واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
فرهنگ و هنر > تئاتر اختتامیه جشنواره تئاتر «طلوع امید»
صحبتهای تئاتری وزیر کار/ قطبالدین صادقی تجلیل شد
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی در آیین اختتامیه جشنواره «طلوع امید»، تئاتر خیابانی را نوعی گفتگوی اجتماعی در قالب هنر دانست و تاکید کرد که جامعه ما به شدت به چنین گفتگویی نیاز دارد.
به گزارش خبرگزاری مهر، اختتامیه نخستین جشنواره تئاتر خیابانی «طلوع امید» بهزیستی روز پنجشنبه 24 مهر در سالن اصلی فرهنگسرای نیاوران با سخنرانی علی ربیعی وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی و همایون هاشمی رییس سازمان بهزیستی به کار خود پایان داد. در این مراسم که با اجرای علیرضا خمسه و باحضور بزرگان تئاتر برگزار شد از یک دهه تلاش قطبالدین صادقی برای تئاتر بهزیستی تجلیل به عمل آمد. قطب الدین صادقی در آیین بزرگداشت خود تاکید کرد که 13سال تلاش برای خانواده بهزیستی بهترین زمان عمرش بوده است.
علی ربیعی وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی در آیین اختتامیه نخستین جشنواره تئاتر خیابانی طلوع امید با بیان اینکه گروه های آسیب پذیر جامعه و مشکلاتشان باید برای جامعه مساله شود، گفت: ذهن ها باید مساله را درک کنند و به قول جامعه شناسان، مساله باید برساخته شود چراکه مشکلات گروه های آسیب پذیر جامعه فقط مساله خودشان نخواهد بود بلکه مساله جامعه نیز می شود. وی با اشاره به پیوند مسائل اجتماعی و هنر، هنرمند بودن را کار دشواری دانست و افزود: هنرمندان افرادی خلاق، هوشمند، متفکر و دارای ظرفیت های متمایز از دیگران تلقی میشوند. وقتی معلولی هنرمند شود جامعه بیشتر به توانمندی معلولان ایمان می آورد. ربیعی تصریح کرد: خوشحالم که جشنواره تئاتر خیابانی برای بازنمایی مسائل سازمان بهزیستی به کار گرفته شده است. ما به شدت نیازمند آن هستیم که با رویکردی انسانی به مسایلی همچون کودکان کار، معلولیت، زنان سرپرست خانوار و... بپردازیم.
وزیرکار، رفاه و امور اجتماعی تاکید کرد: این جشنواره با نگاهی عام تر و گسترده تر نسبت به افراد تحت حمایت این سازمان، کوشیده است تا ابزار هنر را در خدمت بازنمایی مسائل مختلفی قرار دهد که هریک به نحوی جامعه را تحت تاثیر قرار می دهند و اتفاقا پیدایش آنها تا حد زیادی معلول خود جامعه است و راه حل آنها نیز باید با تلاش جمعی و گفتگو کردن درباره آنها پیدا کرد. ربیعی تئاتر خیابانی را نوعی گفتگوی اجتماعی دانست و افزود: تئاتر خیابانی نوعی گفتگوی اجتماعی در قالب هنر درباره مساله آسیب پذیری است. جامعه ما امروز به شدت به گفتگو نیاز دارد. درواقع در جامعه ای که عمده مسائل سیاسی می شوند و موضوع منازعه سیاسی قرار می گیرند گفتگو در قالب های مختلف درباره مسائل اجتماعی اقدام بسیار مهمی است. وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی با اظهار احترام به همه بازیگران تئاتر زندگی گفت: از خدا می خواهم به امثال من که در لحظاتی از تاریخ امکان فعالیت داریم کمک کند تا در خدمت آنها باشیم.
ربیعی در پایان با اشاره به سختیهای زندگی قشر کارگر عنوان کرد: من که خود از کارگری ساختمان تا جنگ و دانشگاه و وزارت آمده ام از خدا می خواهم به همه ما کمک کند تا اندازه ای از آلام این افراد بکاهیم. در این جشنواره ۱۷۴ اثر تئاتر خیابانی و ۱۸ اثر شورایی از ۲۸ استان به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که هیات انتخاب در نهایت از مجموع نمایش های متقاضی 22 نمایش را برای این جشنواره انتخاب کرد که در دو بخش خیابانی و شورایی این آثار اجرا شدند.
۱۳۹۳/۷/۲۵ - ۱۱:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]