محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855079444
امشب برنده جایزه ادبی بوکر مشخص می شود
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امشب برنده جایزه ادبی بوکر مشخص می شود تهران - ایرنا - جاشوا فریز، ریچارد فلاناگان، نیل موخرجی، الی اسمیت، هاوارد جاکوبسون و کارن جوی فاولر به عنوان نامزدان جایزه ادبی بوکر برگزیده شده اند.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا، نامزدان جایزه ادبی بوکر امسال نویسندگانی از بریتانیا، آمریکا و استرالیا هستند و این اولین سالی است که تمام نویسندگان انگلیسی زبان فارغ از ملیت آنها در این رقابت شرکت می کنند.
جایزهٔ ادبی مَن بوکر، که به نام جایزهٔ بوکر هم شناخته می شود، یکی از مهم ترین جوایز ادبی دنیاست که هر سال به بهترین رمان جدید انگلیسی زبان اعطا می شود.
نام برندهٔ این جایزه به طور وسیعی در مطبوعات آورده می شود و بنابراین بردن جایزهٔ بوکر تاثیر فراوانی در فروش کتاب می گذارد.
برنده جایزه ادبی بوکر 14 اکتبر (امشب 22 مهرماه ) اعلام می شود.
آنتونی کلیفورد گریلینگ رئیس هیئت داوران این جایزه ادبی که از سال 1969 برپا شده می گوید: نامزدان امسال نویسندگان و آثار بسیار پرقدرت و تفکر برانگیزی هستند که از نظر ما نمایانگر عمق و گستردگی داستان نویسی در زبان انگلیسی است.
جاشوا فریز یکی از نامزدان جایزه ادبی بوکر متولد سال 1974 در ایالت ایلینوی آمریکاست. داستانهای بلند قبلی او شامل " بعد به آخر خط رسیدیم" سال 2007، و"بی نام" در سال 2010. چند سال پیش مجله ادبی نیویورکر او را به عنوان یکی از بیست نویسنده مهم زیر 40 سال انتخاب کرد.
برخاستن دوباره در ساعتی مناسب عنوان اثری به قلم جاشوا فریز است که در بخشی از کتاب او می خوانیم: دندانپزشکی موفق ساکن نیویورک در جستجوی چیزهای بیشتری در زندگی است و وقتی متوجه می شود که یک نفر با نام او روی شبکه های اجتماعی فیسبوک و توئیتر یک حساب کاربری راه اندازی کرده به شدت متحیر و گیج می شود.
بنا به نظر هیات داوران، کتاب او بسیار جالب و گزنده و زبان انتقادی بسیار تلخی دارد که به شدت به اصطلاح مدرنیته شبکه های اجتماعی و رسانه های جدید را به باد حمله می گیرد.
الکس کلارک از منتقدان کتاب جاشوا فریز در روزنامه بریتانیایی گاردین نوشت:"این کتاب گاهی اوقات نمی تواند به خوبی بار سنگین وظیفه ای را که برای خود قائل شده حمل کند ولی در جاهایی که خوب نوشته شده به شکلی عمیق و انسانی اعتقادات و بی اعتقادهای اسرار آمیز زمانه ما را بررسی می کند. زبانی بسیار زیرکانه و چابک دارد و به شکل وحشتناکی خنده دار است ، درست همانطور که یک کتاب واقعا جدی باید باشد."
جاده باریک در عمق شمال به قلم ریچارد فلاناگان از دیگر نامزدان جایزه ادبی بوکر نیز در خود حایز اهمیت است در توضیح این کتاب باید گفت که عنوان آن از کتابی به قلم یک شاعر هایکو به نام باشو به عاریه گرفته شده و ماجرای آن داستان عاشقانه ای است که در زمان احداث خط آهن بین تایلند و برمه در جنگ جهانی دوم که به خط آهن مرگ معروف شده بود اتفاق می افتد.
در یک اردوگاه اسرای جنگی ژاپن، دوریگو اونس گروهبان ارتش استرالیا اسیر است و در تمام این مدت خاطراتش از رابطه عاشقانه ای که دو سال پیش با همسر جوان عمویش داشت او را رها نمی کند.
در مورد نویسنده کتاب ریچارد فلاناگان نیز باید گفت که او متولد سال 1961 در استرالیا است و آثار قبلی وی شامل "مرگ یک راهنمای رودخانه" سال 1997 ،"صدای کف زدن با یک دست" سال 1998، "تروریست ناشناخته" سال 2000 و "خواستن" سال 2008 است.
پدرش یکی از معدود اسرای جنگی که از خط آهن مرگ جان سالم به در برده بود، درست در همان روزی که ریچارد فلاناگان کتاب خود را تمام کرد درگذشت.
هیات داوران در مورد اثر وی معتقد هستند که یک بررسی و تحلیل خارق العاده از انگیزه های افرادی که در جنگ و حوادث مربوط به آن گرفتار می شوند و اعمال خشونت آمیزی که به آن دست می زنند. این رمان در عین حال که جذابیت فراوانی دارد و به سرعت می توان آن را خواند، ولی درعین حال شیوه روایت بسیار پیچیده ای دارد. ساختار آن بسیار پیچیده و به اعتقاد ما کتاب عمیقی در مورد طبیعت استرالیایی بودن است.
کاترین تیلیور از منتقدان آثار او نیز در روزنامه بریتانیایی تلگراف نوشت: شیوه نگارش ریچارد فلاناگان مثل جریان حرکت یک رودخانه است، گاهی اوقات به خاطر گل و لجن و حتی لاشه هایی که به آب ریخته تیره است و گاه در زیر نور ماه از روشنایی می درخشد.
"خطر در همه جا حاضر است حتی پس از آنکه نبرد متوقف شده و طبیعت با باران های عظیم و آتش سوزی ها در جنگلها، بی رحم و در عین حال به یادماندنی است. وهم و خیالپردازی که به دلیل محرومیت های جسمی مثل گرسنگی و یا نداشتن روابط اروتیک ذهن یک انسان را می خورند به شکلی بی پرده بازگو و بررسی شده اند. سرگذشت این قربانیان سرنوشت روح خواننده را درگیر می کند."
* هوای خودمان را کاملا داریم عنوان اثری به قلم کارن جوی فاولر است که در مورد این کتاب باید گفت: داستان از زبان دختری به نام رزماری در زمان تحصیل در کالج نقل می شود و مربوط به ماجراهای خانواده او و به خصوص تنها "خواهرش" به نام فرن است که دیگر در زندگی او نیست.
کارن جوی فاولر در کارنامه خود شش اثر بلند از جمله "کلوپ طرفداران جین آستین" سال 2004 دارد. او متولد سال 1950 در ایالت ایندیانا آمریکاست و آثار دیگر او شامل "سارا کاناری" سال 1991 و "خواهر نون" سال 2001 است.
مجموعه داستان های کوتاه او با عنوان " شیشه سیاه" در سال 1999 جایزه جهانی فانتزی را دریافت کرد و مجموعه دیگری از آثار او با عنوان "آنچه که من ندیدم" در سال 2011 باری دیگر همین جایزه را برد.
هیات داوران در مورد این اثر او معتقدند که کتابی است که با وجود پیچیدگی های داستان گاه لازم است دوباره خوانده شود. در نگاه اول یک کتاب ساده به نظر می رسد، شیوه روایت آن بسیار ساده و واضح است اما در عالم واقع کتاب عمیقا پیچیده ای در مورد مسایل خانوادگی و در مورد داستان و طبیعت داستان گویی است."
ران چارلز نیز به عنوان منتقد اثر وی در روزنامه آمریکایی واشنگتن پست نوشت: "نویسنده می پرسد انسان بودن یعنی چه؟ و واقعا باید پرسید انسان بودن به چه معنایی است؟ هر چند در مورد تمایل و جهت همدردی او هیچ شکی نیست، ولی کارن جوی فاولر در این داستان نگران کننده و از نظر عاطفی بسیار پیچیده، سعی می کند هیچ انگیزه بحث برانگیزی را دخالت ندهد. این داستان به شکلی بسیار عمیق روابط ما انسان ها را با دنیای جانوران، از جمله خانواده و اقوام خود، بررسی می کند.
* جی به قلم هاوارد جاکوبسون از دیگر نامزدان جایزه ادبی بوکر است که در مورد کتاب او می خوانیم: یک طنز سیاسی - اجتماعی که در یک بریتانیای فرضی و در آینده اتفاق می افتد و پس از وقوع فاجعه ای است که درکتاب از آن با کلمات اگر می شد چی می شد یاد می شود.
در مورد نویسنده آمده است: هاوارد جاکوبسون قبلا یک بار جایزه ادبی بوکر را برده و اگر امسال برنده شود اولین نویسنده مرد بریتانیایی خواهد بود که به چنین مقامی می رسد. او متولد سال 1942 در شهر منچستر است و آثار قبلی او شامل "ساختن هنری" سال 2004، " عشق ورزیدن" سال 2008 ، "خروس جنگی" و "مسئله فینکلر" سال 2010 که در آن سال برنده جایزه ادبی بوکر شد، است.
هیات داوران در مورد کتاب او معتقدند: "کتابی است درمورد حوادثی که ممکن است اتفاق افتاده باشد و یا اتفاق نیافتاده باشد و در عین حال پژواک تاریخی فجایع را در گذشت زمان دنبال می کند.حرف هایی می زند که در این کشور معمولا در یک بحث مودبانه کسی آنها را به زبان نمی آورد."
نیکلاس باربر به عنوان منتقد اثر او در روزمانه بریتانیایی اکسپرس نوشت: "یک فانتزی تیره و تار و تحریک آمیز است که باید آن را در کنار کتاب کازو ایشیگورو به نام "هیچگاه مرا رها نکن" قرار داد. داستان جی مملو از پیچ و خم های کابوس گونه ای است که خواننده را وادار می کند برگردد به صفحه اول و دوباره کل داستان را بخواند"
"بار اول که کتاب را می خوانیم سرگیجه آور و کند به نظر می آید و با وجودی که نویسنده آن طنز نویس زبردستی است هیچ اثر از طنز در آن دیده نمی شود. اما وقتی که خواننده راز داستان را کشف می کند متوجه می شود که این اثر قدرتی مصلوب کننده دارد و وقتی که به پایان کتاب نزدیک می شویم در می یابیم که واقعا به همه این پیچیدگی ها می ارزد."
* زندگی دیگران به قلم نیل موخرجی عنوان دیگر اثری است که نویسنده او به عنوان نامزد جایزه ادبی بوکر برگزیده شده است.
در مورد کتاب او می خوانیم: حکایتی مفصل از زندگی در دهه 1960 در شهر کلکته هند که روی اسرار و رقابت های موجود در میان اعضای خانواده قوش تمرکز دارد.
در مورد نویسنده این اثر نیز می خوانیم: نیل موخرجی در سال 1970 در شهر کلکته متولد شد. اولین رمان او با عنوان "زندگی از هم جدا" سال 2010 جایزه ویژه کانون نویسندگان بریتانیا برای بهترین اثر داستانی را برد و برای دریافت جایزه ادبی جنوب آسیا نیز نامزد شد.
هیات داوران اما در مورد اثر او می گویند: "یک رمان غنی، چند لایه و بسیار جذاب که روابط درونی خانواده ها را در دوران وقوع حوادث سیاسی بسیار مهمی در آن بخش از هند بررسی می کند."
ای اس بیات نویسنده قدیمی بریتانیایی در روزنامه گاردین در انتقاد از این اثر نوشت:"یکی از استعدادهای مهم نیل موخرجی دقیقا تصور کردن زندگی دیگران است. او در یک مکالمه کوتاه می تواند از ذهن یک شخصیت به ذهن شخصیت دیگری برود و خواننده را نیز با خود می برد.او یک راوی عقل کل نیست و در کتاب او اثری از صدای نویسنده نمی بینیم. کار او فقط خیالپردازی و تصویر پردازی است که برای بیان یک چنین حکایتی بهترین روش است."
* چگونه می توان هر دو نفر بود به قلم الی اسمیت دیگر نامزد جایزه ادبی بوکر شامل رمانی دو قسمتی است که روی زندگی دو نفر تمرکز دارد: یک دختر نوجوان که در زمانه امروزی با یک غم و اندوه شدید دست و پنجه نرم می کند و یک هنرمند دوران رنسانس که در اواسط قرن پانزدهم زندگی می کند.
این رمان دو جلدی در دو شکل ولی با یک جلد واحد عرضه می شود که در هر یک از دو حالت قسمت اول و یا دوم کتاب جابجا شده اند در نتیجه مهم نیست که کدامیک از این دو قسمت اول خوانده شوند.
در مورد نویسنده کتاب آمده است: الی اسمیت دو بار دیگر برای دریافت جایزه ادبی بوکر نامزد شده است، در سال 2005 با کتابی با عنوان "تصادفی" و در سال 2001 با کتابی به نام "هتل جهان". او متولد سال 1962 در اسکاتلند است و اولین داستان بلند او به نام "مثل" در سال 1997 به چاپ رسید.
هیات داوران درباره اثر او می نویسند: این کتاب در مورد یک شروع دوباره ، قدرت تسلی بخش هنر، نشاط و سرخوشی عالم تصورات، لذت شکستن مرزها بین افراد مختلف و دوره های تاریخی گوناگون و حتی برداشتن فاصله بین کتاب های متفاوت است.
الیزابت دی از منتقدان این اثر در هفته نامه بریتانیایی آبزرور نوشت: "شکی نیست که الی اسمیت با شهامت خود در این کتاب واقعا می درخشد. قدرت خلاقانه این کتاب خواننده را به جلو می راند و نفس نفس زنان به آخر کتاب می رساند."
فراهنگ **1883**1601**
22/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]
صفحات پیشنهادی
زمان اعلام برنده نوبل ادبیات 2014 مشخص شد
سهشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۰ برنده صد و هفتمین دوره جایزه نوبل ادبیات روز پنجشنبه - نهم اکتبر - از سوی آکادمی نوبل اعلام میشود به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا طبق اعلام آکادمی نوبل برنده شاخه ادبیات روز پنجشنبه - 17 مهر - معرفی خواهد شد که در فاصله سه روز تا اعطای ابرنده نوبل ادبیات ۲۰۱۴ مشخص شد
برنده نوبل ادبیات ۲۰۱۴ مشخص شد پاتریک مودیانو به فرانسوی Patrick Modiano نویسنده و فیلمنامهنویس اهل فرانسه امروز پنج شنبه 9 اکتبر در ساعت 13 به وقت محلی از سوی آکادمی نوبل به عنوان برنده جایزه نوبل ادبیات در سال 2014 برگزیده شد تسنیم آکادمی نوبل دقایقی پیش پاتریک مودیاناسامی نامزدهای نهایی جایزه ادبی بوکر اعلام شد
اسامی نامزدهای نهایی جایزه ادبی بوکر اعلام شداسامی ۶ نویسنده به عنوان نامردهای نهایی جایزه ادبی بوکر اعلام شد به گزارش خبرگزاری فارس رقابت ادبی من بوکر امسال متفاوت از سالهای قبل در حال برگزاری است و اکنون اسامی 6 نویسنده به عنوان نامزدهای نهایی این جایزه معتبر ادبی اعلام شدهجایزه ادبی «بوکر» به کدام نویسنده می رسد؟
جایزه ادبی بوکر به کدام نویسنده می رسد نامزدان جایزه ادبی بوکر امسال نویسندگانی از بریتانیا آمریکا و استرالیا هستند این اولین سالی است که تمام نویسندگان انگلیسی زبان فارغ از ملیت آنها در این رقابت شرکت می کنند برترین ها نامزدان جایزه افیلم برنده جایزه سینمای جهان
فیلم برنده جایزه سینمای جهان این درام تاریخی ۱۲ سال بردگی ساومون نورثاپ را که یک سیاه آزاد بود ولی ربوده شد و به عنوان برده فروخته شد را تصویر می کند آفتاب آکادمی فیلم اروپا از استیو مک کویین کارگردان فیلم 12 سال بردگی تجلیل میکند به گزارش مهر به نقل از ددلاین استیو مک کویاز برنده نوبل ادبیات بیشتر بدانیم
جمعه ۱۸ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۴۹ خجسته کیهان میگوید پاتریک مودیانو برنده جایزه نوبل ادبیات 2014 نویسنده مهمی است که نثرش مثل کریستال روشن است و آثارش مثل موسیقی در ذهن میماند این مترجم ادبیات فرانسه درباره پاتریک مودیانو به خبرنگار ادبیات ایسنا گفت مودیانو 69 ساله و فرانسوی است اواکنش سیاسی و ادبی به معرفی برنده نوبل
جمعه ۱۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۳ پاتریک مودیانو که او را پروست مدرن نامیدهاند 17 مهرماه بهعنوان برنده سال 2014 نوبل ادبیات معرفی شد و تحسین داوران آکادمی سوئدی و سیاستمداران فرانسوی را برانگیخت به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا آکادمی سوئدی در مراسم معرفی برنده نوبل ادبیبرنده نوبل ادبیات 2014 معرفی شد
برنده نوبل ادبیات 2014 معرفی شددبیر دائم آکادمی نوبل نام این نویسنده فرانسوی را به عنوان برنده جایزه نوبل ادبیات سال 2014 اعلام کرد جایزه نوبل ادبیات سال 2014 به پاتریک مودیانو نویسنده سرشناس فرانسوی تعلق گرفت پیتر انگلوند دبیر دائم آکادمی نوبل نام پاتریک مودیانو نویسنده فرانرمان نويس فرانسوي برنده جايزه نوبل ادبيات شد
۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۱ ۷ق ظ رمان نويس فرانسوي برنده جايزه نوبل ادبيات شد جايزه نوبل ادبيات سال 2014 به پاتريک موديانو از فرانسه رسيد به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج در ادامه اهداي جوايز نوبل سال 2014 آکادمي سلطنتي علوم در سوئد اعلام کرد که جايزه نوبل ادبيات را به پاتريک موديابرنده نوبل ادبیات 2014 معرفی شد |اخبار ایران و جهان
برنده نوبل ادبیات 2014 معرفی شد جایزه نوبل ادبیات سال 2014 به پاتریک مودیانو نویسنده سرشناس فرانسوی تعلق گرفت کد خبر ۴۴۰۸۴۲ تاریخ انتشار ۱۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۴۶ - 09 October 2014 جایزه نوبل ادبیات سال 2014 به پاتریک مودیانو نویسنده سرشناس فرانسوی تعلق گرفت به گزارش خبرگزاری دادومين دوره جايزه هنر و ادبيات محتشم برگزار ميشود
۷ مهر ۱۳۹۳ ۱۰ ۴۷ق ظ دومين دوره جايزه هنر و ادبيات محتشم برگزار ميشود دومين دوره جايزه هنر و ادبيات محتشم با هدف بروز و ظهور استعدادهاي نو در عرصه هنر قرآني و عاشورايي برگزار ميشود به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان تهران در ابتداتیزیانا لاملیا برنده بهترین جایزه نقاشی سال کانادا
تیزیانا لاملیا برنده بهترین جایزه نقاشی سال کانادا هنرمند کانادایی با تلفیق هنر انتزاعی و ترسیمی در رقابت بهترین نقاشی سال کانادا سال در جایگاه نخست قرار گرفت به گزارش خبرنگار تجسمی باشگاه خبرنگاران به نقل از آرت نت نیوز تیزیانا لاملیا از ونکوور کانادا در رقابت نقاشی کانادااسامی نامزدهای جایزه ادبی گیلر اعلام شد
اسامی نامزدهای جایزه ادبی گیلر اعلام شداسامی ۶ نویسنده به عنوان نامزدهای جایزه ادبی گیلر به ارزش ۱۰۰ هزار دلار اعلام شد به گزارش خبرگزاری فارس برگزارکنندگان جایزه ادبی گیلر کانادا اسامی ۶ نویسنده را به عنوان نامزدهای این دوره از رقابتها معرفی کردند که به شرح زیر است خائنینجایزه «چارلی چاپلین» به برنده «امی» رسید
سهشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۸ جولیا لوییس دریفوس به پاس فعالیتهای خود در حوزه کمدی از سوی آکادمی علوم و هنرهای سینمایی و تلویزیونی بریتانیا بفتا شایسته دریافت جایزه چارلی چاپلین شناخته شد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا جایزه چارلی چاپلین که دستاوردهای کمدی یشماره معکوس اعطاء جایزه نوبل ادبیات آغاز شد از موراکامی تا آدونیس در فهرست گمانهزنیهای جایزه نوبل
شماره معکوس اعطاء جایزه نوبل ادبیات آغاز شداز موراکامی تا آدونیس در فهرست گمانهزنیهای جایزه نوبلدر حالیکه تنها دو روز دیگر تا اعلام برنده نوبل ادبیات باقی است براساس گمانهزنیها به نظر میرسد که هاروکی موراکامی امسال نیز یکی از شانسهای این دوره از جوایز است به گزارش خبرگزاپروفسور سميعي برنده جايزه آكادمي سال 2014
۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۱۴ ۵ب ظ پروفسور سميعي برنده جايزه آكادمي سال 2014 آكادمي جهاني جراحان مغز و اعصاب استاد مجيد سميعي برگزيده بيست و هفتمين جشنواره بينالمللي خوارزمي در سال 1392 را به عنوان برترين دانشمند جراح مغز و اعصاب جهان و برنده جايزه آكادمي در سال 2014 انتخاب كرد به گزارش خبرنامه جایزه ادبی «لیراو» برای مراسم پایانی
چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۶ دبیر جایزه ادبی لیراو برنامه مراسم پایانی این جایزه را اعلام کرد به گزارش خبرنگار ایسنا حمیدرضا اکبری شروه گفت در این دوره با مشورت هیأت مؤسس جایزه تصمیم بر آن شد که اختتامیه بخش داستان جایزه با همکاری مؤسسه بهاران به صورت مجزا برگزار شود دبیری-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها