرهای استان به این شرکت ارایه نشده است.
لدنی نژاد اظهار کرد: آزمایش های کنترل کیفیت آب آشامیدنی تمام شهرهای کهگیلویه و بویراحمد از سوی کارشناسان شرکت آب و فاضلاب شهری این استان به طور مستمر انجام می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: امسال افزون بر یک میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی برای ساخت مجتمع آبرسانی به روستای سپیدار بویراحمد به منظور توسعه آب آشامیدنی چهار هزار نفر از اهالی این منطقه اختصاص داده شده است.
فیض الله پاسره اعتبار اختصاص یافته در سال جاری از محل اعتبارات استانی برای آبرسانی به روستاهای بخش لوداب بویراحمد را نیز افزون بر یک میلیارد ریال اعلام کرد.
وی افزود: مناقصه هر دو طرح آبرسانی به روستاهای بخش لوداب و ساخت مجتمع آبرسانی به روستای سپیدار بویراحمد انجام و پیمانکار آنها نیز مشخص شده است.
پاسره بیان کرد: حفر چاه در روستاهای بویراحمد از سوی شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت آب از منابع زیرزمینی منوط به صدور مجوز از سوی شرکت آب منطقه ای استان است.
7535/671
23/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]