تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): کسی که از چیزی طرفداری مصرّانه و نابجا کند یا اینکه از جانب دیگران به نفع او طرفداری ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860476233




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون هنری وزیر ارشاد: در معرفی هنرمندان تنگ نظرانه عمل می کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون هنری وزیر ارشاد: در معرفی هنرمندان تنگ نظرانه عمل می کنیم مشهد- ایرنا- معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از نقاط ضعف ما این است که در معرفی هنرمندان کشور تنگ نظرانه عمل می کنیم.


"علی مرادخانی" شامگاه پنجشنبه در آئین اختتامیه چهارمین دوسالانه تذهیب های قرآنی در مشهد افزود:در معرفی استادان هنری با این همه آثار فاخر و ارزشمند گاه دست به عصا حرکت می کنیم و این در حالی است که کشور اتریش یک هنرمند اتریشی- ایرانی جوان خود را به گونه ای به دنیا معرفی می کند که گویی هنرمندی بزرگ و نامدار است.
وی یادآور شد: اخیرا وضعیت کشور در اقتصاد هنر مقداری بهتر شده به طور مثال در حراج آثار هنری در دبی و لندن آثار ایرانی توانستند سهم خوبی به دست بیاورند هر چند که این سهم در مقایسه با سابقه هنری و امکانات ایران ناچیز است.
مرادخانی افزود: در یکی از همین حراجی ها یک تابلوی هنری هنرمندی از ایران دو میلیون و800 هزار دلار به فروش رفت و یکی از تابلوهای استاد احصایی نیز به مبلغ 400 هزار دلار فروخته شد.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در حوزه دیپلماسی فرهنگی نیز باید ایران را به عنوان یک تمدن و نه یک کشور که مرکز بروز فعالیت های بشری بوده به گونه ای معرفی کنیم که شایسته باشد.
وی افزود: بطور مثال در اروپا به ویژه در ایتالیا و اتریش از نمونه آثار هفت هزار سال تاریخ ایران با روی گشاده برای چندین ماه استقبال کردند.
مرادخانی گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمادگی دارد با کمک بنیادهای فرهنگی هنری از جمله آستان قدس رضوی روی این موضوع کار کند تا شاهد فعالیت های هنرمندان جوان و پیشکسوتان در عرصه دیپلماسی فرهنگی باشیم.
وی افزود: دوسالانه تذهیب های قرآنی که به همت آستان قدس رضوی در مشهد برای چهارمین دوره برگزار شده شعاری و برای پرکردن فهرست فعالیت ها برگزار نمی شود.
مرادخانی گفت: این دو سالانه مجموعه ای از کلاس ها،تورها و فعالیت های سازنده آموزشی می باشد که به شدت برای علاقه مندان قابل استفاده است.
وی افزود: دوسالانه تذهیب های قرآنی در مشهد با آینده پژوهی در حال تربیت نسلی از هنرمندان است که تداوم بخش هنر اصیل ایرانی باشند.
دبیر دو سالانه تذهیب های قرآنی در مشهد نیز در این آیین گفت: در چهارمین دو سالانه تذهیب های قرآنی 177هنرمند از 20 استان کشور شرکت کردند که از این تعداد 151 نفر زن و 26 نفر مرد بودند.
علی ثابت نیا افزود: 259 اثر به دبیرخانه دوسالانه واصل شد که 161 اثر از 116 هنرمند به بخش نمایشگاهی دوسالانه راه پیدا کرد.
به گزارش ایرنا، نقوش بدیع و زیبای اطراف صفحات قرآنی و جملات خوشنویسی شده که اغلب زراندود است را تذهیب می گویند. نقاشان از این هنر برای هرچه زیباتر نمودن جلدها یا صفحات کتاب های نفیس در موضوعات علمی، فرهنگی به ویژه قرآنی، لوح های مربوط به هنر خوشنویسی و دیوان اشعار بهره می گیرند.
تذهیب به جملات ادبی و متون مذهبی، زیبایی دیداری می بخشد و استادان تذهیب همچون کیمیاگران با نقوش زراندود اشعار و جملات شکیل و پرمحتوا را در قابی زیبا و درخشان قرار می دهند که ارزش آنها را در دید بازدیدکنندگان صدچندان می کند.
هنر تذهیب ریشه ایرانی دارد و پیشینه اش به دوره ساسانیان بازمی گردد اما با ورود اسلام به ایران و بعدها در دوره صفوی این هنر در کنار آیات قرآنی جلوه ای خاص یافت و بسیار مورد توجه قرار گرفت. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز زمینه های خوشنویسی، نگارگری و تذهیب در کشور فراهم شد و جوانان زیادی به این هنر گرایش یافتند.
تذهیب به ظاهر هنری مهجور است که برای همگان چندان شناخته شده نیست اما ریشه این هنر در اندیشه ایرانی با قدمتی به بلندای تاریخ تمدن است لذا برگزاری چهارمین دوسالانه ملی تذهیب های قرآنی در مشهد تلاشی برای احیای این هنر کهن می باشد.
**1922/522**1613


25/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن