تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834412088
دومین «عصر هنر انقلاب»؛ پاسداشت محمدحسین قدمی/1 از مسافرکشی با ژیان تا آشنایی با دکتر شریعتی و همکاری با شهید آوینی
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: دومین «عصر هنر انقلاب»؛ پاسداشت محمدحسین قدمی/1
از مسافرکشی با ژیان تا آشنایی با دکتر شریعتی و همکاری با شهید آوینی
قدمی: آوینی را نمیشناختم. گزارشهای مربوط به سفرهایم به مناطق جنگی که در روزنامه چاپ شد از طرف ایشان با من تماس گرفتند که بهتر است جلسهای با هم داشته باشیم.
خبرگزاری فارس- گروه ادبیات انقلاب اسلامی؛ برگزاری دومین «عصر هنر انقلاب» در سهشنبه هفته جاری و تجلیل از محمدحسین قدمی در این مراسم ما را بر این داشت تا با او در خصوص سابقه حضور و فعالیتهایش در جبهه فرهنگی انقلاب به گفتگو بنشینیم. اتاق کوچکی در حوزه هنری که کارهای بزرگی در آن انجام شده و میشود. قدمی در این گفتگو از پیشینه و سابقه ارتباط با فخرالدین حجازی و دکتر شریعتی و شهید رجایی گفت تا آشنایی با سیدمرتضی آوینی و چند قسمت از «روایت فتح» و دسته ایمان. متولی مراسم «شب خاطره» - که شماره برگزاری آن از 200 گذشته است - و نویسنده «جشن حنابندان» - که رهبر معظم انقلاب بر آن تقریظی به یادگار نوشتهاند- در ادامه آلبوم تصاویر خود را ورق زد و به تشریح برگهای خاک خوردهای از تاریخ هنر و ادب انقلاب پرداخت. گفتوگوی فارس با قدمی در دو قسمت منتشر خواهد شد. بخش نخست آن به شرح زیر تقدیم میشود: آقای قدمی می خواهیم چند دهه به عقب برگردیم. برای شروع بهتر است اول بدانیم محمدحسین قدمی اهل کجاست؟ متولد 1330 تهران. منتها اهل دماوند هستم. از کودکی در تهران نو ساکن بودیم و بعد هم در محلات مختلف تهران. الان هم ساکن اطراف میدان امام حسین(ع) هستم. البته چون بین این طرح میدان شهدا و میدان امام حسین(ع) قرار گرفته بین الحرمین شده است.(خنده)
از اجدادتان چه کسانی دماوند بوده اند؟ در دماوند روستایی است به نام دشتبان به که به چشمه علی معروف است. اهل آنجا بوده اند.کسی از نیاکان شما نویسنده و دست به قلم بوده است؟ نه! به واسطه دوستان مدرسه و علاقه به مجلات و نشریات مختلف به این سمتها کشیده شدیم. در دوره کودکی شما چه اتفاقاتی افتاده و تاثیر گذاشت که نویسنده شوید و محمدحسین قدمی دست به قلم شود؟ به طور نامحسوس و تدریجی بود. البته الان هم خودم را نویسنده نمی دانم ولی همین قدری که الان می نویسم اثرات مطالعات بوده است. از کودکی ما در تشکل ها و هیات بودیم. از کودکی یکی از رفقا در دماوند که مثل خودمان بود(عباس شاهیدفر) به برنامه های مذهبی علاقه داشتیم. ضبط را بر می داشتیم و در مسجد جامع نارمک و جاهای دیگری که فخرالدین حجازی سخنرانی داشت می رفتیم پای سخنرانی اش. به این شکل با دیگر بچه ها آشنا می شدیم. بعدا هم بیشتر به ایشان سنجاق شدیم. بعد از ورود به انتشارات بعثت هم با دکتر شریعتی آشنا شدیم. کتابهایی که آنجا چاپ می شد خیلی روی ما موثر بود. امثال دکتر شریعتی و بازرگان و دیگران در انجا آمد و شد داشتند. این اواخر هم که در منزل آقای حجازی سخنرانی های خصوصی داشتند و در آن جلسات شرکت میکردیم. بعضی مواقع خود دکتر شریعتی هم به انتشارات می آمد. وقتی می آمد بچه ها در را می بستند و پشت در می زدند «تعطیل است». می نشستند و صحبت می کردند. چه کسانی در این جلسات حضور داشتند؟ قاسم تبریزی(مدرس تاریخ)، آقای طاهایی که الان استاندار گیلان است. آقای موحدی کرمانی و امثالهم هم بودند که می نشستند و در مورد کتابها صحبت می کردند.
این اتفاقات مربوط به چه سالی است؟ تقریبا 10 سال قبل از انقلاب بین سال های 46 و 47. من به دلیل اینکه دوست داشتم کارهای مذهبی و تشکلی انجام دهم گاهی حتی ترک تحصیل هم می کردم و مدرسه نمی رفتم. دنبال کارهای دیگر می رفتم. تقریبا اکثر کارها از کفاشی و نقاشی و تراشکاری انجام داده ام. بعضی از این جاها به دلیل اینکه فضای حاکم مذهبی نبود و حق بچه ها را می خوردند با آنها درگیر می شدم و بیرون می آمدم. داییام ضمانتم را می کرد طولی نمی کشید که بعد از چند ماه دعوایم می شد و می زدم بیرون. حق دیگران را می خوردند و روحیه ما هم طوری بود که درگیر می شدیم و می رفتیم سراغ یک کار دیگر. چه شد که به سمت مسائل فرهنگی و تربیتی کشیده شدید؟ دنبال کاری می گشتم که بر وفق مراد باشد و خود کار را هم دوست داشته باشم. زمانی ژیان داشتم و مسافرکشی می کردم تا اینکه یکی از دوستان گفت تو که می توانی کارهای فرهنگی و تربیتی کنی حیف است مسافرکشی کنی! مدیر یکی از مدارس در در چهاراه آبسردار بود. با شهید رجایی مدرسه رفاه و موسوی و علوی با هم کار می کردند. خدا کار را درست کرد و آنجایی که دوست داشتم مرا راهنمایی کرد. سرویس مدرسه دستم بود و کم کم توی ماشین با بچه ها سرود کار می کردیم و چیزی نمانده بود که بابای یکی از بچه ها را ساواکی ها دستگیر کنند. بعد مربی تربیتی شدم و توی نمازخانه داستان می گفتم. تقریبا سه سال قبل از انقلاب بود. تفکر و اندیشه شریعتی و فخرالدین حجازی روی ذهن شما خیمه داشت؟ بله! ارتباط با این افراد خیلی برایم خوب بود. بعدها هم که وارد مدرسه شدم و کارهای تربیتی می کردم چون نقاشی ام خوب بود جزواتی با زیرنویس تهیه می کردم. گاهی اوقات شعر عم می گفتم. بچه ها هم خیلی خوش شان می آمد. زمان جنگ که آهنگران در جبهه شعر «ای لشگر صاحب زمان اماده باش اماده باش» را می خواند من هم در حیاط مدرسه بچه ها را جمع می کردم و پا به زمین می کوبیدند و این شعر را با هم می خواندیم: «ای بچه جان دَرسَت بخوان اماده باش اماده باش؛ آمده فصل امتحان آماده باش آماده باش!» از این اشعار ما زیاد می گفتیم. تربیت معلم های پروشی در آن زمان طوری بود که اول خودشان را درست می کردند و بعد دیگران را می ساختند و قطعا این گونه بین مردم نافذتر بودند. بله! ما به سفارش شهید رجایی وارد آموزش و پروش شدیم. شهید رجایی حتی بعد از آزادی در اوایل انقلاب در راهپیمایی های بزرگ با هم همراه بودیم. ایشان شعار می گفنند و ما می نوشتیم. رنگ می آورد و ما می نوشتیم.
اگر خاطراتی از ایشان دارید بیان کنید! زمانی که وزیر شدند مثل الان که هیات دولت در شهرستانها و استانها جلسه دارد، ایشان هم جلسات دوره ای جلسات دوره ای داشتند. یک بار این جلسه در دماوند بود. بحث شروع شده بود که دیدیم از بیرون سر و صدای بچه ها می آید. یک سری از دانش آموزان دبیرستانی فهمیده بودند که شهید رجایی در دماوند است، آمده بودند ایشان را ببینند. به آنها گفتم صحبت می کنم و جواب میدهم. رفتم پیش شهید رجایی. گفت بهشان بگو یک ساعت دیگه کنار روخانه باشندو به کسی هم نگویند که می روم پیش شان! خودم توی این فکر بودم که چطوری وسط جلسه برویم. بعد از مدتی که از جلسه گذشته ساعتش را نگاه کرد و به من اشاره کرد که برویم. رفتیم و کنار رودخانه و قدری با بچه ها صحبت کرد و دوباره برگشتیم به جلسه. یک بار دیگر هم که اولین نمایشگاه علوم تربیتی در مدرسه البرز برگزار شده بود و من مسئول قسمت شهرری بودم. یک سری از مخترعین بودند و کلتی ساخته بودند که با تیر ژ3 شلیک می کرد. صدای زیادی هم داشت. همه کارها را اماده کرده بودیم و غرفه های برای بازدید شهید رجایی و باهنر آماده بود. به غرفه این بچه ها که رسید انها شروع کردند به توضیح دادن. حین توضیح دادن داخل کلت پوکه گذاشته بودند. تویش باروت داشت اما مرمی نداشت. به ما هم چیزی نگفته بودند. حین توضیح دادن هم شلیک کردند و صدایش نمایشگاه را برداشت. همه حواسها رفت به سمت صدا. محفاظها آمدند داخل و گلنگدن کشیدند. اوضاع به هم ریخته بود. بعد شهید رجایی خم به ابرو نیاورد فقط با سر اشاره کرد که موفق باشید. خیلی برایم جالب بود. بعد از اتفاقات یکی دو سال اول انقلاب هم جنگ شروع شد. محمدحسین قدمی چطور به جبهه و جنگ کشیده شد؟ جنگ که شروع شد ما بیشتر امور تربیتی استان تهران بودیم. از آنجا نیروهای فرهنگی را برای جبهه بسیج می کردیم. خودمان هم به بهانههای مختلف میرفتیم و به خطوط مختلف جبهه از غرب تا جنوب می رفتیم. می رفتیم نیروها را مستقر کنیم. بعد هم درون نیروها سرکشی می کردیم. سال 63 چند ماهی با بچه های سپاه به لبنان رفتیم و در بعلبک مستقر شدیم. لبنانی ها برای ایرانی ها سر و دست می شکستند. اغلب هر یکی دو هفته ای یکبار می رفتیم خانه شان. با حدیث مباحثه می کردیم. یک حدیث آنها می گفتند و یکی ما تا بالاخره ته بکشد. اغلب هم ایرانی ها می بردند. از احادیث کوچک شروع می کردیم. سفرهایمان به جبهه هم ادامه داشت. دو سفر آخر هم منجر کتاب جشن حنابندان شد. تا اینکه با شهید آوینی آشنا شدیم. می شناختید ایشان را؟ نه! چطور با هم آشنا شدید؟ زمانی که در روزنامه ابرار و آزادگان و چند روزنامه دیگر کار می کردم، شروع به نوشتن گزارشهایی کردم که از سفرهایم به جبهه حاصل شده بود. این گزارش ها به صورت هفتگی چاپ می شد. شهید آوینی این گزارشها را خوانده و دیده بود که سبک و سیاق نوشتن انها به گونه ای است که به کار آنها در روایت فتح می آید و کارشان را قدری آسان تر می کند. از طرف ایشان با من تماس گرفتند که با هم جلسه ای داشته باشیم. ما هم از خدا خواسته رفتیم جهاد تلویزیونی صدا و سیما. از همان مرتبه اول هم شیفته اخلاق ایشان شدم.
چه صحبتی شد؟ صحبت شد که همین نوشتن ها را ادامه بدهم منتها با فیلم وعکس هم همراه باشد. سی چهل حلقه فیلم عکاسی به من دادند. یکی از بهترین فیلمبردارهایشان به نام فلاحت پور که بعدها در لبنان شهید شد را هم همراه ما کردند. آن قسمتهای روایت فتح که تحت عنوان «دسته ایمان» معرفی شد مربوط به همین زمان است. گفتند هر اندازه که می توانی عکس بگیر! بعد هم یک اردوی آموزشی در شلمچه برگزار کردند که بیشتر برای آموزش با دوربین های جدیدی بود که آورده بودند. بیشتر بچه های روایت در اردو شرکت داشتند. در اردو چون وقت آزاد زیاد بود ما طبق روالی که امور تربیتی داشتیم یک سری کارهای فرهنگی انجام دادیم. یکی از این برنامه ها مسابقه سخنرانی بود. هرچه کردیم آوینی شرکت نکرد. اصلا توی این خطها نبود. حتی چند عکسی هم که در این اردو از او گرفتم در حین کوهپیمایی و ورزش بود. یواشکی گرفتم. بیشتر مشغول فعالیت های خودش بود. بعد از برگشت از اردو هم چند هفته در جهاد تلویزیون ماندیم که منجر شد بیشتر با آوینی محشور شوم. تا نیمه های شب می نشست و نریشن ها را می نوشت. چون کارش را دیگران نمی توانستند انجام دهند مجبور بود که تهران بماند. گله داشت که بچه ها جبهه می روند و من باید اینجا بمانم. خیلی هم برای حرف مقام بالاتر احترام قائل بودند به همین خاطر نمی توانست فشار بیاورد. لای منگنه بود. ماندن برایش خیلی سخت بود. خودش اوایل جنگ تا یک قدمی شهادت و حتی اسارت هم رفته بود. آنقدر جلو رفته بود که به عراقیها رسیده بود ولی فکر کرده بود ایرانی هستند. ادامه دارد... گفتوگو: حسین قرایی، محمدصادق علیزاده انتهای پیام/
93/07/26 - 10:26
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]
صفحات پیشنهادی
هشدار رئیس سازمان بسیج هنرمندان به معاونت هنری ارشاد امکانات بیتالمال را از دست جریان معارض نظام و انقلاب در
هشدار رئیس سازمان بسیج هنرمندان به معاونت هنری ارشادامکانات بیتالمال را از دست جریان معارض نظام و انقلاب در بیاوریدابراز بی اطلاعی از برخی اتفاقات مانند تحرکات باشگاه سیاسی منحله کانون نویسندگان یا برخی از فیلمسازان فتنه عذر بدتر از گناهی است که ناشی از عدم حساسیت لازمه برخی اتقریظهای رهبر انقلاب چراغ روشنی برای هنرمندان دفاعمقدس
جمعه ۱۱ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۱۷ دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در حاشیه نمایشگاه کتاب دفاع مقدس گفت برگزاری چنین نمایشگاهی حرکتی بزرگ در زمینه انتشار فرهنگ دفاع مقدس است که باید به آن توجه ویژه ای داشت به گزارش ایسنا سرلشکر رحیم صفوی ضمن تقدیر از فعالان نمایشگاه کتاب دفاع ماولین هفته فرهنگی ایران در تونس پس از انقلاب استقبال تونسیها از هنر ایران/تمجید وزیر فرهنگ تونس از تمدن و هنر
اولین هفته فرهنگی ایران در تونس پس از انقلاباستقبال تونسیها از هنر ایران تمجید وزیر فرهنگ تونس از تمدن و هنر ایرانهفته فرهنگی ایران در تونس با استقبال تونسیها از هنر ایران کارش را رسما آغاز کرد به گزارش خبرگزاری فارس اولین هفته فرهنگی ایران در تونس پس از انقلاب این کشور با حضپاسداشت غلامرضا کافی/۲ کافی: شمسلنگرودی جریان شعر سیاهکل را قبول دارد ولی ادبیات انقلاب را قبول ندارد/ ادبیات
پاسداشت غلامرضا کافی ۲کافی شمسلنگرودی جریان شعر سیاهکل را قبول دارد ولی ادبیات انقلاب را قبول ندارد ادبیات انقلاب را با ترس مطرح میکنیمکافی گفت شمس لنگرودی در کتابش دو جریان شعر سیاهکل و شوشتر مسجد سلیمان را به عنوان جریان شعر معاصر نقل کرده اما جریان ادبیات انقلاب را بهاحیای فعالیتهای خانه سرود انقلاب اسلامی/ هنرمندان انقلابی تشکیل جلسه دادند
فرهنگ و هنر موسیقی و هنرهای تجسمی احیای فعالیتهای خانه سرود انقلاب اسلامی هنرمندان انقلابی تشکیل جلسه دادند اولین جلسه شورای موسیقی خانه سرود انقلاب اسلامی با حضور تعدادی از هنرمندان موسیقی انقلاب با هدف بررسی چشم اندازهای خانه سرود انقلاب اسلامی برگزار شد به گزارش خبرنگار مهنر انقلاب اسلامی تغییر مبانی قدرت در جهان است/ هرجا بیشتر مقاومت کردیم امتیاز بیشتری گرفتیم
استانها غرب همدان جليلي تاكيد كرد هنر انقلاب اسلامی تغییر مبانی قدرت در جهان است هرجا بیشتر مقاومت کردیم امتیاز بیشتری گرفتیم همدان- خبرگزاري مهر نماینده رهبر انقلاب در شورای امنیت ملی با اشاره به اينكه هنر انقلاب اسلامی تغییر مبانی قدرت در جهان است گفت قدرت ملت سطح چانهمسئول بسیج هنرمندان لرستان: هنرمندان باید روی خط انقلاب و نظام قرار گیرند
مسئول بسیج هنرمندان لرستان هنرمندان باید روی خط انقلاب و نظام قرار گیرندمسئول بسیج هنرمندان لرستان گفت هنرمندان باید روی خط انقلاب و نظام قرار گیرند به گزارش خبرگزاری فارس از کوهدشت فریبرز حاتمی صبح امروز در همایش گرامیداشت مولانا در کوهدشت اظهار داشت از همه هنرمندان صاحبانرابطه فرم و محتوا در اثر هنری از نگاه رهبر انقلاب
رابطه فرم و محتوا در اثر هنری از نگاه رهبر انقلاب خبرگزاری رسا ـ رهبر معظم انقلاب برای رسیدن به هنری که از هر نظر فاخر و عمیق باشد تبیین مینمایند که قبل از هرچیز باید شخصیت هنرمند شخصیتی عمیق و خود ساخته باشد و با توجه به همین اصل است که میتوان به خوبی با دیدن یک اثر هنری به شسرلشکر صفوی: تقریظهای رهبر انقلاب چراغ روشنی برای هنرمندان دفاعمقدس است
سرلشکر صفوی تقریظهای رهبر انقلاب چراغ روشنی برای هنرمندان دفاعمقدس است دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در حاشیه نمایشگاه کتاب دفاع مقدس گفت برگزاری چنین نمایشگاهی حرکتی بزرگ در زمینه انتشار فرهنگ دفاع مقدس است که باید به آن توجه ویژه ای داشت به گزارش نامه نیوز سرلشاز سوی دبیر سوگواره ملی لبیک یا حسین علیهالسلام صورت گرفت انتصاب دبیران اجرایی و هنری دومین سوگواره ملی لبیک
از سوی دبیر سوگواره ملی لبیک یا حسین علیهالسلام صورت گرفتانتصاب دبیران اجرایی و هنری دومین سوگواره ملی لبیک یا حسین ع دبیر سوگواره ملی لبیک یا حسین علیهالسلام طی احکامی جداگانه دبیران اجرایی و هنری دومین دوره این سوگواره را انتصاب کرد به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهرانبرگزاری دومین یادواره فرهنگ و هنر اندیشه در اصفهان
استانها جنوب اصفهان بختیار نصرآبادی خبر داد برگزاری دومین یادواره فرهنگ و هنر اندیشه در اصفهان اصفهان – خبرگزاری مهر رئیس موسسه آموزش عالی سپهر اصفهان از برگزاری دومین یادواره فرهنگ و هنر اندیشه در اصفهان با هدف ترویج اندیشه ناب عاشورایی خبر داد به گزارش خبرنگار مهر حسبجنوردی ها دومین سالگرد سفر رهبر معظم انقلاب به خراسان شمالی را گرامی داشتند
بجنوردی ها دومین سالگرد سفر رهبر معظم انقلاب به خراسان شمالی را گرامی داشتند بجنورد - ایرنا - مردم بجنورد مرکز استان خراسان شمالی روز شنبه با استقبال نمادین از موکب رهبر معظم انقلاب دومین سالگرد سفر معظم له به این استان را گرامی داشتند به گزارش ایرنا مردم بجنورد با حضور در مدر دومین روز از جشنواره تئاتر کودک صورت گرفت هنرنمایی «آقای نقاش و بچهها» در جمع خردسالان همدان
در دومین روز از جشنواره تئاتر کودک صورت گرفتهنرنمایی آقای نقاش و بچهها در جمع خردسالان همداندر دومین روز از جشنواره تئاتر کودک و نوجوان آقای نقاش خوبیها و بدیها را برای بچهها به تصویر کشید به گزارش خبرگزاری فارس از همدان عصر امروز نمایش آقای نقاش و بچهها به کارگردانی وامام جمعه بندرریگ: شیعه و سنی در پاسداشت ارزش های انقلاب می کوشند
امام جمعه بندرریگ شیعه و سنی در پاسداشت ارزش های انقلاب می کوشند گناوه-ایرنا- امام جمعه بندرریگ گفت شیعیان و اهل سنت میهن اسلامی ایران زیر پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی با لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب در پاسداشت ارزشهای انقلاب متحدومنسجم کوشیده و با یکدیگر پیوندی عمیق و سازنده دارهنرمندان گیلانی ، تندیس کتاب را طراحی کنند
هنرمندان گیلانی تندیس کتاب را طراحی کنند رشت - ایرنا - سرپرست اداره کل کتابخانه ها عمومی استان گیلان از تمام هنرمندان طراح استادان دانشجویان و علاقه مندان خواست بمناسبت بیست و دومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران تندیس کتاب ویژه نصب در میادین شهرستانهای استان را طراحی کنناستاد لطفی پدر هنری من بود/ دستگاه بیات اصفهان نه نغمه غم دارد نه شاد
فرهنگ و هنر رادیو و تلویزیون معتمدی در برنامهها نغمهها استاد لطفی پدر هنری من بود دستگاه بیات اصفهان نه نغمه غم دارد نه شاد محمد معتمدی در نخستین قسمت از نغمهها تأکید کرد استاد محمدرضا لطفی پدر هنری بنده است و من نیز به عنوان خواننده در گروه شیدا با او همکاری میکردمزبان فانتزی،توجه کودک را به پیام های یک اثر هنری جلب می کند
زبان فانتزی توجه کودک را به پیام های یک اثر هنری جلب می کند همدان-ایرنا-مدرس تئاتر بیست و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان گفت با زبان فانتزی می توان توجه کودک را به شکل صمیمانه تری به سوی پیام های یک اثر هنری جلب کرد به گزارش ایرنا عطا الله کوپال روز شنب-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها