تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):هیچکس حقیقت ایمان را کامل نمی کند مگر اینکه جدال لفظی را رها کند، هر چند حق با او باش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850952211




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عیاران:خوب و بد شورای مشورتی کارشناسان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عیاران:خوب و بد شورای مشورتی کارشناسان هفته نامه عیاران در سرمقاله جدیدترین شماره خود به بررسی تشکیل شوراهای مشورتی کارشناسان پرداخته است.


"لیلی بنی اسدی" سردبیر هفته نامه عیاران در این سرمقاله نوشته است:
با عنایت به دستور و تاکید ویژه استاندار محترم استان سیستان و بلوچستان مبنی بر تشکیل شوراهای مشورتی کارشناسی دستگاه های اجرایی استان درنشستی با مدیران در هفته دولت، معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری از دستگاه ها خواسته است نسبت به معرفی سه نفر کارشناس( آقا و خانم) با برگزاری انتخابات داخلی و با لحاظ شرایط عمومی حداقل مدرک لیسانس و سابقه 10سال خدمت اقدام نمایند.
آقای استاندار! از آنجا که ضعف نیروی کارشناسی یکی از تنگناهای اساسی و اولویت حیاتی دستگاه های اجرایی سیستان و بلوچستان به ویژه در مقطع فعلی که برنامه ی ششم توسعه در حال تدوین می باشد، است که بعضاً ارباب رجوعان با سردرگمی و بروکراسی پیچیده اداری مواجه می کنند و مردم هم چاره ای ندارند، اقدام جنابعالی میمون و تفکری هوشمندانه است. اما نگارنده حقیر به عنوان نماینده افکار عمومی و با توجه به شناختی که از روحیات جنابعالی دارم که هدفتان حل مشکلات است، به نظر می رسد چند ایراد به این طرح با روش مذکور مترتب است که در این وجیزه بدان پرداختم و در ادامه نیز پیشنهاد مطلوب آمده است.
1- در گام نخست براساس آنچه که در شیوه اجرای این طرح به دستگاه های اجرایی آمده است، مدیران کل ادارات دولتی به همراه معاونین حق رای برای انتخاب سه نفر کارشناس ندارند با توجه به اینکه تمامی مدیران ادارات دولتی دیدگاه سیاسی دارند این تفکر بدیهی است که مدیر در گزینش کارشناسان برای شرکت در جلسات تخصصی با استاندار اعمال نظر نکنند بنابراین کارشناسان آن دستگاه مدیران محترم از طریق مدیران میانی که حق رای دارند و اغلب هم کارشناس نیستند در انتخاب کارشناسان دستگاه اعمال نظر نموده تا افرادی همسو با نگرش های مدیر و چه بسا بعضاً کارشناسان نالایق، ضعیف و سطحی به این چرخه وارد شوند تا کارشناسان حرفه ای با نگاه علمی عمیق و توسعه نگر در جهت رفع چالش ها. زیرا اغلب کارشناسان خبره دستگاههای دولتی به دلیل اعمال برخی سیاست های تنگ نظرانه در انزوا قرار دارند و خود نیز گوشه نشینی را ترجیح داده اند.
2-بدنه کارشناسی در اکثر ادارات دولتی در سال های گذشته به دلیل برگزار نشدن دوره های آموزشی کیفی برای آنان ضعف تخصصی و کارشناسی دارند که این خود را در انباشت مشکلات چندین ساله و عدم بهره وری به خوبی نمایش می دهد. به عنوان مثال مشکلات زیست محیطی تالاب بین المللی هامون سالهاست که جریان دارد و در دوره مدیریت فعلی ارشد استان که علی رغم نشست های مکرر اما هنوز یک طرح جامع عملیاتی برای حل این معضل اساسی به نتیجه نرسیده است. لذا اولاً: در برخی دستگاه های دولتی از وجود کارشناس با تجربه وبا نگاهی علمی و کارشناسی محروم هستیم که بتواند طرف بحث و نظر با استاندار باشند. ثانیاً: برخی مدیران ما درمقام عمل، اعتقادی به دیدگاههای کارشناسی ندارند و گرنه از برنامه های توسعه عقب نبودیم.
3- گزینش سه نفر کارشناس به شیوه ی برگزاری انتخابات از سوی کارکنان یک نوع رقابت ناسالم در بین کارکنان آن اداره به وجود می آورد که عواقب منفی آن بیشتر از مثبت خواهد بود. اینکه چه کسانی انتخاب شوند و آیا سایر کارشناسان آن اداره این افراد را می پذیرند یا خیر؟!
4- با فرض انتخاب سه نفر کارشناس خبره از هر اداره، آیا فرد انتخاب شده تمایل به ابراز دیدگاه خود در حضور استاندار و جمع کارشناسان سایر دستگاههای اجرایی خواهد داشت، مادامی که بداند نظرات منطقی او مخالف با روند جاری دستگاه مربوط است و هیچ مصونیتی هم در صورت ابراز عقیده ندارد و چه بسا که در همان اولین جلسه با بیان دیدگاه خویش مورد غضب مدیر قرار گرفته و عطای آن را به لقایش ببخشد.
پیشنهاد:
از دستگاه های اجرایی خواسته شود در گام نخست مهمترین مشکلات و چالش های خود را با نظر کارشناسان تهیه و تدوین نموده و در گام دوم راهکارهای ضروری برای حل این مشکلات را نیز بیان نمایند. در ضمن می توان با هدف انگیزه بیشتر به کارشناسانی که مهم ترین اولویت های آن اداره را با ذکر راهکارهای اجرایی و عملیاتی اعلام نظر کرده اند، تشویقی برای آنان در نظر گرفته شود.
با این روش مسائل و مشکلات بخش های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان به طور سیستماتیک احصاء شده و با گردآوری این نظرات و راهکارهای پیشنهادی می توان یک بانک جامع اطلاعاتی و به عبارتی گنجینه اطلاعاتی از نیازهای استان در بخش های مختلف حاصل آید که در تدوین برنامه ششم توسعه نیز کاربرد دارد. همچنین یک بانک اطلاعاتی از کارشناسان دستگاههای اجرایی در بخش های مختلف در اختیار مدیران بالادستی قرار می گیرد که افراد صاحب ایده و بینش مشخص و از این طریق افراد صاحب نظر در جلسات خصوصی با استاندار به بحث و چاره اندیشی خواهند پرداخت. تهیه بانک اطلاعاتی از نظرات، راهکارها و تعداد کارشناسان هر اداره دولتی این واقعیت را اعلام می دارد که سطح فکری و تخصصی نیروهای کارشناس در ادارات مادر چه وضعیتی قرار دارد. آیا نیاز به دوره های آموزشی برای ارتقاء سطح دانش کارشناسی ضروری است یا خیر؟
653


22/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن